Rigtig godt 8,0
baseret på 1269 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 1269 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 7,1
  • Beliggenhed 8,1
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Service 8,5
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

Keith fra USA
Par
Standard
Boede 1 nat i november 2015
Excellent Hotel and Staff
They provide a ride to the mall and other locations at low to no charge. The pool is small. It appears to be a hot tub turned into a pool. The staff is very friendly and the rooftop bar with karaoke is a very nice plus. This is definitely my favorite hotel in Cebu and I've stayed in many.
Anmeldt 04 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Paul fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 1 nat i maj 2016
Hotel near mall
Hotel staff are helpful. They give free shuttle going to Ayala Center cebu. Free upgrade if the suite room is available. Room is big. Cons (-) swimmingpool needs to be maintained. Room cleanliness
Anmeldt 31 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Paul fra Filippinerne
Familie med små børn
Studio King suite
Boede 1 nat i maj 2016
Hotel near Ayala Center
Free shuttle going to ayala center cebu. Hotel room is big. They give free upgrades subject to room availability.
Anmeldt 31 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jessica fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard
Boede 3 nætter i juli 2016
Great service
Near ayala center cebu. Staff were very friendly and accomodating.
Anmeldt 30 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Charles fra Malaysia
Par
Standard
Boede 1 nat i juli 2016
Short trip in Cebu City
The location is nearby the mall in the City center of Cebu. Clean and good facility.
Anmeldt 24 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

kasper fra Danmark
Par
Deluxe
Boede 2 nætter i maj 2016
great hotel
little noise from aircon, but everything is ok for the price, breakfast could be a little more foreigner friendly, but no complain at all, we enjoyed the hotel
Anmeldt 20 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michelle fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe
Boede 3 nætter i juli 2016
Cebu City Visit
My family and I went to Cebu City for three days, we stayed at Wellcome Hotel as recommended by one of my colleagues. Our stay in the hotel, I must say very comfortable and very convenient, the staff are very friendly and generously attending our needs, esp. when we arrived early than hotel booking, the Front Desk Lady was very accommodating and super nice, she explained the procedure re Agoda booking and ammendments. I must say Agoda has done really great job as well. The room was quite clean and impressive my little girl wanted to stay more inside the room instead of coming with us for the Cebu City tour haha, that was classic!! Kudos to the satff, hotel management and Agoda immediate respond with my request. Looking forward to our next visit to the city.
Anmeldt 19 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Christopher fra Australien
Par
Premier-suite
Boede 3 nætter i juli 2016
Wellcome
Overall satisfactory, would stay again
Anmeldt 17 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Carlo fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard
Boede 1 nat i juli 2016
Very Good!
Great value for money!
Anmeldt 12 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ROY fra USA
Familie med små børn
Standard
Boede 2 nætter i juli 2016
Vacation stay
Good.
Anmeldt 07 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: