Hotel Schumacher
Μονόκλινο - Δωμάτιο - Υπνοδωμάτιο Hotel Schumacher
Εξωτερική όψη Hotel Schumacher
Αίθουσα υποδοχής Hotel Schumacher
ΔΕΙΤΕ 48 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Αφαιρέθηκε από τα Αγαπημένα
7,8
Πολύ καλό
/10
( 85 κριτικές)Δείτε τι είπαν οι επισκέπτες
ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
8,0
Εξαιρετικό
Αξιολόγηση τοποθεσίας
Εξαιρετική τοποθεσία - Μέσα στο κέντρο της πόλης
Δημοφιλής γειτονιά
Χώρος στάθμευσης
Διαθέσιμος
  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Düsseldorf Wehrhahn320 m
  • Post Office580 m
  • American Express600 m
  • Tourist Office Hauptbahnhof610 m
  • ReiseBank730 m
  • Σταθμός Υπόγειου Σιδηρόδρομου Düsseldorf Hauptbahnhof740 m
  • Σλος Γιάγκερχοφ780 m
  • Μουσείο Γκέτε790 m
  • Bertha von Suttner Platz840 m
  • Σάουσπιλχαους850 m
  • Δωρεάν Wi-Fi

    Hotel Schumacher

    Worringer Straße, Κέντρο πόλης, Ντίσελντορφ, Γερμανία, 40211 - ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
    Εξαιρετική εξυπηρέτηση
    Αξιολόγηση 8,3 για εξυπηρέτηση
    Άριστη φήμη
    82% των χρηστών θα το πρότεινε σε έναν φίλο
    • 320 μ. από τις δημόσιες συγκοινωνίες

    • Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο

    • Βρίσκεται στην καρδιά του προορισμού Ντίσελντορφ

    • Δωρεάν Wi-Fi σε όλα τα δωμάτια

    • Καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας

    Αυτό το κατάλυμα έχει μεγάλη ζήτηση!

    Η τελευταία κράτηση έγινε πριν 8 ώρες

    Κατάταξη καταλύματος|Σύγκριση με 1.178 καταλύματα στον προορισμό Ντίσελντορφ
    Δείτε όλες τις κατατάξεις
    Βαθμολογία σχέσης ποιότητας-τιμής
    8.2/10
    Βαθμολογία υπηρεσιών
    8.3/10
    Βαθμολογία τοποθεσίας
    8.0/10
    Βαθμολογία καθαριότητας
    7.9/10
    Καλύτερο από το
    98
    %
    των καταλυμάτων σε Ντίσελντορφ
    Καλύτερο από το
    97
    %
    των καταλυμάτων σε Ντίσελντορφ
    Καλύτερο από το
    96
    %
    των καταλυμάτων σε Ντίσελντορφ
    Καλύτερο από το
    95
    %
    των καταλυμάτων σε Ντίσελντορφ
    Σχέση ποιότητας-τιμής8,2
    Αξιολόγηση τοποθεσίας8,0
    Κοντινό αεροδρόμιοΔιεθνές Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ (DUS)
    Απόσταση από αεροδρόμιο6,2χλμ.

    Διαθέσιμα δωμάτια σε Hotel Schumacher

    Δίκλινο Δωμάτιο (Double Room)
    Δίκλινο Δωμάτιο (Double Room)
    ...
    • Μέγεθος δωματίου: 20 μ²/215...
    • Μπαλκόνι/βεράντα
    • 1 διπλό κρεβάτι
    Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
    Μονόκλινο - Δωμάτιο (Single - Room)
    Μονόκλινο - Δωμάτιο (Single - Room)
    ...
    • Μέγεθος δωματίου: 12 μ²/129...
    • Θέα: Αυλή
    • 1 μονό κρεβάτι
    Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
    Τρίκλινο Δωμάτιο (Triple Room)
    Τρίκλινο Δωμάτιο (Triple Room)
    ...
    • Μέγεθος δωματίου: 20 μ²/215...
    • Μη καπνιζόντων
    • 1 μονό κρεβάτι και 1 διπλό ...
    Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
    Twin Δωμάτιο (Twin Room)
    Twin Δωμάτιο (Twin Room)
    ...
    • Μέγεθος δωματίου: 20 μ²/215...
    • Μη καπνιζόντων
    • 2 μονά κρεβάτια
    Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
    Διπλό Κρεβάτι (Double Bed)
    Διπλό Κρεβάτι (Double Bed)
    ...
      Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
      Basic Μονόκλινο  (Basic Single )
      Basic Μονόκλινο (Basic Single )
      ...
        Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
        Basic Δίκλινο (Basic Double)
        Basic Δίκλινο (Basic Double)
        ...
          Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
          Μονάδα με 2 Κρεβάτια (2 Beds)
          Μονάδα με 2 Κρεβάτια (2 Beds)
          ...
            Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
            Double Room 2 Twin Beds
            Double Room 2 Twin Beds
            ...
              Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
              Run of House Δωμάτιο (Run of House)
              Run of House Δωμάτιο (Run of House)
              ...
                Δείτε τιμές βάσει ημερομηνίας
                Έως 30% έκπτωση με τις αποκλειστικές προσφορές της Agoda!

                Οι τιμές θα πέσουν μόλις συνδεθείτε!

                Συνδεθείτε τώρα
                Περισσότερες πληροφορίες για το Hotel Schumacher

                Περισσότερες πληροφορίες για το Hotel Schumacher

                Περιγραφή

                Λιγότερα

                Χαρακτηριστικά

                Λιγότερα

                Αποστάσεις και απαραίτητες πληροφορίες

                Οι αποστάσεις που εμφανίζονται υπολογίζονται σε ευθεία γραμμή πάνω στον χάρτη. Οι πραγματικές αποστάσεις των διαδρομών μπορεί να διαφέρουν.
                Λιγότερα

                Τι υπάρχει στην περιοχή

                Οι αποστάσεις που εμφανίζονται υπολογίζονται σε ευθεία γραμμή πάνω στον χάρτη. Οι πραγματικές αποστάσεις των διαδρομών μπορεί να διαφέρουν.
                Περισσότερα

                Πολιτική καταλύματος για τους επισκέπτες

                Λιγότερα

                Χρήσιμες πληροφορίες

                Λιγότερα

                Κριτικές για Hotel Schumacher από αληθινούς επισκέπτες

                Από τους επαληθευμένους επισκέπτες της Agoda
                ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ AGODA (85)ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ BOOKING.COM (2265)
                7,8
                /
                10
                Πολύ καλό
                Καθαριότητα7,9
                Παροχές6,7
                Τοποθεσία8,0
                Εξυπηρέτηση8,3
                Σχέση ποιότητας-τιμής8,2
                Όλες οι γλώσσες
                Όλοι οι τύποι ταξιδιωτών (85)
                Όλοι οι τύποι δωματίων
                Εμφανίζονται 2 σχόλια επαληθευμένων επισκεπτών
                9,6
                Άριστο
                Mark από Ηνωμένο Βασίλειο
                Ζευγάρι
                Δίκλινο Δωμάτιο
                Έμεινε 2 βράδια τον Ιούνιος 2019

                Enjoyable stay fantastic staff”

                Good location for exploring close to underground. Hotel is basic but it is clean, comfortable and breakfast I'd good value. The staff speak excellent English and nothing is too much trouble whether its lending an iron or giving directions . Dusseldorf is an impressive city and if I return the hotel Schumacher will be a must

                Η κριτική γράφτηκε στις 17 Ιουνίου 2019
                3,6
                Victor από Βέλγιο
                Γκρουπ
                Twin Δωμάτιο
                Έμεινε 2 βράδια τον Ιούνιος 2019

                Get here only if you want to get drunk and don’t care about where you are sleeping.”

                Not clean at all, dead flies on the ground, some other alives on the room. Weird smell, a lot of dust, broken window. So hot in the morning you can’t sleep anymore. Don’t eat there in the morning it will just make you sick.

                Η κριτική γράφτηκε στις 11 Ιουνίου 2019

                Dear Guest, I'm very sorry to read that you weren't satisfied with your recent stay. Our staff is 24 hours here to help our Guests if there are some problems. Unfortunately you have chosen to inform us about your dissatisfaction only after your departure through a hotel review. Due this fact we have no possibility to help you anymore. Too bad that you have spoiled your stay by yourself. We reject the claim that our food causes nausea and we will take action against it. Every day many guests and also our staff have breakfast, never before has anyone said such things. It wouldn't be a problem to take a look in our kitchen to make sure that it's clean. Kind regards, Hotel Schumacher Düsseldorf

                Απάντηση στις 27 Ιουνίου 2019
                Hotel Schumacher
                5,6
                iliass από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
                Ένα άτομο
                Twin Δωμάτιο
                Έμεινε ένα βράδυ τον Αύγουστος 2017

                not good”

                the elevator was awful nd i was scared to use it do i climbed the steers, the view is awful, place small and old furniture

                Η κριτική γράφτηκε στις 06 Ιουλίου 2018
                4,8
                Fearchar από Ηνωμένο Βασίλειο
                Ένα άτομο
                Δίκλινο Δωμάτιο
                Έμεινε ένα βράδυ τον Ιούνιος 2018

                Run down, damp, barely habitable”

                The good points: cheap, reasonably central position, new bathroom fittings and helpful staff. The bad points: damp and fusty smelling, noisy bar close by, only partially equipped (e.g. no tea or coffee making facilities although there was no restaurant), questionable security, no soundproofing and crates of empty bottles left lying around outside. This looked like a room provided for staff, with no thought for the needs of a paying guest. If the other rooms are of a similar standard, my advice is not to consider staying here.

                Η κριτική γράφτηκε στις 17 Ιουνίου 2018

                Dear Fearchar, thank you for your comments. I am very sorry to read that you were not satisfied with your stay and I apologize for any inconveniences caused. I was surprised that you expect some extra facilities in your room although you got the room for a very low rate. I wondering why you did not mention that there was a free minibar in your room. You are not right that we do not have a restaurant. We offer every morning a buffet breakfast, which you can add for 6,50 per person. Kind regards, Hotel Schumacher Dusseldorf - Management Team

                Απάντηση στις 19 Ιουνίου 2018
                Hotel Schumacher
                8,4
                Εξαιρετικό
                Hansueli από Ελβετία
                Ζευγάρι
                Δίκλινο Δωμάτιο
                Έμεινε ένα βράδυ τον Μάιος 2018

                good hotel”

                The room was clean, comfortable and quiet. the service very friendly. I think something of the best that you can get in this part of the city

                Η κριτική γράφτηκε στις 13 Μαΐου 2018

                Dear Hansueli, thank you very much for your rating and the very nice comments. We are pleased that you enjoyed your stay in our hotel. We will pass your praise as an additional motivation to our staff. With pleasure we can prepare you any time else a nice stay and are looking forward to your next visit. Kind regards, Hotel Schumacher Düsseldorf - Management Team

                Απάντηση στις 19 Ιουνίου 2018
                Hotel Schumacher
                10,0
                Άριστο
                Zdravko από Σερβία
                Επαγγελματίας
                Μονόκλινο - Δωμάτιο
                Έμεινε ένα βράδυ τον Απρίλιος 2018

                The Value for Money & Free ride”

                Excellent location, between main railway station and a city center. Kind staff ready to help you with your demands. Bonus: a card for all trams, buses and underground lines in the city: Free of charge, a gift of the hotel Schumacher.

                Η κριτική γράφτηκε στις 22 Απριλίου 2018

                Dear Zdravko, thank you very much for choosing Hotel Schumacher and for sharing your experiences with other travelers. We hope you had a safe trip home. We are delighted to see how much you enjoyed your stay in our hotel and how much you appreciate the central location and especially the efforts of our staff. Your kind words are a big motivation for the whole team to continue giving just the best to our guests. It was a big pleasure for us to welcome you and we hope to see you again, whenever you come back to Germany! Kind regards, Hotel Schumacher Düsseldorf - Management Team

                Απάντηση στις 23 Απριλίου 2018
                Hotel Schumacher
                8,8
                Εξαιρετικό
                Wessam από Γερμανία
                Ένα άτομο
                Μονόκλινο - Δωμάτιο
                Έμεινε ένα βράδυ τον Απρίλιος 2018

                Great value for money”

                Friendly staff, excellent location and good value for money.

                Η κριτική γράφτηκε στις 18 Απριλίου 2018

                Dear Wessam, on behalf of Hotel Schumacher Düsseldorf we would like to thank you for choosing our property and for taking the time to write a review of your holiday experience in our hotel. We thank you for sharing your nice comments and for giving us a perfect rating. We wish to welcome you again in our hotel next time and wish you all the Best. Kind regards, Hotel Schumacher Düsseldorf - Management Team

                Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
                Hotel Schumacher
                8,4
                Εξαιρετικό
                illengeswara από Ηνωμένο Βασίλειο
                Οικογένεια με μικρά παιδιά
                Τρίκλινο Δωμάτιο
                Έμεινε ένα βράδυ τον Μάρτιος 2018

                Εξαιρετικό”

                Advertised with car park but have to park in public car park and pay our self.

                Η κριτική γράφτηκε στις 16 Μαρτίου 2018

                Dear Illengeswara, thank you very much for making Schumacher the hotel of your choice and for sharing your experiences with other travelers. We hope you had a safe trip home. We are happy about the nice Points you gave to us. Also we want to inform you that Parking is not included in the Room price. Kind regards, Hotel Schumacher Düsseldorf - Management Team

                Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
                Hotel Schumacher
                9,6
                Άριστο
                Katarzyna από Πολωνία
                Επαγγελματίας
                Μονόκλινο - Δωμάτιο
                Έμεινε ένα βράδυ τον Ιανουάριος 2018

                cheap clean and nice. easy comunication ”

                Good location close to the railway station. Quiet place around shops and restaurans. nice

                Η κριτική γράφτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2018

                Dear Katarzyna, thank you very much for choosing Hotel Schumacher and for sharing your experiences with other travelers. We hope you had a safe trip home. We are delighted to see how much you enjoyed your stay in our hotel and how much you appreciate the central location. It was a big pleasure for us to welcome you and we hope to see you again, whenever you come back to Germany! Kind regards, Hotel Schumacher Düsseldorf - Management Team

                Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
                Hotel Schumacher
                8,4
                Εξαιρετικό
                Anja από Γερμανία
                Ένα άτομο
                Μονόκλινο - Δωμάτιο
                Έμεινε ένα βράδυ τον Ιανουάριος 2018

                simple and clean”

                No complaints!

                Η κριτική γράφτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2018

                Sehr geehrte Frau Anja, vielen Dank, dass Sie sich nach Ihrem Aufenthalt die Zeit genommen haben diesen zu bewerten. Das ganze Team bedankt sich bei Ihnen dafür, dass Sie unser Haus für Ihre Zeit in Düsseldorf gewählt haben. Wir freuen uns sehr über Ihre positiven Eindrücke. Hoffentlich dürfen wir Sie bald wieder bei uns begrüßen und Sie erneut von unserem Hotel überzeugen. Mit freundlichen Grüßen, Hotel Schumacher Düsseldorf - Management Team

                Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
                Hotel Schumacher
                8,8
                Εξαιρετικό
                Anja από Γερμανία
                Ένα άτομο
                Μονόκλινο - Δωμάτιο
                Έμεινε ένα βράδυ τον Νοέμβριος 2017

                good value for money”

                the hotel is very clean and the room was modern, big televison, electronic keycard and very friendly staff

                Η κριτική γράφτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2017

                Dear Anja, thank you very much for your rating and the very nice comments. We are pleased that you enjoyed your stay in our hotel. We will pass your praise as an additional motivation to our staff. With pleasure we can prepare you any time else a nice stay and are looking forward to your next visit. Kind regards, Hotel Schumacher Düsseldorf - Management Team

                Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
                Hotel Schumacher
                7,2
                Πολύ καλό
                Lim από Σιγκαπούρη
                Επαγγελματίας
                Twin Δωμάτιο
                Έμεινε 4 βράδια τον Μάιος 2017

                Πολύ καλό”

                Due to ongoing trade fairs paid very expensive for the rooms especially a 3 star hotel almost more than US$440 per night! However the owner was indeed very nice and accommodating and truly gave a hospitable service level worth to introduce to others going to Dusseldorf even though the hotel is located somehow in the middle of the streets where it is rather inconvenient to take public transport EXCEPT for taxis??

                Η κριτική γράφτηκε στις 10 Μαΐου 2017
                8,0
                Εξαιρετικό
                Aydın από Τουρκία
                Ένα άτομο
                Μονόκλινο - Δωμάτιο
                Έμεινε 2 βράδια τον Φεβρουάριος 2018

                Gayet güzel ve temiz”

                Merkeze yakın,türk lokantalarına yakın,hemen yakınında mescit var.Kahvaltı fena değil,bedava ulaşım için bilet veriyorlar.Sessiz,sakin,temiz bi daha gitsem başka yer aramam.

                Η κριτική γράφτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2018

                DearAydin, thank you very much for your fantastic rating! We hope you had a pleasant journey home. We are very happy that you enjoyed your stay with us. There is nothing more beautiful for us than satisfied guests who always like to come back to us. We are looking forward to your next visit. Kind regards, Hotel Schumacher Düsseldorf - Management Team

                Απάντηση στις 20 Απριλίου 2018
                Hotel Schumacher
                7,2
                Πολύ καλό
                Manuel από Γερμανία
                Επαγγελματίας
                Δίκλινο Δωμάτιο
                Έμεινε ένα βράδυ τον Ιούνιος 2019

                Kein Schnaeppchen, aber gute Location.”

                Location ist super. Keine Parkmoeglichkeiten, Parkhaus ein paar Meter weiter fuer 8EUR pro Tag. Die Fahrstuehle bleiben im Zwischengeschoss, also egal wo man aussteigt es bleibt bei ein paar Stufen samt Gepaeck.

                Η κριτική γράφτηκε στις 27 Ιουνίου 2019
                8,4
                Εξαιρετικό
                Katrin από Γερμανία
                Οικογένεια με μεγάλα παιδιά
                Δίκλινο Δωμάτιο
                Έμεινε 2 βράδια τον Ιούνιος 2019

                Tante mit älterer Nichte (23 Jahre)”

                Das Hotel ist modernisiert wurden und ca. drei Sterne Einrichtung und Ausstattung. Das Personal ist sehr freundlich und dadurch kann man sich sehr wohl fühlen. Empfehlenswert, schon allein wegen der sehr zuvorkommenden Freundlichkeit und dem Service. Gute Verbindung und City nah. Kommen gerne wieder!

                Η κριτική γράφτηκε στις 14 Ιουνίου 2019
                6,0
                Constanze από Γερμανία
                Ένα άτομο
                Μονόκλινο - Δωμάτιο
                Έμεινε ένα βράδυ τον Δεκέμβριος 2018

                Άνω του μετρίου”

                Liegt zwar zentral aber fand es abends etwas weit abgelegen. Fensterrollo war kaputt, Zimmer aber insgesamt schön und sauber. Leider gibt es keine Parkmöglichkeiten direkt beim Hotel, obwohl das auf der Webseite anders stsht. In der Straße ist eigentlich immer alles von den normalen Parkplätzen voll. In der Hausnummer 71 ist eine öffentliche Tiefgarage, auch wenn ich lieber das Contipark Parkhaus genutzt habe (günstiger). Frühstück war okay aber im Rührei war auch ein Stück Eierschale, eigentlich ein No-Go.

                Η κριτική γράφτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2018
                9,2
                Άριστο
                Elmar από Γερμανία
                Ζευγάρι
                Δίκλινο Δωμάτιο
                Έμεινε 2 βράδια τον Αύγουστος 2018

                Empfehlung ”

                Preis/Leistungsverhältnis passt.

                Η κριτική γράφτηκε στις 30 Αυγούστου 2018

                Sehr geehrter Herr Elmar, vielen Dank für Ihr tolles Feedback und das Lob über das Preis-Leistungs-Verhältnis. Wir freuen uns, dass Ihnen unser Hotel so zugesagt hat. Gerne begrüßen wir Sie jederzeit wieder bei uns und wünschen Ihnen bis dahin alles Gute! Mit freundlichen Grüßen, Hotel Schumacher Düsseldorf

                Απάντηση στις 02 Σεπτεμβρίου 2018
                Hotel Schumacher
                8,8
                Εξαιρετικό
                Stefan από Γερμανία
                Ζευγάρι
                Δίκλινο Δωμάτιο
                Έμεινε 2 βράδια τον Αύγουστος 2018

                Εξαιρετικό”

                Einfaches Hotel mit sehr gutem Preis/Leistungsverhältnis. Bus zum Messegelände war ideal. PKW kann man im Parkhaus Worringer Straße 71 (ca.5 Häuser weiter) gut abstellen

                Η κριτική γράφτηκε στις 30 Αυγούστου 2018

                Sehr geehrter Herr Stefan, vielen Dank, dass wir Sie bei uns begrüßen durften und dafür, dass Sie uns bewertet haben. Wir hoffen, Sie hatten eine angenehme Heimreise. Es freut uns, dass es Ihnen bei uns gefallen hat und dass Sie besonders unsere zentrale Lage sowie unser Preis-Leistungs-Verhältnis zu schätzen wissen. Sehr gerne begrüßen wir Sie bald wieder bei uns und wünschen Ihnen bis dahin alles Gute! Mit freundlichen Grüßen, Hotel Schumacher Düsseldorf

                Απάντηση στις 02 Σεπτεμβρίου 2018
                Hotel Schumacher
                6,0
                Ludwig από Γερμανία
                Ζευγάρι
                Δίκλινο Δωμάτιο
                Έμεινε 2 βράδια τον Αύγουστος 2018

                Bahnhofsviertel, dreckig, altes Hotel ”

                Parken eher schwierig Bzw muss man dann in eine Psrkgarage die 10 Euro pro Tag kostet. Nicht inklusive. Frühstück war ok, Zimmer in Hof gehabt, laut war es. Jedoch Bad top, Mitarbeiter sich gut!

                Η κριτική γράφτηκε στις 21 Αυγούστου 2018

                Sehr geehrter Herr Ludiwg, wir danken Ihnen für die Bewertung und Ihre Kommentare. Gerne möchten wir auf die von Ihnen angesprochenen Kritikpunkte noch einmal genauer eingehen. Sie haben die Möglichkeit auf den vielen Parkplätzen entlang unserer Straße mit einem Parkschein zu parken sowie steht das von Ihnen bereits erwähnte Parkhaus gegen eine Gebühr zur Verfügung. Dass dies 10 Euro extra kostet können Sie der Hotelbeschreibung entnehmen. Wir empfehlen Ihnen bei Ihrer nächsten Buchung die Beschreibung genauer zu lesen damit Enttäuschungen vor Ort oder anfallende Extrakosten erspart bleiben. Mit freundlichen Grüßen, Hotel Schumacher Düsseldorf - Management Team

                Απάντηση στις 12 Νοεμβρίου 2018
                Hotel Schumacher
                6,0
                Kevin από Γερμανία
                Ζευγάρι
                Δίκλινο Δωμάτιο
                Έμεινε ένα βράδυ τον Αύγουστος 2018

                Frühstück nicht Appetit-anregend”

                Service-Personal fürs Frühstück erfüllte mit ihrem Rauch den Speisesaal. Wenig anregende Zuvereitung des Frühstück-Buffets.

                Η κριτική γράφτηκε στις 17 Αυγούστου 2018

                Sehr geehrter Herr Kevin, vielen Dank, dass wir Sie bei uns begrüßen durften. Wir hoffen, Sie hatten eine angenehme Heimreise. Wir bedauern sehr, dass es uns nicht gelungen ist, Ihre persönlichen Erwartungen und Ansprüche in jeder Form gerecht zu werden. Gleichzeitig danken wir Ihnen für Ihre Hinweise, denn nur so können wir im Rahmen unserer Möglichkeiten auch daran arbeiten und uns weiter verbessern. Wir finden es schade, dass Sie in Ihrer Bewertung ausschließlich das Frühstück negativ erwähnen und keine Kommentare zu Ihrem Zimmer, zum restlichen Personal oder zum guten Preis-Leistungs-Verhältnis machen. Mit freundlichen Grüßen Hotel Schumacher Düsseldorf - Management Team

                Απάντηση στις 18 Αυγούστου 2018
                Hotel Schumacher
                Αυτό το κατάλυμα είναι δημοφιλές. Μην το χάσετε!

                Πίσω στα αποτελέσματα αναζήτησης

                Επιλέξτε το δωμάτιό σας

                |

                Κλείσιμο

                Hotel Schumacher
                |Πολύ καλό 7,8
                ×
                Κάντε check-in. Βγείτε έξω.
                Ζήστε νέες εμπειρίες με την Agoda - γιατί το δωμάτιό σας είναι μόνο η αρχή.

                • Εξαιρετική τοποθεσία
                • Konigsallee
                • Σιδηροδρομικός Σταθμός Düsseldorf Wehrhahn στα 0.32 χλμ.