Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
Se alle 65 billeder
Deluxe King Room with Jetted Tub - Værelsesoversigt Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
Deluxe King Room with Jetted Tub - Værelsesoversigt
Se alle 65 billeder
Lobby Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
Lobby
Se alle 65 billeder
Lobby Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
Lobby
Se alle 65 billeder
Hotellet indefra Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
Hotellet indefra
Se alle 65 billeder
PÅ KORTET Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
PÅ KORTET
Rigtig godt
Beliggenhed
7,1
Se alle 65 billeder Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
Se alle 65 billeder
Fjernet fra Favoritter
2017

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

Rigtig god placering
Se hvad der er i nærheden
Fantastisk
Baseret på 2526 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,0
Værdi for pengene8,1
Afstand til centrum1. Km
Placeringsvurdering7,1
Tætteste lufthavnPhuket Internationale Lufthavn (HKT)
Afstand til lufthavn22,5 km
Restaurant på stedetJa
  • Lufthavnstransport

  • gratis Wi-Fi på alle værelser

  • valutaveksling

  • sauna

Værelsesvalg
8,5
Fantastisk
Værelseskomfort og kvalitet
Denne ejendom er populærSidst reserveret for 5 timer siden | 9 rejsende ser på denne ejendom lige nu
King Villa with Pool
King Villa with Pool
...
  • Udsigt: Pool
  • 124 m²/1335 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe-suite med 1 soveværelse (One-Bedroom Deluxe Suite)
Deluxe-suite med 1 soveværelse (One-Bedroom Deluxe Suite)
...
  • 100 m²/1076 ft²
  • bruser
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Two Bedroom Suite with Pool Access
Deluxe Two Bedroom Suite with Pool Access
...
  • Udsigt: Pool
  • 148 m²/1593 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe-suite med 2 soveværelser (Two-Bedroom Deluxe Suite)
Deluxe-suite med 2 soveværelser (Two-Bedroom Deluxe Suite)
...
  • 148 m²/1593 ft²
  • bruser
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Two Bedroom Suite
Deluxe Two Bedroom Suite
...
  • 148 m²/1593 ft²
  • 2 Soveværelser
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe One Bedroom Suite with Pool Access
Deluxe One Bedroom Suite with Pool Access
...
  • Udsigt: Pool
  • 100 m²/1076 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Twin Room with Two Twin Beds and Jetted Tub
Deluxe Twin Room with Two Twin Beds and Jetted Tub
...
  • 48 m²/517 ft²
  • brusebad og badekar
  • 1 enkeltseng og 1 dobbeltse...
Indtast datoer for at se priser
Deluxe King Room with Jetted Tub
Deluxe King Room with Jetted Tub
...
  • 48 m²/517 ft²
  • brusebad og badekar
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Deluxe Twin Room with Three Twin Beds and Jetted Tub
Deluxe Twin Room with Three Twin Beds and Jetted Tub
...
  • 48 m²/517 ft²
  • bruser
  • 3 enkeltsenge
Indtast datoer for at se priser
Deluxe King Room with Pool Access
Deluxe King Room with Pool Access
...
  • Udsigt: Pool
  • 48 m²/517 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Wyndham Sea Pearl Resort Phuket?
Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Mere om Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

Mere om Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

I nærheden

Afstandene er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mere

Ejendommens gæstepolitikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (2526)Booking.com Anmeldelser (801)
Hotellets stand/rengøring8,3
Faciliteter7,9
Beliggenhed7,1
Værelseskomfort og kvalitet8,5
Service8,2
Værdi for pengene8,1
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
繁體中文 (香港)
ภาษาไทย
mere
Værelsestype
Deluxe King Room with Jetted Tub
Deluxe Twin Room with Two Twin Beds and Jetted Tub
Deluxe Twin Room with Three Twin Beds and Jetted Tub
Deluxe One Bedroom Suite
mere
Viser 2205 verificerede gæsteanmeldelser
12345
6,8
Godt
Tenna fra Danmark
Gruppe
Deluxe Twin Room with Three Twin Beds and Jetted Tub
Boede 11 nætter i juli 2018
Hyggeligt, og dejlige grønne omgivelser.”
Hotellet her har gode faciliterer og ligger lidt væk fra byen. Man kan ikke gå og må bruge taxi eller tuk tuk om aftenen 300THB/tur. Hotellet har det man skal bruge og mere til, men interiøret på værelserne og selve hotellet er noget slidt at de på. Det betyder dog ikke meget. Det er vigtigt at ligge godt, og ikke på værelser helt ud mod vejen. Der kan være meget støj fra biler og scootere!! Vi havde et skønt værelse, room V103 og room U101. De lå overfor hinanden i poolen og med direkte afgang til det lækkereste pool. Er i så uheldige at blive syge, brug ALDRIG deres private læge, men insister istedet på at få en taxi til hospitalet i Phuket!!!. Det ligger meget tæt på. Deres privat praktiserende læge vil plukke din forsikring, overmedicinere dig og vil indlægge dig unødvendigt på egen private klinik. Fup og svindel!! Pas på...
Anmeldt 22 juli 2018
Thank you for your review and feedback. We have blacklisted the doctor who helped you. Again, thank you and safe travels. Regards, Scott 140/5000 Tak for din anmeldelse og feedback. Vi har blacklisted den læge, der hjalp dig. Igen tak og sikker rejser. Hilsen, Scott
Besvaret 27 juli 2018
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
6,0
Lene fra Danmark
Par
Deluxe King Room with Jetted Tub
Boede 6 nætter i november 2016
Fint sted, men langt fra byen ”
Godt at stedet har en fin bus dom kører en gang i timen
Anmeldt 17 november 2016
8,7
Fantastisk
steen fra Danmark
Familie med små børn
Deluxe Twin Room with Two Twin Beds and Jetted Tub
Boede 1 nat i april 2015
fint og flot,,”
personalet.. omgivelserne, og personalet
fantastisk oplevelse,, dog er beliggenheden ikke den bedste,, det ligger til en meget befardet vej, som er svar at krydse,, personalet var utrolig flinke og hjalpsomme,, dejlige varelser... der er en hel del security ansat,,
Anmeldt 04 maj 2015
6,7
Godt
Pernille fra Danmark
Familie med små børn
Deluxe Twin Room with Two Twin Beds and Jetted Tub
Boede 14 nætter i januar 2015
Dejligt hotel, knap så god beliggenhed”
Værelset ( suite ) - stor og dejlig luksus fordel når man har et lille spædbarn med. Personalet på hotellet var meget venlige.stille og roligt hotel.
Opholdet var generelt godt. Vil nok betragte det som et 4-stjernet hotel. personalet var søde. Hotellet ligger oppe på bjerget og det er ikke muligt at gå ned til byen. Hvilket gør man er meget afhængig af transfer til og fra Patong som køre hver time fra 10-20. Der ligger et lille supermarked 300 m derfra man kan gå til og et lille gadekøkken (400 m) og restaurant (550 m) man skal dog gå 300 m langs vejen. Morgenbuffeten er ikke noget særligt.
Anmeldt 17 februar 2015
9,3
Fremragende
Mette fra Danmark
Par
Deluxe King Room with Jetted Tub
Boede 2 nætter i november 2013
Lækkert hotel”
Service, luksus og lækker mad
Det var et meget lækkert hotel :) Luksus for alle pengene :)
Anmeldt 03 december 2013
9,7
Fremragende
Dinna fra Danmark
Par
Deluxe King Room with Jetted Tub
Boede 2 nætter i august 2012
Dejligt hotel med en fantastisk udsigt”
lækker indretning og valg af materialer. Super dejlig morgen buffet.
værelserne er godt indrettede, dejlig rene og der er alt hvad man skal bruge. alle omgivelserne er godt vedligeholdt og stilen er gennemført. morgenbuffeten er super god, men det ene aftensmåltid vi fik var ikke noget særligt - dog var priserne meget rimelige.
Anmeldt 23 august 2012
9,7
Fremragende
Mette fra Danmark
Par
Boede 6 nætter i april 2012
Fantastisk hotel og smilende personal”
Værelserne, morgenmaden, service
Skønt hotel, venligt og hjælpsomt personale, lækker morgenbuffet, hotellet er beliggende et stykke fra byen men til gengæld med en fantastisk udsigt og hotellets bus kører med jævne mellemrum til centrum. Service er i top. Hotellet har alt hvad man har brug for. Vi vil helt sikker vælge dette hotel igen hvis vi kommer til Patong en anden gang.
Anmeldt 18 april 2012
9,3
Fremragende
Stefan fra Danmark
Gruppe
Deluxe King Room with Jetted Tub
Boede 1 nat i august 2011
Vi fik en ekstremt god pris, ca 280 Dkr. inkl skat”
Så måske den bedste value for et hotel i Thailand ever.
total meget for prisen og ok placering. tror vi var nogen af de eneste, så servicen var tip top!
Anmeldt 19 november 2011
9,2
Fremragende
Hon fra Hongkong
Gruppe
Deluxe Two Bedroom Suite
Boede 4 nætter i september 2018
Fremragende”
It my second time to stay,I like Sea Pearl very much ,each room is comfy ,have shuttle bus transfer to Juncelon per 1hr,
Anmeldt 17 september 2018
Dear Hon, Thank you for your great feedback and loyalty! We look forward to welcoming you back soon! Yours, Peter (GSM)
Besvaret 19 september 2018
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
8,8
Fantastisk
Liron fra Israel
Par
Deluxe King Room with Jetted Tub
Boede 3 nætter i september 2018
overall very good hotel”
we came for our honeymoon and this was our first hotel. we booked it because of the jacuzzi and was very disappointed to find a cold outdoor "jacuzzi" that we didn't use at all. besides that we loved the hotel, used the shatells every day and highly recommend the hotel spa, it was the best spa massage we had.
Anmeldt 14 september 2018
Dear Liron, Sawasdee from Wyndham Sea Pearl Resort Phuket and thank you for taking the time to review your recent stay. I am pleased to note that you have enjoyed an 'overall very good' stay and have appreciated our complimentary hourly courtesy shuttle and the Spa service. Thank you for your great feedback, which has been shared with the team. Whilst your feedback on Jakuzzi is taken on- board, with a consistent average temperature of 27 degrees Celsius year- round, our non- heatable Jakuzzis are aimed at providing refreshment in the tropical Phuket climate. We very much look forward to welcoming you back soon and I remain with warm regards. Sincerely yours, Peter E. GSM
Besvaret 15 september 2018
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
7,2
Rigtig godt
Mushir fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Suite med 2 soveværelser
Boede 4 nætter i august 2018
Great property all and all”
Staff were good, food was nice and location was great and quite compared to staying in Patong area.
Anmeldt 05 september 2018
Dear Mushir, Sawasdee from Wyndham Sea Pearl and thank you for taking the time to review your recent stay. I am delighted to note that you have had a "great" stay overall and have appreciated the friendliness and attitude of colleagues, the quality of dining and the location of our resort. We would appreciate an opportunity to welcome you back. Sincerely, Peter (GSM)
Besvaret 06 september 2018
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
2,8
Charlotte fra Singapore
Par
Deluxe King Room with Jetted Tub
Boede 1 nat i september 2018
waste of money ”
when I checked in I was given an attitude by the stuff asked me to wait 30 min as my room was not ready yet. fine I'll wait. I waited for almost an hour and I went back to the stuff the stuff told me they have forgotten about it. when I got to the room there was ants on the bed and the room was not the room I booked! They told me they were full so I'll just have to have this room. I ordered room service and the plate can't be place outside so we called the number as per their instruction I waited about 2 hours no one came to clear the plate. Before this hotel I was staying in Wyndham Grand. The experience in that hotel is totally different worth the money and good service the room is clean and the bed is so comfortable.
Anmeldt 04 september 2018
Dear Charlotte, Sawasdee from Wyndham Sea Pearl Resort and I am deeply sorry to note that your stay has fallen short of your expectations. Your feedback finds me highly concerned and be assured that your comments are taken very seriously and are followed up on. I entirely appreciate your frustration over Front Office service encountered and agree that the colleague could have handled the situation with more empathy and professionalism. Be assured that the colleague has been re-briefed. Whilst we do conduct frequent and thorough insect control, the tropical environment - at times- leads to challenges with insects. I understand that the issue has been rectified promptly, am fully aware however of the detrimental impact this has had. As a consequence of your review we will be reviewing our In- Room- Dining procedure. Please accept my apologies on behalf of the management and should you wish to share any further comments, please be invited to contact me directly. Sincerely, Peter (GSM)
Show more
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
4,0
Yuki fra Japan
Familie med små børn
Deluxe Two Bedroom Suite
Boede 6 nætter i august 2018
Need more maintenance ”
We had 2 bedrooms and it looked nice but the masterbedroom’s shower and tub was not clean. We had to call the cleaning service for them to come clean the room and they still didn’t vacuum the room. The jacuzzi in the room was leaking so by evening, the water level was low. The free shuttle to Patong ends at 2000, I wish they had shuttle till later time. The theme in the hotel is really nice and Rachel was very helpful but the other workers were not. We picked this hotel because it was 4 star but it was not what we expected.
Anmeldt 01 september 2018
Dear Yuki, Sawasdee from Wyndham Sea Pearl and I am sorry to note that your stay has fallen short of your expectations and that you have encountered issues both related to cleanliness and functionality of your Jakuzzi. Please accept my apologies on behalf of the management and be assured that your comments have been shared with department heads of Housekeeping and Engineering to re-brief colleagues and take action on the shortcomings encountered. Thank you for highlighting the friendliness and helpfulness of Rachel, who- I agree- is truly an asset to our Front Office Team. I am deeply sorry that we did not meet your expectations this time and remain hopeful you will be granting us an opportunity to welcome you back to prove we can do better. Should you wish to share any further comments or if there is anything I may be of further assistance with, please do not hesitate to contact me directly. Sincerely yours, Peter E. (GSM)
Show more
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
7,6
Rigtig godt
Yuen fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe King Room with Jetted Tub
Boede 3 nætter i juni 2018
everything is fine”
good
Anmeldt 27 august 2018
Dear Yuen, Sawasdee from Wyndham Sea Pearl and thank you for briefly reviewing your stay with us. I am delighted to note you have enjoyed a good time and remain hopeful to welcome you back. Sincerely, Peter (GSM)
Besvaret 02 september 2018
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
9,6
Fremragende
Hong fra Singapore
Par
Deluxe Twin Room with Two Twin Beds and Jetted Tub
Boede 3 nætter i marts 2018
Great honeymoon place”
No regrets for staying here. but the location is bit distance from town area, so have to prepare for the travel or transport by rent. It do have shuttle bus to town area as well but is around 30 minute - 1 hour per period
Anmeldt 22 august 2018
Dear Hong, Sawasdee from Wyndham Sea Pearl Resort and congratulations once again on the occasion of your recent wedding. Thank you for taking the time to briefly review your stay and I am pleased to note that you have had a very pleasant stay overall. Thank you for higlighting our complimentary hourly shuttle service and I am pleased you found this to be convenient. I hope you will be considering to return and look forward to welcoming you back. Sincerely yours, Peter E. Guest Service Manager
Besvaret 25 august 2018
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
7,6
Rigtig godt
Johnny fra Australien
Gruppe
Deluxe King Room with Pool Access
Boede 6 nætter i januar 2018
Not good location ”
Only stay here if u don’t go to patong often
Anmeldt 19 august 2018
Dear Johnny, Thank you for taking the time to review your recent stay. Whilst your comment on location is valued, allow me to add that we offer an hourly complimentary shuttle service to Patong Mall (Jungceylon) and Patong Beach, which operates between 10.00 a.m. and 8.00 p.m. This is to enable our guests to enjoy the tranquility and scenic views of our elevated location, whilst remaining conveniently connected to the huzzle & buzzle of Patong Beach. Sincerely, Peter E. (Guest Service Manager)
Besvaret 20 august 2018
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
10,0
Fremragende
Crystal fra Malaysia
Par
Deluxe King Room with Jetted Tub
Boede 2 nætter i august 2018
Excelent”
Will come again
Anmeldt 17 august 2018
Dear Crystal, Thank you for taking the time to briefly review your Wyndham Sea Pearl Experience and it is great to note you have had an "excellent" one. We look forward to hopefully welcome you back soon. Yours, Peter E. (Guest Service Manager)
Besvaret 20 august 2018
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
6,4
Godt
Yin fra Hongkong
Gruppe
Deluxe Room Jacuzzi
Boede 2 nætter i juli 2018
*Not bad but room need update*”
It said this hotel is a 5 stars hotel, but during the visit, I didn't feel like a 5 stars hotel. First I made this reservation on Agoda website with 3 adults but when I check in the staff said on their reservation it shows 2 adults with 1 child and I showed them my confirmation e-mail and seems she still want to argue it. After that Rachel, the assistance fo manager came and settle the problem, she is nice and professional. The room was a bit old and need update the nice part was the jacuzzi but the water was so cold even the weather is hot but the water was so cold. Regarding the welcome drink, the drink was nice. The location was a bit far from Patong beach and they do have a shuttle bus ran every hour until 8 pm, I think they should run it later than that. Overall the hotel is nice but needed update. Shout out to Rachel being so professional.
Anmeldt 01 august 2018
Sawasdee from Wyndham Seapearl Resort Phuket and thank you for taking the time to review your recent stay. I am pleased to note you had a good stay overall, am sorry however that you have experienced some problems at arrival. I am glad that our Assistant Front Office Manager Rachel handled the situation with professionalism and to your satisfaction. Your comments have been shared with the Front Office Team and we are working with colleagues to assure similar inconveniences will not re-occur. Your feedback on Jakuzzi temperature, shuttle service and overall condition is well received and will be considered moving forward. Thank you for having chosen to stay with Wyndham Seapearl Resort Phuket and should you wish to share any further comments or if there is anything I may be of assistance with, please do not hesitate to contact me directly. We would appreciate an opportunity to welcome you back and remain with warm regards. Sincerely yours, Peter E. Guest Service Manager
Show more
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
10,0
Fremragende
ABDUL fra Singapore
Par
Deluxe King Room with Jetted Tub
Boede 5 nætter i juli 2018
Fremragende”
Love the environment with Jacuzzi inside the room. Love it
Anmeldt 31 juli 2018
Dear Abdul, Thank you for your nice comments on the Jakuzzi and I am delighted to note that you have enjoyed a great stay with us. I hope you will be considering to return to Wyndham Seapearl and remain with warm regards. Sincerely yours, Peter E. Guest Service Manager
Besvaret 05 august 2018
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
10,0
Fremragende
David fra Malaysia
Par
Deluxe Twin Room with Two Twin Beds and Jetted Tub
Boede 1 nat i juni 2018
best villa at phuket”
best service all the way
Anmeldt 28 juli 2018
Dear David, Sawasdee from Wyndham Seapearl Resort Phuket and thank you for taking the time to review your recent stay. I am delighted to note that you have enjoyed a great stay overall and have, in particular, appreciated the level of service quality encountered. Thank you for your great comment, which has been shared with colleagues and motivates us to do even better. I hope you will be considering to return and we look forward to hopefully welcoming you back soon. Sincerely yours, Peter E. Guest Service Manager
Besvaret 05 august 2018
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket
12345
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg

|

Luk