The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel
The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel
Se alle 37 billeder
Værelse med byudsigt - Seng The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel
Værelse med byudsigt - Seng
Se alle 37 billeder
Lobby The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel
Lobby
Se alle 37 billeder
Lobby The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel
Lobby
Se alle 37 billeder
 The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel
Se alle 37 billeder
PÅ KORTET The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel
PÅ KORTET
Beliggenhed
Rigtig godt
7,4
Se alle 37 billeder The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel
Se alle 37 billeder
Fjernet fra Favoritter

The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel

Vil du vide mere om The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel?
Rigtig godt
Baseret på 2838 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,0
  • Lufthavnstransport

  • 620 m til offentlig transport

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • aircondition

Værelsesvalg
8 rejsende ser på denne ejendom lige nuReservér nu før det er for sent!
Værelse med altan (Balcony Room)
Værelse med altan (Balcony Room)
...
  • Udsigt: By
  • 28 m²/301 ft²
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Værelse med byudsigt (City View)
Værelse med byudsigt (City View)
...
  • Udsigt: By
  • 15 m²/161 ft²
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Familieværelse med 2 dobbeltsenge (Family Room with 2 Double Beds)
Familieværelse med 2 dobbeltsenge (Family Room with 2 Double Beds)
...
  • Udsigt: By
  • 15 m²/161 ft²
  • 2 dobbeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Værelse med byudsigt - Stærkt tilbud (City View Hot Deal)
Værelse med byudsigt - Stærkt tilbud (City View Hot Deal)
...
  • Udsigt: By
  • 15 m²/161 ft²
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Familieværelse (Deluxe Family Room)
Deluxe Familieværelse (Deluxe Family Room)
...
  • Udsigt: By
  • 20 m²/215 ft²
  • 1 enkeltseng og 2 dobbeltse...
Indtast datoer for at se priser
Premier-værelse med 2 dobbeltsenge (Premier Room with Two Double Beds)
Premier-værelse med 2 dobbeltsenge (Premier Room with Two Double Beds)
...
  • Udsigt: By
  • 20 m²/215 ft²
  • 2 dobbeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Familie-værelse - stærkt tilbud (Family Room Hot Deal)
Familie-værelse - stærkt tilbud (Family Room Hot Deal)
...
  • Udsigt: By
  • 15 m²/161 ft²
  • 2 dobbeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Familieværelse - Stærkt tilbud (Family Hot Deal)
Familieværelse - Stærkt tilbud (Family Hot Deal)
...
  • Udsigt: By
  • 15 m²/161 ft²
  • 2 dobbeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Standard Værelse med 2 enkeltsenge (Twin Standard)
Standard Værelse med 2 enkeltsenge (Twin Standard)
...
  • 15 m²/161 ft²
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge (Twin Deluxe)
Deluxe Værelse med 2 enkeltsenge (Twin Deluxe)
...
  • 18 m²/194 ft²
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel?
Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Mere om The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel

Mere om The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Afstandene på kortet er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

I nærheden

Afstandene på kortet er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mere

Vigtige oplysninger

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (2838)Booking.com Anmeldelser (665)
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,0
Faciliteter6,2
Beliggenhed7,4
Værelseskomfort og kvalitet7,0
Service7,0
Værdi for pengene7,2
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
繁體中文 (香港)
繁體中文 (台灣)
mere
Værelsestype
Værelse med byudsigt
Familieværelse med 2 dobbeltsenge
Deluxe Familieværelse
Premier-værelse med 2 dobbeltsenge
mere
Sortér efter
Viser 2234 verificerede gæsteanmeldelser
12345
7,6
Kirsten fra USA
Familie med store børn
Premier-værelse med 2 dobbeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2018
Rigtig godt”
Location is great, easy to get a cab, also shuttle. a walk away from the shopping malls. only one phone charger outlet available. hongkong got different outlet charger. we used the one they provided for handy phone charger. image if you have 4 cell phones to charge , you have to wait in line. the room , only the bathroom and the entrance lights are working. the bedroom lights are not working. we dont have time to complain bec we have limited time to stay in tne hotel , arrived HK late at night and left early morning. the bathroom door cant be closed properly. there is a 3" gap betweek the door and the wall . steams from the bathrooms comes out and might trigger the alarm system .
Anmeldt 10 maj 2018
8,8
soleil fra Filippinerne
Familie med små børn
Værelse med byudsigt
Boede 1 nat i april 2018
Fantastisk”
The hotel, room, and staffs were nice. Excellent. The only problem I've had is that there was a bar inside the hotel making the elevator smells of cigarette. Very prime location. I actually love it and will surely comes back since the bus station to Shenzhen is just in Times Square!
Anmeldt 04 maj 2018
3,6
Cliburn fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Værelse med byudsigt
Boede 5 nætter i april 2018
Acceptabel”
The location is ok. The staff has attitude.
Anmeldt 20 april 2018
3,2
Alice fra Taiwan
Gruppe
Værelse med byudsigt
Boede 2 nætter i april 2018
Acceptabel”
Terrible quality for the price.
Anmeldt 16 april 2018
2,4
Andrew fra Hongkong
Par
Værelse med byudsigt
Boede 1 nat i april 2018
Hotel category”
Just like a cheapy love hotel.
Anmeldt 10 april 2018
8,0
HIU fra Hongkong
Par
Værelse med byudsigt
Boede 1 nat i august 2017
Rigtig godt”
There was a typhoon signal no.8 the day when we check out. We called in the morning to delay check out by one hour to 1pm and the hotel agree. But when 1pm was reached but the typhoon signal no.8 was still there, we were not able to further delay check out. It was understandable but we hope there is more flexibility in handling special case. The room is very big. It was not rare in Wanchai having such a big room with cheap price. But the room itself smell strange once you get into it. The facilities are rather old and not quite clean.
Anmeldt 03 april 2018
4,8
Tze fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse med 2 dobbeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2018
Nice location but horrible cleanliness”
This place has got some potential as the location is very close to the city center where all spark is. However, the floor of the room is sticky and the bed sheets are not very clean. The picture is slightly misleading as the room size is not very big to accommodate a family of four. If you are looking for comfy, this is definitely not the best choice.
Anmeldt 01 april 2018
5,6
Thi fra Vietnam
Familie med små børn
Værelse med byudsigt
Boede 3 nætter i marts 2018
Not worth the money”
I spent 3 nights at this hotel. Dont trust on its 4 stars rating, it's definately not a 4 stars hotel : no swimming pool, no room service, room is very small. I'm an asian woman but it's hard for me to move arround the room. Room is so so ( not dirty but not really clean ). It take around 10 mins walking to Time Square. I dont recommend this hotel who want to relax with silence as it's very noisy outside the room. Even when i stay in my room, i can hear sound from others rooms.
Anmeldt 28 marts 2018
Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay. While I wish, you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. I was disappointed to read that you did not have a pleasant stay with us. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it’s apparent in this case, we fell short. Though we are just a four star graded boutique hotel, not ranked under the classique world-wide corporate hotels, but we are currently arranging renovations on the all the rooms, amenities or maybe even a brand new lobby design for an upgrade experience to our future guests to enjoy their stay at our place. I hope that I can convince you to change your mind about another visit to our property.
Show more
The VELA Hong Kong Causeway Bay Hotel
7,6
Rosie fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Familieværelse
Boede 2 nætter i marts 2018
Helpful staffs”
MTR station is about 10 minutes walk from the hotel. My room size fit nicely for our family of 6. Staffs were quite friendly and helpful during our stay.
Anmeldt 23 marts 2018
6,0
CHOON fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Familieværelse
Boede 2 nætter i marts 2018
Great location. Clean ”
Clean and surrounded with eating place. Room come with capsule coffee maker. We booked a room for family of 5 and the room was quite big. The bathroom is covered with glass and is kind of seen thru so it might not be suitable to share among frenz which make up of female and male. We ask for room services the 2nd day. They did clean our room and changed the tower but did not refill mineral water and coffee. There is bus stop right outisde the hotel. Ding ding station is also within 5mins walk. Overall was a satisfied stay for us. Will recommend to fren
Anmeldt 19 marts 2018
8,4
RONG fra Kina
Familie med små børn
Premier-værelse med 2 dobbeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2018
地理位置好”
订了家庭房,4大2小。2张床都是1.5米的,屋子空间也比较小,睡不开。凑合住了2晚,毕竟过渡,香港空间可能都是这样子。工作人员服务很好。旁边是马场,景观看着挺好的。
Anmeldt 18 marts 2018
8,0
penchan fra Thailand
Gruppe
Deluxe Familieværelse
Boede 3 nætter i februar 2018
Good location , reasonable rate friendly staff ”
I like this place n will comeback if I have to visit Hongkong next time
Anmeldt 16 marts 2018
6,4
KERK fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse - Stærkt tilbud
Boede 5 nætter i november 2017
OK LAH!!”
Overall is good. just the room is very small for two double bed room.
Anmeldt 14 marts 2018
8,4
Guoliang fra Singapore
Par
Værelse med byudsigt
Boede 1 nat i marts 2018
excellent view of the race course”
it was a last min booking and I got the room with balcony. the hotel looks noisy at the ground level. the room was huge and clean. the balcony oversee the happy valley race course. as it was beside the main road, the table outside got dusty quite fast. there are a few buses downstairs that takes you to causeway bay sogo (about 2/3 stops) or you can walk for about 15mins and walk past some good food outlet.
Anmeldt 14 marts 2018
6,8
Brittany fra Filippinerne
Familie med store børn
Premier-værelse med 2 dobbeltsenge
Boede 6 nætter i december 2017
Clean room, but not the best reception ”
The room itself was clean and felt like a regular hotel. However, there are multiple bars/clubs on the lower levels of the hotel, making it feel a bit shady. Good value for its location and adequate for traveling with friends, but perhaps not the best place for families. Also, the mobile phone with data does not act as a hotspot, which I found disappointing.
Anmeldt 11 marts 2018
3,6
Hao fra Hongkong
Par
Værelse med byudsigt
Boede 1 nat i marts 2018
Acceptabel”
Hard stone floor, dirty, unfriendly staff. Only location is fine 10mins walk from MTR. Not recommended.
Anmeldt 04 marts 2018
3,6
Joanne fra Hongkong
Par
Værelse med byudsigt
Boede 1 nat i februar 2018
dirty”
a curly hair on air-conditioner remote.
Anmeldt 26 februar 2018
6,4
ka fra Canada
Rejsende alene
Værelse med byudsigt
Boede 3 nætter i februar 2018
nice and clean hotel”
near cwb timesquare, great location
Anmeldt 22 februar 2018
6,4
tengku fra Malaysia
Gruppe
Værelse med byudsigt
Boede 5 nætter i januar 2018
Location ok but room too small”
Loction ok . Entrance not so nice . Difficult for cars to park
Anmeldt 01 februar 2018
9,6
MICHAEL fra Malaysia
Forretningsrejsende
Værelse med byudsigt
Boede 3 nætter i januar 2018
great hotel in location ! ”
i just back from HK last week , Vela hotel is value for money and also location is near to mall ( times square ) which walking around 10 minuet , when u can found great food and shopping place during my stay in vela hotel, is 2 times i book this hotel, staff is really good , during my check in , the door lock is not working well, and hotel staff is immediate change me to a biggest room and better view, this make me warm and great job for staff vela ! who say hong kong people is realistic ? they are helpful and smiles always ! keep this on vela hotel !!!
Anmeldt 31 januar 2018
12345
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg