Book Now: Le Caspien Hotel

Excellent
From 53 reviewsSee what guests said
8.0
/
10
Recommended by 82% of guests

Reviews of Le Caspien Hotel Reviews from real guests

Provided by verified guests of Agoda
Agoda Reviews (53)Booking.com Reviews (604)
8.0
/
10
Excellent
Cleanliness8.2
Facilities7.5
Location7.8
Room comfort and quality7.8
Service8.2
Value for money8.4
All languages
All guests (53)
All room types
Showing 44 verified guest comments
8.3
Excellent
Enrique from Spain
Couple
Stayed 1 night in September 2011

Hotel encantador, sevicio cordial y excelente ubic”

Limpio, bien comunicado y acorde con su categoría

Me parece un hotel que ofrece una relación calidad-precio excelente. Tiene servicio de autobus y taxi muy proximos, y en los alrededores se puede ir caminando en pocos minuteos a restaurantes, cafeterias, tiendas, etc. Es posible ir caminando a los diferentes puntos de interés en unos 20 ó 30 minutos.

Reviewed September 08, 2011
6.8
Good
Alaa from France
Couple
Single Room
Stayed 2 nights in September 2016

Très petite piscine vraiment décevante”

La piscine est trop petite pour être mentionné comme équipement , alors que ça était mon critère décisif . Ce n est pas une piscine c est un grand Jacuzzi sans bulles.

Reviewed September 22, 2016
3.7
Hamed from France
Solo traveler
Double / Twin Room
Stayed 1 night in July 2015

Attention !! ”

La chicha d'a côté Ma date de départ

mal ! Le réceptionniste nous a tendu un piège lors de notre arrivée, il nous a indiqué une place sur laquelle nous pouvons nous placer le temps de vérifier et monter en chambre nos valise et une fois de retour une fourrière et une amende salée ! Il a ensuite tenter de me soutirer les taxes de séjours que j'avais déjà payé sur agoda...pitoyable !!

Reviewed August 02, 2015
7.7
Very good
Annick from Canada
Family with teens
Double / Twin Room
Stayed 1 night in August 2014

ok”

la propreté, la beauté des lieux & le personnel

Il faut comprendre que le wifi ne fonctionne absolument pas sauf si tu vas dans le lobby. De plus, la piscine donne directement dans la salle à manger et elle est minuscule. Outre cela, c'est un lieu sympa et les employés sont agréables et de services. C'est propre aussi!

Reviewed September 10, 2014
3.0
AOMAR from Morocco
Couple
Double / Twin Room
Stayed 1 night in April 2014

mauavais ”

rien

Catastrophique A éviter pour les nationaux et les marocains résidents à l'étranger. On nous a demandé de montrer l'acte de mariage avant de nous donner accès à notre chambre que nous avons réservée et payée préalablement.

Reviewed April 15, 2014
7.3
Very good
Isabelle from Switzerland
Solo traveler
Double / Twin Room
Stayed 5 nights in March 2014

bon rapport qualité prix”

personnel sympa, propre, pratique

Je suis restée 5 nuits à l'hôtel Caspien. Les 2 premières nuits furent un peu agitées car ma chambre donnait sur la rue et les sorties de bars étaient bruyantes. J'ai donc demandé une chambre côté piscine et là ce fut vraiment plus agréable. Petit balcon et très tranquille. Merci au personnel de la réception de m'avoir permis de faire ce changement, très sympa. LEs chambres sont très correctes et propres. Bonne adresse dans ce quartier moderne de Marrakech.

Reviewed March 31, 2014
9.7
Exceptional
mathilde from Belgium
Couple
Stayed 3 nights in September 2009

découverte”

accueil sympathique grande disponibilité du personnel et sa politesse et aussi la qualité des repas
faiblesse des accessoires des chambres (ampoules qui provoquent des court-circuits, tablette de lavabo qui se détache du mur) Néanmoins, problèmes très rapidement réglés

Hôtel agréable ,pas trop grand ou le client est bien accueilli par un personnel discret mais attentif.Les prix sont accessibles tant pour l'hôtel que pour le restaurant qui est de qualité. L'hôtel est bien situé au centre d'un beau quartier de Marrakech mais néanmoins très calme.Bravo pour tout.

Reviewed October 01, 2009
8.3
Excellent
Robert from Switzerland
Group
Stayed 7 nights in December 2009

Dezember in Marrakesh”

Sauber, relativ ruhige Seitenstrasse, sehr freundliches Personal.
relativ weit von der Medina entfernt (30 Minuten zu Fuss bis zum Platz Jemaâ el Fna). Kleine Zimmer, einfaches Frühstück

Leider haben wir schlechte Erfahrungen mit den Taxis gemacht. Vom Flugplatz aus fährt jedoch der Bus 19 (MAD 30 retour) alle 30 Minuten. Bei der Haltestelle an der Kreuzung Avenue Mohamed V / rue de la liberté aussteigen, das Hotel befindet sich an der rue Loubnane am Ende der rue de la liberté (3 Gehminuten). Das Restaurant des Hotel ist ausgezeichnet, besonders zu empfehlen ist die Tijane du poussin au citron. Viele der Sehenswürdigkeiten können vom Hotel aus zu Fuss erkundet werden. Jardin de Majorelle (10 Min), Bahnhof (15 Min), Guter Tagestrip mit der Eisenbahn nach Casablanca! In der Nähe des Hotels befindet sich die Place du 16 novembre. Neue Geschäfte viele junge Leute und lebhafter Betrieb. Der Nachteil von Marrakesh ist die extreme Luftverschmutzung durch den Verkehr. Da ist das Hotel doch eine Oase der Ruhe mit einem ausgezeichneten Preis / Leistungsverhältnis.

Reviewed December 15, 2009
9.0
Exceptional
Antonio from Italy
Business traveler
Double / Twin Room
Stayed 6 nights in January 2015

Ok”

Le camere il prezzo e lo staf

Hotel molto bello centralissimo accogliente ma girano molto nelle valigie

Reviewed January 17, 2015
9.3
Exceptional
Mia from Belgium
Solo traveler
Stayed 1 night in May 2011

Leuk hotel en héél vriendelijk onthaal”

goed gelegen

Is reeds 8ste maal dat ik logeer in le Caspien, Lief onthaal, mooie kamers en smakelijk ontbijt. Goed gelegen vlakbij winkelcentrum en mooie boulvard. Rustige buurt.

Reviewed May 31, 2011
7.3
Very good
Willem from Netherlands
Couple
Stayed 4 nights in January 2011

Goed hotel met vriendelijk personeel”

Op loopafstand van oude stad. Dicht bij bushalte.

Het hotel ligt in een rustige straat. Het restaurant was goed. Het bed en de handdoeken werden iedere dag verschoond.

Reviewed January 24, 2011
10.0
Exceptional
Mia from Belgium
Solo traveler
Stayed 1 night in November 2010

Zeer leuk hotel”

Prijs kwaliteit (uitstekend
geen

Zeer vriendelijk personeel , mooie kamers en lekker ontbijt

Reviewed December 02, 2010
10.0
Exceptional
Mia from Belgium
Solo traveler
Stayed 1 night in November 2010

Zeer leuk hotel!!! Zeer proper, mooie kamers”

is schitterend gelegen bij het volle centrum
voor mij geen enkel minpunt!

Ben zeer vriendelijk ontvangen zoals steeds Was genoodzaakt 12 dagen voordien een van mijn 2 datum's te veranderen en was geen enkel probleem en zonder verdere kosten.Heb dit enorm gewaardeerd en zal ik het vervolg zeker nog gebruik maken van Le Caspien en aanbevelen bij vrienden. Ook petit déjeuné in orde. Groetjes en hopelijk tot héél binnenkort Mia Roodhooft

Reviewed November 24, 2010
8.3
Excellent
Mia from Belgium
Solo traveler
Stayed 1 night in May 2010

verblijf Marokko”

Zeer proper, en vriendelijke bediening
weinig

Is voor mezelf de vijfde maal dat ik geboekt heb bij agoda en steeds enorm tevreden , zeer prijs bewust , altijd vriendelijk ,zeer proper en behulpzaam.Goed bereikbaar .Vlak bij luchthaven , geen te drukke buurt en kom er zeker nog terug.Mooie winkelbuurt in onmiddelijke omgeving. Vind geen betere prijskwaliteit in de buurt

Reviewed May 14, 2010
9.0
Exceptional
petran from Netherlands
Solo traveler
Stayed 9 nights in December 2009

rustig en vriendelijk hotel”

rustig gelegen op goede locatie in ville nouvelle gueliz op einde rue de la liberte schoon en vriendelijke bediening
nog geen wifi momenteel in het hotel,maar gaat waarschijnlijk nu snel komen. tv-afstandsbediening werkte niet ook na reclamatie

om in marrakech een goede uitvalsbases te hebben, rustig,dus niet in de medina heb ik dit hotel uitgekozen.ligt goede gesitueerd vlakbij de rue mohammed v, dus vandaar met de lokale bus nr 1 snel naar de medina. meerdere goede restaurants in nabijheid van hotel. eveneens shop voor flesje wijn

Reviewed December 22, 2009
10.0
Exceptional
Mia from Belgium
Solo traveler
Stayed 1 night in October 2009

Marrakech”

prijskwaliteit heel goed vriendelijk onthaal mooie kamers zéér netjes goed gelegen
voor mij niets dan voordelen

zou geen ander hotel boeken in Marrakech.Heeft aan AL mijn wensen voldaan .Als ik terug ga naar Marrakech ,boek ik weerom in Le Caspien ,dat is zeker

Reviewed October 31, 2009
10.0
Exceptional
Mia from Belgium
Solo traveler
Stayed 1 night in October 2009

Mijn vast hotel ”

Prijs kwaliteit schitterend vriendelijk onthaal zeer netjes en mooi goed gelegen
Ik kan geen minpunt opnoemen

Ben er van overtuigd telkens ik naar marrakech ga neem ik zeker "le caspies" als hotel ,aan te bevelen aan iedereen

Reviewed October 29, 2009
5.6
HAYATO from Japan
Couple
Double / Twin Room
Stayed 1 night in October 2018

暗い・持ち込み不可”

とにかく施設内が暗い。入口には「外部で購入した食料・飲料の持ち込み不可」との張り紙が。そんなこと予約条件には書いてなかったのに。

Reviewed October 16, 2018
9.2
Exceptional
Ryo from Japan
Group
Double / Twin Room
Stayed 3 nights in February 2016

便利な立地”

良かったのは立地。新市街やモールがすぐ近くにあるため欲しいものはすぐに手に入り、とても便利だった。朝ごはんはビュッフェ形式で、この値段でのビュッフェはモロッコでは初めだったので、毎日利用した。受付は親切で、電話やドライヤーを貸してもらうこともできた。

Reviewed March 05, 2016
6.0
Katsushi from Japan
Solo traveler
Double / Twin Room
Stayed 1 night in August 2014

料金相応”

値段が比較的安い、カルフールに近い

比較的安い値段に双方のホテルでした。カルフールに近く、立地は良かったです。

Reviewed August 21, 2014
8.4
Excellent
JUHUI from South Korea
Solo traveler
Double / Twin Room
Stayed 3 nights in November 2018

편히 잘 쉬었습니다.”

헤어드라이어는 립셉션에서 빌릴 수 있으며, 방 안에 있는 tv에 kbs월드 채널이 있어서 오랜만에 한국 프로그램도 볼 수 있었습니다. 주변에 큰 쇼핑몰이 있어서 스타벅스,버거킹 등을 이용하기 좋았습니다. 침대도 편했고 매일 청소를 해주며 수건을 갈아줍니다. 핫샤워도 가능했고 수압도 좋았어요!! 객실이 살짝 어두운 것만 빼면 모든것이 만족입니다. 공항갈 때 호텔 전용 셔틀을 이용할 수 있어요. 가격은 시간에 따라 다릅니다.

Reviewed November 14, 2018
6.0
LIU from China
Couple
Double / Twin Room
Stayed 2 nights in February 2019

一言难尽的酒店”

这个酒店一言难尽,首先房间没有图片上大,非常小。写的有停车场,实际上是酒店门口路边停车,30迪拉姆一天。最奇葩的是,酒店规定房间不能吃东西,不能喝饮料,但是房间又没有准备饮用水,也没有烧水壶,甚至没有水杯,简直搞不懂。你规定外食莫入可以理解,但是至少要给客人准备你们允许喝的东西啊。 另外,订单中写明含税,我理解的就是所有税费包括完,但是实际上,到了过后,又单独收了66迪拉姆的城市税,并且拒绝提供发票收据一类的。因为时间紧,懒得和前台扯。 可取之处是,离马约尔花园近,步行可以到达,门口两百米有个家乐福和商业区。

Reviewed February 27, 2019
7.0
Very good
Jan from Sweden
Couple
Stayed 6 nights in November 2009

Le Caspien”

Läget. Trevliga och speciella rum. Personalen trevlig och hjälpsam.
Poolen. Maten.

Hotellet var bra och centralt beläget på gångavstånd till många sevärdheter. Däremot anser vi att poolen och dess läge gjorde att den i stort sett var oanvändbar. Mycket trelig och tillmötesgående personal, både i reception och restaurang. Maten däremot lämnade mycket övrigt att önska. Frukosten var intressant med inslag av lokal karaktär. Spännande.

Reviewed December 24, 2009
9.2
Exceptional
Ivan from Slovakia
Group
Standard Double /triple
Stayed 3 nights in October 2018

Na Marrakes super hotel”

Na pomeri v Marrakesi si myslím že super hotel s európskym myslením (v bare predávali aj alkohol). Určite sa dá nájsť aj lepší, ale asi nie za takú cenu (22e/osoba/noc vrátane raňajok). Do centra sa dá zobrať ihneď taxík (5-7min) prípadne si dať prechádzku cca 30-40 min. V blízkosti bankomat, tabak, obchodná ulica. Doporučujem

Reviewed October 31, 2018