Rigtig godt 8,0
baseret på 1269 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1269 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Service 8,5
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

Tristan fra USA
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i november 2015
Nice stay. I felt wellcome
Nice room for the price. Very clean and comfy beds. Also nice cafe to eat there
Anmeldt 24 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alfonso fra Schweiz
Rejsende alene
Deluxe
Boede 7 nætter i januar 2016
Clean room and bathroom. Comfortable bed
Large room, location, elevator
Clean large room, clean bathroom. Comfortable double bed. Air-con (in room) not noisy, with a remote. Air-con (in living-room) noisy and no remote. Poor breakfast quality. No paper in the restaurant's toilet. Small pool on 3rd floor. I even recommend this hotel.
Anmeldt 21 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

DANIEL fra Filippinerne
Par
Deluxe
Boede 3 nætter i januar 2016
Wellcome Hotel is a nice place to stay clean
Clean, Safe, Food
It was so memorable stay in this hotel which we really want to happen in the future
Anmeldt 19 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

guy fra Storbritannien
Par
Standard
Boede 2 nætter i januar 2016
Staff brilliant
Staff a real credit
Location price and staff
Anmeldt 18 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jessilyn fra Filippinerne
Gruppe
Standard
Boede 3 nætter i januar 2016
I recommend this hotel
Food, Hotel Room and Location
Anmeldt 18 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

cleo fra Filippinerne
Gruppe
Standard
Boede 3 nætter i januar 2016
good place to stay
location, food and accomodation
it was great but agoda didnt advise me that there would be an extra charge even if i chose 4 adults, so i was charge for extra bed! i hope agoda will inform us in regards to this matter.
Anmeldt 18 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lee fra Malaysia
Par
Deluxe
Boede 1 nat i januar 2016
Location
Location, Friendly Staff
Waling distance to Ayala Shopping centre and public transportation to main attraction.
Anmeldt 18 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Catherine fra Filippinerne
Gruppe
Deluxe
Boede 3 nætter i januar 2016
Worth It
IU like the location, the service by the staff and the room
It is a walking distance to Ayala Mall with free shuttle service. The room was great as well as the beds. The weekend breakfast was good with free live music. Although more variety will be appreciated.For it's worth and value will stay again in this hotel.
Anmeldt 17 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kenneth fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Deluxe
Boede 5 nætter i januar 2016
great location
location, safety and cleanliness
Had some issue with the aircon vents which were addressed after a follow up.
Anmeldt 16 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

William fra USA
Familie med små børn
Premier-suite
Boede 3 nætter i januar 2016
Attentive staff, good service
location, friendly staff, roof top lounge
I had a special request to have a floral arrangement prepared in the room for my wife's arrival before me. I asked that they keep the cost no more then 1600 pesos. They did an excellent job with rose pedals leading the way from the room entrance to the bed with a very special display. The rest of our stay was average, but all room requests were fulfilled in a prompt and accurate manner. The front desk service was exceptional and all smiles. They have a roof top lounge that appears to be fairly new. Think they have beer specials and live music on certain evenings. Pool was under maintenance. Overall, a pleasant stay.
Anmeldt 14 januar 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: