Vili International Hotel
Vili International Hotel
Se alle 33 billeder
Superior Værelse - Værelse Vili International Hotel
Superior Værelse - Værelse
Se alle 33 billeder
Lobby Vili International Hotel
Lobby
Se alle 33 billeder
Lobby Vili International Hotel
Lobby
Se alle 33 billeder
Hotellet indefra Vili International Hotel
Hotellet indefra
Se alle 33 billeder
PÅ KORTET Vili International Hotel
PÅ KORTET
Fantastisk
Beliggenhed
8,9
Se alle 33 billeder Vili International Hotel
Se alle 33 billeder
Fjernet fra Favoritter

Vili International Hotel

Super beliggenhed
- I byens centrum
- Se hvad der er i nærheden
Rigtig godt
Baseret på 492 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,4
/
10
Rigtig godt værdi for pengene
7,4
82% vil anbefale ejendommen til en ven
Værdi for pengene7,4
Afstand til centrum1 km
Placeringsvurdering8,9
Tætteste lufthavnGuangzhou Baiyun Internationale Lufthavn (CAN)
Afstand til lufthavn26,6 km
  • 290 m til offentlig transport

  • Lufthavnstransport

  • Placeret i hjertet af Guangzhou

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

Værelsesvalg
Business Suite
Business Suite
...
  • Værelsesstørrelse: 69 m²/74...
  • Udsigt: By
  • 1 enkeltseng og 1 king-size...
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Suite
Deluxe Suite
...
  • Værelsesstørrelse: 69 m²/74...
  • Udsigt: By
  • 1 enkeltseng og 1 king-size...
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Værelse (Deluxe)
Deluxe Værelse (Deluxe)
...
  • Værelsesstørrelse: 35 m²/37...
  • Udsigt: By
  • 2 enkeltsenge eller 1 king-...
Indtast datoer for at se priser
Executive Suite
Executive Suite
...
  • Værelsesstørrelse: 69 m²/74...
  • Udsigt: By
  • 2 king-size senge
Indtast datoer for at se priser
Executive Værelse (Executive)
Executive Værelse (Executive)
...
  • Værelsesstørrelse: 35 m²/37...
  • Udsigt: By
  • 2 enkeltsenge eller 1 dobbe...
Indtast datoer for at se priser
Superior Værelse (Superior)
Superior Værelse (Superior)
...
  • Værelsesstørrelse: 35 m²/37...
  • Udsigt: By
  • 2 enkeltsenge eller 1 queen...
Indtast datoer for at se priser
Business Værelse (Business)
Business Værelse (Business)
...
  • Værelsesstørrelse: 35 m²/37...
  • Udsigt: By
  • 2 enkeltsenge eller 1 queen...
Indtast datoer for at se priser
Discount Room
Discount Room
...
  • Værelsesstørrelse: 30 m²/32...
  • rygepolitik - røgfri værels...
Indtast datoer for at se priser
Shang Wu Cheng Jing Da Chuang Fang
Shang Wu Cheng Jing Da Chuang Fang
...
  • Værelsesstørrelse: 56 m²/60...
  • rygepolitik - røgfri værels...
Indtast datoer for at se priser
Shang Wu Cheng Jing Shuang Chuang Fang
Shang Wu Cheng Jing Shuang Chuang Fang
...
  • Værelsesstørrelse: 46 m²/49...
  • rygepolitik - røgfri værels...
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Vili International Hotel?
Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Mere om Vili International Hotel

Mere om Vili International Hotel

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

I nærheden

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mere

Ejendommens gæstepolitikker

Vis mindre

Nyttige oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (492)Booking.com Anmeldelser (235)
Hotellets stand/rengøring7,2
Faciliteter6,6
Beliggenhed8,9
Værelseskomfort og kvalitet7,3
Service7,2
Værdi for pengene7,4
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Alle sprog
Alle slags rejsende (492)
Alle værelsestyper
Viser 367 verificerede gæsteanmeldelser
12345
4,4
Kyaw fra Myanmar
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 3 nætter i november 2018
Unsatisfied service charges.”
When I started a booking through Agoda on Oct 6 and I received a confirmation email at that day. Confirmation number is 304653365 . It is one superior room for 3 nights and total price is CNY 1833.04 with the remark that I will be charged by the property. During the check-in day 2, Nov hotel collect CNY 2600 from me for the deposit. When I check out on 5,Nov hotel charged me CNY 2108. I complained to the staff and showed her that my total charge is 1833 ,in the confirmation email by Agoda. Suprisely ,she answered that the service charges is not included. I explained to her that I always used Agoda to book a hotel and when it mentioned total mean service charges is included. Hotel did not accept and asked us to pay for CNY 2108. The money I paid is not a big amount but I feel that I had been cheated. It is not clear whether it is a mistake from hotel or Agoda . I do appreciate if I can get any response from Agoda.
Anmeldt 10 november 2018
4,4
Ho fra Hongkong
Forretningsrejsende
Business Værelse
Boede 1 nat i september 2018
Too old ”
Too old and bad environment
Anmeldt 24 september 2018
7,2
Rigtig godt
TOSHIAKI fra Japan
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i juni 2018
I often use it.”
Because I go to Guangzhou six to seven times in a year at work Recently I use it every time. It is very convenient because the station is in front of you.
Anmeldt 15 september 2018
7,6
Rigtig godt
SWEE fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i maj 2018
Good hotel”
will be my 1st choice in east railway area !
Anmeldt 18 maj 2018
4,8
Anurag fra Indien
Familie med små børn
Superior Værelse
Boede 3 nætter i april 2018
Okay type hotel. Not too good.”
Even for no smoking room, very strong smoking smell. Changed room two times but same experience.
Anmeldt 05 maj 2018
8,8
Fantastisk
Anil fra Indien
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 8 nætter i marts 2018
Overall Happy but a few small things can make it great”
I stayed 8 nights recently... While booking online a double room with breakfast .... they offer breakfast only for one person. This is irritating. The offer should include for both and price adjusted if needed. BTW, the breakfast is excellent for a foreign traveler like me.... wide choice!! Thy should hire a few English speaking staff to assist the non chinese speaking foreign traveler... a simple thing but can get quite frustrating at times
Anmeldt 05 april 2018
6,4
Godt
Chan fra Hongkong
Rejsende alene
Superior Værelse
Boede 1 nat i marts 2018
window with bad view”
restaurant no electricity at 9am that day
Anmeldt 02 april 2018
10,0
Fremragende
Chih fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i marts 2018
Good Location”
Good Location and nearby to Train Station
Anmeldt 07 marts 2018
8,8
Fantastisk
Chih fra Malaysia
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 1 nat i marts 2018
Strategic Location ”
Good Location and nearby to Train Station
Anmeldt 07 marts 2018
3,6
HENDRA fra Indonesien
Par
Superior Værelse
Boede 1 nat i januar 2018
Very bad for 5 star hotel, very dirty”
Very bad hotel staff. Nothing good for 5 star international hotel. Worse
Anmeldt 10 januar 2018
8,4
Fantastisk
Amnuay fra Thailand
Rejsende alene
Superior Værelse
Boede 1 nat i december 2017
Good location for waiting connect flight. ”
Closely 7-11 , Family mart,Metro to Airport and High speed train to zhensen.
Anmeldt 01 januar 2018
6,4
Godt
GEK fra Singapore
Rejsende alene
Superior Værelse
Boede 3 nætter i december 2017
Villi international hotel ”
Good location very near to gz east railway station.bed a bit hard ,breakfast is decent.
Anmeldt 30 december 2017
7,6
Rigtig godt
Kai fra Singapore
Familie med store børn
Business Suite
Boede 4 nætter i december 2017
Family Holiday”
I booked two executive suites which was quite large with an extra bed room for one and comfortable. Accommodating 3 in each suite very well. I found the breakfast quite nice for Asian taste but may not meet some western standards. The room only comes with breakfast for two even though it can accommodate 3. Wifi was a big disappointment if using western search engines.
Anmeldt 25 december 2017
7,2
Rigtig godt
Tan fra Singapore
Familie med store børn
Business Suite
Boede 3 nætter i december 2017
Nice place but poor facilities”
Good location. near train station however few shopping centre around . lucky have 7-Eleven
Anmeldt 20 december 2017
7,6
Rigtig godt
Jeniffer fra Indonesien
Forretningsrejsende
Superior Værelse
Boede 3 nætter i december 2017
Very Good Location”
Very close to East Railway Station
Anmeldt 16 december 2017
8,4
Fantastisk
Yong fra Singapore
Par
Business Suite
Boede 1 nat i november 2017
Excellent. Location”
Excellent location convienence with supermarket shopping malls underground streets shops & train station just opposite. Business suite comes with a hall & 2rooms with queen & king bed. Comfortable stay
Anmeldt 04 december 2017
8,8
Fantastisk
Donald fra USA
Rejsende alene
Superior Værelse
Boede 2 nætter i november 2017
Nice Hotel for Business or Solo Traveler”
This was a decent hotel at a great location to get around the area. There is the train station across the street. A McDonalds, KFC, 7-11, Family Mart and No 9 Spa (for beauty and other special needs). I recommend this hotel if you are in the area.
Anmeldt 23 november 2017
7,2
Rigtig godt
Wong fra Hongkong
Par
Superior Værelse
Boede 1 nat i december 2016
A new hotel in Guangzhou”
Location is a bit far from MTR, should take taxi in and out, not convenience is the bad things for this hotel. Others are really good. This location is far away the noisy city.
Anmeldt 23 november 2017
7,6
Rigtig godt
SUE fra Malaysia
Par
Superior Værelse
Boede 2 nætter i november 2017
Convenient Location”
It is very close to GuangZhou East Railway Station. However, the room itself have very strong cigarette smell and look a bit old with its facilities and the bed is a bit hard. Hotel Breakfast is fine.
Anmeldt 16 november 2017
4,8
nguyen fra Vietnam
Forretningsrejsende
Deluxe Værelse
Boede 1 nat i november 2017
bad”
room stuffy with terrible smoking smell. staff bad english not helpful.
Anmeldt 09 november 2017
12345
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg

|

Luk