The Trees Club Resort

Har du et spørgsmål angående The Trees Club Resort?
Rigtig godt7,4
Baseret på227anmeldelser
The Trees Club Resort
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Se alle 49 billeder
6,7 Placeringsbedømmelse
Se på kort
6,7Beliggenhed
  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • 1,9 km - Kamala Beach

  • boblebad

  • sauna

  • aircondition

  • daglig rengøring

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Har du et spørgsmål angående The Trees Club Resort?

Afstande og vigtige steder

  • Nærliggende lufthavne
    • 18 km
    • Phuket Internationale Lufthavn (HKT)
    • 77 km
    • Krabi Internationale Lufthavn (KBV)
  • Bus- og togstationer
    • 11 km
    • Phuket Busterminal 2
  • Hospitaler og klinikker
    • 5 km
    • Ujjain
  • Apoteker
    • 1,7 km
    • Kammala Pharmacy
  • Dagligvarebutikker
    • 4,9 km
    • 7 Eleven
  • hæveautomat
    • 1,3 km
    • ATM

Mere om The Trees Club Resort;

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (227)
Booking.com Anmeldelser (24)

7,4

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,4
  • Beliggenhed 6,7
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,8
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad og drikke 6,2
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 8,3
  • Faciliteter 10,0
  • Beliggenhed 6,3
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,3
  • Service 8,1
  • Værdi for pengene 8,5
  • Mad og drikke 6,4
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,2
  • Beliggenhed 6,7
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,6
  • Service 7,8
  • Værdi for pengene 8,0
  • Mad og drikke 5,8
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 8,4
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,1
  • Service 8,5
  • Værdi for pengene 8,6
  • Mad og drikke 6,7
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 5,9
  • Beliggenhed 6,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,9
  • Service 7,2
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad og drikke 6,3
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 6,9
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 5,8
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,0
  • Service 7,4
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad og drikke 6,8
Rigtig godt
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 9,0
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,6
  • Service 8,1
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad og drikke 6,7
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English
  • ภาษาไทย
  • Français
  • Русский
  • Deutsch
  • Svenska
  • 繁體中文 (香港)
  • 日本語
  • Suomi
  • Dansk
  • 简体中文
  • Norsk
mere mindre

Værelsestype
  • Suite med 1 soveværelse
  • Studio
  • Suite med 2 soveværelser

Sortér efter
Viser 225 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

6,0
Anders fra Danmark
Familie med små børn
Suite med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i februar 2013
O.K Værelser,lækker pool”
Lækker pool
Badeværelset er med små åbne vinduer uden net, dvs firben og kakerlakker på badeværelset ikke så lækkert.Lidt langt til stranden
Anmeldt 08 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
4,0
Mie fra Danmark
Par
Studio
Boede 3 nætter i december 2009
Muggen kælder og kakerlakker”
Hotellet har en meget smuk og dejlig pool.
En del af lejlighederne ligger i kælderetagen. Vi var placeret i to forskellige bygninger og i begge lugtede der lang væk af mug. Personalet ved enten ikke hvad mug er, eller hvad hvordan man bekæmper det, vi fik ivertfald ikke noget ud af at beklage os til dem. Var i Thailand i 15 dage og de tre nætter vi var på dettte hotel, havde vi dobbelt så mange kakerlakker på værelset, som de øvrige dage til sammen.
Hotellet har en helv vidunderlig pool og ligger oppe på en høj bakke i et virkelig uforstyret område. Eneste larm er græshoppernes ustandselige musik. Der findes intet byliv i nærheden af hotellet - ikke engang en ordentlig restaurant. Derfor skal man med taxa til Patong, for at komme til at gøre noget andet end at være på hotellet, eller for at komme på stranden. Det koster ca. 400 bath at komme til Patong. En del af lejlighederne ligger i kælderetagen. Vi var placeret i to forskellige bygninger og i begge lugtede der lang væk af mug. Personalet ved enten ikke hvad mug er, eller hvad hvordan man bekæmper det, vi fik ivertfald ikke noget ud af at beklage os til dem. I det hele taget var personalet ikke særligt hjælpsomme. Var i Thailand i 15 dage og de tre nætter vi var på dettte hotel, havde vi dobbelt så mange kakerlakker på værelset, som de øvrige dage til sammen.
Anmeldt 07 januar 2010
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,8
Dominique fra Frankrig
Rejsende alene
Studio
Boede 4 nætter i april 2017
Great value for large accommodation in a quiet nature setting”
Stayed in a studio apartment. Very large and well appointed. Great location in quiet nature setting Convenient free shuttle service to beach and supermarket Sports facilities not as good as anticipated: the pool is a bit short for laps (<20m) and unusually shallow at one end; some of the gym equipment is old and not working. Despite being a recent development, some of it looks tired (reception counter area, missing tiles in the pool, gym etc)
Anmeldt 15 april 2017
Good Afternoon Greetings from the TREES CLUB RESORT Hope things are well, Thank you for choosing the TREES CLUB RESORT for you holiday and we all glad that we are part of your holiday journey , We do apologized for some inconvenient like the equipment at the gym it's still on process of changing some equipment to a new set and we start to do a little renovation now for the next coming season We do hope that on your next holiday in Phuket will still stay with us and we do looking forward for that. thank you JEFFERSON PALAGANAS
Besvaret 22 april 2017
Vis mere
The Trees Club Resort
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
5,2
Michael fra Singapore
Familie med små børn
Suite med 2 soveværelser
Boede 2 nætter i december 2016
economical stay”
we like the rooms...spacious but the main room's bed mattress is way too hard to sleep comfortably...during our stay, there was a blackout one morning till late noon...no one came to explain or help (poor communication). don't pay your stay with breakfast - it's not worth and not tasty... hope they can improve..
Anmeldt 09 marts 2017
Good Morning Greetings from the TREES CLUB RESORT Hope things are well. Thank you for CHOOSING THE TREES CLUB RESORT for your holiday and we all glad to be part of your holiday journey. We do apologized for some inconvenient special for the electricity it happens in kamala sometimes specially if problem is in the main road and government not informed us either, and for the bed I understand and thank you for letting us know but in case like this you can ask to reception so we can find way to make our bed more comfortable for you and I will make sure that we will take action from that. We want to make sure that our client are happy and comfortable while staying in our resort thank you JEFFERSON PALAGANAS
Besvaret 31 marts 2017
Vis mere
The Trees Club Resort
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
2,4
HIVASHINNI fra Singapore
Familie med små børn
Suite med 2 soveværelser
Boede 3 nætter i januar 2017
Cheaters! ”
They try to hold our deposit back and claim the a hand towel was soiled and that it could not be cleaned. When asked for the towel, (tomato sauce from my little girl's fingers), I said I would clean it. I took it to the toilet and used hand soap and washed it and they were like, "oh ok, you can have your money!" Bloody insane! We left a yellow cases Samsung tablet in the room as we were rushed out from our room, not even 5 minutes grace was given, and never contacted us to return our stuff back! Very disappointed. I want my stuff back. It belongs to my critically ill mom and there's so much of memories there. It would be great if they can return it to her. This holiday was for her but sadly turned out a mess and probably will be her last. My heart cries! :'(
Anmeldt 03 februar 2017
Good Morning Greetings from the TREES CLUB RESORT Hope things are well. Thank you for Choosing the TREES CLUB RESORT for your holiday and we do apologized for what happen. To explain our side for the towel it is a hotel standard to make sure that stain in towel can removed before we return your deposit caused if the towel can't used it anymore then we have to charge to client and it's a hotel standard in Phuket but maybe not in other hotels or countries, and we don't mean in that way and we apologized for making you feel that way. And Regarding about the yellow cases we do normally return the things that our guest left even the small things. Housekeeping will clean your unit and if something left they will contact us or informed us about. Since we don't have your contact at all we wait till you contact us regarding about the lost things you have and then we will find way to sent it back to you even it cost money from us. thank you JEFFERSON PALAGANAS
Besvaret 31 marts 2017
Vis mere
The Trees Club Resort
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
3,2
Jatin fra Singapore
Familie med små børn
Studio
Boede 3 nætter i december 2016
Bad Service”
Nothing great to say
Anmeldt 09 januar 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,4
Lynda fra USA
Familie med store børn
Suite med 2 soveværelser
Boede 2 nætter i januar 2017
The hotel is too far from the beach, although they provide free shuttle service. ”
We had to HIKE from reception, pool and breakfast to our room. The accommodations were okay but I would try something else next time.
Anmeldt 08 januar 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,6
Joyce fra Hongkong
Familie med små børn
Suite med 2 soveværelser
Boede 2 nætter i december 2016
It's an ok hotel”
Pros: Good value for a 2 bedroom suite. It's clean. The buggy arrives really fast to take you back and forth from your room. Cons: If you have noisy neighbors, it can be annoying. It happened to us. The ladies serving the breakfast, we're quite rude, (i asked for an extra empty bowl, and said NO WE DON'T HAVE ANY) Except for the Muslim lady (she was helpful and friendly). The rest of the breakfast staff were not.
Anmeldt 02 januar 2017
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
9,2
RODGER fra USA
Par
Studio
Boede 4 nætter i oktober 2016
Very professional staff, nice rooms, we'll taken care of ”
All the staff is nice and professional. Rooms are clean and come with kitchen. Maid service is daily a day the breakfast was awesome
Anmeldt 01 november 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |
8,4
Thomas fra Australien
Familie med små børn
Studio
Boede 2 nætter i juli 2016
Modern rooms good private location”
The staff were friendly, spacious rooms with all kitchen appliances. Large swimming and nice mountain views.
Anmeldt 26 oktober 2016
1 rejsende syntes denne anmeldelse var hjælpsom. Gjorde du? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
Maj 2017
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Næste>
Juni 2017
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930