Book Now: Kagoshima Sun Royal Hotel

Excellent
From 75 reviewsSee what guests said
Recommended by 91% of guests

Real reviews from real guests

Agoda Reviews (75)Booking.com Reviews (146)
From 75 reviews
Read reviews from:
Cleanliness8.1
Facilities7.7
Location7.8
Room comfort and quality8.2
Service8.5
Value for money7.9
Provided by verified guests of Agoda
Filter guest comments by:
Language
English
繁體中文 (香港)
한국어
日本語
Room type
Single - Non-Smoking
Single - Smoking
Sort guest comments by:
Search reviews
Now you can search for any keyword within the reviews
Showing 44 verified guest comments
Tommy from Hong Kong
Double - Non-Smoking
Stayed 2 nights in December, 2017
服務週到的酒店”
地點有少許遠,但有shuttle bus, 15分鐘就到酒店。附近有食店、商場、便利店及超市,非常方便。大浴場有開揚遠景,但沒有露天且比想像中細,水溫也略為熱。房間很清潔及服務員很有禮及有善。
Reviewed January 03, 2018
Fong from Portugal
Twin Room
Stayed 3 nights in December, 2017
一如以往的好”
地點方便正面望住櫻島火山,13樓有温泉,酒店下邊有幾個大型mall。
Reviewed December 30, 2017
ka from China
Twin - Smoking
高性價比”
有露台、有温泉、酒店附近有大型shopping mall、買食極方便、又有大量free parking。自駕遊必選。
Reviewed December 29, 2017
4.4
Shu from Hong Kong
Twin - Non-Smoking
Stayed 1 night in October, 2017
酒店沒與時並進”
房內地毯舊、走廊有陳舊氣味、附近店舖10:00後營業、房內沒有㗎啡、沒有免費水!
Reviewed October 09, 2017
CHAN from Macau
Triple - Smoking
Stayed 1 night in July, 2017
不錯”
有停車場,澡堂,景觀,清潔。房內有露台,如果天氣好可以看到火山。
Reviewed August 06, 2017
TSUI from Hong Kong
Stayed 3 nights in June, 2017
再來鹿兒島,必定再入住的酒店”
住了四日三晚,自駕位置方便,不自駕時酒店亦有shuttle bus往來市中心及車站。第一天到步下著雨,服務員立即上前幫忙處理行李,感覺親切有禮!入住海景房遠望櫻島火山,十分美麗!客房傢俬略為固舊但整齊乾淨。。。溫泉需付每日¥150入湯稅。我早晚浸浴時人流都很少,環境清靜舒適。早餐豐富美味!行出酒店對面已有商場食市和便利店超級方便!晚餐一試對面的冷蕎麥麵店很好吃。這幾天眼見很多本地人在此酒店搞活動。。感覺這間酒店在本土亦是非常受歡迎! 整體這四天入住都非常滿意,可真的放鬆心情渡假。由於酒店內外觀感不華麗,對於影相打咭人士不太適合。但若想放鬆心情,享受浸溫泉之樂和日本人務實親切的服務態度。。我會極之推薦此酒店!
Reviewed June 30, 2017
9.6
LAM from Hong Kong
Twin - Non-Smoking
Stayed 2 nights in January, 2017
溫泉可以看到火山,停車場免費.”
溫泉可以看到火山,停車場免費.有免費接駁巴士去火車站
Reviewed January 09, 2017
Ho from China
Single - Smoking
Stayed 1 night in May, 2015
有機會會再去”
浴場好寛澗,望到樱島景好靚,房閰好舒通。
渡假好地方
Reviewed June 05, 2015
Lai from Hong Kong
Stayed 1 night in April, 2015
環境舒服,服務員親切,下次到鹿兒島一定會再來這酒店住宿。”
露台,櫻島,交通方便
Reviewed May 05, 2015
MEI from China
Double - Non-Smoking
Stayed 1 night in February, 2015
好,自駕一流”
服務好,風景好,房大
Reviewed March 06, 2015
Fong from Portugal
Triple - Non-Smoking
Stayed 3 nights in December, 2014
家庭自駕旅行”
免費泊車超讚! 海景房超讚! 温泉浴超讚!
整體三個字慨括:非常好!
Reviewed December 08, 2014
Po from Hong Kong
Twin - Non-Smoking
Stayed 2 nights in September, 2014
性價比高”
地點好
Reviewed September 08, 2014
Geunjeong from South Korea
Family with teens
Stayed 1 night in May, 2018
엄청난 친절함으로 모든 단점을 상쇄시키는 호텔.”
시설이 낡았다는 평을 보긴 했지만 실제로 보니 사진보다 훨씬 좁고 노후됨. 그렇다고 더럽거나 벌레가 나오는 건 아니지만 세련되거나 깔끔한 느낌은 아님. 트리플 룸 사용했고, 가격이 결코 저렴하지 않았는데 그만큼의 값은 못한다고 느낌. 7층 사용했는데(트리플 룸은 5~8층) 앞에 건물들이 많아서 생각보다 뷰도 막 엄청 감탄할 정도는 아니었음. 고층에서 보면 어떨지 모르겠지만... 대욕장이 사쿠라지마 뷰이긴 하지만 거기도 그닥 감흥은 없었음. 노천이 아니라 잘 안 보임. 그런데 여태 여행 다녔던 모든 호텔 중에 친절함은 1등!!!! 모든 직원들이 부담스러울 정도로 친절함. 체크인 때 여권도 아직 안 보여줬는데 한국에서 온 가족 일행 맞으시죠? 해서 깜놀함. 한국말 아주 잘하시는 일본 직원분도 계심. 마지막에 체크아웃하고 셔틀버스 타고 나갈때는 어찌나 열심히 손 흔들어주시는지... 직원들 덕분에 기분이 좋아지는 호텔이었음. 할인가로 저렴하게 나오거나 주변에 일이 있을 때 한번쯤 들를만한 호텔임.
Reviewed May 23, 2018
9.6
JANGBAE from South Korea
Double - Non-Smoking
Stayed 1 night in February, 2018
좋은호텔”
깨끗하고, 온천과 온천 전망이 아주 좋아요, 조식도 아주 좋아요, 고민안하고 예약해도 좋을거 같아요
Reviewed February 19, 2018
SUNGDUK from South Korea
Single - Non-Smoking
Stayed 2 nights in February, 2018
좋습니다. 한국어 할줄아는 직원 있습니다.”
유미X라는 직원이 있는데 친절하고, 한국어도 잘해서 채류에 어려움은 없었습니다. 호텔 조식도 가격대비 좋은 편입니다.
Reviewed February 17, 2018
PARK from South Korea
Solo traveler
Standard Scenic View Twin Room Non-Smoking
Stayed 2 nights in January, 2018
델몬칸과 지역비교”
기대가 큰만큼 실망도.... 덴몬칸 작은호텔중에 높은금액의 방을 선택해서 묵는것을 권장함 아침식사또한 작은호텔이 좋았음...
Reviewed February 01, 2018
Hye-jin from South Korea
Family with teens
Stayed 1 night in April, 2017
굳”
조식도 훌륭하고 방에서 보는 사쿠라지마 뷰도 좋았습니다 직원분들 응대도 좋았어요 가고시마 간다면 또 묵고싶습니다
Reviewed April 13, 2017
2.0
JUNG from South Korea
Twin - Non-Smoking
Stayed 1 night in December, 2014
가고시마 선로얄호텔 엄청 친절한 곳이고 가격도 저렴한편”
위치가 넘 좋았어요~
Reviewed December 22, 2014
SAI from China
Twin Room
Stayed 2 nights in October, 2017
正对樱岛,性价比高”
虽然离天文馆通和鹿儿岛站略远,但是酒店有很多班往返接驳车,非常良心,各个时段都有。房间正对火山,视觉效果非常好,性价比很高了
Reviewed October 11, 2017
qu from China
服务好的酒店”
服务好,环境好
这家酒店,从窗口就能看到樱岛,酒店楼上有免费的温泉可以泡,这家酒店有专门的外国服务员,对于我们这些听不懂日本人讲英语的,特别好
Reviewed March 17, 2015
Yiu from Hong Kong
Stayed 1 night in April, 2017
無敵靚景”
這是一間值得入住之酒店,設施和服務都非常好,當Check in 後,由一位能講英語的外籍人員給我們介紹酒店及帶領我們上房。當外出時,他見天氣轉差,特意幫我們攞遮。 另外頂樓之浴場,能飽覽櫻島火山美境!
Reviewed April 26, 2017
2.0
Tsui from Taiwan
Twin - Non-Smoking
Stayed 2 nights in March, 2017
非常完美”
景色優美,早餐豐富,大浴場正對著櫻島
Reviewed March 24, 2017
wan-ju from Taiwan
Twin - Non-Smoking
Stayed 1 night in October, 2014
超讚的收貨服務!”
飯店對面就是超大的購物中心 很晚才到飯店報到他們馬上提醒我頂樓的展望溫泉關閉時間 網購寄送到飯店後還幫我在紙箱上貼名條分類 當天遇到黃蜂超級颱風要去搭接駁車還幫忙運送行李 每位員工都帶著親切的笑容雖然英文不好但是熱情無限
若是員工旅遊或是家族旅遊相當推薦這個都市 下榻在這間飯店雖然離市區有些距離 但是接駁車班次不少也都很準時 只可惜飯店沒有在房間準備瓶裝水和迎賓水果之類的服務 不然就真的能給他100分了!
Reviewed October 13, 2014
CHIN from Taiwan
Twin - Non-Smoking
非常棒!CP值高!”
早餐很好吃、自由行、自駕首選、服務貼心、風景極佳!
Reviewed September 29, 2014