Reservér nu: YYK 1Borneo Condominium

Godt
Baseret på 26 anmeldelserSe hvad gæsterne har sagt
6,2

Verificerede kundeanmeldelser

Agoda Anmeldelser (26)Booking.com Anmeldelser (3)
6,2
Godt
Baseret på 26 anmeldelser
Sortér efter rejsetype
Hotellets stand/rengøring5,8
Faciliteter10,0
Beliggenhed7,3
Værelseskomfort og kvalitet5,8
Service5,8
Værdi for pengene6,1
Leveret af verificerede gæster fra Agoda
Filtrér gæstekommentarer efter:
Sprog
English
Bahasa Malaysia
繁體中文 (香港)
日本語
Sortér efter
Viser 26 verificerede gæsteanmeldelser
7,0
Rigtig godt
Arif fra Brunei Darussalam
Familie med store børn
Deluxe Suite med 3 soveværelser
Boede 1 nat i september 2011
perfect for family travel”
nice appartment with enough room for up to 7
comfortable and affordable. perfect for travel in a small group. found 3 crawling cockroaches which was quite dissapointing, despite the reasonably clean appartment. Thanks for the previous tenants who left some spices and sauces in the kitchen, but who would dare to use them knowing that they are already opened.
Anmeldt 05 september 2011
2,3
Hjh fra Brunei Darussalam
Familie med store børn
Deluxe Suite med 3 soveværelser
Boede 3 nætter i december 2014
Hampa dan Kecewa 😕”
1. wifi tidak di sediakan 2. Keadaan bilik2 dan toilet tidak bersih 3. Alatan dapur tidak bersih 4. Alatan air panas tidak berapa befungsi 5. Tidak ada service cleaner setiap hari
Anmeldt 12 december 2014
5,7
Rosmini fra Brunei Darussalam
Familie med store børn
Deluxe Suite med 3 soveværelser
Boede 3 nætter i oktober 2013
saya tidak berpuas hati kerana tidak bersih”
tidak ada
saya tidak berpuas hati dengan condominium ini kerana tidak dibersihkan dgn sepenuhnya,terpaksa saya dan isteri saya membersihkan tandas kerana kotor.
Anmeldt 13 oktober 2013
10,0
Fremragende
AK fra Brunei Darussalam
Familie med små børn
Deluxe Suite med 3 soveværelser
Boede 2 nætter i juni 2013
kami sangat berpuas hati dengan hotel ini”
murah, shopping area, good location
Its was interesting. Easy access to shopping centre n restaurant. Suitable for big family vacation
Anmeldt 22 juni 2013
4,0
YEN fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe Suite med 3 soveværelser
Boede 1 nat i januar 2012
乾淨”
游泳池設備好
我們是8個大人2個小孩住進3間房的家庭公寓式酒店,但卻只有一個感應式鑰匙,進出很不方便。床有点硬了,被很薄,不是酒店的設計。燈泡已壞,没有在家里做饭,因为大部分调料都要自己购买,实在不合算。 前台小姑娘只能供給在她範圍的資訊,其他的她無能為力。而且她是8.30早上才上班,若早點離開,櫃檯沒人服務。。。
Anmeldt 31 januar 2012
8,7
Fantastisk
KATSUYUKI fra Japan
Forretningsrejsende
Deluxe Suite med 3 soveværelser
Boede 2 nætter i september 2013
家族でコタキナバル中期滞在に最適!”
部屋の数・広さ、セキュリティ、ショッピング・軽食の利便性
位置的に市街地がちょっと離れている場所にあり、市街地観光アクセスには多少不便を感じるが、ホテルの真下にショッピングセンターがあり、ちょっとした買い物と軽食するには最適でした。安全性の観点ではロビーには警備員が24時間常駐しており、入館にはカードを翳してロック解除するシステムなので、安心して滞在できる。ただし、カードと部屋の鍵は1セットしかないため、グループで滞在する場合若干不便を感じるかもしれない。数日の滞在ならおすすめな選択支である。
Anmeldt 07 oktober 2013