Άριστο 8,1
αποτέλεσμα από 418 κριτικές

Πρόσφατα σχόλια πελατών

Τύπος επιβάτη
Άριστο



από 418 κριτικές
  • Καθαριότητα 8,1
  • Παροχές 8,4
  • Τοποθεσία 8,7
  • Άνεση/κατάσταση δωματίου: 8,1
  • Απόδοση προσωπικού: 8,0
  • Σχέση ποιότητας-τιμής 8,1
  • Φαγητό/Δείπνο: 7,4
Ταξινόμηση κατά

kafuta από Ζάμπια
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Junior Σουίτα
Έμεινε ένα βράδυ τον Ιούνιος 2015
always great staying at the Medallion
great service
I have staid at the Medallion number of times and always appreciate the service. Great location in Hoan kiem. and very friendly staff.
Η κριτική γράφτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2016

Richard από Ηνωμένο Βασίλειο
Ζευγάρια
Superior Δίκλινο Δωμάτιο με Διπλό Κρεβάτι ή 2 Μονά Κρεβάτια - με θέα στο Κήπο
Έμεινε ένα βράδυ τον Φεβρουάριος 2016
Nice hotel in great location
Location, cleanliness and staff helpfulness
Apart from trouble with the internet connection, which was sorted out by the hotel staff, we had a trouble free stay. I was impressed in that even the breakfast chef wore a suit and tie - it was that clean! The only down side was the room was a little on the small side, not enough to warrant a complaint but something a little bigger would have scored the hotel higher in my opinion. Otherwise all was great.
Η κριτική γράφτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2016

Ian από Αυστραλία
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Superior Δίκλινο Δωμάτιο με Διπλό Κρεβάτι ή 2 Μονά Κρεβάτια - με θέα στο Κήπο
Έμεινε 5 βράδια τον Φεβρουάριος 2016
A worth every cent of a wonderful holiday
Food - Staff - Location
Could not find better for the price and location. Would recommend to anybody
Η κριτική γράφτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2016

phil από Αυστραλία
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Κλασικό δίκλινο
Έμεινε 2 βράδια τον Δεκέμβριος 2015
good hotel great location
great location, comfortable beds and friendly staff
my stay was good although the bed was too comfortable and I slept too long so missed a few things to do. this is a great hotel for people that want to be walking distance to the nightlife of the old quarter.
Η κριτική γράφτηκε στις 06 Ιανουαρίου 2016

Isaac από Ηνωμένες Πολιτείες
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Superior Δίκλινο Δωμάτιο με Διπλό Κρεβάτι ή 2 Μονά Κρεβάτια - με θέα στο Κήπο
Έμεινε 2 βράδια τον Δεκέμβριος 2015
Hotel needs to refreshed.
Staff, location,
The hotel is located in the heart of the old quarter. At night it erupts into a street party. The rooms have poor sound proofing so it is loud. My bathroom had a strange odor coming from it also the general decor needs updating.
Η κριτική γράφτηκε στις 02 Ιανουαρίου 2016

Teodor από Σουηδία
Με επαγγελματικές υποχρεώσεις
Junior Σουίτα
Έμεινε 2 βράδια τον Δεκέμβριος 2015
Great location
Location, value for money, charm
This is an excellent little hotel in the Old Quarters. Efficient staff and nice big room (Junior Suite). The only downside is that getting to the hotel with taxi/car can be a bit difficult due to the narrow streets and pedestrians - but in summary - very good.
Η κριτική γράφτηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2015

POH από Σιγκαπούρη
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Junior Σουίτα
Έμεινε 5 βράδια τον Δεκέμβριος 2015
Over priced three star hotel overstated ratings
Location good, staff helpful, breakfast food ok
Average. Expected more for the rates paid. Pictures in the ads were misleading
Η κριτική γράφτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2015

SIEW από Μαλαισία
Οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά
Κλασικό δίκλινο
Έμεινε 3 βράδια τον Δεκέμβριος 2015
Great hotel, excellent staff and good breakfast
comfort room, good location and and friendly staff
This was my second stay at Medallion Hanoi Hotel. The hotel located right in the downtown and surrounded by lots of local restaurants and cafes. A short walk to the Hoan Kiem lake. Room are clean and comfortable. Front desk staff were extremely helpful and assist us for some city tours. The best things was we were upgraded to Deluxe room!
Η κριτική γράφτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2015

phil από Αυστραλία
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Κλασικό δίκλινο
Έμεινε ένα βράδυ τον Νοέμβριος 2015
good hotel
great location, freindly staff & clean rooms
my stay was great as expected. The room was clean, bed very comfortable and the staff are very friendly and helpful.
Η κριτική γράφτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2015

Chee από Μαλαισία
Με επαγγελματικές υποχρεώσεις
Superior Δίκλινο Δωμάτιο με Διπλό Κρεβάτι ή 2 Μονά Κρεβάτια - με θέα στο Κήπο
Έμεινε ένα βράδυ τον Νοέμβριος 2015
Great and budget hotel to stay
Room cleanness, friendly staff and many nice restaurant's nearby.
This hotel always my first choice if I have a business trip to Hanoi, easy access to nearby restaurants to choose your own foods..
Η κριτική γράφτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2015


1

Επιλέξτε πρόγραμμα επιβράβευσης

PointsMAX
Γλώσσα
Πρόγραμμα επιβράβευσης Α Πρόγραμμα επιβράβευσης Α
Πρόγραμμα επιβράβευσης Β

Στο μενού, πατήστε PointsMAX και επιλέξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα επιβράβευσης.

2

Επιλέξτε προσφορά πόντων

Δωμάτιο Ξενοδοχείου Α
Πληροφορίες Δωματίου
Κερδίστε
5.000 πόντοι

Επιλέξτε δωμάτιο και πόντους για το κατάλυμα που επιθυμείτε.

3

Εισάγετε ταυτότητα μέλους

Χώρα Διαβατηρίου
Ταυτότητα Προγράμματος Μέλους
1234

Συμπληρώστε τον αριθμό μέλους για το πρόγραμμα της επιλογής σας κατά την ολοκλήρωση της κράτησης. Οι πόντοι θα προστεθούν στο λογαριασμό σας μετά το check out.

Ξεκινήστε εδώ και επιλέξτε το πρόγραμμα που προτιμάτε: