Fantastisk 8,4
baseret på 3826 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 3826 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,5
  • Faciliteter 7,7
  • Beliggenhed 9,5
  • Værelsets komfort/standard 8,5
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

SOUK fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Standard-værelse
Boede 1 nat i september 2016
Good location, Best services
It was really comfortable place to reach many hot spot in Kowloon.
Anmeldt 06 september 2016

Elizabeth fra Filippinerne
Familie med store børn
Familie-suite
Boede 4 nætter i januar 2016
Not your regular YMCA
This is not your regular YMCA rather an excellent hotel..prime location near star ferry, restaurants and plenty of shopping. We booked a family room and it was indeed huge: a separate bedroom with king size bed and a living room area with a double size sofa bed, 2 TVs, a foyer where a working desk is,coffee/tea facilities, huge bathroom and great big windows with partial view of the harbour. One night we had seafood buffet dinner in their restaurant while enjoying a great view of the harbor light and show. Staff were attentive to our needs.
Anmeldt 05 september 2016

Trudy fra Singapore
Rejsende alene
Værelse med udsigt til havn
Boede 3 nætter i august 2016
Awsome
Can improve on the bed comforter and blankets.Overall the stay is good
Anmeldt 04 september 2016

Justin fra Canada
Rejsende alene
Enkeltværelse
Boede 4 nætter i august 2016
Would of been better if gym was included or had a better deal. None the less. Best hotel for the money in the heart of kowloon!
Anmeldt 23 august 2016

WON fra Sydkorea
Par
Værelse med delvis havneudsigt
Boede 1 nat i august 2016
Location is good
Price is so high
Anmeldt 22 august 2016

CHISUNG fra Sydkorea
Rejsende alene
Standard-værelse
Boede 2 nætter i august 2016
Good location
Good location, Close Star perry n Shopping Center
Anmeldt 19 august 2016

Yasumitsu fra Japan
Familie med store børn
Standard-værelse
Boede 3 nætter i august 2016
Good location and nice room
The hotel is located near to malls and Tsim Sha Tsui and East Tsim Sha Tsui subway stations. The room is not luxury but very clean.
Anmeldt 17 august 2016

efren fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard-værelse
Boede 5 nætter i august 2016
Excellent Hotel
Excellent staff, location, hotel. Very near to everything like mtr, shopping, tourist destination. Very convenient to go anywhere.
Anmeldt 14 august 2016

Ferdian fra Singapore
Familie med små børn
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i januar 2016
Best value for money for its location
Probably the best bang for your dollars as its location is quite central & facing the harbor. Excellent spacious room with a separate living room that can fit one extra bed.
Anmeldt 12 august 2016

Amy fra USA
Familie med små børn
Værelse med delvis havneudsigt
Boede 2 nætter i juli 2016
3day Hong Kong with 7yr old
Overall fantastic experience. Located in perfect spot, ferry, metro or big bus stop. all right there. Breakfast expensive if you are a vegetarian, lunch good value.
Anmeldt 05 august 2016


1

Vælg bonusordning

PointsMAX
Sprog
Bonusordning A Bonusordning A
Bonusordning B

Klik på PointsMAX i menuen og vælg din foretrukne bonusordning.

2

Vælg pointtilbud

Hotelværelse A
Værelsesoplysninger
Tjen
5.000 point

Vælg værelse og pointmuligheder for din valgte overnatning.

3

Indtast medlems-ID

Land i pas
Programmedlemskabs-ID
1234

Indtast medlemsnummeret for dit valgte program, når du færdiggør din reservation. Pointene vil blive tilføjet til din konto, når du tjekker ud.

Start her og vælg din foretrukne ordning: