2015
Fantastisk 8,3
baseret på 532 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 532 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 7,9
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Personalet 8,4
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 7,3
Sortér efter

David fra Australien
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i august 2016
Good location
Good location, no pool, some water damage to bathroom door which has been left unrepaired for some time
Anmeldt 19 august 2016

Cheuk fra Hongkong
Par
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 7 nætter i august 2016
Quite disappointing
The location was very good but the facilities were quite disappointing, esp. the bathroom. It's very difficult for us to adjust the right water temperature for a shower. The water was either too hot or too cold. Even if we tried very hard to adjust the temperature, after taking a shower for 5 min, the water would suddenly become extremely hot again. That's really annoying.
Anmeldt 15 august 2016

Dean fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i august 2016
August stay Hotel Jen Brisbane
Great location, very comfortable and clean Qiu attentive staff
Anmeldt 09 august 2016

Yuhan fra Kina
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
Perfect
We had a terrific experience there, this hotel is next to the Roma street station and really close to the city center. Im sure it's a good choice for those people who just came here and wanna know what Brisbane city looks like. Highly recommended.
Anmeldt 29 juli 2016

Ching fra Hongkong
Familie med små børn
Deluxe King
Boede 1 nat i juli 2016
Good hotel with reasonable price
Nice and convenient location
Anmeldt 27 juli 2016

Mitsuo fra Australien
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
Very good
Very good location and service
Anmeldt 25 juli 2016

Yuhan fra Kina
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
Really good
Good location, friendly staff, lots of taxis outside the hotel. Really convenient.
Anmeldt 24 juli 2016

shun fra Kina
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 6 nætter i juni 2016
Location is good, adjacent to train or bus station.
Room is clean and spacious. Good to have free Wifi service at room.
Anmeldt 23 juli 2016

Jocelyn fra Hongkong
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i juli 2016
Nice stay
Good location, near city walking distance, no extra charge for one kid. pretty good. But limitation of WIFI access.
Anmeldt 21 juli 2016

Edwin fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
Not what i expected
Pretty clean, spacious rooms, location is ok, being near Roma Train Station. However, there are lacking in a few areas, especially there is no in room slippers, no refills of mineral water daily (apparently only given 2 bottles free for first night, told by the front desk), no replenishment of toothbrush. Didnt expect this from Hotel Jen (a chain by shangrila). Buffet breakfast was good, with many choices of fresh juice. Had dinner once at Nest, pretty okay, nothing much to choose from? If u don take spicy food, probably u are left with minimal choices. Could have been a better experience.
Anmeldt 16 juli 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: