Se alle 806 ejendomme i Las Vegas (NV).

The Mirage Hotel

Vil du vide mere om The Mirage Hotel?
Fantastisk8,2
Baseret på 427 anmeldelser
The Mirage Hotel
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
swimmingpool [udendørs]
Se flere billeder
swimmingpool [udendørs]
Se flere billeder
9,2 Fremragende placering
Se kort
Se alle 40 billeder
9,2Beliggenhed
  • boblebad

  • sauna

  • damprum

  • aircondition

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Run of House (Run Of House)
...
  • Udsigt: By
  • 36.6 m²/394 ft²
  • 1 king-size seng eller 2 qu...
Indtast datoer for at se priser
Resort queen (Resort Queen)
...
  • Udsigt: By
  • 36.6 m²/394 ft²
  • 2 queen-size senge
Indtast datoer for at se priser
Resort king (Resort King)
...
  • Udsigt: By
  • 36.6 m²/394 ft²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Værelse med pooludsigt (Pool View Room)
...
  • Udsigt: By
  • 36.6 m²/394 ft²
  • 1 king-size seng eller 2 qu...
Indtast datoer for at se priser
Resort Tower King
...
  • Udsigt: By
  • 36.6 m²/394 ft²
  • 1 king-size seng
Indtast datoer for at se priser
Særtilbud: Run of House-værelse med 2 gratis buffeter per dag (Special Offer - Run of House Room - Two Complimentary Buffets per night)
...
    Indtast datoer for at se priser
    Særtilbud: Run of House-værelse med 2 gratis morgen- eller frokostbuffeter per dag (Run of House Room - Two Complimentary Breakfast or Lunch Buffets per night)
    ...
      Indtast datoer for at se priser
      Stay Well med queensize-seng (Stay Well Queen)
      ...
      • 2 king-size senge
      Indtast datoer for at se priser
      Stay Well med kingsize-seng (Stay Well King)
      ...
      • 1 Super king-size seng
      Indtast datoer for at se priser
      Suite med 1 soveværelse (One-Bedroom Suite)
      ...
        Indtast datoer for at se priser
        Vil du vide mere om The Mirage Hotel?

        Mere om The Mirage Hotel

        Oversigt

        Vis mere

        Afstande og vigtige steder

        Vis mindre

        Hvad de tilbyder

        Vis mindre

        Politikker

        Vis mere

        Brugbare oplysninger

        Vis mere

        Verificerede kundeanmeldelser

        Agoda Anmeldelser (427)
        Sortér efter rejsetype
        Hotellets stand/rengøring8,4
        Faciliteter8,1
        Beliggenhed9,2
        Værelseskomfort og kvalitet8,2
        Service8,1
        Værdi for pengene7,7
        Mad og drikke7,6
        Leveret af verificerede gæster fra Agoda
        Filtrér gæstekommentarer efter:
        Sprog
        English
        한국어
        Deutsch
        日本語
        mere
        Værelsestype
        Resort Tower King
        Værelse med pooludsigt
        Resort king
        Resort queen
        mere
        Sortér efter
        Viser 375 verificerede anmeldelser
        12345
        9,0
        Vivi fra Danmark
        Familie med små børn
        Resort queen
        Boede 2 nætter i juni 2015
        Super hotel - fantastisk pool
        Poolen, buffeten, regnskoven ved indgangen.
        Swimmingpoolen var helt fantastisk, med vandfald og flere steder med skygge. Buffeten i restauranten var fuldstændig overdådig - der var noget for enhver smag. Hotellet kan varmt anbefales.
        Anmeldt 02 juli 2015
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
        9,2
        Hieu fra USA
        Familie med store børn
        Suite med 1 soveværelse
        Boede 5 nætter i oktober 2017
        Fremragende
        We went during the week to avoid crowds. I was disappointed with the smoke level in the casino. None of the other casinos we went in had a smoke odor. The smoke didn't clear in the Mirage until Friday (i.e. weekend) when there was higher volume. Too bad, hence only the "good" rating. On the positive side, we had a suite in the tower that was worth the extra $$. It gave our family a place to relax during down times. It was only a few hundred $$ more for the 5 days we were there. The Mirage is more north end. It was a nice choice since we are not into the faster scene. The walk to the center of the strip (Bellagio) was an easy 10 minutes. I LOVED all the fresh plants!! In the lobby, around the hotel, in the room. The volcano schedule is disappointing. Cost savings I was told. Too bad, but the fountains at the Bellagio were spectacular. However my husband like the little fountain outside the Venetian better. Be sure to tip the cleaning staff and treat them like humans ( i.e. with respect and kindness) it pays off. Staff in general were very friendly, respectful and helpful. I liked the security at the elevators I would recommend the Mirage to my friends or anyone else I speak with about the trip.
        Anmeldt 16 oktober 2017
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
        8,0
        Kusumah fra Indonesien
        Par
        Værelse med pooludsigt
        Boede 1 nat i september 2017
        Nice and great hotel in the strip
        Love our stay here, eat cpk restaurant in the casino lobby. Having fun playing slots, recommended hotel
        Anmeldt 23 september 2017
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
        8,0
        Kusumah fra Indonesien
        Par
        Værelse med pooludsigt
        Boede 1 nat i september 2017
        Center location in the strip
        Great hotel to stay in the center of the strip. Nice room, nice casino lobby. Definitely will comeback and stay here
        Anmeldt 23 september 2017
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
        8,4
        Mo fra Singapore
        Familie med små børn
        Run of House
        Boede 4 nætter i september 2017
        Location, location, location
        upgraded the room to a 'wellness room'- very comfortable services is good very convenient location. avoid the 'Pantry' - overly priced untasty food..walk over to Denny's for cheaper and better food Not a ideal place for family with young children - better suited for couples, singles
        Anmeldt 12 september 2017
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
        8,4
        Gillian fra Storbritannien
        Par
        Resort Tower King
        Boede 3 nætter i august 2017
        Good location but room lacked some basics
        We chose this hotel because of its value for money and as a room rate that did not disappoint. We had an issue with the cleanliness of the bathroom on the first night but the hotel responded well to our complaint and that was all sorted out. Add-ons for breakfast inevitably raised the cost but the one thing that really disappointed us was the lack of a fridge that we could use. The minibar came with all sorts of warnings about not putting in personal items (as that would lead to a $500 re-stocking charge!) and the only way to be able to cool water for taking out in bottles for the next day (and remember this is a hot place with temperatures over 100 degress the whole time we were there) was to hire a fridge at a cost of $40 per day!! Surely it is not unreasonable to allow a guest to put a bottle of water in the room fridge?
        Anmeldt 04 september 2017
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
        8,0
        Yuri fra Sydkorea
        Par
        Run of House
        Boede 2 nætter i august 2017
        Rigtig godt
        very nice !!
        Anmeldt 04 september 2017
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
        9,2
        Cindy fra USA
        Familie med små børn
        Værelse med pooludsigt
        Boede 8 nætter i august 2017
        Great for a few days of traveling with a young fam
        Loved the room, pool, secret garden, the Beetles show
        Anmeldt 03 september 2017
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
        5,6
        Andy fra Australien
        Rejsende alene
        Resort queen
        Boede 3 nætter i august 2017
        Over gennemsnittet
        Non smoking room had clearly had someone smoking in there recently. LVB Burgers were almost raw despite asking for a well done burger...a good vet could have revived my burger and had it back on it's feet it was that raw.
        Anmeldt 31 august 2017
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
        2,0
        Denny fra USA
        Familie med små børn
        Run of House
        Boede 2 nætter i august 2017
        This in Un-American
        I booked two nights at the Mirage for $62 a night. When I checked out, they charged me a fee per night for opening the refigerator, a fee for opening the door. I didn‘t take anything and they acknowledge that but they said they need to charge since they now have to send someone to restock (even thought I didn’t take anything). Then I asked why they didn‘t put a tape around the refigerator and give us a warning. They didnot answer. Then they charge me a daily fee for using the swimming pool. Then I asked why they didn’t explain that when I check in. They said because it is mandatory. WHAT?!
        Anmeldt 24 august 2017
        Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?|
        12345
        ×
        The Mirage Hotel
        |Fantastisk 8,2
        Tjek ind. Udforsk byen.
        Oplevelser med Agoda. Fordi dit værelse kun er begyndelsen.

        • Udforskning
        • Mad
        • Shopping
        • Underholdning
        Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

        Tilbage til søgeresultater

        Tilbage til værelsesvalg


        1

        Vælg bonusordning

        PointsMAX
        Sprog
        Bonusordning A Bonusordning A
        Bonusordning B

        Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

        2

        Vælg pointtilbud

        Hotelværelse A
        Værelsesoplysninger
        Tjen
        5.000 point

        Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

        3

        Indtast medlems-ID

        Land i pas
        Medlemskabs-ID
        1234

        Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

        Start her og vælg din foretrukne ordning:
        <Forrige
        November 2017
        MaTiOnToFr
          12345
        6789101112
        13141516171819
        20212223242526
        27282930   
        Næste>
        December 2017
        MaTiOnToFr
            123
        45678910
        11121314151617
        18192021222324
        25262728293031