Godt 7,3
baseret på 147 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 147 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,8
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 8,6
  • Værelsets komfort/standard 7,3
  • Service 7,4
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,2
Sortér efter

YEONSEONG fra Sydkorea
Par
Studio Ocean-værelse
Boede 3 nætter i november 2015
Lovely place
view staff balcony
The apartment is big and spacious and has an amazing view from the balcony
Anmeldt 18 januar 2016

YEONSEONG fra Sydkorea
Gruppe
Studio Ocean-værelse
Boede 3 nætter i november 2015
Incredible view, great location
great ocean view price friendly staff
The view from my room was incredible i saw great sunrise!!!! i would like to go again!!!
Anmeldt 08 januar 2016

Annie fra Storbritannien
Par
1 soveværelse
Boede 4 nætter i december 2015
Excellent
Location, staff friendliness, facilities
Excellent
Anmeldt 25 december 2015

Nic fra Australien
Par
Studio Ocean-værelse
Boede 1 nat i december 2015
OK but not a hotel
location and view (but you had to pay more for that) and that's it.
This was more of a self contained apartment. We were told to wash and put away all dishes and remove all rubbish from the bins and take it down stairs or be charged an additional fee. It markets itself as a resort with the rooms classified as suites which it certainly wasn't. Very disappointing!
Anmeldt 19 december 2015

Damien fra Australien
Par
Studio Ocean-værelse
Boede 1 nat i december 2015
Comfort up a hill
Location, Views, Comfortable
Stay here was quite good. The bathrooms are a bit outdated but the room generally was clean and comfortable. Tough walk up the hill after a night out but location is still good enough to walk home from the esplanade. No trouble asking for a later check out time of 11am.
Anmeldt 19 december 2015

vince fra Australien
Par
1 soveværelse
Boede 3 nætter i december 2015
Total gooood
Position
Should stay it longa
Anmeldt 11 december 2015

Melissa fra Australien
Rejsende alene
Studio Ocean-værelse
Boede 7 nætter i oktober 2015
Great spot to unwind
Location, views, self-catering
Anmeldt 10 november 2015

Karleen fra New Zealand
Par
Studio Ocean-værelse
Boede 4 nætter i oktober 2015
Great Location
Location, view, comfy bed.
The Location was fantastic, and the view was outstanding from our room. The bed was extremely comfy. The second pool was a great temperature, but we felt it needed cleaning and the grounds surrounding it were in a neglected state. The reception area and staff were very friendly and helpful.
Anmeldt 31 oktober 2015

Jessica fra Australien
Par
Studio Ocean-værelse
Boede 1 nat i oktober 2015
Great location and view from balcony
Friendly staff, good view, pool looking over
Really great place would stay again. Only negative was you could hear everything from the room next door (thin walls) there tv and talking kept me awake most the night.
Anmeldt 19 oktober 2015

Philip fra Thailand
Forretningsrejsende
1 soveværelse
Boede 4 nætter i september 2015
Mmm
location, car parking, view
Staff complained that I booked with Agoda and said I should have booked direct. Staff were arrogant when I telephoned to enquire about parking. Plumbing was very loud (water hammer was loud when turning taps on in the bathroom) as well as the apartment next door
Anmeldt 16 oktober 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: