Rigtig godt 8,0
baseret på 1269 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1269 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,5
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

Marden fra Filippinerne
Par
Standard
Boede 1 nat i maj 2015
okay and nice
nice , small room , clean
it was just okay
Anmeldt 01 august 2015

Anantharajah fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe
Boede 3 nætter i juli 2015
Breakfast was not good at all
Location (near Ayala mall), cleanliness, facilities
Good except the breakfast was really bad....
Anmeldt 29 juli 2015

Ma fra Filippinerne
Familie med store børn
Standard
Boede 1 nat i juli 2015
Location
Close to Ayala mall, Breakfast
It was good. we only stayed for a night to leave early to Bantayan Island. Th breakfast was very good and we made ourselves full. Swimmming pool is really small so we didnt swim.
Anmeldt 27 juli 2015

Marsha fra USA
Par
Standard
Boede 4 nætter i juni 2015
GREAT
Great staff, great food, great location
Veryyyyy good. Close to Ayala mall and free pick up
Anmeldt 26 juli 2015

Isah fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i juli 2015
Great stay
Locaton, Kiddie Pool and Affordable Price
Stayed for a night in this hotel and it was good. My nieces enjoyed the small pool. It is walking distance to Ayala.
Anmeldt 22 juli 2015

Maria fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 2 nætter i december 2014
Family getaway
Cleanliness, great service and comfort
Anmeldt 21 juli 2015

Clifford fra USA
Familie med små børn
Deluxe
Boede 6 nætter i juli 2015
six day stay
the staff were always friendly and helpful. the room was a good size. Always plenty of hot water.
Our stay for six days was very good. We had booked a room for 3 people. Room size good bathroom good and both very clean. All the staff were very friendly and helpful always smiling. The breakfast was adequate. Overall, this hotel was a good choice and good value for money. Would stay there again.
Anmeldt 20 juli 2015

marvin fra Australien
Familie med store børn
Standard
Boede 5 nætter i juli 2015
Pleasant stay
Good location close to Ayala Mall,Breakfast included,Comfortable rooms
Family of 5 enjoyed our stay of 5 nights
Anmeldt 16 juli 2015

Volha fra Hviderusland
Par
Standard
Boede 1 nat i juli 2015
One night stay
-
The room had a locked door connecting to the other room. We asked to change the room, but they said no rooms were free at the moment, however later after trying our patience they finally got a room. Deluxe room was okey, big bed, amenities, clearness, enough space for two etc., but aircon could raise the dead from the grave, impossible to sleep when it's on. Doorman was very helpful, getting a taxi for us and carrying the baggage. Breakfast is a buffet, below average. The location of the hotel isn't really the best, with the construction nearby , but at the same time not far from city center. Would not recommend.
Anmeldt 16 juli 2015

Aura fra Filippinerne
Gruppe
Deluxe
Boede 1 nat i maj 2015
Value for money
location, price, staff
Anmeldt 15 juli 2015


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: