Rigtig godt7,8
Baseret på36anmeldelser
YHA Liverpool Hostel
Se flere billeder
Lobby
Se flere billeder
Se alle 21 billeder
7,5 Rigtig god placering
Se på kort
7,5Beliggenhed
  • tæt på offentlig transport

  • roomservice [24 timer]

  • bar

  • have

  • kaffebutik

  • restauranter

Op til 30% rabat med Agodas medlemstilbud!

Priserne falder så snart du logger ind!

Log ind nu

Mere om YHA Liverpool Hostel

En oversigt

Vis mere

Hvad de tilbyder

Vis mindre

Politikker

Vis mere

Brugbare oplysninger

Vis mere

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (36)
Booking.com Anmeldelser (1070)

7,8

Sortér efter rejsetype
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 7,5
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,6
  • Service 8,7
  • Værdi for pengene 8,2
Fantastisk
baseret på 1 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 10,0
  • Beliggenhed 10,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,0
  • Service 10,0
  • Værdi for pengene 10,0
Rigtig godt
baseret på 1 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Beliggenhed 6,0
  • Værelseskomfort og kvalitet 6,0
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 6,0
  • Hotellets stand/rengøring 7,8
  • Faciliteter 7,8
  • Beliggenhed 7,1
  • Værelseskomfort og kvalitet 7,4
  • Service 8,6
  • Værdi for pengene 8,3
Fantastisk
baseret på 7 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 6,6
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,9
  • Værelseskomfort og kvalitet 8,3
  • Service 9,1
  • Værdi for pengene 8,0
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtre

Anmeldelsessprog
  • English
  • 日本語
  • 한국어
  • 简体中文
  • 繁體中文 (香港)
  • 繁體中文 (台灣)
mere mindre

Værelsestype
  • Værelse til 3 personer
  • Firedobbelt værelse
  • 6 soveværelser delt badeværelse
  • Sovesal til kvinder
  • Sovesal til mænd
mere mindre

Sortér efter
Viser 36 verificerede anmeldelser
  • ryd alle

8,0
Indra
Rejsende alene
Sovesal til mænd
Boede 1 nat i december 2016
Great value for money, great facilities”
One of the best hostels in Liverpool, great facilities, friendly staff great location, near to albert dock, 15 mins walk to lime street station
Anmeldt 30 december 2016
Hello Indra, Great! thanks for your lovely review :) Yha Liverpool
Besvaret 30 marts 2017
Vis mere
YHA Liverpool Hostel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,0
Fanny fra Malaysia
Rejsende alene
Sovesal til kvinder
Boede 2 nætter i januar 2016
Great value for money in Liverpool!”
There is a little bit walking distance from the hostel to the main train station. But then it is very near to the port and all the main tourist attractions. The staffs were really helpful and friendly and there was a common area to chill out and to relax. The room that I was staying was a little bit not too clean but perhaps it was because the other roommates have been staying there for few days. Other than that, all good and thank you!
Anmeldt 06 juli 2016
Hello Fanny, Thanks for your kind review. Yha Liverpool
Besvaret 30 marts 2017
Vis mere
YHA Liverpool Hostel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,0
kevin fra Storbritannien
Gruppe
6 soveværelser delt badeværelse
Boede 1 nat i juli 2016
worth the money”
good alround
Anmeldt 04 juli 2016
Hello Kevin, Thanks for your review :) Yha Liverpool
Besvaret 30 marts 2017
Vis mere
YHA Liverpool Hostel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,4
Izabella fra Irland
Rejsende alene
Sovesal til kvinder
Boede 2 nætter i juni 2016
Good”
Great location, friendly and very efficient staffs, I recommend it :)
Anmeldt 06 juni 2016
Hello Izabella, Thanks for your review, Glad you enjoyed your stay Yha Liverpool
Besvaret 30 marts 2017
Vis mere
YHA Liverpool Hostel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,8
SZE fra Hongkong
Rejsende alene
Sovesal til kvinder
Boede 1 nat i maj 2016
good staff, good location”
good staff, good location
Anmeldt 24 maj 2016
Hello Sze, Thanks for your review, Yha Liverpool
Besvaret 30 marts 2017
Vis mere
YHA Liverpool Hostel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
8,3
Ow fra Singapore
Rejsende alene
Sovesal til mænd
Boede 2 nætter i februar 2016
Good value for money”
Very good staff, kitchen, location.
It would have been very good if not for having to suffer 2 nights with someone who snored (loudly) like an engine. Earplug did not help at all. The first night I had to relocate myself to the TV lounge downstairs to get any sleep. The second night, the staff were understanding enough and allowed me and another room mate who also couldn't get any sleep to move into a different room. Overall, if not for having paid for beds for 2 nights and ending up not being able to sleep in said beds, the experience was pleasant. The location is good, and the facilities were well kept.
Anmeldt 29 februar 2016
Hello Ow, Sorry to hear that, with it being shared accommodation it is limited on what we can do in that situation if we have no space. Thanks for your review. Yha Liverpool
Besvaret 30 marts 2017
Vis mere
YHA Liverpool Hostel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
7,0
Chanikan fra Thailand
Rejsende alene
Sovesal til kvinder
Boede 1 nat i december 2015
Wifi is not stable/ bed light doesn't work”
Location / staff / common space
Just a simple one but good in location
Anmeldt 02 januar 2016
Hello Chinikan, Thanks for your review, glad you enjoyed your stay. Yha Liverpool
Besvaret 30 marts 2017
Vis mere
YHA Liverpool Hostel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,7
Ho fra Kina
Rejsende alene
Sovesal til mænd
Boede 1 nat i august 2015
Not bad”
close to the sightseeing spots, delicious food and acceptable price.
Far from train station but close to sightseeing spots and bus station. Food are also delicious and in an acceptable price.
Anmeldt 25 august 2015
Hello Ho, Thanks for your review :) Yha liverpool
Besvaret 30 marts 2017
Vis mere
YHA Liverpool Hostel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,3
Kit fra Hongkong
Rejsende alene
Sovesal til kvinder
Boede 1 nat i maj 2015
Comfy bed”
Comfy bed, bar area gets great atmosphere, nice decoration throughout the hostel
Worst thing is that the wifi is common area only
Anmeldt 31 maj 2015
Hello Kit, Thanks for your review, we do have a new internet provider so wifi is everywhere in the building :) Yha Liverpool
Besvaret 30 marts 2017
Vis mere
YHA Liverpool Hostel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |
6,0
Aimee fra Australien
Gruppe
6 soveværelser delt badeværelse
Boede 2 nætter i april 2015
Worst Hostel Room Ever”
The reception is very clean and staff were nice, it's also close to Albert Dock.
We shared a private 6 dorm room. It was one of the worst places we've stayed at. The private dorm room smelt like stinky feet when you walk in. The carpet was extremely dirty and the bathroom requires a deep scrub and emptying of bins. We stayed at YHA cardiff for around the same price and the room was at a much higher standard.
Anmeldt 10 april 2015
Hello Aimee, Thanks for leaving us a review, sorry to hear you didn't enjoy your stay. We have had all our rooms newly renovated since your stay so we do hope you return in the future to see the changes. Yha Liverpool
Besvaret 30 marts 2017
Vis mere
YHA Liverpool Hostel
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom? |


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Medlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for din valgte ordning, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning:
Vælg dine rejsedatoer for at se priser Nej tak, det gør jeg senere >
<Forrige
Maj 2017
MaTiOnToFr
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Næste>
Juni 2017
MaTiOnToFr
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930