Reservér nu: Uptown Imperial Kajang

Godt
Baseret på 292 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,8
80% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (292)Booking.com Anmeldelser (110)
6,8
Godt
Baseret på 292 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,0
Faciliteter6,3
Beliggenhed6,6
Værelseskomfort og kvalitet7,1
Service7,1
Værdi for pengene7,2
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
简体中文
繁體中文 (台灣)
mere
Værelsestype
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Deluxe Familieværelse til 3 personer
Couple Suite
Familie-suite (1 soveværelse til 2 personer og 1 soveværelse med 2 enkeltsenge)
mere
Sortér efter
Viser 217 verificerede gæsteanmeldelser
4,8
Alan fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i juli 2017
Worth money staying for 1-2 days ”
Good stuff. Parking available. Breakfast included and taste good. Not fully cleaned room and bath room. Yellowish water supply.
Anmeldt 24 juli 2017
4,8
Semantha fra Malaysia
Par
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2017
Suggest to improve maintenance”
Musty smell in the room, air-conditioner took hours to cool down, faulty electrical plug.
Anmeldt 10 juli 2017
8,8
Fantastisk
Lv fra Kina
Familie med små børn
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2017
Fantastisk”
a very nice breakfast is provided. value for money. will come back again definitely
Anmeldt 03 juli 2017
10,0
Fremragende
mee fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2017
Fremragende”
clean and comfort
Anmeldt 12 juni 2017
6,8
Godt
Yea fra Malaysia
Par
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2017
yums breakie”
worth for money
Anmeldt 31 maj 2017
10,0
Fremragende
mee fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2017
good location”
good location
Anmeldt 22 maj 2017
4,4
Chung fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2017
okok only”
so so...
Anmeldt 22 maj 2017
3,2
BOON fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i april 2017
Worst service”
Paid the room but yet sell it out and force us to squeeze in a room with another couple. Then they give us 2 bigger room since the rooms are sold out. But while check out, they force us to pay the price difference due to larger room.
Anmeldt 24 april 2017
4,0
Kalai fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i september 2013
Not so clean ”
The room and toilet not so clean
Anmeldt 25 marts 2017
8,0
Fantastisk
FAZILA fra Singapore
Familie med små børn
Familie-suite (1 soveværelse til 2 personer og 1 soveværelse med 2 enkeltsenge)
Boede 2 nætter i juli 2012
Clean”
Stay in the suite. Room and toilet is big. My children enjoyed staying there.
Anmeldt 18 marts 2017
4,8
Christiaan fra Holland
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i marts 2017
40”
A cockroach was walking on the bed and a lot of dead ones where lying below the bed. TV channels had bad quality and no international ones could be selected. Never go here again.
Anmeldt 18 marts 2017
8,0
Fantastisk
Eik fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i december 2016
ok”
ok
Anmeldt 14 februar 2017
7,2
Rigtig godt
hafizul fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i december 2016
Good”
Good
Anmeldt 03 februar 2017
8,8
Fantastisk
Jc fra Malaysia
Par
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 1 nat i januar 2017
Great”
Stayed here one night during new year. Its great and comfort. Facility wise is under average. Not much tv channel, no sport channel. Breakfast wasnt that good.
Anmeldt 11 januar 2017
8,0
Fantastisk
WONG fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2016
nice”
overall is nice. worth it
Anmeldt 31 december 2016
4,4
Candice fra Singapore
Familie med store børn
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2016
Cleanliness needs to observe”
Flies all around
Anmeldt 22 december 2016
5,2
Candice fra Singapore
Gruppe
Deluxe Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i december 2016
Cleanliness in the rooms needed to improve.”
Many flies in the room. Shower area is dirty.
Anmeldt 21 december 2016
3,2
yu fra Malaysia
Par
Couple Suite
Boede 1 nat i december 2016
Old and dirty”
bathtub is stained and very dirty. floor is not wiped n making my feet black. have to wear shoes for the entire stay.
Anmeldt 05 december 2016
5,6
Er fra Malaysia
Familie med små børn
Familie-suite (1 soveværelse til 2 personer og 1 soveværelse med 2 enkeltsenge)
Boede 2 nætter i november 2016
cleanliness can be improved ”
Floor was a bit sticky when we first entered the room.
Anmeldt 03 december 2016
6,4
Godt
Ridhwan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i november 2016
Pleasant stay, no shops nearby ”
Female staff are courteous, male staff need more customer service training. Hotel is on its own and if you want shops, you have to take a cab.
Anmeldt 01 december 2016
7,6
Rigtig godt
Moon fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2016
Good hotel to stay that is near to Semenyih.”
Good place to stay if your trip to KL is just to visit Semenyih as its just a 5 minutes drive away. Rooms were comfortable and clean.
Anmeldt 28 november 2016
8,4
Fantastisk
GUNASILAN fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2016
Good”
1.Friendly staff. 2. Comfortable room.
Anmeldt 15 november 2016
7,6
Rigtig godt
AMRAN fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i oktober 2016
na”
na
Anmeldt 27 oktober 2016
7,2
Rigtig godt
Kao fra Singapore
Gruppe
Deluxe Familieværelse til 3 personer
Boede 2 nætter i september 2016
Nothing ”
Nothing
Anmeldt 04 oktober 2016
7,6
Rigtig godt
TZU fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i september 2016
The best hotel to get in the area. ”
Toilet not so big. But overall is good. The breakfast is good too.
Anmeldt 22 september 2016
6,0
Lik fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2015
corridor not so clean”
quite ok, just the corridor not so clean
Anmeldt 15 september 2016
8,4
Fantastisk
Pickie fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i september 2016
Good”
Comfortable room
Anmeldt 14 september 2016
5,2
Roy fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2016
What you would expect from an inn it's scale”
Easily accessible from the highway. Reasonably clean rooms but don't expect a view. Can be somewhat noisy during due to nearby ballroom and next door restaurant.
Anmeldt 12 september 2016
6,0
Shahira fra Malaysia
Familie med små børn
Familie-suite (1 soveværelse til 2 personer og 1 soveværelse med 2 enkeltsenge)
Boede 1 nat i august 2016
Jacuzzi”
Im booking family suite that suppose to have jacuzzi, but they gave me family room, fell like cheated.. but overall is satisfied, paid more for things dont have.
Anmeldt 01 september 2016
6,0
Lik fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
Good”
Good
Anmeldt 01 august 2016
6,0
Soo fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
fast service”
friendly staff
Anmeldt 28 juli 2016
6,4
Godt
RIZAWATI fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
Good”
Good
Anmeldt 15 juli 2016
6,4
Godt
Stephanie fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
Overall OK”
Spacious room and quiet. Breakfast not bad. Good location.
Anmeldt 14 juli 2016
6,8
Godt
murugan fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
very good”
Great staff
Anmeldt 13 juli 2016
5,6
Wai fra Malaysia
Familie med små børn
Familieværelse til 2 personer med 2 dobbeltsenge
Boede 1 nat i juni 2016
Good”
Good
Anmeldt 30 juni 2016
7,6
Rigtig godt
Daniel fra Malaysia
Forretningsrejsende
Couple Suite
Boede 2 nætter i juni 2016
Value for money, spacious room, nice breakfast”
Value for money, spacious room, nice breakfast. Worth the stay.
Anmeldt 17 juni 2016
7,2
Rigtig godt
Niu fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
Successful”
Ok
Anmeldt 02 juni 2016
6,8
Godt
Jeanne fra Malaysia
Familie med små børn
Familie-suite (1 soveværelse til 2 personer og 1 soveværelse med 2 enkeltsenge)
Boede 2 nætter i maj 2016
Good ”
Good
Anmeldt 17 maj 2016
7,2
Rigtig godt
Ethan fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
Building need maintenance”
Overall, value for money. However, hotel management needs to start focusing on building maintenance. Heavy downpour during my stay with the hotel causes water to come through the window and wet the curtains and carpet although the window is already tightly shut. Also, there were water marks on the ceiling, showing not the first time you see leaks but did not do anything to improve that.
Anmeldt 09 maj 2016
5,2
Hao fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i januar 2016
overall soso”
still can be better
Anmeldt 23 januar 2016
8,0
Fantastisk
Lim fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2015
Comfort stay during the trip”
Breakfast, cleanliness, parking space
Overall is a good stay, breakfast is improved compare to last time with the polite waitress, will stay again next time
Anmeldt 20 januar 2016
8,3
Fantastisk
Kamarulzaman fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2015
A home away from home.”
1.Friendly staff. 2. Comfortable room. 3.WiFi access.
I enjoyed staying there. Excellent hospitality. Location acceptable but shuttles needs improvement.
Anmeldt 06 januar 2016
4,7
Martin fra Indien
Par
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2015
Can be Better”
Just about average
Well in the review it says hotel considers it as 2 star but when booking it was shown under 3 star. This is misleading. The hotel is fine for 2 star.
Anmeldt 05 januar 2016
6,0
Su fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i januar 2016
The rate is slightly high.”
More choice for breakfast. Room service needs immediate attention. Everything is normal. Nothing is better of.
Nothing is capturing the attention to stay on longer. No other facility nearby.
Anmeldt 04 januar 2016
3,7
Lee fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2015
N/A”
N/A
N/A
Anmeldt 14 december 2015
8,0
Fantastisk
Kalai fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe Familieværelse til 3 personer
Boede 1 nat i november 2015
comfortable stay”
food,roo
Anmeldt 30 november 2015
6,0
Yew fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2015
So so stay”
Good room rates
Everything is fine, just a hotel for overnight stay.
Anmeldt 17 september 2015
7,7
Rigtig godt
mohd fra Malaysia
Par
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2015
OK ”
Clean, quiet and near to Kajang or Semenyih town
Aircond takes more than 30 mins. to cool the room. Toilet was smelly.
Anmeldt 09 september 2015
8,7
Fantastisk
Jirapol fra Thailand
Rejsende alene
Couple Suite
Boede 1 nat i juni 2015
Good Hotel”
Hospitality, Loacation, Cleanliness
Anmeldt 01 september 2015
4,0
XURI fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2015
Inconvenience”
Uptown Imperial Kajang
The hotel is very Inconvenient, because it is inside industrial area. I tried to buy water or phone card, but I walked very far and still can't find a sotre stop. A lot wild dogs around, it is dangerous for kids, even for adults. I was almost bitten by one dog. Quite scary. My comment: Inconvenience!
Anmeldt 17 august 2015