Book Now: Dormy Inn Nagano Zenkounoyu Natural Hot Spring

Dormy Inn Nagano Zenkounoyu Natural Hot Spring Reviews

Exceptional
From 98 reviewsSee what guests said
9.5
Recommended by 100% of guests

Real reviews from real guests

Agoda Reviews (98)Booking.com Reviews (489)
9.5
From 98 reviews
Read reviews from:
Cleanliness9.6
Facilities9.6
Location9.7
Service9.4
Value for money9.1
Provided by verified guests of Agoda
Filter guest comments by:
Language
English
日本語
繁體中文 (香港)
繁體中文 (台灣)
Room type
Moderate Twin Non-Smoking
Sort guest comments by:
Search reviews
Now you can search for any keyword within the reviews
Showing 41 verified guest comments
OTA from Japan
Twin Room - Non-Smoking
Stayed 1 night in May, 2018
泊まってよかったホテル”
11階にある天然温泉がいいですね~最高の湯でした 朝食バイキングは長野ならではのメニュー(おやき・ソースカツ・七味)があり他のものも充実 近くにコンビニや居酒屋さんがありとても便利でした
Reviewed May 07, 2018
Excellent
FUKUO from Japan
Stayed 1 night in April, 2018
Excellent”
JR長野駅に近く翌朝善光寺まで歩いてお参りに行けるロケーションでとてもすがすがしい気分でした。スタッフの方も親切でまた利用したいと思います。車を利用される方は前もってホテルの契約している駐車場を確認することをお勧めします。
Reviewed May 04, 2018
Very good
HIDETO from Japan
チョイ高め”
宿泊料金が少し高いかな。もう少し安いと泊まりやすい。
Yoko from Japan
Moderate Double Non- Smoking
Stayed 2 nights in March, 2018
コスパ最強”
温泉の良さと、ホテルの利便性を兼ね備えたビジネスホテル。以前他の地にあるのドーミーインを仕事で使った際に、夜疲れ切って温泉に入れなかったので今回は私用で利用。二人で利用するには部屋が狭かったが、コストパフォーマンスを考えると充分。
Reviewed April 02, 2018
maki from Japan
Moderate Double Non- Smoking
Stayed 3 nights in February, 2018
Exceptional”
全体が清潔感があり、ビジネスホテルにして大浴場が温泉ですし、 サウナにはテレビまでついていてオリンピックを楽しめましたし、アメニティも充実。 宿泊者へのコーヒーサービスも本当に助かりました。
Reviewed February 18, 2018
Excellent
aoyama from Japan
Moderate Double Non- Smoking
Stayed 1 night in February, 2018
清潔なホテル”
お部屋も清潔で、スタッフの対応も丁寧でした。宿泊客用に用意されているコーヒーもとてもよかったです。 夜鳴きそばは、麺がもう少し美味しいとよかったのですが、無料でいただけるので…贅沢はいえないかな。 温泉も綺麗で冷えた身体が温まりぐっすり眠れました。 夫婦でとまったのですが、ダブルのお部屋は2人には少し狭かったです。 お値段がもう少しお安いと有り難いですが、ステキなホテルでした。
Reviewed February 07, 2018
vanwisa from Thailand
Stayed 1 night in March, 2018
โรงแรมใหม่ อยู่ใกล้สถานี”
โรงแรมใหม่มาก และอยู่ใกล้สถานี มองจากสถานีเห็น ห้องเล็กแต่สะดวกสะบายดี ไปถึงก่อนเวลา แจ้งว่าให้ฝากกระเป๋าไว้ก่อนได้ ซักพักพนักงานแจ้งว่าทำความสะอาดเสร็จแล้วให้เข้าพักได้เลย เยี่ยมมาก เวลา 21.30 เป็นต้นไป มีราเมงบริการฟรี สำหรับแขกที่เข้าพัก มีออนเซ็นและซาวน่าให้บริการ สวยงาม ประทับใจ
Reviewed March 15, 2018
pawinut from Thailand
Moderate Double Non- Smoking
Stayed 1 night in December, 2017
สะอาด,สะดวก,สบาย,สิ่งอำนวยความสะดวก ดีเยี่ยม”
บริการพนักดีเยี่ยมครับ ห้องสะอาดกว้างสิ่งอำนวยความสะดวก พร้อม บริการส่วนกลาง,เซาน่า,เครื่องนวดออนเซนสวยครับทั้งในร่มและกลางแจ้ง แยกชายหญิงปลอดภัยครับ มีบริการอาหารฟรีหลัง3-5ทุ่มครับโกโก้กาแฟฟรีตลอด โรงแรมตรงข้ามสถานีนากาโนะเลยครับ ดีมากครับมีเปิดใหม่ที่มืองโคฟุด้วยครับ
Reviewed December 04, 2017
EN from Taiwan
挺好的
EN from Taiwan
好的經驗”
可代收包裹,可寄放行李,隔壁是便利商店,對面是星巴克,可泡湯,讚
LING from Hong Kong
Moderate Single Non-Smoking
Stayed 2 nights in April, 2018
性價比高,值得一住”
酒店鄰近長野駅,附近有24超市、100円店、便利店等。酒店單人房床很大,每晚21:30後於前堂飯堂有免費拉麵,11樓的溫泉亦很很舒適。
Reviewed April 17, 2018
Wing from Hong Kong
Stayed 1 night in March, 2018
泡湯桑拿一流,又近jr站”
佢個溫泉就唔係好有琉黃味的一種,但溫度(攝氏42左右)大部分人都易接受到,還有桑拿房(房裡還有電視),是恢復元氣的好地方。 另外樓下就有一間7-11,五分鐘距離就是JR站和激安之殿堂,都唔驚太夜無事可做。 食物方便有一向dormy inn的免費宵夜拉麵,以唔洗錢計都算可以,早餐都算日式西式野都有晒,0930最後入場都仲會fill野食。
Reviewed March 16, 2018
SIU from Hong Kong
Moderate Double Non- Smoking
Stayed 2 nights in April, 2017
Exceptional”
早餐已不錯,晚上竟然還有宵夜,某一天又有香蕉任君享用,不可置信。
Reviewed April 28, 2017
Wong from Malaysia
Stayed 1 night in March, 2018
真的很棒以后再来”
优点太多缺点没得说
Reviewed March 15, 2018
Jiarui from China
Moderate Double Non- Smoking
Stayed 2 nights in February, 2018
非常不错的酒店体验,值得推荐”
也许是刚住了东京小坛马町的多米温泉酒店,这家在性价比上绝对值得。位置很好,离长野站也就几分钟走路,楼下就有一家很大的711和星巴克,周围商业街区。买东西吃东西都很方便。酒店除了房间小了点,其他的都还不错
Reviewed February 26, 2018
ZHANG from China
Moderate Double Non- Smoking
位置方便带温泉的酒店”
酒店就在长野站对面的步行街上,非常方便,楼下就是24小时的711,周边餐厅酒肆林立,附近还有东急百货,购物购物出行餐饮都非常方便。酒店房间不大,但是很新,不仅有温泉公浴,还提供免费的宵夜,算是很贴心了。
Reviewed February 03, 2018
KuanTing from Taiwan
Moderate Twin Non-Smoking
Stayed 1 night in April, 2018
Excellet”
New hotel, and nice staffs. Nice onsen and night snack! The room was big and new. Will definitely come again!
Reviewed May 11, 2018
JUICHUN from Taiwan
Stayed 1 night in April, 2018
在車站附近,什麼都好”
這家連鎖飯店一直是我的最愛,因為可以泡湯,這是重點,這家位置尤其優秀,在長野車站出來走大約3分可抵達,內部從房間、泡湯都符合這系列飯店的一貫水準,其中要好好稱讚的是,這次在泡湯時不慎遺失房卡,到櫃檯告知,很快速的補發,且不用追加額外費用,本以為要破財了,實在太感謝了。
Reviewed April 21, 2018
SHIH-HUA from Taiwan
Exceptional”
溫泉比較一般,但是泡起來還是舒服的,地點離車站不遠,一出去就是善光寺參道,附近餐廳很多,還有24小時營業的西友超市,是值得一住的飯店
Reviewed April 14, 2018
Wen from Taiwan
Moderate Single Non-Smoking
Stayed 3 nights in March, 2018
很棒的選擇”
地點沒話說,溫泉設施比其他地方的dormy大些,非常舒服。
Reviewed March 22, 2018
Yu from Taiwan
Moderate Double Non- Smoking
Stayed 2 nights in January, 2018
可泡湯 舒服
Reviewed January 28, 2018