2015
Fantastisk 8,1
baseret på 220 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 220 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,2
  • Faciliteter 8,6
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Personalet 8,4
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 6,4
Sortér efter

Dwayne fra Australien
Par
Lejlighed med 1 soveværelse og havudsigt
Boede 1 nat i juni 2016
No Internet, No Dishwasher - Annoying
As per all accommodation that faces Cats Eye Beach it has amazing views. The rooms are very spacious, complete with kitchen & cooking utensils. Sadley what lets this hotels down from others is that there's no wifi in the rooms & no dishwasher and if you don't wash your dishes you get a $60 fee which is very annoying while on holidays, the hotel doesn't have any dining facilities or breakfast facilities, finally the staff weren't that friendly either.. Consider elsewhere..
Anmeldt 21 juni 2016

Shay fra Australien
Gruppe
Deluxe Coral havudsigt 1-2 nætter
Boede 3 nætter i juni 2016
Great service and very happy overall
We stayed for 3 nights. Not only were the staff also super friendly but went above and beyond and always delivered quickly. Would happily stay again :) Great location and easy to get places.
Anmeldt 20 juni 2016

hollie fra Kina
Familie med små børn
Sea View 1-2 nætter
Boede 1 nat i juni 2016
It's really worth the money.
Enjoy the stay!
Anmeldt 17 juni 2016

CLAIRE fra Thailand
Rejsende alene
Deluxe Coral havudsigt 1-2 nætter
Boede 3 nætter i maj 2016
great accommodation and location!
highly recommend
Anmeldt 30 maj 2016

SHARON fra Australien
Par
Sea View 1-2 nætter
Boede 7 nætter i maj 2016
Fantastic!!!
What a wonderful week we had staying here. The rooms have been refurbished, the staff are just wonderful.... could not want more from a holiday
Anmeldt 26 maj 2016

Chris fra Australien
Par
Haveudsigt 1-2 nætter
Boede 7 nætter i maj 2016
Hamilton Island Bliss
Great stay. Friendly and very helpful staff. Lovely views. Would definitely recommend this place. Pool, spa, and beach. Right at your door.
Anmeldt 23 maj 2016

Edwin fra Filippinerne
Familie med store børn
Haveudsigt 1-2 nætter
Boede 2 nætter i april 2016
Fantastic Accomodation
Very comfortable and spacious rooms,complete with cooking utensils. Perfect location, it's 5 minutes from Hamilton Island airport. They have free shuttles that take guests to and from the airport, restaurants, & shops. Very courteous front desk service.
Anmeldt 04 maj 2016

Ana-Maria fra Thailand
Par
Deluxe Coral havudsigt 1-2 nætter
Boede 4 nætter i april 2016
Sound accommodation
Although the accommodation was barable, there are a few things that management may like to take into consideration. The walls were very thin and we could hear our neighbours talking - both upstairs and beside us. The cabinet handles in the kitchen were greasy and dirty. The bottom shelf of the fridge door (for bottles) was non-existent. The pillows were flat and stank - should be replaced.
Anmeldt 01 maj 2016

Edwin fra Filippinerne
Familie med store børn
Haveudsigt 1-2 nætter
Boede 1 nat i april 2016
Clean, spacious rooms with living room & kitchen
The room accomodation was excellent. The only thing missing is that there's no wifi in the rooms.
Anmeldt 29 april 2016

Anthony fra Australien
Par
Sea View 1-2 nætter
Boede 2 nætter i april 2016
Long weekend @ HI
Clean & spacious rooms
Anmeldt 26 april 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: