Godt 7,3
baseret på 509 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 509 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,9
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 7,4
  • Service 7,4
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 6,5
Sortér efter

satoko fra Japan
Rejsende alene
Standard med aircondition
Boede 1 nat i december 2015
location only
location
staff are nice and friendly and the location is good, too. So many mosquitos are in a room. Toilet and showers are outside which is not convenient. Showers are very weak and not enough water runs...
Anmeldt 01 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

DAVID fra Australien
Rejsende alene
Standard med ventilator
Boede 1 nat i november 2015
Good people at Villa Puri Royan
Location, poop, people
Perfect start to my break.
Anmeldt 27 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KengHsuan fra Taiwan
Gruppe
Standard med ventilator
Boede 2 nætter i oktober 2015
Worst experience
Location
Old and bad design. Dirty water stuck in shower place, dirty water splashed from sink and stain every where-bed sheep, curtain, wall of shower place, sofa. Really bad and disgusting.
Anmeldt 01 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ida fra Norge
Par
Bungalow
Boede 2 nætter i oktober 2015
You get what u pay for
It's near the beach and cheap
It was an ok hotell, but old and it smelled if u opend the closet.
Anmeldt 11 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Howard fra Australien
Par
Standard med aircondition
Boede 7 nætter i august 2015
Disapointed
Pool ....Staff....Location
Toilet did not work properly Reported on Day One still a problem a week later !! Hotel Dogs barking during the night and fighting Breakfast very limited, I asked for a second coffee at breakfast Had to pay !! I requested a second egg for my Eggs & toast, Not allowed !! Only received 2 small bottle water on day one..The rules !! Requested clean bed sheets after 5 days..Was done..Free
Anmeldt 29 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dario fra Italien
Par
Bungalow
Boede 1 nat i august 2015
Ok
Courtesy, cleaning, big rooms
Anmeldt 16 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ashley fra Australien
Par
Standard med aircondition
Boede 1 nat i juli 2015
Nice place to arrive after a long flight
Safe, clean, quiet
Anmeldt 16 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Danielle fra Australien
Rejsende alene
Standard med aircondition
Boede 1 nat i juli 2015
Okay for what it is.
Proximity to Jimbaran Bay seafood restaurants
It was a good spot for our final night in Bali so we could enjoy dinner at Jimbaran Bay. sadly our bathroom smelt mouldy and it permeated into our room. It was difficult for our driver to find as it is not well known. I suggest ordering a bluebird group taxi to take you anywhere as the transport they provide have very little knowledge and are more expensive.
Anmeldt 12 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rachel fra Australien
Par
Standard med aircondition
Boede 3 nætter i maj 2015
Great place to stay
Location, atmosphere, cleanliness
This was our third stay at Villa Puri Royan and we love staying there. Clost to the beach and seafood warungs, Short stroll along the beach to the Fish market.Away from the chaos of Kuta. Only negative was the WIFI connection. This kept dropping out.
Anmeldt 27 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mathieu fra Canada
Par
Standard med ventilator
Boede 4 nætter i april 2015
Cheap
Location price and good staff
Anmeldt 10 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: