Book Now: Best Western Rembrandt Hotel Tokyo-Machida

Best Western Rembrandt Hotel Tokyo-Machida Reviews

Excellent
From 107 reviewsSee what guests said
Recommended by 92% of guests

Real reviews from real guests

Agoda Reviews (107)Booking.com Reviews (833)
From 107 reviews
Read reviews from:
Cleanliness8.8
Facilities8.0
Location7.8
Service8.7
Value for money8.6
Provided by verified guests of Agoda
Filter guest comments by:
Language
English
日本語
한국어
繁體中文 (香港)
Room type
Standard Double Non-Smoking
Sort guest comments by:
Search reviews
Now you can search for any keyword within the reviews
Showing 58 verified guest comments
YIN from China
Deluxe Single Non-Smoking
Stayed 3 nights in September, 2016
Surprisingly good!”
3 minutes away from the JR station and 5 minutes away from the shopping area. The staff was extremely helpful. Room size is ok. Good city view from the room.
Reviewed October 10, 2016
Lucia from Japan
Standard Double Smoking
Stayed 5 nights in April, 2018
Very good”
駅から近くて、周りは食事の所や買い物にとても充実です。また利用したいです。
Reviewed April 20, 2018
Sadanao from Japan
Stayed 1 night in March, 2018
駅からもそれほど遠く感じないです”
町田で宿を探す方が気にするポイントとして、駅からの距離があるかと思いますが、駅から道すがらにいろいろな店がある流れで到着するため、それほど遠いように思いません。部屋は快適でおすすめです。
Reviewed March 14, 2018
Shintaro from Malaysia
Deluxe Single Smoking
Stayed 5 nights in January, 2018
センター試験のために”
ホテル近くの大美林大学で受験するためにこのホテルに宿泊しました。 コストパフォーマンスも良く、特に不足するものはなく、また駅前のバス停からも近いため受験にはとても良い環境でした。
Reviewed January 15, 2018
Hitoshi from Japan
Hollywood Deluxe Twin
Stayed 3 nights in November, 2017
コスパ抜群”
駅からの距離はあるが店が多く時間を感じないのが良かった。 施設の内容の割にコスパ抜群
Reviewed November 06, 2017
AKIHISA from Japan
Deluxe Twin Smoking
Stayed 3 nights in October, 2017
Exceptional”
こちらのホテルは皆さん感じ良い方ばかりで特に駐車場の門脇さんには、深夜に入庫するにあたり事細かく対応していただきました。 勝手が分からない中、親切な対応感謝しています。ありがとうごさいました。
Reviewed October 15, 2017
5.2
hiromi from Japan
Stayed 1 night in July, 2017
Above average”
便利な場所なので来客用に予約したが、電話問い合わせへの対応が「予約されてない」の一点張りで要領を得ない。予約サイトで確認して、こちらから再度電話をするまで回答もなく、しかも予約サイトのせいにされた。仕事が雑すぎ。
Reviewed September 17, 2017
Tatsuaki from Japan
Corner Double Smoking
Stayed 1 night in August, 2017
部屋の暗さと使い勝手の悪いトイレ・バス”
スタッフの対応やローケーション、窓からの景色もいいと思います。 清潔感もあって居心地が悪いとは言えないのですが・・・・・ 部屋が暗い。部屋のトーンが暗い。昔の日本家屋の土壁のようなトーンがすごく暗く感じさせてしまっているようです。(まぁ部屋の明かりも少なくて暗いんですけど。) あと、シャワーの温度調節&水圧の調整が難しい。 おしゃれな蛇口にしているので、お風呂につかろうとしたらものすごい熱かった。 あとトイレットペーパーの設置位置が便器に対して若干後ろにあるので体をひねらないと出せない。くつろぎ感がなくて最悪。
Reviewed August 17, 2017
KOJI from Japan
Corner Double Non-Smoking
Stayed 1 night in July, 2017
清潔感があり、安定のホテル”
印象に残るのは清潔感やサービスの安定感でした。 宿泊翌日に町田駅からロマンスカーに乗ったため立地はいまいちといったところ。 それでももう一度泊まりたいホテルです。
Reviewed July 28, 2017
AYANO from Japan
Stayed 3 nights in July, 2017
お蔭様で良い夏休みを送れました。”
ロケーションもアクセスしやすく、部屋もキレイでスペースも良かったです。ありがとうございました。
Reviewed July 24, 2017
tokie from Japan
Stayed 2 nights in July, 2017
景色もサービスも最高です”
駅から少し歩きます。荷物が多いと疲れるレベルの距離です。ホテルの周りにはコンビニ2軒、ファーストフード、ファミレス他飲食店もたくさんありまた、隣が深夜まで開いてるダイエーなので食には困りません。 部屋の冷蔵庫が冷えません。こちらのホテルには3回宿泊(ダブル、コーナーダブル、ハリウッドデラックスツイン)していますがどの部屋も同じように冷えません。のでビールやキンキンに冷やして飲みたい飲み物はホテルからアイスペールを借りて12階の製氷機で氷を入れて冷やすしかありません。しかしアイスペールは小さい。もっと大きいサイズのものもあってほしい。 景色はとても良い。 部屋も掃除が行き届いており綺麗。 何よりベッドが心地よく、安眠できる。 広いバスタブとシャワーヘッドもお気に入りの一つ。 フロントの対応も良い。駅から歩くという点と冷蔵庫が冷えない以外は絶対お勧め! 東京に行く際は必ず泊まります。
Reviewed July 17, 2017
NAOKO from Japan
Deluxe Single Non-Smoking
Stayed 1 night in January, 2017
受付”
ネット予約の際、朝食をつけるのを忘れて予約してしまったので、前日に朝食の予約へ行ったのですが、あきらかに迷惑そうな態度で、接客されました。支払いを終えたのですが、控えもレシートもなかったので、領収書下さいと言ったら、『いりますか?』と面倒そうに言われました。予約の際に忘れるなよ的な感じだったのでしょうか? 過剰な接客は好みませんが、ひと昔前の役所的な感じでびっくりしました。
Reviewed January 28, 2017
Takushi from Japan
Stayed 1 night in July, 2016
お世話になりました”
清潔でよかったです
Reviewed July 30, 2016
Yoshiyuki from Japan
Stayed 1 night in July, 2016
アップグレード”
スタンダードダブルの部屋を予約しましたが、コーナーダブルの広い部屋へアップグレードしていただきました。 町田の中心からは少し離れていますが、静かで広めの部屋が多くゆっくり過ごせます。
Reviewed July 10, 2016
4.0
Sirinthip from Thailand
Deluxe Single Non-Smoking
Stayed 2 nights in November, 2017
ไม่น่าเชื่อรีวิวพันทิป”
ไม่เหมาะกับคนที่ต้องการเดินทางไป-กลับโตเกียว และไม่มีJR เพราะเอาค่ารถJRมาเป็นส่วนต่างค่าที่พักดีกว่า รู้สึกพลาด และเดินจากรถไฟฟ้าไกลมากเป็นกิโล คนที่มีกระเป๋าใหญ่เกินทางลำบาก แต่ถ้าอยากไปชิวๆ แถวนั้นมีห้างและไดโซะ
Reviewed December 06, 2017
sorrawat from Thailand
Deluxe Single Non-Smoking
Stayed 5 nights in September, 2017
ห้องพักสะอาดคุ้มค่ากับราคาที่เสียไป ”
Reviewed December 06, 2017
Naphat from Thailand
Deluxe Single Non-Smoking
Stayed 2 nights in April, 2017
ประทับใจ”
ที่พักโดยรวม ตั้งอยู่ไกลจาก Jr yokohama line ไม่มาก เดินทางสะดวก มี ของกินเยอะ วิวสวย อาหารเช้าอร่อย รวมๆแล้วเหมาะสมมากๆ
Reviewed April 18, 2017
yiu from Hong Kong
Deluxe Single Smoking
Stayed 5 nights in December, 2017
Good”
優點 : 酒店附近熱鬧,近町田站 缺點 : 離開東京圈一段距離
Reviewed December 19, 2017
LEE from Hong Kong
位置佳”
夜一夜都有野行
Reviewed September 24, 2017
LEE from Hong Kong
地點超好”
地點超好,一出門就咩都有,夜一夜都有街行!
Reviewed September 24, 2017
Deluxe Single Non-Smoking
Stayed 2 nights in January, 2017
安靜”
交通方便、安靜
Reviewed January 19, 2017
安靜”
交通方便、安靜
Reviewed January 18, 2017
Deluxe Single Non-Smoking
沒窗戶、空調太熱”
沒窗戶、空調太熱,男性服務員都沒笑容。
Reviewed January 06, 2017
YEJI from South Korea
Deluxe Single Non-Smoking
Stayed 5 nights in March, 2018
구우우우뜻
Reviewed March 23, 2018
MINJI from South Korea
Deluxe Single Non-Smoking
Stayed 4 nights in February, 2018
가격대비 매우 좋음.”
직원 영어가능,친절. 매일 청소. 일회용품 지급. 창문이 뚫려있어서 야간 뷰가 이쁘다. 3성 일본 호텔방 치곤 넓음. 1층에 공용 노트북과 프린터기가 있음. 호텔 바로 옆에 마트. 주변에 체인점(스타벅스와 편의점)이 많다. 단점: 마치다역에서 매일 출근했는데, 마치다역에서 이 호텔까지 거리는 그렇게 아주 가깝진 않음. 편의시설 약간 부족.
Reviewed February 25, 2018
MINJI from South Korea
Deluxe Single Non-Smoking
Stayed 1 night in February, 2018
가격대비 훌륭.”
Reviewed February 25, 2018
YEJI from South Korea
Deluxe Single Non-Smoking
위치도 좋고 쾌적해요.”
매일 클린서비스도 해주시고, 위치도 이곳저곳 접근성이 좋아요. 조식이 유료라 약간 비싼감이 있다고 생각했지만 막상 투숙하고 나니 가격대비 좋은 호텔이라고 느꼈습니다.
Reviewed February 13, 2018
HABONG from South Korea
위치”
위치가 이동에 편리
Reviewed February 10, 2018
sangmin from South Korea
Deluxe Single Non-Smoking
Stayed 3 nights in December, 2017
가격대비 나쁘지않아요”
신주쿠까지 쾌속열차 31분, 이것만 오케이인 사람에겐 괜찮은 호텔일겁니다. 방이 큰편, 조식굿!
Reviewed December 19, 2017
YEJIN from South Korea
Stayed 1 night in May, 2017
저는 나쁘지않았어요”
주변에 뭣도 많고~ 백화점도있고 시부야 뭐이런대랑 멀긴하지만 하루묵기 좋았어요
Reviewed July 14, 2017
Myongok from South Korea
Deluxe Single Room
Stayed 2 nights in June, 2017
가격대비 좋음”
딱 가격만큼
Reviewed June 20, 2017
DONGKWAN from South Korea
Hollywood Deluxe Twin
Stayed 6 nights in December, 2016
아주 좋아요”
정말 좋았습니다.
Reviewed January 06, 2017
long from China
Deluxe Twin Smoking
Stayed 3 nights in March, 2017
性价比很好”
酒店位置要从JR町田站西口出来,步行需10分钟到达。酒店左侧有一家大型生活超市,超市斜对方是7-11,很方便。町田站被几家大型百货商场包围,周边全是餐馆。就是距离东京繁华地段较远,去新宿等地方要转JR和地铁。购物的话周边就可以逛3天。
Reviewed April 01, 2017
Wen from Taiwan
Deluxe Single Non-Smoking
Stayed 4 nights in March, 2018
Excellent”
房間乾淨、空間大,櫃台人員和清潔人員都很親切,地理位置也很棒,很推薦的飯店!
Reviewed April 05, 2018
HSIENHO from Taiwan
Deluxe Single Non-Smoking
Stayed 2 nights in March, 2018
性價比高”
床不太好睡,朝食很好,逛街方便,離車站近。。。
Reviewed March 29, 2018
CHUNG-HSIN from Taiwan
Executive Twin Smoking
Stayed 2 nights in February, 2018
町田車站好地點”
對面就是町田車站,旁邊就是商店街吃喝玩樂都在附近,真方便。
Reviewed February 19, 2018
shaoyuan from Taiwan
Standard Double Non-Smoking
Stayed 1 night in April, 2017
附近熱鬧,整體而言CP值頗高”
有中文服務,讚喔
Reviewed April 09, 2017
Deluxe Single Non-Smoking
Stayed 4 nights in January, 2017
服務人員態度普通”
除了飯店外觀看起來不錯外,不知道還有什麼優點。
Reviewed January 29, 2017