Rigtig godt 8,0
baseret på 1269 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1269 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

Angelica fra Filippinerne
Par
Standard
Boede 2 nætter i november 2015
3rd Stay at WellCome
location, staff, clean room
Anmeldt 09 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jady fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe
Boede 4 nætter i november 2015
Value for money
Good location
Good location. Staff was friendly. Second time staying here. Will stay again.
Anmeldt 06 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Martin fra Tyskland
Par
Standard
Boede 1 nat i oktober 2015
nice confortable rooms with delicious breakfast
the small swimmingpool gives u a good relaxing after a hard day. The comfortable room woth a small balkony and with saftybox and fridge and flat tv leg u feel at home.
I enjoyed it very much becz after an workout in the gym i swam a round in the pool. Looked down to the near Ayala Mall... showered in the nice bathroom. Relaxed in the comfortable bed. The flatscreen is nice2. The staff is friebdly and the rooms are clean
Anmeldt 04 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Zachary fra USA
Par
Deluxe
Boede 1 nat i februar 2015
Reasonable alternative to Quest or Parklane
bed comfort, little pool, brunch
I usually stay at Quest or Parklane but Wellcome hotel was about 25% cheaper and it was a reasonable alternative for a night, but it's a bit further from Ayala shopping center. Luckily there is a shuttle to/from the mall.
Anmeldt 29 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Olga fra Canada
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i november 2015
Pool with a view.
Breakfast, pool, shower
Anmeldt 24 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Gregory fra USA
Par
Standard
Boede 11 nætter i november 2015
hmmmm.very small choice of food for buffet..ants .
I can't give 3 best things..aircond work good..also not restock room and not clean room everyday
Average stay. . Not restock room everyday. . Not clean room everyday. .will Be sure to stay at Harold's hotel again.. I tot I try we'll come hotel.. Very big mistake
Anmeldt 23 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nicole fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard
Boede 2 nætter i november 2015
Good location. Very clean.
Location, cleanliness, staff
Very well!
Anmeldt 22 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ritz fra Filippinerne
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i november 2015
Peaceful and Relaxing stay
Location, Food, Service
The hotel is walking distance to Ayala mall and accessible to public transport. The staff are always helpful and friendly, catering to my needs. The mini pool and mini gym is fine too. The breakfast tastes nice.
Anmeldt 22 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ma fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard
Boede 4 nætter i november 2015
Great!
Food, room and staff.
Very great!
Anmeldt 21 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wee fra Malaysia
Familie med små børn
Standard
Boede 1 nat i november 2015
Good Location
Located near to Ayala Center Cebu
The air conditioner was very noisy until the loud noise disturbing our sleep throughout the night & the room was small not what we expected as shown in the hotel booking photo gallery.
Anmeldt 18 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: