Reservér nu: V3 Hotel

Godt
Baseret på 136 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,7

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (136)Booking.com Anmeldelser (48)
6,7
Godt
Baseret på 136 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring6,6
Faciliteter5,6
Beliggenhed7,1
Værelseskomfort og kvalitet6,9
Service6,9
Værdi for pengene7,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
繁體中文 (台灣)
Bahasa Indonesia
mere
Værelsestype
Suite med 2 enkeltsenge
Deluxe Dobbeltværelse
Deluxe Familieværelse
Familie Supreme
Sortér efter
Viser 86 verificerede gæsteanmeldelser
6,0
jessie fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Familieværelse
Boede 1 nat i december 2016
Good place ”
Can relax.
Anmeldt 08 december 2016
6,8
Godt
Cheah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 3 nætter i november 2016
nice”
nice
Anmeldt 14 november 2016
7,6
Rigtig godt
Sing fra Malaysia
Par
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2016
Overall is ok”
Overall is ok
Anmeldt 07 oktober 2016
6,8
Godt
Cheah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juni 2016
good”
good
Anmeldt 26 september 2016
6,8
Godt
Noor fra Singapore
Gruppe
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2016
A simple hotel”
There weren't any facilities save for a snack and tidbit counter. Hotel is located near the main road so easy to move about to other places. Advisable to buy snacks before coming into the rooms as snacks are somewhat excellent expensive. Only level 2 has ironing board and water dispenser so if you don't want to keep travelling up and down get a room on that floor.
Anmeldt 08 september 2016
8,0
Fantastisk
Yeo fra Singapore
Familie med små børn
Familie Supreme
Boede 1 nat i juli 2016
Good and budget hotel”
Hotel location is good.Juz beside got a lot of shop sell nice food.Massage shop is also within walking distance.
Anmeldt 03 september 2016
7,6
Rigtig godt
Cheah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 1 nat i august 2016
good”
good enough
Anmeldt 01 september 2016
6,0
elaine fra Malaysia
Forretningsrejsende
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
clean”
clean
Anmeldt 02 august 2016
7,6
Rigtig godt
lee fra Malaysia
Par
King Værelse
Boede 1 nat i juli 2016
Good staff n nice spa”
Nice
Anmeldt 22 juli 2016
7,2
Rigtig godt
Cheah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
near food stall”
walking distance can get nice food stall
Anmeldt 15 juli 2016
6,8
Godt
Cheah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2016
fine”
fine
Anmeldt 13 maj 2016
8,0
Fantastisk
Sing fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2016
Overall is good ”
Overall is good
Anmeldt 08 maj 2016
6,0
caren fra Malaysia
Forretningsrejsende
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i april 2016
conveniently looking for food”
conveniently looking for food
Anmeldt 26 april 2016
7,2
Rigtig godt
KWEK fra Singapore
Par
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2016
Nice stay”
Nice room
Anmeldt 15 april 2016
8,4
Fantastisk
Cheah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i april 2016
Nice”
Near food store
Anmeldt 15 april 2016
6,0
barbara fra Australien
Forretningsrejsende
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2016
Good”
Convenient to where I wanted to be. Neat, clean. Not all rooms have windows - so check you have a window if you want one.
Anmeldt 06 april 2016
5,2
caren fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i marts 2016
conveniently look for 'makan' place”
conveniently look for 'makan' place
Anmeldt 25 marts 2016
8,8
Fantastisk
Cheah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i marts 2016
Nice place”
Convenience
Anmeldt 04 marts 2016
8,0
Fantastisk
Jenny fra Malaysia
Forretningsrejsende
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i december 2015
Good location”
Surround by nice food stall, near to tesco.
Very good. Value of money n comfortable.
Anmeldt 16 december 2015
7,3
Rigtig godt
Tay fra Singapore
Par
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2015
Clean, Nice Room”
Clean, nice and new
The room is clean and nice. However it is very noisy as just beside is the busy expressway and i couldn't be able to sleep at night due to the noise.
Anmeldt 07 december 2015
6,3
Godt
Cheah fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i oktober 2015
good..”
location, near food store
Better looking room with window.
Anmeldt 02 november 2015
6,7
Godt
Teoh fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Familieværelse
Boede 1 nat i oktober 2015
Feedback”
Convenient
Pleasant
Anmeldt 30 oktober 2015
7,7
Rigtig godt
LIM fra Singapore
Rejsende alene
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2015
Nice hotel. Clean rooms, LCD TV.”
Clean, LCD TV, nice staff.
Good!
Anmeldt 06 oktober 2015
7,7
Rigtig godt
TOH fra Malaysia
Familie med små børn
Familie Supreme
Boede 1 nat i august 2015
ok ”
all also ok
Ok
Anmeldt 20 august 2015
3,3
Mazni fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe Familieværelse
Boede 1 nat i august 2015
Disappointed”
Location
Anmeldt 11 august 2015
7,0
Rigtig godt
Alan fra Singapore
Forretningsrejsende
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 1 nat i august 2015
A convenient located value for money hotel”
Near to some nice eating places
A good stay. .wifi was a bit slow though
Anmeldt 03 august 2015
5,3
Foong fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Familieværelse
Boede 1 nat i juli 2015
Reasonable stay”
Great location with food stall nearby. Free drinking water (Coway water filter)
Overall I think the price is slightly for this hotel. The staff performance is below average. When checking in V3 hotel, be reminded NOT to take room number 3218 or 3220. Water comes out of the wooden floor. The staff know that but they have no intention to fix it.
Anmeldt 30 juli 2015
6,3
Godt
Yuk fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 1 nat i december 2014
Business Trip”
Cleanliness and staffs are friendly and helpful
Not good that no room service, as no phone inside the room. the room is too small, not bright at all....the toilet is big.
Anmeldt 24 maj 2015
6,7
Godt
wong fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2015
Good”
View, clean, comfortable
Anmeldt 18 maj 2015
8,0
Fantastisk
Mandy fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Familieværelse
Boede 2 nætter i maj 2015
pleasant stay”
clean, comfortable, good location
Anmeldt 07 maj 2015
8,0
Fantastisk
Mandy fra Malaysia
Familie med små børn
Familie Supreme
Boede 2 nætter i maj 2015
pleasant stay”
clean, comfortable, good location
Anmeldt 07 maj 2015
8,0
Fantastisk
Mandy fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2015
pleasant stay”
clean, comfortable, good location
Anmeldt 07 maj 2015
8,3
Fantastisk
Chung fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Familieværelse
Boede 1 nat i april 2015
comfortable ”
Comfort, clean and kind service from staff
Anmeldt 27 april 2015
6,0
Norazlinda fra Malaysia
Forretningsrejsende
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2015
nice design”
comfortable
Anmeldt 23 marts 2015
4,0
Hannah fra Malaysia
Par
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i januar 2015
Bad air cond”
near to places I wanna go arnd.
Everything is ok, they need to improve on the air cond and the people sitting at the front desk. Lastly it will be good if they can have phones in the rooms!!!!
Anmeldt 26 januar 2015
7,7
Rigtig godt
Eng fra Malaysia
Gruppe
Deluxe Familieværelse
Boede 1 nat i december 2014
clean and near to foodstalls”
Room condition are good and new. The hotel is near o night foodstalls and some coffee shops.
I feel comfortable staying there. Room is clean. Ample parking space except at night the parking space will be occupied by the diners.
Anmeldt 03 januar 2015
7,7
Rigtig godt
Chong fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe Familieværelse
Boede 1 nat i september 2014
Super Value for Money”
Value for money, good location connected to desaru, brand new
it is value for money. This hotel is new and clean. For low budget, consider nice.
Anmeldt 15 december 2014
8,3
Fantastisk
Li-Lian fra Malaysia
Rejsende alene
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i november 2014
Not bad, Good”
location, good service
Anmeldt 06 december 2014
8,7
Fantastisk
Siva fra Australien
Rejsende alene
Deluxe Familieværelse
Boede 1 nat i februar 2014
Location, comfort”
Comfortable, Clean good location
Nice
Anmeldt 16 oktober 2014
7,3
Rigtig godt
THEAN fra Malaysia
Familie med små børn
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2014
Good Yet Could Be Better”
Location, New and Near to eateries
Requested a non-smoking room as we have baby. However, our room has ash-tray. Our water boiler has some dirt/ash inside. Since, this is a shoplot-turned-hotel, our room was partitioned out in the middle with no windows. So the electrical wiring has to be re-route. The electrical box fuse in our room trip when we used the water boiler. Luckily our door can be opened. The hotel was not full yet they can't accommodate our request to change to room with windows for free. The plus point for this hotel very clean and the staff is very helpful. There a plenty of car parks available.
Anmeldt 15 oktober 2014
6,3
Godt
Kam fra Malaysia
Forretningsrejsende
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2014
Local Food Nearby”
Room, Staff, Location
There are a big hawker center behind the hotel. A lot local foods choices. Although the location not locate at town centre but it is just beside the JB main road. Easy call taxi.
Anmeldt 05 oktober 2014
8,0
Fantastisk
LIM fra Malaysia
Par
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2014
Hotel quite value for money”
New , quiet and near a lot of food stall
Ok
Anmeldt 16 september 2014
7,3
Rigtig godt
Guang fra Singapore
Par
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 1 nat i september 2014
cozy corner”
location, amenities, cozy
Anmeldt 15 september 2014
6,3
Godt
RUFUS fra Singapore
Par
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i september 2014
Decent hotel”
Peaceful : makeshift roadside stalls located away from the hotel although can still hear occasional noise generated by modified vehicles
Was expecting a window in the room but saw all 4 walls instead upon checking in. Not much walking space in the room but still reasonably clean and comfortable considering we were just spending a night there. The only peeve was that the heater on/off switch was located beside the room entrance although the shower cubicle is right opposite such that one has to walk across the room if they forget to switch it on.
Anmeldt 13 september 2014
6,0
Alwin fra Singapore
Par
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 1 nat i januar 2014
Nice Room with Jacuzzi Bathtub”
Nice Room with Jacuzzi Bathtub
Nice Room with Jacuzzi Bathtub
Anmeldt 09 september 2014
4,0
Nor fra Malaysia
Rejsende alene
Suite med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2014
Low quality hotel ”
nothing
Very low quality and not comfortable at all
Anmeldt 12 august 2014
9,0
Fremragende
Hwee fra Singapore
Gruppe
Deluxe Familieværelse
Boede 1 nat i juli 2014
Comfortable”
Room, Bed, Amenities
Great stay. Love the green colored walls in the room, like the amenities given. Like the availability of 3- and 4-bed rooms that suits bigger groups other than couples. Like the availability of hot and cold water dispenser along the corridor.
Anmeldt 21 juli 2014
5,7
Jasni fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2014
A very noisy and uncomfortable stay”
Fast check and check out and ample parking lots
I had a very uncomfortable stay because my room window is directly underneath the area the restaurant's staff do their dish washing..The non stop noise created by the dish washing and late conversations between the restaurant's staff until late morning cause me sleepless night..The room is not cleaned thoroughly and there is no minibar provided..Wifi is non-existent as the whole hotel is using only one modem..
Anmeldt 06 juni 2014
7,7
Rigtig godt
Stephen fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2014
Relaxing stay.”
big carpark, near to food stalls and confort room.
Anmeldt 02 juni 2014
7,7
Rigtig godt
Joanne fra Singapore
Par
Deluxe Dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2014
Good location surrounded by hawkers and eateries”
Jacuzzi and reasonable size for the room
Pleasant. Will be back for more stays and will recommend to friends.
Anmeldt 15 maj 2014