Reservér nu: V Casa Holiday House

Fremragende
Baseret på 51 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
9,0
96% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (51)
9,0
Fremragende
Baseret på 51 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring9,3
Faciliteter8,6
Beliggenhed8,9
Service9,1
Værdi for pengene9,2
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Sortér efter
Viser 28 verificerede gæsteanmeldelser
9,2
Fremragende
kar fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Dobbelt
Boede 1 nat i august 2016
Convenient. Good location”
The person in charge is kind. I asked him where is the nearest vegetarian restaurant. He did an amazing job to share location of the restaurant and send a photo of that restaurant to me. It's wonderful. This save my time to look for vegetarian food as this is my first time visiting Kuantan.
Anmeldt 26 august 2016
10,0
Fremragende
PANG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Dobbelt
Boede 3 nætter i august 2016
Excellent Home Stay”
Nice & Clean , very comfortable
Anmeldt 26 august 2016
10,0
Fremragende
PANG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Dobbelt
Boede 3 nætter i august 2016
Excellent Home Stay”
Clean & Comfortable
Anmeldt 24 august 2016
10,0
Fremragende
PANG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Dobbelt
Boede 3 nætter i august 2016
Excellent Home Stay”
Clean and nice ID homestay . Good location for food and supermarket. Value for money. Love to stay here.
Anmeldt 24 august 2016
10,0
Fremragende
PANG fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Dobbelt
Boede 1 nat i august 2016
Excellent Home Stay”
Very Clean , new renovation , nice I'd design , reasonable price for the room rate . Easy to go food center and supermarket. Toilet and room nice and clean like hotel. I very like it and I will come again Thanks V casa homestay.
Anmeldt 24 august 2016
10,0
Fremragende
Su fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Dobbelt
Boede 3 nætter i august 2016
Nice place and nice stay”
Near to my office, and very new hotel. Owner very nice, keep update the latest news to me. The environment is good, car park easily.
Anmeldt 19 august 2016
9,6
Fremragende
Alan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard Dobbelt
Boede 1 nat i august 2016
Clean , good and nice ID Homestay”
Clean and nice ID homestay . Good location for food and supermarket. Value for money. Love to stay here.
Anmeldt 16 august 2016
10,0
Fremragende
Zee fra Malaysia
Par
Standard Dobbelt
Boede 1 nat i juli 2016
Super Good Homestay”
Very Clean , new renovation , nice I'd design , reasonable price for the room rate . Easy to go food center and supermarket. Toilet and room nice and clean like hotel. I very like it and I will come again Thanks V casa homestay.
Anmeldt 04 august 2016