2015
Fantastisk 8,1
baseret på 220 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 220 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 8,6
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Personalet 8,4
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 6,4
Sortér efter

Mark fra Australien
Familie med små børn
Sea View 1-2 nætter
Boede 5 nætter i oktober 2015
Beautiful accommodation on a beautiful island
Location, modern room, views
We had a fantastic stay. We stayed in a Coral Sea View room and the views were absolutely amazing. This was our second stay here and we will be back for sure, love this hotel.
Anmeldt 14 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

peera fra Thailand
Par
Sea View 1-2 nætter
Boede 4 nætter i oktober 2015
Good location with nice and comfortable room
Location, room,service
Anmeldt 12 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shijun fra Thailand
Par
Sea View 1-2 nætter
Boede 3 nætter i juni 2015
good
swimming beach cooking
Anmeldt 22 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Katica fra Australien
Gruppe
Haveudsigt 1-2 nætter
Boede 3 nætter i september 2015
McCudden/ Holder wedding stay
staff were very helpful, rooms were clean, close to everything.
Our stay was very comfortable, staff were very helpful except for one woman who would not answer the phone. Called 3 times in an hour and she still did not answer phone. I guess the back room was more interesting. When here shift finished, the gentleman with his broken arm was on and he was most helpful. told him about problems I was having with previous woman staff member.
Anmeldt 17 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mrs fra Thailand
Par
Sea View 1-2 nætter
Boede 3 nætter i august 2015
Whitsunday apartments didn't disappoint
Location, views, friendly staff
Anmeldt 07 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

dagyum fra Sydkorea
Familie med store børn
Deluxe Coral havudsigt 1-2 nætter
Boede 3 nætter i august 2015
convenience was good .
view.
it was good overall, but next time, not this apartment.
Anmeldt 04 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHEN fra Kina
Gruppe
Haveudsigt 1-2 nætter
Boede 4 nætter i september 2013
Very good
Location, service, staff
Anmeldt 20 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mrs fra Thailand
Familie med små børn
Deluxe Coral havudsigt 1-2 nætter
Boede 4 nætter i august 2015
Great Stay
Location, price and customer service
We enjoyed our stay. The apartments are in a great location, the staff were very friendly and helpful. The floor was a little sandy, the cot used for my son a little shabby and the shower was super high pressure (not great for a 4 month old when there's no bath available) but other than that everything else was great! Rooms are fairly modern and a great size. Would stay again.
Anmeldt 13 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Janette fra Thailand
Par
Deluxe Coral havudsigt 1-2 nætter
Boede 5 nætter i juli 2015
f
1. Very happy, polite and helpul staff (from the front desk to the room cleaners). 2. View from upper floors. 3. A pickup/drop off point for the island free buses
Comfortable room, perhaps a bit dated. Weather could have been better so as to enjoy the deluxe room views
Anmeldt 27 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

qixia fra Kina
Familie med små børn
Sea View 1-2 nætter
Boede 4 nætter i juli 2015
111
111
111
Anmeldt 20 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: