Fantastisk 8,4
baseret på 1718 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1718 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,3
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,6
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad/spisning 8,1
Sortér efter

Yanguo fra Kina
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 1 nat i april 2016
Really nice hotel with good location
It is my first choice hotel near Orchid Road in Singapore. As a result, it is quite a good experience of shopping in the Orchid Road because after enthusiastic shopping you can easily walk back to hotel to have a good rest for a better second day fun. Besides, the staff here are excellent in their service and you will feel quite good.
Anmeldt 21 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Melissa fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Great stay
Beautifully refurbished room. Very pleasantly surprised with the complimentary use of the smartphone provided in the room.
Anmeldt 13 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sadeq fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Good value for ur money
Enjoyed the spacious and plush property, which provided every comfort a guest could wish for. Spacious and very comfortable rooms, extremely comfortable beds, beautiful lobby, good food in the restaurants, complete fitness facilities. All that a business traveller could want. Very polite and helpful staff.
Anmeldt 29 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Andrew fra Storbritannien
Rejsende alene
Superior-værelse
Boede 4 nætter i juni 2016
Good hotel
..
Anmeldt 25 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Josephine fra Singapore
Par
Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Great staycation with my pet dog
This is a great staycation to have with my husband and pet dog~ comfy room and amenities~ the service provided are good making sure we're comfortable Will definitely be back again
Anmeldt 20 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Monique fra Indonesien
Familie med store børn
Superior-værelse
Boede 1 nat i juni 2016
Great Location, Great Hotel
Great Location, Great Hotel
Anmeldt 19 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bambang fra Indonesien
Par
Deluxe-værelse med 1 dobbeltseng eller 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2016
nice hotel
But the bed is a little bit hard
Anmeldt 19 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Leonard fra Thailand
Forretningsrejsende
Opgraderingstilbud: Deluxe-værelse til Regent Club Deluxe-værelse
Boede 2 nætter i maj 2016
Great location.
No complaints...Had a great stay.
Anmeldt 13 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Leonard fra Thailand
Forretningsrejsende
Club Deluxe
Boede 2 nætter i januar 2016
Good location hotel
My stay at the Club Floor and its services were good as it met my expectations every time.
Anmeldt 13 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YingBo fra Singapore
Par
Superior-værelse
Boede 1 nat i maj 2016
Great Stay
Our second stay at this wonderful hotel. Friendly and helpful staff makes the whole stay more enjoyable. Room was very nice, however perhaps due to hotel's age, the shower head and tap was abit wonky. Great location, being near or orchard road but away from the bustle and noise. Highly recommended hotel.
Anmeldt 01 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: