Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2051 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 8,2
  • Service 8,3
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 7,1
Sortér efter

Clifton fra Singapore
Familie med små børn
Boede 1 nat i september 2016
Repeated Visitor
Rate, location and ‘was fairly new’ were our ultimate decision to revisit this premise. And, BF was quite satisfying during our earlier visits but was a little disappointed with the pastries selection lately. Overall satisfaction was good.
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ming fra Malaysia
Par
Boede 4 nætter i september 2016
Clean hotel and good location
Been here many times and I like it for its location. Staff are friendly too.
Anmeldt 22 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

NADARAJAN fra Australien
Rejsende alene
Boede 2 nætter i september 2016
An enjoyable stay.
Good basic bedroom amenities.good staff.good location.good information list for patrons in bedroom.Mixing hot and cold water on rain shower a bit tricky.Small fridge on corridor ineffective.no bidek system.no phone.list available for certain items.Good firm bed and pillows.very competive in pricing.No buffet but single item breakfast provided in Zoolut271.
Anmeldt 21 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

naho fra Japan
Rejsende alene
Boede 2 nætter i september 2016
good value
location, value, staff was great. I will come back again. Thank you all
Anmeldt 20 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Francis fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede 3 nætter i oktober 2015
Good
No comment
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Francis fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i december 2015
Good
No comment
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHIA fra Taiwan
Rejsende alene
Boede 4 nætter i september 2016
IT IS GOOD
A new food market is nearby, hotel's breakfast is yummy. staff is kind but the signal of tv is bad,not every channel can watch
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JAY fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Premier Queen med vindue
Boede 5 nætter i juli 2016
Lady guest friendly Hotel
good location in District 1, close to Bentan Market.
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JAY fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Premier Queen med vindue
Boede 4 nætter i juli 2016
good location
Hood location near Bentan Market
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

kenny fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe familie
Boede 2 nætter i september 2016
Convinient of location
location is good and breakfast is awesome.would like to revisit in next time.staff is abit unfriendly.
Anmeldt 18 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: