Fantastisk 8,1
baseret på 1147 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1147 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 7,9
  • Værelsets komfort/standard 8,3
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 7,7
Sortér efter

Jack fra Storbritannien
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i juli 2016
Lovely roof top bar
A very nice hotel with very comfortable beds and a high standard of cleanliness. Also very much enjoyed the roof top bar.
Anmeldt 29 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eng fra Malaysia
Forretningsrejsende
Executive deluxe kingsize seng med byudsigt
Boede 1 nat i juli 2016
Decent hotel
Overall ok...however, sound proofing is awful...
Anmeldt 24 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YASMIN fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med byudsigt
Boede 5 nætter i juli 2016
hot lime shower, banana fritters and laksa!!
we stayed here for 6D5N because we were visiting relatives here for Eid. The rooms were made up promptly every single day - it felt great coming back to a clean and fresh smelling room! My young boy especially look forward to breakfast as he enjoys the cereals and those jelly in the glass. My husband and I on the other hand enjoyed the laksa Sarawak and banana fritters everyday too, Whoever you have there cooking in the kitchen is a keeper!!
Anmeldt 21 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alex fra Australien
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 5 nætter i juli 2016
Great hotel and team
Staff, cleanliness, food, bar, service, value - everything wonderful! Would definitely recommend :)
Anmeldt 19 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YEE fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i juli 2016
Great Location
Great location, a lot of places to eat nearby. Staff are friendly and helpful.
Anmeldt 18 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rachel fra Singapore
Familie med store børn
Executive deluxe kingsize seng med byudsigt
Boede 3 nætter i april 2016
Great location, affordable and clean
Local delicacies within close walking distance from hotel. Clean linens, towel and room.
Anmeldt 27 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ayean fra Malaysia
Par
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i juni 2016
good
Quite good and value for money.
Anmeldt 21 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YUEN fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med byudsigt
Boede 2 nætter i maj 2016
Location, breakfast & nice staffs.
Entrance should be improve for those carry big baggage.
Anmeldt 01 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shiao fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe med byudsigt
Boede 1 nat i maj 2016
Pleasant stay :) with nice foods nearby!
This is my second time staying at this nice hotel, nothing fancy and special but very comfortable and security is good. However, I think the only comment for them is provided breakfast can be improved, even thou I will always go out to look for my fav laksa at the next row :D
Anmeldt 30 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mohamad fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med byudsigt
Boede 2 nætter i oktober 2015
Strategic location
Pleasant stay. Walking distance to local breakfast spots and seafood dinner at TopSpot food court.
Anmeldt 30 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: