Reservér nu: Twin Peaks Hotel

Rigtig godt
Baseret på 74 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,9
84% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (74)
7,9
Rigtig godt
Baseret på 74 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,8
Faciliteter6,9
Beliggenhed8,1
Service8,1
Værdi for pengene8,6
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
简体中文
Español
Værelsestype
Standard Dobbelt
Standard til 3 personer
Sortér efter
Viser 32 verificerede gæsteanmeldelser
8,4
Fantastisk
HAFIZUDDIN fra Malaysia
Familie med store børn
Standard til 3 personer
Boede 1 nat i august 2017
Terbaek”
Berbalaoi amat...
Anmeldt 29 august 2017
8,8
Fantastisk
Hemant fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Dobbelt
Boede 3 nætter i juni 2017
Fantastisk”
If you drive your own car, then this place is better to choice as price of rooms in Kuah are less comparative to Cenang. Malaysian restaurant which is the only Banana leaf restaurant in Langkawi is just at walking distance. All convenience shops are also available within 200 mtrs. Value for money stay.
Anmeldt 13 juni 2017
6,8
Godt
YEOW fra Malaysia
Par
Standard Dobbelt
Boede 2 nætter i juni 2017
Godt”
Overall is good but need to ensure cleanliness at all times.
Anmeldt 09 juni 2017
4,8
SU fra Malaysia
Par
Standard Dobbelt
Boede 4 nætter i april 2017
FRONT OFFICE STAFFS”
Front office staffs need to be more friendly to the guest rather than face sour. Can't even put a smiling face and greet guest.
Anmeldt 24 april 2017
9,6
Fremragende
HAFIZUDDIN fra Malaysia
Familie med store børn
Standard Dobbelt
Boede 1 nat i august 2017
Terbaekkkk”
Betbaloi baloy
Anmeldt 31 august 2017
8,8
Fantastisk
CHYN fra Malaysia
Par
Standard Dobbelt
Boede 2 nætter i oktober 2017
不错的选择”
很好。价格便宜又方便
Anmeldt 19 oktober 2017
9,6
Fremragende
LIYAN fra Kina
Rejsende alene
Standard Dobbelt
Boede 3 nætter i oktober 2017
位置不错,隔不远有个勉税店超市,吃的也方便 ”
房间还是不错的,住的房间也安静,主要就是哪个电视,强烈要求拿走它,严重影响美观/空间,房间/卫生间都不错,就败在哪个电视机。附近很多吃的,走几分钟有个勉税店超市,哪里东西都比机场便宜,巧克力比机场便宜一半,去了不要错过呀,我就错过了,呜呜.......超市旁边的路边有个卖早餐的。都是当地人在哪里买来吃的,类似国内的点心之类的,天天都在哪里买早餐吃,超便宜,一块钱三小样,任选,住这里的可以去试试。
Anmeldt 11 oktober 2017
9,6
Fremragende
Xin fra Kina
Familie med små børn
Standard til 3 personer
Boede 3 nætter i september 2017
高性价比,good value for money”
高性价比,good value for money
Anmeldt 03 oktober 2017
4,8
MOHD fra Malaysia
Familie med små børn
Standard Dobbelt
Boede 3 nætter i december 2017
Pihak Urusan Hotel tidak Pro-Active”
Saya tinggal selama 4 hari 3 malam dan pada malam terakhir adalah pengalaman yang tidak pernah kami alami dimana-hotel setakat ini dimana ketiadaan air selama 7 jam, dan bayangkan kami menghadapi kesulitan untuk membersihkan diri. aircond tip top kebersihan kurang memuaskan
Anmeldt 09 december 2017
10,0
Fremragende
Syakirin fra Malaysia
Par
Standard Dobbelt
Boede 2 nætter i november 2017
Sangat terbaik”
Bilik yang luas , mudah parking di tengah-tengah pekan kuah , tempat makan dan petrol station yang dekat
Anmeldt 12 november 2017
9,2
Fremragende
NABILA fra Malaysia
Par
Standard Dobbelt
Boede 2 nætter i oktober 2017
sangat berpuas hati”
cantik, selesa, murah, mudah parking. ❣️
Anmeldt 12 oktober 2017
8,0
Fantastisk
NORLIZAWATI fra Malaysia
Par
Standard Dobbelt
Boede 2 nætter i september 2017
Sangat convenient. Berbaloi dengan apa yang anda bayar. ”
Bilik yang luas, mudah untuk parking kereta, cuma wifi slow
Anmeldt 26 september 2017