Reservér nu: Victoria Home EST

Fremragende
Baseret på 63 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
9,2
100% vil anbefale ejendommen til en ven

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (63)Booking.com Anmeldelser (4)
9,2
Fremragende
Baseret på 63 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring9,4
Faciliteter9,2
Beliggenhed9,0
Service9,2
Værdi for pengene9,4
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
简体中文
한국어
Værelsestype
Deluxe lofts-studio
Deluxe loftslejlighed med 2 soveværelser
Executive lofts-studio
Loftslejlighed med 2 soveværelser
Sortér efter
Viser 36 verificerede gæsteanmeldelser
10,0
Fremragende
myra fra Malaysia
Par
Deluxe lofts-studio
Boede 1 nat i maj 2018
Fremragende”
The room is super comfort and clean. Once booking done, the person that arranged for check in name CY text me and assist me check in procedures and it was easy to deal with him. CY is very helpful and friendly! Looking forward to stay here for future. It was great experience!
Anmeldt 12 maj 2018
9,2
Fremragende
rehman fra Malaysia
Par
Executive lofts-studio
Boede 1 nat i maj 2018
Best place to stay with your family”
Best place to stay ... price very good center of kl and near lrt bangsar .. service Mr CY is awsome very helpfull i alway love to stay their very quite n very safe check in procedure so easy stay n enjoy love this place .... suggest any one come to KL stay victoria EST Alila bangsar .. level 9 swiming pool n gym ... 1 car park is free ... fast replay if facing any problem regarding your stay ... Come with your family or loved one or for stay honeymoon .... no need ur car lrt front of ur hotel stay can connected whole KL .... Wifi is good n fast ... Easy n very convinient place to stay....
Anmeldt 08 maj 2018
10,0
Fremragende
Sophie fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe lofts-studio
Boede 1 nat i maj 2018
Good place. Nice experience ”
Hosted by CY. Was a great experience... Will come back on my next business trip. No parking is a concern. Per hour parking charges is killing.
Anmeldt 08 maj 2018
9,6
Fremragende
rehman fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe loftslejlighed med 2 soveværelser
Boede 1 nat i april 2018
very good”
please get tv channel..
Anmeldt 03 maj 2018
9,6
Fremragende
Toh fra Malaysia
Par
Deluxe loftslejlighed med 2 soveværelser
Boede 1 nat i april 2018
Nice and clean ”
Clean, comfortable, only the first room noisy because train service
Anmeldt 30 april 2018
9,6
Fremragende
Jesica fra Singapore
Familie med store børn
Executive lofts-studio
Boede 5 nætter i april 2018
Totally felt like home away from home!”
Although there was some delay and confusion during check-in (because it’s our first time renting in apartment), our stay turned out to be just great! The room looks just like in the pictures. It’s clean, full of facilities, spacious, has awesome city views, and also fast respond from the staff. However, no daily cleaning is provided. All in all, definitely looking forward to stay again with Victoria Home!
Anmeldt 20 april 2018
10,0
Fremragende
Jagathis fra Malaysia
Par
Deluxe lofts-studio
Boede 1 nat i april 2018
great experience”
well organized
Anmeldt 18 april 2018
8,4
Fantastisk
Chuk fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe lofts-studio
Boede 1 nat i april 2018
Nice place”
Stay a night , very comfortable place. Recommended.
Anmeldt 17 april 2018
10,0
Fremragende
Nur fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe lofts-studio
Boede 1 nat i april 2018
Excellent ”
Nice stay. Room is spacious and clean. Parking available. Very satisfying
Anmeldt 16 april 2018
10,0
Fremragende
NR fra Malaysia
Par
Deluxe lofts-studio
Boede 2 nætter i februar 2018
Perfect !”
Will book the same place again.
Anmeldt 10 februar 2018
10,0
Fremragende
Jack fra Malaysia
Par
Deluxe lofts-studio
Boede 1 nat i marts 2018
完美的居家生活”
很棒的享受
Anmeldt 25 marts 2018
2,0
Minku fra Sydkorea
Familie med små børn
Executive lofts-studio
Boede 1 nat i maj 2018
Acceptabel”
여긴진짜... 노답
Anmeldt 18 maj 2018
10,0
Fremragende
Adam fra Malaysia
Par
Loftslejlighed med 2 soveværelser
Boede 1 nat i maj 2018
very nice”
sangat tidak dijangka kan memang amat berbaloi
Anmeldt 18 maj 2018
9,6
Fremragende
Nur fra Malaysia
Gruppe
Loftslejlighed med 2 soveværelser
Boede 1 nat i maj 2018
Worth every penny”
The price offered 👍🏻 Plus the place can accomodate up to 6 pax. It was very comfortable suitable for groups and family. They even have washing machines. The place very clean, easy to find and public transport friendly. But bear in mind they only provide one parking spot. If there is more than one care, you have to pay rm 34-50 for parking rate per nite. They charge per hour. Mr. CY was very helpful throughout our stay. For sure will be coming back again!!!
Anmeldt 18 maj 2018
10,0
Fremragende
anuar fra Malaysia
Familie med små børn
Executive lofts-studio
Boede 1 nat i maj 2018
Sangat selesa dan berbaloi”
Kemudahan yg selesa sesuai utk family dgn harga yg amat berpatutan siap dgn mesin wash and dry unifi personal dan channel tv unifi yg padu next time check in lg
Anmeldt 14 maj 2018
8,8
Fantastisk
SUNNY fra Malaysia
Forretningsrejsende
Deluxe lofts-studio
Boede 2 nætter i marts 2018
Bersih, besar & value for money... ”
Recommended...
Anmeldt 17 marts 2018