Se alle 10.043 ejendomme i Bali.
Villa Sujati
Se flere billeder
Hotellet indefra
Se flere billeder
Se alle 23 billeder
  • Hele hjemmet/lejligheden

  • 5 Gæster

  • 3 Senge

  • 15 m².

Bliv medlem nu og få straks op til 30% medlemsrabat samt endnu flere tilbud sendt til din indbakke!

Mere om Villa Sujati

Opredning

  • Fællesareal 2 enkeltsenge, 1 dobbeltseng
Vis -1 værelser mere Vis mindre

En oversigt

Vis mere Vis mindre

Faciliteter

Vis mere Vis mindre

Politikker

Vis mere Vis mindre

Brugbare oplysninger

Vis mere Vis mindre

Oplysninger

Vis mere Vis mindre

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (3)
Booking.com Anmeldelser (6)

5,3

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt
baseret på 3 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 6,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,0
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,7
Fantastisk
baseret på 1 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 10,0
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,0
  • Service 10,0
  • Værdi for pengene 10,0
Godt
baseret på 1 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,0
  • Faciliteter 6,0
  • Beliggenhed 6,0
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,0
Godt
baseret på 1 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Beliggenhed 4,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 4,0
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English

Værelsestype
  • Pool-villa med 2 soveværelser

Sortér efter
Viser 2 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

8,7
Tasya fra Indonesien
Familie med små børn
Pool-villa med 2 soveværelser
Boede 1 nat i september 2012
Very lovely spacious villa”
I like the minimalist interior, and the big bathroom with bathtub.. Overall i really recommended this villa for a family who wants to spend a relaxing holiday
I want to spend a day at ubud thinking i need some fresh air and relaxing day.. Villa sujati exceeds my expectation.. A spacious villa with private pool, great service and might want to improve on breakfast menu ;) but overall i really enjoyed my stay :)
Anmeldt 07 oktober 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,7
Geraldine fra Australien
Gruppe
Pool-villa med 2 soveværelser
Boede 2 nætter i september 2012
Beautiful surroundings but watchout for the staff.”
Quiet in amongst the rice fields.Beautiful villa and surroundings.
We booked this villa on the internet. We were not expecting a housekeeper to cook for us. The villa is about a ten minute walk to the main road and about a kilometre from Ubud.It was very peaceful but I had $600 australian taken from my wallet which I was not happy about. I went to the police but nobody seemed to care.The response from the owner and housekeeper was I feel bad.This ruined my stay in Ubud.We were told where the safe was kept in a cupboard after we had notified the owner of the money missing.I had to keep my suitcase locked the whole time I stayed there, as well as make sure the front door was locked.If you stay there be careful.
Anmeldt 02 oktober 2012
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
<Forrige
Juni 2017
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Næste>
Juli 2017
MaTiOnToFr
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31