Glenalmond Hotel Sandton
Glenalmond Hotel Sandton
Δείτε 39 φωτογραφίες
 Glenalmond Hotel Sandton

  • 50 μ²/538 ft²
Περισσότερα
πισίνα [εξωτερική] Glenalmond Hotel Sandton
πισίνα [εξωτερική]
Δείτε 39 φωτογραφίες
πισίνα [εξωτερική] Glenalmond Hotel Sandton
πισίνα [εξωτερική]
Δείτε 39 φωτογραφίες
Πισίνα Glenalmond Hotel Sandton
Πισίνα
Δείτε 39 φωτογραφίες
ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ Glenalmond Hotel Sandton
ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
Εξαιρετικό
Τοποθεσία
8,7
Δείτε 39 φωτογραφίες Glenalmond Hotel Sandton
Δείτε 39 φωτογραφίες
Αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα

Glenalmond Hotel Sandton

Εξαιρετική τοποθεσία
Δείτε τι υπάρχει στην περιοχή
Έχετε κάποια ερώτηση για το Glenalmond Hotel Sandton;
Πολύ καλό
Βάσει 73 κριτικώνΔείτε τι είπαν οι επισκέπτες
7,9
Σχέση ποιότητας-τιμής8,1
Απόσταση από κέντρο2.00 Km
Αξιολόγηση τοποθεσίας8,7
Κοντινό αεροδρόμιοOR Τάμπο Ιντερνάσιοναλ Έρπορτ (JNB)
Απόσταση από αεροδρόμιο17,2χλμ.
Έχει εστιατόριοΝαι
  • 850 μ. από τις δημόσιες συγκοινωνίες

  • Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο

  • Η καρδιά της πόλης

  • Δωρεάν Wi-Fi σε όλα τα δωμάτια

Επιλογές δωματίων
8,0
Πολύ καλή
Άνεση & ποιότητα δωματίου
Αυτή η ιδιοκτησία έχει μεγάλη ζήτηση!Η τελευταία κράτηση έγινε πριν λίγα λεπτά
Σουίτα με 2 δωμάτια (2 Bedroom Suite)
Σουίτα με 2 δωμάτια (2 Bedroom Suite)
...
  • Θέα: Κήπος
  • 92 μ²/990 ft²
  • 2 μονά κρεβάτια και 2 διπλά...
Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
Σουίτα με 1 δωμάτιο (1 Bedroom Suite)
Σουίτα με 1 δωμάτιο (1 Bedroom Suite)
...
  • Θέα: Κήπος
  • 72 μ²/775 ft²
  • 1 διπλό κρεβάτι και 1 queen...
Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
Διαμέρισμα Ενα Υπνοδωματιο  (Apartment One Bedroom)
Διαμέρισμα Ενα Υπνοδωματιο (Apartment One Bedroom)
...
  • 50 μ²/538 ft²
Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
Διαμέρισμα Δυο Υπνοδωματια  (Apartment Two Bedrooms)
Διαμέρισμα Δυο Υπνοδωματια (Apartment Two Bedrooms)
...
  • 75 μ²/807 ft²
Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
Διαμέρισμα (Apartment)
Διαμέρισμα (Apartment)
...
    Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
    Apartment Shared Bed
    Apartment Shared Bed
    ...
      Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
      Apartment - 2 Rooms
      Apartment - 2 Rooms
      ...
        Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
        Room - 2 bedrooms
        Room - 2 bedrooms
        ...
          Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
          Έχετε κάποια ερώτηση για το Glenalmond Hotel Sandton;
          Έως 30% έκπτωση με τις Αποκλειστικές Προσφορές της Agoda!

          Οι τιμές πέφτουν μόλις συνδέεστε!

          Συνδεθείτε τώρα
          Περισσότερες πληροφορίες για το Glenalmond Hotel Sandton

          Περισσότερες πληροφορίες για το Glenalmond Hotel Sandton

          Περιγραφή

          Περισσότερα

          Αποστάσεις και απαραίτητες πληροφορίες

          Οι αποστάσεις που εμφανίζονται υπολογίζονται σε ευθεία γραμμή πάνω στον χάρτη. Οι πραγματικές αποστάσεις των διαδρομών μπορεί να διαφέρουν.
          Εμφάνιση λιγότερων

          Χαρακτηριστικά

          Εμφάνιση λιγότερων

          Τι υπάρχει στην περιοχή

          Οι αποστάσεις που εμφανίζονται υπολογίζονται σε ευθεία γραμμή πάνω στον χάρτη. Οι πραγματικές αποστάσεις των διαδρομών μπορεί να διαφέρουν.
          Περισσότερα

          Πολιτικές ιδιοκτησίας για τους επισκέπτες

          Περισσότερα

          Χρήσιμες πληροφορίες

          Περισσότερα

          Πρόσφατα σχόλια πελατών

          Κριτικές στην Agoda (73)Κριτικές στην Booking.com (570)
          7,9
          Καθαριότητα7,9
          Παροχές7,4
          Τοποθεσία8,7
          Άνεση δωματίου και ποιότητα8,0
          Εξυπηρέτηση7,7
          Σχέση ποιότητας-τιμής8,1
          Από τους επαληθευμένους επισκέπτες της Agoda
          Φιλτράρισμα σχολίων επισκεπτών κατά:
          Γλώσσα
          English
          Deutsch
          Français
          Português (PT)
          περισσότερα
          Τύπος δωματίου
          Σουίτα με 1 δωμάτιο
          Σουίτα με 2 δωμάτια
          Εμφανίζονται 57 σχόλια επαληθευμένων επισκεπτών
          123
          8,8
          Εξαιρετικό
          Karen από Ισπανία
          Οικογένεια με μεγάλα παιδιά
          Σουίτα με 2 δωμάτια
          Έμεινε ένα βράδυ τον Αύγουστος 2018
          Very Good Value and very helpful, professional staff”
          We spent one night while passing through to Kimberly. This is a very well situated, safe, clean and professionally staffed hotel. We enjoyed our stay and will with out hesitation return next time in the Joburg area. Thank you.
          Η κριτική γράφτηκε στις 18 Αυγούστου 2018
          10,0
          Άριστο
          Thembekile από Αυστραλία
          Ζευγάρι
          Σουίτα με 1 δωμάτιο
          Έμεινε 9 βράδια τον Ιούλιος 2018
          The staff are nice and friendly and the place always clean”
          Everything was perfect
          Η κριτική γράφτηκε στις 24 Ιουλίου 2018
          8,8
          Εξαιρετικό
          Michaela από Νότιος Αφρική
          Επαγγελματίας
          Σουίτα με 1 δωμάτιο
          Έμεινε 6 βράδια τον Ιούλιος 2018
          Pleasantly surprised ”
          Could do with a bit of a facelift, finishes are looking a bit weary
          Η κριτική γράφτηκε στις 08 Ιουλίου 2018
          6,0
          Su από Σιγκαπούρη
          Ζευγάρι
          Σουίτα με 1 δωμάτιο
          Έμεινε 3 βράδια τον Απρίλιος 2018
          Comfortable but falling apart”
          The hotel looks nice and it is functional. However, the wifi is totally unreliable and the equipment inside are either broken or about to fall apart. Staff are friendly and place is clean. Breakfast is a ripoff.
          Η κριτική γράφτηκε στις 09 Μαΐου 2018
          9,2
          Άριστο
          Shane από Νέα Ζηλανδία
          Οικογένεια με μικρά παιδιά
          Σουίτα με 1 δωμάτιο
          Έμεινε ένα βράδυ τον Ιανουάριος 2018
          Άριστο”
          Great staff. Excellent location. Always being maintained. Very friendly and helpful assistance from the staff. I have stayed many times and it remains my favorite home from home in Johannesburg.
          Η κριτική γράφτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2018
          Thank you so much for sharing your feedback regarding your stay,we are pleased you enjoyed your stay. We hope to see you soon.
          Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          6,8
          Καλό
          Refilwe από Νότιος Αφρική
          Ένα άτομο
          Σουίτα με 1 δωμάτιο
          Έμεινε ένα βράδυ τον Νοέμβριος 2017
          Rude, Judgemental Staff”
          All in all I love this place and it was my second time staying here, even have an upcoming booking. However this time around there was a gentleman who accused us of making a noise even though we went. After he called and we told him that the noise was not from our room he came to verify only for him to find that indeed it wasn't us he didn't even bother to apology for accusing us. Even on check in he was present and his colleague who processed the check in asked him for advise his response was unpleasant so to say he was undermining me. He honestly needs a re-evaluation as such a person shouldn't be allowed to be the face of your wonderful establishment.
          Η κριτική γράφτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2017
          Hello, Thank you for your review. Our apologies for the misunderstanding you had with our evening staff member. We assure you that this was an isolated incident. We have since carried out refresher training on guest interaction with our staff. We are glad that you have made use of the hotel on two occasions and hope to see you soon.
          Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          9,2
          Άριστο
          kyongsok από Νότια Κορέα
          Επαγγελματίας
          Σουίτα με 1 δωμάτιο
          Έμεινε 5 βράδια τον Ιούνιος 2017
          great”
          great except the location. since it is about 250 meters from the big street (Linden street), it was uncomfortable a little bit in the evening and at night.
          Η κριτική γράφτηκε στις 04 Ιουλίου 2017
          Thank you for the review, we are indeed located in the Sandton CBD and within walking distance from the mall. Hope to see you again soon
          Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          7,2
          Πολύ καλό
          Georg από Νότιος Αφρική
          Επαγγελματίας
          Σουίτα με 1 δωμάτιο
          Έμεινε ένα βράδυ τον Ιούνιος 2016
          Ok”
          Thanks
          Η κριτική γράφτηκε στις 29 Ιουνίου 2016
          Short and to the point thank you
          Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          8,0
          Εξαιρετικό
          Shaun από Νότιος Αφρική
          Ένα άτομο
          Σουίτα με 1 δωμάτιο
          Έμεινε 6 βράδια τον Μάιος 2015
          Close to Sandton City”
          The rooms were great, but I was there in Winter and the heaters weren't working, I froze at night! Otherwise hotel is close to Sandton and was good to stay there.
          Η κριτική γράφτηκε στις 20 Απριλίου 2016
          Thank you for your review , the heaters have since been fixed we are sorry your experience was not so good. We promise to make your next stay a good one.
          Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          5,3
          Wlodzimierz από Πολωνία
          Γκρουπ
          Σουίτα με 1 δωμάτιο
          Έμεινε 2 βράδια τον Νοέμβριος 2012
          Big but a little bit neglected appartments”
          nice place
          Η κριτική γράφτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2015
          Thank you for taking time to review our property.We are busy with our renovation making sure all is fixed in our suites, hoping by your next visit things will be completely different.
          Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          8,0
          Εξαιρετικό
          Nandipha από Νότιος Αφρική
          Οικογένεια με μικρά παιδιά
          Σουίτα με 2 δωμάτια
          Έμεινε ένα βράδυ τον Οκτώβριος 2015
          Hidden Gem in a great location”
          The location isn perfect . Close to Sandton City and Mandela Square. The apartments are very spacious and clean. Big balcony . Sheets white and crispy.
          We stayed for only one night with two kids . They really enjoyed themselves . Will certainly come back. The only disappointment when you open the bathroom window, the wall needs lick of paint or regular cleaning . Not a lovely sight. Overall we were happy .
          Η κριτική γράφτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2015
          9,0
          Άριστο
          Chipateni από Ζάμπια
          Επαγγελματίας
          Σουίτα με 1 δωμάτιο
          Έμεινε ένα βράδυ τον Αύγουστος 2015
          it was fairly good. Clean place.”
          the cleainess, cousyness and security
          good
          Η κριτική γράφτηκε στις 11 Αυγούστου 2015
          Thank you so much for your nice review,we look forward to welcoming you for your next stay.
          Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          8,7
          Εξαιρετικό
          Sukhpal από Ινδία
          Οικογένεια με μεγάλα παιδιά
          Σουίτα με 2 δωμάτια
          Έμεινε 2 βράδια τον Ιούνιος 2015
          Lovely Holiday at Glenalmond”
          very helpful and curteous staff, cleanliness excellent, good location for shopping etc
          We had a very comfortable stay. Would like to stay there again when we visit Johannesburg next.
          Η κριτική γράφτηκε στις 17 Ιουνίου 2015
          Thank you for your kind words, This hotel is good for short stay as well as long stays. The hotel is in a quiet and great location a few mins walk to shopping malls. Their service apartment comes with comprehensive kitchen equipments. Great for cooking your won meals
          Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          9,3
          Άριστο
          LeNubian από Νότιος Αφρική
          Οικογένεια με μεγάλα παιδιά
          Σουίτα με 2 δωμάτια
          Έμεινε 2 βράδια τον Μάιος 2015
          Wonderful ”
          Well priced, Clean and Comfortable
          Could do with more decent kitchen stuff.
          Η κριτική γράφτηκε στις 06 Ιουνίου 2015
          Thank you for your review,we are glad that you enjoyed your stay,We are continually trying to improve the variety and quality of our food items at our Coffee shop.We are hoping your next stay will be a good one.
          Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          9,0
          Άριστο
          LeNubian από Νότιος Αφρική
          Ζευγάρι
          Σουίτα με 2 δωμάτια
          Έμεινε ένα βράδυ τον Μάιος 2015
          Convenient and pleasant”
          Value, location and spacious
          Spacious, neat and well serviced.
          Η κριτική γράφτηκε στις 06 Ιουνίου 2015
          we are pleased our services did meet your expectations,looking forward to welcoming you on your next stay. Thank you so much for your review ...
          Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          10,0
          Άριστο
          Maryetta από Ηνωμένες Πολιτείες
          Ζευγάρι
          Σουίτα με 1 δωμάτιο
          Έμεινε 5 βράδια τον Σεπτέμβριος 2014
          Wonderful experience”
          Location to the convention center (I was there for a conference); Quiet location; spacious room/apartment
          Pleasant staff, easy taxi ride to shopping/convention center or a 12-15min. walk for those that enjoy walking. Quiet location for sleeping. Apartment style accommodations very comfortable. Our reservation included breakfast, which I highly recommend, good choices, prepared to order hot foods. Overall a great 5 night stay.
          Η κριτική γράφτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2014
          Thank you for your stay with us and for sharing your experience with other travelers. We are pleased you had a great time.
          Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
          Glenalmond Hotel Sandton
          7,0
          Πολύ καλό
          Olivier από Νότιος Αφρική
          Οικογένεια με μεγάλα παιδιά
          Σουίτα με 2 δωμάτια
          Έμεινε ένα βράδυ τον Αύγουστος 2014
          Good value for money's city place”
          Convenient, secure, familly hotel
          Η κριτική γράφτηκε στις 29 Αυγούστου 2014
          7,3
          Πολύ καλό
          Roger από Ελβετία
          Ζευγάρι
          Σουίτα με 1 δωμάτιο
          Έμεινε 3 βράδια τον Αύγουστος 2014
          Poor Organisation”
          Cleanliness, nice breakfasts, friendly cafe staff
          Booked double room to find they reserved a twin room for us. Had attitude when asked to rectify. Cool white fluro lighting did nothing to add to a home feeling. No amenities and restaurants to have dinner anywhere within safe walking distance.
          Η κριτική γράφτηκε στις 22 Αυγούστου 2014
          8,3
          Εξαιρετικό
          Cheryl από Ηνωμένες Πολιτείες
          Γκρουπ
          Σουίτα με 2 δωμάτια
          Έμεινε ένα βράδυ τον Ιούλιος 2014
          Good value”
          Location
          Η κριτική γράφτηκε στις 24 Ιουλίου 2014
          8,0
          Εξαιρετικό
          Ira από Ηνωμένες Πολιτείες
          Επαγγελματίας
          Σουίτα με 2 δωμάτια
          Έμεινε 2 βράδια τον Ιούνιος 2014
          Good Business Hotel ”
          Clean and well appointed business suites. Comfortable rooms
          Η κριτική γράφτηκε στις 30 Ιουνίου 2014
          123
          Αυτή η ιδιοκτησία είναι δημοφιλής. Μην τη χάσετε!

          Πίσω στα αποτελέσματα αναζήτησης

          Πίσω στις επιλογές δωματίων

          |

          Απόρριψη