Rigtig godt 7,5
baseret på 943 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 943 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,5
  • Faciliteter 7,3
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelsets komfort/standard 7,5
  • Service 7,7
  • Værdi for pengene 7,5
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

Ofelia fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard (uden parkering)
Boede 1 nat i september 2016
Good stay
Good stay to relax for the next travel
Anmeldt 16 september 2016

kuba fra Australien
Rejsende alene
Deluxe - værelse til 2 personer
Boede 1 nat i juli 2016
hotel for one night
close to airport, breakfast 24/7
Anmeldt 15 september 2016

Mark fra USA
Rejsende alene
Standard (uden parkering)
Boede 1 nat i marts 2016
Great location and value
Shhhhhhhh - lol
Anmeldt 04 september 2016

Ronald fra Australien
Par
Deluxe - værelse til 2 personer
Boede 1 nat i august 2016
Surprisingly Good!
I'll admit I was skeptical upon arrival, but I must say the rooms are of VERY high quality with everything a traveller could need from having a digital combo safe, stocked fridge, room service, usb ports built into wall, under and over bed lights, air conditioning, dual shower heads. Very Impressed, and is only 15mins drive from Mall of Asia and close to airport
Anmeldt 28 august 2016

Douglas fra USA
Rejsende alene
Deluxe - værelse til 2 personer
Boede 1 nat i oktober 2015
Good 24 hour hotel near airport
2nd time staying here and just as pleased. Its a good place to crash for a layover since you get 24 hours from Check in. Free meal for 2 is decent as well. Would stay here again
Anmeldt 27 august 2016

Douglas fra USA
Rejsende alene
Standard (uden parkering)
Boede 1 nat i januar 2016
decent hotel
clean discreet hotel meant to be used as Love motel. I like the 24 hour after check in rule. Used it for layover from flight
Anmeldt 27 august 2016

Tra fra Vietnam
Rejsende alene
Standard (uden parkering)
Boede 3 nætter i juni 2016
so so
it's fine
Anmeldt 23 august 2016

jesper fra Danmark
Rejsende alene
Standard (uden parkering)
Boede 1 nat i august 2016
i always stay here when in manila
24 hours stay perfect if you have a late fligth
Anmeldt 17 august 2016

Thinagaran fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe - værelse til 2 personer
Boede 2 nætter i juli 2016
Good
Good
Anmeldt 17 juli 2016

Budy fra Indonesien
Gruppe
Standard (uden parkering)
Boede 1 nat i juli 2016
weird hotel I ever seen in life
The hotel doesn't have a lobby. Last time I arrived in this Hotel at 1 A.M and we checked in but the hotel was not ready for the room. Since we had to wait at the small room, the staff provides us the snack and welcome drink. It's okay. The hotel doesn't have lift. We need to climb up the stairs. But the staff is very helpful. They help us to pick our baggage to the room. The hotel provides us the breakfast but we have to choose only one menu and they will send our breakfast to our room. It's so weird. Haha But overall It's okay. The room is big and clean. And for the advantage, the hotel provides us the shuttle to the NAIA Airport. We didn't need to find the taxi. Thanks you Victoria Court Cuneta Motorist Lodge. Regard, Budy - Indonesia
Anmeldt 15 juli 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: