Reservér nu: Wyndhamere Motel Shepperton

Fantastisk
Baseret på 85 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
8,7
/
10
96% vil anbefale stedet til en ven

Reviews of Wyndhamere Motel Shepperton Anmeldelser from real guests

Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Agoda Anmeldelser (85)Booking.com Anmeldelser (467)
8,7
/
10
Fantastisk
Renlighed8,9
Faciliteter8,4
Beliggenhed8,8
Værelseskomfort og kvalitet9,2
Betjening8,7
Værdi for pengene8,6
Alle sprog
Alle slags rejsende (85)
Alle værelsestyper
Viser 34 verificerede gæsteanmeldelser
9,3
Fantastisk
Ian fra Australien
Par
Boede 2 nætter i november 2015

Ian and Belinda”

clean quite easy access

Clean room ,easy walk to the shopping centre etc,friendly helpful staff. Would stay again.

Anmeldt 19 november 2015
9,7
Fantastisk
Mark fra Australien
Rejsende alene
Standard med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i november 2015

Cracking spot!”

Great location, rooms and sevicr
Anmeldt 18 november 2015
9,7
Fantastisk
Peter fra Australien
Rejsende alene
Standard med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2015

Quiet and comfortable place”

Quiet clean room

I was up there for Challenge Shepperton so i wanted a quiet place to get a good night sleep that had kitchen.

Anmeldt 17 november 2015
9,7
Fantastisk
Rhonda fra Australien
Par
Standard Queen Værelse
Boede 2 nætter i september 2015

Excellent accommodation. Our visit to Shepparton.”

Cleanliness - position - ambience.

The entire experience was really great. Congratulations to all staff. We will certainly stay again at this accommodation.

Anmeldt 16 september 2015
10,0
Fantastisk
Holly fra Australien
Par
Standard Queen Værelse
Boede 1 nat i januar 2015

Friendly Staff/clean rooms”

Friendly staff / Clean room / close to town

Wonderful, would recommend to others.

Anmeldt 26 januar 2015
10,0
Fantastisk
andrea fra Italien
Rejsende alene
Boede 4 nætter i november 2014

Great Hotel”

quite, clean, room is big and have all the confort
Anmeldt 19 november 2014
8,0
Fantastisk
Ei fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard Queen Værelse
Boede 1 nat i august 2014

Awesome stay”

Location, clean, as expected

Awesome 2nd stay at this hotel. Will probably come back when in the neighborhood.

Anmeldt 27 august 2014
8,0
Fantastisk
Ei fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard Queen Værelse
Boede 1 nat i juli 2014

Awesome. Will be back.”

Fuss free booking, convenient, as expected.

Awesome! Will be back again next week.

Anmeldt 19 august 2014
9,3
Fantastisk
Justin fra Australien
Familie med små børn
Standard Queen Værelse
Boede 1 nat i juni 2014

Great staff! So friendly from beginning to end”

We were allowed to check in late, and Clare even offered to call if it got too late. There was a problem finding our breakfast order at checkout, so they didn't charge us. Great people! I'd stay again

Excellent. We had a ten week old and we were given such excellent treatment

Anmeldt 18 juni 2014
9,3
Fantastisk
scott fra Australien
Par
Boede 1 nat i juli 2013

very clean and comfortable room”

spa,king bed,easy parking
Anmeldt 08 august 2013
8,0
Fantastisk
Corrado fra Italien
Forretningsrejsende
Standard med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2013

Comodo per l'appuntamento che avevo”

confortevole, facile da raggiungere

E' già la seconda volta che alloggio qui ed è sempre comodo. Non ha nulla di speciale ed è anche un po' caro per la zona, ma và bene così.

Anmeldt 16 december 2013
9,0
Fantastisk
Corrado fra Italien
Forretningsrejsende
Standard med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2013

Vicino a dove dovevo andare”

Comodo, tranquillo e confortevole

Cucina completa, bella TV. Un po' caro, considerato che Shepparton è nel mezzo del nulla. I prezzi in AUstralia sono comunque fuori scala.

Anmeldt 02 november 2013
6,7
Godt
DINH fra Vietnam
Par
Boede 3 nætter i januar 2011

Khách sạn tôt với nhân viên phục vụ chu đáo”

khách sạn chỉ có 1 tầng trệt thôi , vì vậy rất thuận tiện đi lại
là khách sạn xa trung tâm mua sắm

nói chung tôi rất hài lòng về khách sạn , khách sạn có nhân viên rất vui vẻ , nhiệt tình hướng dẫn , thân thiện , ngoài ra khách sạn cũng có nhà hàng trong khách sạn luôn , rất thuận tiện đi lại , tuy khách sạn có nằm xa trung tâm mua sắm . nhìn chung , tôi có chuyến đi rất tuyệt vời khi đi tham quan nông trại trái cây ở đó và tham quan rừng với những chú kangaroo dễ thương .

Anmeldt 17 januar 2011
9,6
Fantastisk
Hyojeong fra Sydkorea
Familie med små børn
Standard med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2018

아주 만족스럽습니다! Good!!”

그레이트 오션로드 가는길에 1박 하러 들었는데 깔끔하고 따뜻하고 전기장판까지 있어서 너무 편안하게 잘 잤어요. 강추합니다 ^ㅇ^ Nice and clean. Well heated. There are eve electronic blankets on the bed. Cozy and comfy. I would like to stay here again.

Anmeldt 23 juli 2018