Se alle 679 ejendomme i Koh Phangan.

The Relax Beach Resort

Har du et spørgsmål angående The Relax Beach Resort?
Anmeldelsespoint5,8
Baseret på212anmeldelser
The Relax Beach Resort
Se flere billeder
Swimmingpool
Se flere billeder
Se alle 32 billeder
6,5 Placeringsbedømmelse
Se på kort
6,5Beliggenhed
  • privat strand

  • altan/terrasse

  • bar

  • lufthavnstransport

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Standard Beach bungalow (Standard Beach Bunga...
  • Udsigt: Strand
  • 24 m²
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Bungalow med ventilator (4 voksne) (Fan Bunga...
  • Udsigt: Have
  • 25 m²
  • 2 dobbeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Bungalow
  • Udsigt: Strand
  • 33 m²
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Superior (3 personer) (Superior (3 People))
  • Udsigt: Have
  • 34 m²
  • 2 dobbeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Standard beton bungalow med ventilator (Stand...
  • Udsigt: Have
  • 24 m²
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Standard (2 dobbeltsenge) (Standard (2 Double...
  • Udsigt: Have
  • 38 m²
  • 2 dobbeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Standard wooden med ventilator (Standard Wood...
  • Udsigt: Pool
  • 28 m²
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Dobbelt Standard (Double Standard)
    Indtast datoer for at se priser
    Dobbelt Standard (Double Standard)
      Indtast datoer for at se priser
      Dobbelt Standard (Double Standard)
        Indtast datoer for at se priser
        Dobbelt Standard (Double Standard)
          Indtast datoer for at se priser
          Dobbelt Standard (Double Standard)
            Indtast datoer for at se priser
            Dobbelt Standard (Double Standard)
              Indtast datoer for at se priser
              Har du et spørgsmål angående The Relax Beach Resort?

              Afstande og vigtige steder

              • Nærliggende lufthavne
                • 18 km
                • Samui Internationale Lufthavn (USM)
                • 115 km
                • Surat Thani Lufthavn (URT)
              • Hospitaler og klinikker
                • 300 m
                • Bangkok Hospital Samui Clinic - Koh Phangan Afdeling
              • Apoteker
                • 7 km
                • Pharmacy
              • Dagligvarebutikker
                • 850 m
                • 7 Eleven
              • Hævning af kontanter
                • 1,8 km
                • ATM

              Mere om The Relax Beach Resort

              An overview

              Show more

              What they offer

              Show less

              Guest policies

              Show more

              Some helpful facts

              Show more

              Verificerede kundeanmeldelser

              Agoda Anmeldelser (212)

              5,8

              Sortér efter rejsetype
              Anmeldelsespoint
              • Hotellets stand/rengøring 5,3
              • Faciliteter 4,6
              • Beliggenhed 6,5
              • Værelseskomfort og kvalitet 6,0
              • Service 5,8
              • Værdi for pengene 5,7
              • Mad og drikke 5,7
              Anmeldelsespoint
              • Hotellets stand/rengøring 5,0
              • Faciliteter 4,2
              • Beliggenhed 6,0
              • Værelseskomfort og kvalitet 5,7
              • Service 5,4
              • Værdi for pengene 5,3
              • Mad og drikke 5,3
              • Hotellets stand/rengøring 5,7
              • Faciliteter 4,8
              • Beliggenhed 6,4
              • Værelseskomfort og kvalitet 6,7
              • Service 6,5
              • Værdi for pengene 6,1
              • Mad og drikke 6,2
              Fremragende
              • Hotellets stand/rengøring 8,0
              • Faciliteter 8,0
              • Beliggenhed 10,0
              • Værelseskomfort og kvalitet 10,0
              • Service 8,0
              • Værdi for pengene 10,0
              • Mad og drikke 10,0
              Anmeldelsespoint
              • Hotellets stand/rengøring 4,3
              • Faciliteter 6,0
              • Beliggenhed 6,3
              • Værelseskomfort og kvalitet 4,4
              • Service 4,8
              • Værdi for pengene 4,8
              • Mad og drikke 4,8
              Anmeldelsespoint
              • Hotellets stand/rengøring 5,4
              • Faciliteter 4,4
              • Beliggenhed 7,0
              • Værelseskomfort og kvalitet 6,0
              • Service 5,7
              • Værdi for pengene 5,9
              • Mad og drikke 5,8
              Leveret af verificerede gæster fra Agoda
              Filtre

              Anmeldelsessprog
              • English
              • Deutsch
              • Français
              • ภาษาไทย
              • 日本語
              • Italiano
              • Español
              • Nederlands
              • Русский
              • Svenska
              • Dansk
              • 简体中文
              • 한국어
              • Čeština
              • Suomi
              • Tiếng Việt
              • Ελληνικά
              mere mindre

              Værelsestype
              • Standard beton bungalow med ventilator
              • Standard wooden med ventilator
              • Standard Beach bungalow
              • Deluxe Bungalow
              • Superior (3 personer)
              • Standard (2 dobbeltsenge)
              • Bungalow med ventilator (4 voksne)
              mere mindre

              Sortér efter
              Viser 201 verificerede anmeldelser
              • ryd alle

              2,0
              Caroline fra Sverige
              Par
              Standard beton bungalow med ventilator
              Boede 4 nætter i oktober 2016
              Forfærlig ”
              Intet som på billederne. Faldefærdigt. Langt vek fra full Moon party
              Anmeldt 22 oktober 2016
              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
              8,0
              Pernille fra Danmark
              Rejsende alene
              Standard Beach bungalow
              Boede 3 nætter i juni 2012
              Skønt sted med dejlig betjening”
              Værelserne var fine og der var god morgenmad
              Hotellet var rent, pænt og gæstfri betjening. Jeg boede der i forbindelse med solfesten og hyggede mig med personer på min egen alder. Poolen brugte jeg meget og efter mange hostells var det ren luksus som efter min opfattelse godt kunne havde været et 4 stjernet hotel. der var en enkelt dag hvor jeg ikke var tilfrede med rengøringen - men det blve straks rettet og til den pris må man sige at jeg har fåe valuta for pengene. Dejlige dage i det Thailandske.
              Anmeldt 19 juli 2012
              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
              6,7
              Anders fra Danmark
              Gruppe
              Standard beton bungalow med ventilator
              Boede 5 nætter i december 2011
              God betjening og standard vaerelser for Koh Phan.”
              God strand, god betjening og nemt at komme til Had Hin (100 b)
              Et fint sted, men dyr mad paa resortet! Lej en scooter som det foerste saa der er mulighed for at koere til byen og rundt paa oeen. Har indtryk af at priser og div ekstra alle hotellerne putter paa er meget ens og ikke til at undgaa.
              Anmeldt 23 januar 2012
              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
              7,2
              Bishwajeet fra Indien
              Gruppe
              Standard Beach bungalow
              Boede 2 nætter i april 2017
              Full Moon Party Trip Stay”
              The resort is nice. We had booked one sea facing standard A/C bungalow. The room was ok for the price I paid. Small Cottage Style design. Asked the guys in reception for bike and they arranged the bike at 200 THB per day. Overall the stay was good.
              Anmeldt 17 april 2017
              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
              3,2
              Shane fra Canada
              Gruppe
              Standard beton bungalow med ventilator
              Boede 3 nætter i april 2017
              old and dirty.”
              This is my second time in this hotel, first time there was no running water, staff said it was a shortage on the island, but turns out this is a problem with this hotel as there was a problem with water again. Booked four rooms, all were filthy, cockroaches in all rooms, beds terrible, facilities falling apart. Find another hotel...
              Anmeldt 13 april 2017
              We need to thank you for the comments. We apologize that you did not get comfortable during the stay. We will manage to investigate the problem that you have identified as soon. To prevent this from happening again in the future, if we are more convenient to know more comments from you to improve our accommodation and services to me. Thank you for choosing to stay with us and we look forward to welcoming you again best regards Nareerat Sena Reservation Manager
              Besvaret 15 maj 2017
              Vis mere
              The Relax Beach Resort
              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
              8,0
              Michael fra Holland
              Rejsende alene
              Standard wooden med ventilator
              Boede 3 nætter i marts 2017
              Great money for value comparisson”
              I was staying in one the bungalows and the bathroom facilities was locates outside in your own space which is cool, but that made it also possible for bugs to get in. The door cracks were pretty big which as well of was not quit stopping the bugs. Renting a scooter here is cheaper than on the streets which is nice. One more bad thing is that I didnt have wifi in my room. Other guest do have because they had a deluxer version than me but I think wifi should be availble everywhere. The staff was really nice and helpfull there is much to do closeby, which makes the location pretty good. I would recommand this place
              Anmeldt 19 marts 2017
              ทางโรงแรมต้องขอขอบคุณในการเข้าพัก ของคุณและยัง สละเวลาเขียนรีวิวที่พักให้กับทางโรงแรมด้วย ซึ่ง เรายินดีรับ คำแนะนำของคุณ เพื่อนำไปปรับปรุงให้ดีขึ้น และ หวังว่าโอกาสหน้าจะได้รับ ความไว้วางใจ ที่จะต้อนรับคุณ อีก ขอแสดงความนับถือ นารีรัตน์ เสนะ Reservation Manager
              Besvaret 06 april 2017
              Vis mere
              The Relax Beach Resort
              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
              2,4
              Nick fra Storbritannien
              Par
              Standard beton bungalow med ventilator
              Boede 4 nætter i februar 2017
              Only book as a last resort! ”
              Very run down and dated 'resort'. Probably the worst facilities we have encountered since we have been travelling. Our fan in our room almost set our bungalow on fire (woke up to a room full of smoke and a burnt plastic smell) - when we told reception they told us we'd have to 'wait 10 minutes' and when we complained to the manager about it later on, he simply just laughed at us! Only stay here as an absolute last resort while here for Full Moon etc. The general area surrounding the resort isn't much better either!! WILL NOT BE BACK
              Anmeldt 15 februar 2017
              The hotel apologizes for any inconvenience to your stay. And welcome your suggestions to improve it. And thank you for your stay. Best Regard Nareerat Sena Reservation office
              Besvaret 23 februar 2017
              Vis mere
              The Relax Beach Resort
              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
              6,4
              Tarida fra Thailand
              Rejsende alene
              Standard wooden med ventilator
              Boede 3 nætter i februar 2017
              ok for short stay”
              ok
              Anmeldt 15 februar 2017
              Thanks to the hotel for reservations and your stay. The hotel hopes to serve you next times best regards Nareerat Sena Reservation office
              Besvaret 23 februar 2017
              Vis mere
              The Relax Beach Resort
              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
              6,4
              Tarida fra Thailand
              Rejsende alene
              Standard wooden med ventilator
              Boede 2 nætter i februar 2017
              you get what you pay”
              ok for busy fullmoon time
              Anmeldt 15 februar 2017
              Thank you very much for reservations and your stay. The hotel hopes to serve you next times best regards Nareerat Sena Reservation office
              Besvaret 23 februar 2017
              Vis mere
              The Relax Beach Resort
              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
              4,4
              rylan fra Canada
              Par
              Standard Beach bungalow
              Boede 3 nætter i februar 2017
              Meh”
              Not what it looks like in the pictures. Asked for a double bed, told them prior in an email we were celebrating our engagement. Got two twin beds and that was it. Beach isn't great but it's there. Meh. I'd stay next door .
              Anmeldt 15 februar 2017
              The hotel apologizes for the inconvenience. In your stay Your guide is very useful. We will contribute to the improvement. Better best regards Nancy
              Besvaret 25 februar 2017
              Vis mere
              The Relax Beach Resort
              Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


              1

              Vælg bonusordning

              PointsMAX
              Sprog
              Bonusordning A Bonusordning A
              Bonusordning B

              Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

              2

              Vælg pointtilbud

              Hotelværelse A
              Værelsesoplysninger
              Tjen
              5.000 point

              Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

              3

              Indtast medlems-ID

              Land i pas
              Medlemskabs-ID
              1234

              Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

              Start her og vælg din foretrukne ordning:
              null reserveret 0 timer, 0 minutter siden
              <Forrige
              Juni 2017
              MaTiOnToFr
                 1234
              567891011
              12131415161718
              19202122232425
              2627282930  
              Næste>
              Juli 2017
              MaTiOnToFr
                   12
              3456789
              10111213141516
              17181920212223
              24252627282930
              31