Yesinn @Fortress Hill
Yesinn @Fortress Hill
Se alle 35 billeder
 Yesinn @Fortress Hill
Se alle 35 billeder
Lobby Yesinn @Fortress Hill
Lobby
Se alle 35 billeder
Hotellet indefra Yesinn @Fortress Hill
Hotellet indefra
Se alle 35 billeder
Hotellet indefra Yesinn @Fortress Hill
Hotellet indefra
Se alle 35 billeder
PÅ KORTET Yesinn @Fortress Hill
PÅ KORTET
Beliggenhed
Fantastisk
8,0
Se alle 35 billeder Yesinn @Fortress Hill
Se alle 35 billeder
Fjernet fra Favoritter
Rigtig godt
Baseret på 630 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
7,3
  • 280 m til offentlig transport

  • Gratis Wi-Fi på alle værelser

  • Aircondition

  • vaskeri

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu
Værelsesvalg
Dobbeltsengs værelse med eget badeværelse (Double Bed Room with Private Bathroom)
Dobbeltsengs værelse med eget badeværelse (Double Bed Room with Private Bathroom)
...
  • Udsigt: Ingen udsigt
  • 10 m²/108 ft²
  • 1 dobbeltseng
Indtast datoer for at se priser
Single - eget badeværelse (Single - Private Bathroom)
Single - eget badeværelse (Single - Private Bathroom)
...
  • Udsigt: By
  • 10 m²/108 ft²
  • 1 enkeltseng
Indtast datoer for at se priser
1 person i 8-sengs Sovesal med privat badeværelse - Blandet (1 Person in 8-Bed Dormitory with Private Bathroom - Mixed)
1 person i 8-sengs Sovesal med privat badeværelse - Blandet (1 Person in 8-Bed Dormitory with Private Bathroom - Mixed)
...
  • Udsigt: By
  • 20 m²/215 ft²
  • 1 køjeseng
Indtast datoer for at se priser
Værelse med 2 enkeltsenge og eget badeværelse (Twin Bed Room with Private Bathroom)
Værelse med 2 enkeltsenge og eget badeværelse (Twin Bed Room with Private Bathroom)
...
  • Udsigt: By
  • 11 m²/118 ft²
  • 2 enkeltsenge eller 2 køjes...
Indtast datoer for at se priser
3-dobbelt-en suite med køjeseng (Triple - Bunk Bed En Suite)
3-dobbelt-en suite med køjeseng (Triple - Bunk Bed En Suite)
...
  • Udsigt: By
  • 10 m²/108 ft²
  • 1 enkeltseng og 2 køjesenge
Indtast datoer for at se priser
Privat en suite værelse med 4 senge (4 Beds Private En-Suite Room)
Privat en suite værelse med 4 senge (4 Beds Private En-Suite Room)
...
  • Udsigt: By
  • 12 m²/129 ft²
  • 4 køjesenge
Indtast datoer for at se priser
1 person i 8-sengs Sovesal med privat badeværelse - Kun kvinder (1 Person in 8-Bed Dormitory with Private Bathroom - Female Only)
1 person i 8-sengs Sovesal med privat badeværelse - Kun kvinder (1 Person in 8-Bed Dormitory with Private Bathroom - Female Only)
...
  • Udsigt: By
  • 20 m²/215 ft²
  • 1 køjeseng
Indtast datoer for at se priser
Køjeseng (4 personer) (Bunk Bed (Four People))
Køjeseng (4 personer) (Bunk Bed (Four People))
...
  • Udsigt: By
  • 10 m²/108 ft²
  • 4 køjesenge
Indtast datoer for at se priser
Vil du vide mere om Yesinn @Fortress Hill?
Mere om Yesinn @Fortress Hill

Mere om Yesinn @Fortress Hill

Oversigt

Vis mere

Afstande og vigtige steder

Afstandene på kortet er i fugleflugtslinje. Egentlige rejseafstande kan være anderledes.
Vis mindre

Hvad de tilbyder

Vis mindre

I nærheden

Vis mere

Vigtige oplysninger

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (630)Booking.com Anmeldelser (746)
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring7,1
Faciliteter6,6
Beliggenhed8,0
Værelseskomfort og kvalitet7,1
Service7,4
Værdi for pengene7,8
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
简体中文
繁體中文 (台灣)
한국어
mere
Sortér efter
Viser 523 verificerede anmeldelser
12345
4,0
Chi fra USA
Par
Boede 1 nat i juli 2017
the room is super small”
the room is tiny and the bathroom is super small .... will not recommend this
Anmeldt 13 januar 2018
7,2
Charton fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 2 nætter i oktober 2016
Not cheap but convenient”
Good location
Anmeldt 17 oktober 2017
9,2
pablo fra Schweiz
Par
Boede 6 nætter i september 2017
Value for money”
Location: North Point, not HKG Islands finest address, BUT very convenient by MTR (Fortress Hill Stop)(OceanPark to the GuestHouse in under 20 min for less than 10HKD!), Bus (Airport Bus to the Airport just outside the GuestHouse enterence), Tram, Mini-Bus & Taxi Staff: Very friendly and speak good English Cleanliness: OK, no problems. Bathroom and shower BIG, lots of hot water. (We had a room to ourselves) Facilities: For the price, excellent. Good FREE WiFi, in-room TV could have had more channels – but who goes to HKG to watch TV?
Anmeldt 28 september 2017
8,0
david fra Indonesien
Forretningsrejsende
Boede 1 nat i juli 2017
Good”
Good
Anmeldt 15 september 2017
4,4
kurtis fra USA
Rejsende alene
Boede 3 nætter i januar 2017
Too many for one room”
Extremely small for a person hostel with only one bathroom. Two of the guests were noisy brothers who were always yapping, and some of the other people seemed to be living there long term. Wifi was terribly week in the room, and the only seating in the lobby were bar stools at the coffee machine, leaving counter space for a laptop.
Anmeldt 02 september 2017
We are sorry to hear that you did not enjoy your stay, We have one more bathroom available and you are able to use any of them at any time, We are happy to help if you have any inconvenient. Regards, Andres.
Besvaret 04 september 2017
Yesinn @Fortress Hill
5,6
Ching fra Hongkong
Rejsende alene
Boede 1 nat i juli 2017
young style guesthouse”
energetic and active feeling
Anmeldt 14 august 2017
6,8
Sarah fra Australien
Par
Boede 5 nætter i januar 2017
Nice stay”
We stayed 5 nights in a private room, no problems and a great place to stay. A little bit of noise as other guests moved around.
Anmeldt 05 april 2017
Thanks for your review, We are improving certain areas of our hostel and We are sorry to hear that you did not enjoy your stay overall . Regards, Andres.
Besvaret 27 maj 2017
Yesinn @Fortress Hill
8,8
Frank fra Filippinerne
Gruppe
Boede 3 nætter i marts 2014
Surprisingly good”
Location's far from where the touristy places but we know that prior to booking. Bus stop is literally right outside the building and close enough to the train station. It was surprisingly clean compared to the USA Hostel.
Anmeldt 22 marts 2017
Thank you for your review, We are glad to hear that you enjoyed your stay. Regards, Andres.
Besvaret 04 maj 2017
Yesinn @Fortress Hill
4,0
Lena fra Frankrig
Rejsende alene
Boede 3 nætter i marts 2017
Cheap hostel”
Cheap hostel but don't expect too much. Beds too short (I'm 172cm), rooms really small, no common room. Ok I guess if you just want a place to sleep. However good facilities (microwave, hairdryer, fridge).
Anmeldt 16 marts 2017
We are sorry to hear that you did not enjoy your stay, We are improving certain areas of our hostel and we are happy to help if you have any inconvenient. Regards, Andres.
Besvaret 15 juni 2017
Yesinn @Fortress Hill
4,8
Frida fra Sverige
Rejsende alene
Boede 1 nat i marts 2017
Good location but nothing else”
The hostel has a good location, a bit out of the CBD area but close to MTR and buses making it easy to access. Lots of restaurants nearby. Close to Victoria park and Dragons Back. Also very easy to access with airport bus. Although as mentioned in pervious reviews it is a bit of a fuzz to find the place. I'd already read the reviews about the staff so didn't have much expectations, but they barely greeted me upon arrival and information given were very poorly. Pretty much they just gave me a key and told me what level my room was located at. Nothing else. I wouldn't recommend this hostel for solo travellers seeking to meet people. People don't hangout at this hostel. But it is a decent hostel if you just want a place to sleep at for cheap money.
Anmeldt 06 marts 2017
We are sorry to hear that you did not enjoy your stay, We are improving certain areas of our hostel and we are happy to help if you have any inconvenient. Regards, Andres.
Besvaret 04 maj 2017
Yesinn @Fortress Hill
12345
Dette er en populær ejendom. Gå ikke glip af den!

Tilbage til søgeresultater

Tilbage til værelsesvalg