Rigtig godt 7,6
baseret på 5151 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 5151 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 6,9
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,2
Sortér efter

Ronald fra USA
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i september 2016
Good value for the money. Very good Budget Hotel.
Hotel is very hard to find. Rooms are small but bed and pillows are very comfortable. Good hot shower
Anmeldt 20 september 2016

Azmi fra Malaysia
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i september 2016
Affordable stay at a central location
red planet hotels all around the world have always been at the same standard in terms of affordability, location and cleanliness. really happy with the hotels.
Anmeldt 20 september 2016

Anna fra Filippinerne
Par
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i april 2016
okay overall
room was clean, good service
Anmeldt 20 september 2016

Liang fra Malaysia
Par
Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i september 2016
Conveniently located in Makati area....
Conveniently located in Makati area.... Pros ....cheap,clean and convenient Cons....small room, charge for Luggage storage even for room guest
Anmeldt 19 september 2016

Adam fra Australien
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i september 2016
Clean and comfortable
Only stayed here for one night, but the staff were very helpful, the room was clean and the bed was very comfortable
Anmeldt 19 september 2016

Mohammed fra Saudi-Arabien
Gruppe
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i september 2016
Bad hotel
Really it was bad hotel small room with bad location
Anmeldt 18 september 2016

Omar fra Saudi-Arabien
Rejsende alene
Dobbeltværelse
Boede 1 nat i september 2016
Good price
Good prices, but it wasn't that clean, eg. one of the towels were dirty, but in general good place would visit again.
Anmeldt 18 september 2016

Kumar fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2016
Red planet stay
Slow wifi, old towels.
Anmeldt 18 september 2016

Ma fra Filippinerne
Par
Værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i august 2016
perfect location in the heart of makati
The location was perfect. There was a lot of nearby restaurants and shopping malls. Location is also very accessible to public transportation.
Anmeldt 18 september 2016

Mark fra USA
Forretningsrejsende
Dobbeltværelse
Boede 7 nætter i august 2016
price and location good
typical redplanet property clean safe Adjacent restaurant good but over priced. Taxi Mafia in front of hotel are mercenary
Anmeldt 18 september 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: