Πολύ καλό 7,3
αποτέλεσμα από 147 κριτικές

Πρόσφατα σχόλια πελατών

Τύπος επιβάτη
Πολύ καλό



από 147 κριτικές
  • Καθαριότητα 6,8
  • Παροχές 7,5
  • Τοποθεσία 8,6
  • Άνεση/κατάσταση δωματίου: 7,3
  • Εξυπηρέτηση 7,4
  • Σχέση ποιότητας-τιμής 7,4
  • Φαγητό/Δείπνο: 6,2
Ταξινόμηση κατά

Joyce από Σιγκαπούρη
Ζευγάρια
1 δωμάτιο
Έμεινε 2 βράδια τον Σεπτέμβριος 2015
very bad hotel
only the view from the room is good
Very poor service, the lady at front desk was very unfriendly. The hotel location at top of hill, we have to carry luggage all the way up and nobody helps! The walkway is so dirty! Will never ever stay again!
Η κριτική γράφτηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2015

Hugh από Αυστραλία
Μοναχικοί ταξιδιώτες
Ocean Στούντιο Δωμάτιο
Έμεινε 8 βράδια τον Αύγουστος 2015
Great view
View, Size of room, Cooking facilities
I had a studio apartment which was spacious and comfortable. The only down side was that I was in Florin block which was right at the top of the very steep hill. Hard work walking up.
Η κριτική γράφτηκε στις 18 Αυγούστου 2015

donald από Αυστραλία
Ζευγάρια
Ocean Στούντιο Δωμάτιο
Έμεινε 7 βράδια τον Ιούλιος 2015
pleasant time at airlie beach
view,staff helpfulness,closeness to main shopping street ,
The quality of the room was what you would expect from a three star establishment.In future we would upgrade and expect a flasher establishment.
Η κριτική γράφτηκε στις 04 Αυγούστου 2015

Peter από Αυστραλία
Ζευγάρια
Ocean Στούντιο Δωμάτιο
Έμεινε 8 βράδια τον Ιούνιος 2015
great
location friendly & helpful staff great food
great
Η κριτική γράφτηκε στις 16 Ιουνίου 2015

josephin από Αυστραλία
Ζευγάρια
Ocean Στούντιο Δωμάτιο
Έμεινε 3 βράδια τον Ιούνιος 2015
Wouldn't recommend, room old, needs work
Location,view, friendly staff
Would not go again we had a room that interconnected with another room which we didn't know people and paper thin walls we could hear other guests felt like no privacy ..room old and dated needs to be renovated ..good view of ocean.
Η κριτική γράφτηκε στις 12 Ιουνίου 2015

Russell από Νέα Ζηλανδία
Ζευγάρια
Ocean Στούντιο Δωμάτιο
Έμεινε 4 βράδια τον Μάιος 2015
More a hostel than resort...
The view.
Late arrival and the studio room was unclean, hairs in the bathroom, dripping dirty taps, old mismatched furnishings and more. Totally substandard accommodation. My after-hours complaint secured another studio room which had at least been painted in recent years. I addressed my complaints to the Terraces manager who noted my concerns. The pool and bar area is open to the locals and backpackers, my opinion is the place is more a hostel than a resort.
Η κριτική γράφτηκε στις 01 Ιουνίου 2015

Cathie από Αυστραλία
Ζευγάρια
1 δωμάτιο
Έμεινε 5 βράδια τον Μάιος 2015
Relaxed Getaway
Location, friendly staff and facilities
The resort was very well priced and located near Everythng. Staff were friendly and very helpful. Views were amazing. Room was comfortable and clean.
Η κριτική γράφτηκε στις 17 Μαΐου 2015

Snezana από Αυστραλία
Γκρουπ
Ocean Στούντιο Δωμάτιο
Έμεινε 3 βράδια τον Μάιος 2015
Whitsunday Terraces resort
Location, clean sheets and towels
Η κριτική γράφτηκε στις 14 Μαΐου 2015

Emma από Αυστραλία
Γκρουπ
Ocean Στούντιο Δωμάτιο
Έμεινε 2 βράδια τον Μάιος 2015
Alright
Close to everything, lovely staff
Our room was terrible. Right over the bar and we had a lot of trouble sleeping. The reception wasn't open for us to request another room.
Η κριτική γράφτηκε στις 11 Μαΐου 2015

Ehsan από Αυστραλία
Ζευγάρια
Ocean Στούντιο Δωμάτιο
Έμεινε 3 βράδια τον Μάιος 2015
The best location
1:swimming pool and spa 2: friendly staff 3: the pool side bar
Η κριτική γράφτηκε στις 09 Μαΐου 2015


1

Επιλέξτε πρόγραμμα επιβράβευσης

PointsMAX
Γλώσσα
Πρόγραμμα επιβράβευσης Α Πρόγραμμα επιβράβευσης Α
Πρόγραμμα επιβράβευσης Β

Στο μενού, πατήστε PointsMAX και επιλέξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα επιβράβευσης.

2

Επιλέξτε προσφορά πόντων

Δωμάτιο Ξενοδοχείου Α
Πληροφορίες Δωματίου
Κερδίστε
5.000 πόντοι

Επιλέξτε δωμάτιο και πόντους για το κατάλυμα που επιθυμείτε.

3

Εισάγετε ταυτότητα μέλους

Χώρα Διαβατηρίου
Ταυτότητα Προγράμματος Μέλους
1234

Συμπληρώστε τον αριθμό μέλους για το πρόγραμμα της επιλογής σας κατά την ολοκλήρωση της κράτησης. Οι πόντοι θα προστεθούν στο λογαριασμό σας μετά το check out.

Ξεκινήστε εδώ και επιλέξτε το πρόγραμμα που προτιμάτε: