Fantastisk 8,2
baseret på 919 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 919 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,8
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Service 8,9
  • Værdi for pengene 8,7
  • Mad/spisning 5,7
Sortér efter

Joe fra Malaysia
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i maj 2016
friendly staff and nice facility
book room with bubble bad, but when arrived no bubble bad available, so staff upgrade our room to deluxe with out any chargers. staff very helpful in forfill your every needs, location a bit hard to find as its situated in the alley...
Anmeldt 04 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jeff fra USA
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i april 2016
Good value
Friendly staff, good room, nice little pool. Overall, a recommended stay.
Anmeldt 28 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dorothea fra New Zealand
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 2 nætter i april 2016
Friendly hosts and quiet location
We can highly recommend this place, it's a beautiful and quiet hotel with lovely staff!
Anmeldt 27 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chintya fra Indonesien
Rejsende alene
Deluxe-værelse
Boede 1 nat i april 2016
really nice!. staffs were super friendly and helpfull. always be my fave place to stay in Kuta.
I love to stay in Kuta Pavilion. really feels like home. The staffs were incredibly helpfull, the room very clean and tidy, the pool also very clean and awesome to relax. but please add some bread for breakfast, it will really nice.
Anmeldt 21 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

lily fra Malaysia
Par
Superior-værelse
Boede 2 nætter i april 2016
Clean, but wifi not good
Hotel located at alley, but is clear, just wifi not strong, need to upgraded.
Anmeldt 18 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Francois fra Frankrig
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 1 nat i april 2016
Cosy room in a great location
Staff was super friendly and room was cosy. Definitely a place i would recommend
Anmeldt 18 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

wuttisak fra Thailand
Gruppe
Superior-værelse
Boede 2 nætter i oktober 2015
Happy
Good location - clean room - good services What do you want more than this!!
Anmeldt 16 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ahmad fra Indonesien
Gruppe
Superior-værelse
Boede 1 nat i april 2016
Clean and friendly staff
We stayed only one night this time. But we had already stayed for several times before. It's all the same: Nice and clean hotel, reasonable price, accessible, and very helpful and friendly staff. We were satisfied and look forward to our next visit. For the hotel: Stay the same or even better!
Anmeldt 15 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YOUSRA fra Egypten
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 2 nætter i marts 2016
comfortable, clean and staff very helpful
Comfortable, clean and staff very helpful. very good location, near to the shopping mall, restaurant and the clubs.
Anmeldt 14 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hung fra Malaysia
Gruppe
Superior-værelse
Boede 5 nætter i april 2016
From Malaysia
Good Place for stay 👍🏻 ... 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Anmeldt 13 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: