Book Now: YADOYA Guesthouse Orange

Very good
From 100 reviewsSee what guests said

Real reviews from real guests

Agoda Reviews (100)Booking.com Reviews (330)
From 100 reviews
Read reviews from:
Cleanliness7.7
Facilities6.8
Location8.8
Room comfort and quality7.7
Service8.5
Value for money8.0
Provided by verified guests of Agoda
Filter guest comments by:
Language
English
한국어
繁體中文 (台灣)
日本語
Room type
10-Bed Dormitory (Mixed)
2 People in 10-Bed Dormitory - Mixed
Sort guest comments by:
Search reviews
Now you can search for any keyword within the reviews
Showing 67 verified guest comments
Steffen from Thailand
Stayed 2 nights in June, 2016
Nice hostel in calm area”
Nice hostel in calm area. Though the beds are very near to each other. Little balcony. Staff is very friendly and helpful. And all necessary things just around the corner
Reviewed June 06, 2016
Good
MIKI from Japan
handy”
I stayed for a night. It is close to the station, shopping malls and so on. And staff is friendly and helpful. The downside is that there is no kitchen in the building.
Reviewed March 17, 2016
makoto from Japan
Stayed 1 night in March, 2016
Comfortable place”
Kindly staff, good location, reasonable price
I stayed here only a day. Its near Nakano station, easy to hang out. I would stay here when I come to Tokyo.
Reviewed March 15, 2016
MI from South Korea
8-Bed Female Dormitory
Stayed 1 night in February, 2016
reasonable price & good location”
staff, location, boundary condition
I was late check in with email recognition, the staff sent me an email with kind explaination how to get in late. Near guest house there is a supermarket to buy something to eat till 1:00 am. and it was clean. I satisfied. thank you
Reviewed February 12, 2016
ONG from Malaysia
10-Bed Dormitory (Mixed)
Stayed 3 nights in January, 2016
YADOYA Guesthouse for Backpackers D”
Friendly
Reviewed January 15, 2016
Anggi from Indonesia
10-Bed Dormitory (Mixed)
Stayed 2 nights in January, 2016
It was so conveniently to stayed in there”
English spoken staff, wifi connections, clean bedroom
It was so convinient coz its near to everywhere!! Like it
Reviewed January 14, 2016
sally from Australia
10-Bed Dormitory (Mixed)
Stayed 4 nights in December, 2015
Terrible service for accomodation in japan”
Showers, location
Although the staff were all very nice, they were extremely inexperienced and would take a long time to do the simplest task. I was disappointed to have my last accomodation stay here as throughout my trip the Japanese hospitality has been outstanding, and here it was not good from the foreign employees. But everyone was still super nice and the location was good.
Reviewed December 27, 2015
SHIBATA from Japan
10-Bed Dormitory (Mixed)
Stayed 1 night in December, 2017
一時帰国に使います”
こちらのゲストハウスは、中野駅から徒歩3分と便利で商店街にもすぐに行けます。スタッフも皆さん気持ちの良い対応をしてくださり、また来たいと思わせる素敵なゲストハウスです。
Reviewed December 20, 2017
Kurata from Japan
Stayed 1 night in March, 2016
時間が遅いとチェックインしにくい”
予約時にチェックインが遅くなる旨をコメントしてあり、特に連絡がなかったので普通に入れると思っていたが、鍵が閉まっていて困った。到着後に電話をするよう貼紙があったが、ちょうど電話が使えない状態だったので、たまたま通りかかった宿泊客に連絡をとってもらった。でもスタッフの方は感じ良かった。
Reviewed February 25, 2017
NAKAI from Japan
10-Bed Dormitory (Mixed)
Stayed 3 nights in January, 2017
可もなく不可もなく”
写真と内見が少し違うので戸惑いました。写真より手作り感たっぷり。私はシャワーが浴びれて、寝れたらよかったのでそこは問題なかったです。
Reviewed January 17, 2017
5.6
makoto from Japan
10-Bed Dormitory (Mixed)
Stayed 2 nights in November, 2016
バックパッカー向け”
受付もバックパッカーの方です。 スペイン言語圏の方が多く、盛り上がってました。
Reviewed November 06, 2016
isoya from Japan
10-Bed Mixed Dormitory
Stayed 1 night in August, 2016
ゆっくり”
駅近くでアクセスがよく ベッドも綺麗でゆっくりと眠れました
Reviewed August 07, 2016
Mikiko from Japan
料金相応”
立地で選びました。駅近くで大変便利でした。 スタッフは外国人でバッグパッカー。対応は期待しなければよいが、微妙な人たちだと思います。
Reviewed July 18, 2016
Kazuhiro from Japan
Stayed 1 night in June, 2016
便利なロケーション”
日本語が通じず英語でのやり取りとなるため 最低限の英語力は必須。 駅、スーパー、コンビニ、ブロードウェイが近く ロケーションは最高に便利
Reviewed June 14, 2016
hagino from Japan
Stayed 2 nights in May, 2016
全体的に良かった”
駅から近くてすごく良かった。スーパーがあるのもありがたい。英語できなくて、スタッフさんとのやり取りに苦戦した…でも優しいフランス人だった。ハンガーをかけれる所がもう少しあるとありがたかった。
Reviewed May 28, 2016
Fujimura from Japan
8-Bed Female Dormitory
Stayed 2 nights in March, 2016
いい感じでした!”
2泊させてもらいましたが、思っていたより落ち着いて過ごせました! 無線LANの受信やアメニティグッズがしっかりしてるのがありがたかったです! 部屋の洗面台のグッズなど、どこまでが共用でどこまでが個人用なのか わかりやすかったら完ぺきだったかなとか思いました
Reviewed March 31, 2016
Sukanya from Thailand
Group
10-Bed Mixed Dormitory
Stayed 4 nights in February, 2016
ที่พักค่อนข้างเล็ก”
ราคาถูก
เป็นที่สำหรับเอาไว้นอนอย่างเดียว ถ้าส่วนใหญ่อยู่แต่ข้างนอกก็ถือว่าโอเค
Reviewed March 02, 2016
FAI from Hong Kong
10-Bed Dormitory (Mixed)
Stayed 1 night in January, 2018
位於JR 中野站”
位於JR中野車站,行三條街左右,唔駛五分鐘。附近有超市,餐廳、拉麵、壽司樣樣有。 有條商店街正正在車站前,十分方便。 但房間有點窄,行李不多最好,因每晚都要收拾行李免阻路。 沖涼設備就很好,hostel沒有太多地方可休閒坐下,留係張床最好。
Reviewed January 13, 2018
Man from Hong Kong
8-Bed Female Dormitory
Stayed 3 nights in March, 2017
適合一個人旅遊”
旅館近中野站去新宿2個站, 位置方便, 週圍好多野食. 旅館價格吸引, 算乾淨只是冇廚房, 一個人來東京旅行推介👍
Reviewed March 16, 2017
NGAI from Hong Kong
10-Bed Dormitory (Mixed)
Stayed 4 nights in February, 2017
非常平民化嘅民宿,超近鐡路站,超近什么都有嘅食店街,仼何時間都可以解决食嘅問題,完全無難度。”
一般民宿嘅設傋,門鎖用上電子卡,非常適合自由自在嘅自由行旅客,民宿祗單方面要求旅客提供電郵地址,並非雙向,我住宿期間比計劃要提早一天起程回家,而之前坐高速巴士來去箱根,返池袋時在高速公路大塞車,結果·16:50坐到23點才返到池袋,因民宿服务時間22:00結朿,因電子匙卡按金要1000日元,因爲無联络方法,最後見到同房一個廣州單身男旅客,我因爲免浪費1000元按金,將收據及電子匙卡送給他,請他代取回按金自用,須然金額不大,但民宿有否改進的方法呢?這祗是這次旅程一段小插曲,多謝看畢!我都幾喜歡用adoga上網租合適嘅旅行落腳點,希望貴公司業務一日進步過一日,此軟件找到的住宿有平有貴,不知預訂日子最長可多久呢?
Reviewed February 10, 2017
PUI from Hong Kong
8-Bed Female Dormitory
Stayed 1 night in October, 2016
地點超方便, 附近己有很多東西買”
只是欠缺pantry
Reviewed October 20, 2016
HONG from South Korea
10-Bed Dormitory (Mixed)
Stayed 3 nights in April, 2018
직원이 일본어는 잘 못해서 고생이지만 친절해요 단점이 카드교환비 천엔을 내야하는 나갈때주지만..ㅎ 방이추운거외에는 좋았어요
Reviewed April 20, 2018
5.2
cho from South Korea
Stayed 1 night in April, 2018
아.. 이불 세탁을 안하나봐요”
위생 상태가 너무 안좋음...ㅜㅜ
Reviewed April 19, 2018
SEOYONG from South Korea
10-Bed Dormitory (Mixed)
저렴하기만 함...”
커튼도 없고 방은 엄청 좁고 수건도 없고 침대 사이에 틈이 있어서 핸드폰 떨어트렸는데 1층침대에 안착. 다행히 1층에 사람이 없어서 망정이지 ㅠㅠ 그래도 저렴하고 역에서 가깝고 직원 분들은 친절해요 가끔 저녁에 이벤트도 하더라구요!
Reviewed January 03, 2018
Heeyeon from South Korea
좋아용”
역이랑 가까워용
Reviewed December 16, 2017
Good
doohyun from South Korea
10-Bed Dormitory (Mixed)
Stayed 4 nights in April, 2017
저렴하게 도쿄 여행에 굿”
저렴하게 굿이지 특별하게 나쁜건 없지만 특별하게 좋은것도 없고 가성비상 주변이 비싸니 잠만 자는데는 좋은거 같습니다 나름 추천합니다. 다시가도 다시 이용할거 같아요.
Reviewed July 19, 2017
EUNSU from South Korea
.”
Reviewed January 16, 2017
EUNSU from South Korea
8-Bed Female Dormitory
깔끔하고 좋았습니다 ”
스탭이 친절하게 체크인을 해주었고 안내도 잘 해주었습니다 친동생이 이 숙소 근처에 살고있어서 저에게는 위치상 아주 좋았지만 역에서는 약간 떨어져있긴했습니다. 일본은 숙소가 작아서 도미토리는 침대들이 다닥다닥 붙어있었지만 그래도 잠자기엔 나쁘지 않았습니다 화장실도 깨끗했고 샤워시설도 따뜻한물이 잘나와서 좋았습니다
Reviewed January 16, 2017
4.8
YENY from South Korea
10-Bed Dormitory (Mixed)
Stayed 3 nights in December, 2016
냄새.........”
엄청난냄새....... 냄새의끝...
Reviewed December 28, 2016
2.8
eunsong from Japan
Stayed 4 nights in July, 2016
일본인데 일본어가 안통하는 곳”
가격대비 너무나도 별로인 시설
Reviewed December 03, 2016
Ji from South Korea
10-Bed Mixed Dormitory
Stayed 5 nights in October, 2016
가격 대비 만족스러운 곳”
솔직한 후기 올립니다. 이번 일본여행 하면서 5일간 머물렀습니다. 나카노역에 내리셔서 구글맵으로 찾으면 정말 가까운 곳에 있구요. 접근성은 정말 좋습니다. 관리하시는 분들이 좀 되시는데 한 분 한 분(거의 영어권) 친절하시고, 숙소 위생은 개인차일 것 같네요. 그냥그냥 저렴한 가격에 자고 간다라고 생각하면 딱히 신경쓰일 부분은 없는 거 같아요. 다만 빨래를 할 수 있는 곳이 따로 없어 샤워하면서 같이 빨아서, 옷걸이에 걸어서 말려야 한 다는 점? 여름에 오면 좀 많이 힘들 것 같네요- 그리고 생각보다 이용객이 많고, 혼성 도미토리는 처음 오시는 분들은 소음이나, 서로 다른 생활패턴 때문에 하루이틀은 적응이 안 되실 수도 있어요- 한 3일차부턴 편하더군요,, 그리고 개인 사물함이 있는데 자물쇠가 없으니 다이소에서 1000원짜리 자물쇠사다가 끼우시면 되요- 근데 같이 묵었던 분들이 다들 괜찮아서 물건 도난이나 그런일은 없었지만 공동숙소다 보니 챙길 건 잘 챙겨야 할 것 같아요. 기본적인 샴푸나 바디워시 컨디셔너나 헤어드라이기(미니,,)등은 준비되어 있습니다. 평들이 호불호가 많이 갈려서 그냥 저렴한 맛에 간다라고 왔는데, 생각보다는 괜찮았고 공동생활?이라는 점만 고려하시면 될 거 같아요~
Reviewed October 14, 2016
sunae from South Korea
8-Bed Female Dormitory
Stayed 3 nights in September, 2016
두번째 이용이었어요ㅎ”
두번째 이용한 이유은 일단 역이랑 가깝고 깔끔하고 혼자여행하시는분들께 추천해 드리고 싶네요~ 근처에 코인란도리도있고 마트도있고~ 쾌속도 다니구요^^ 가격대비 좋습니다!!
Reviewed October 13, 2016
JIO from South Korea
Stayed 3 nights in July, 2016
너무좋았습니다”
깔끔하고 서비스도 좋고 조용하고 너무 좋았습니다
Reviewed July 18, 2016
3.2
gaomin from China
Stayed 1 night in June, 2017
除了离地铁近,其他都一塌糊涂。”
住过最差的青旅,这个价格也有很不错的青旅但这家后来回想自己居然可以住两晚都有点不可思议。还好住的时候人不多,完全不敢想象住满会是什么样子……
Reviewed April 13, 2018
liang from China
8-Bed Female Dormitory
Stayed 4 nights in August, 2017
Exceptional”
这次出行交通最便利的旅店,只不过,床显得简陋而廉价,一屋八人,幸好没全部入住,不然,光是木板嘎吱嘎吱声也能吵死,如果遇上个别不自觉的客人,晚上十点十一点去洗澡,翻箱倒柜找东西,塑料袋的声音,说话声,关门声,奔溃边缘,这次“有幸”遇到这样一个人,不然,一切都还是不错的
Reviewed September 13, 2017
Yanping from China
8-Bed Female Dormitory
Stayed 4 nights in March, 2017
便利,性价比高”
距离车站很近,员工很热情友好,干净设施齐全。不足之处下铺床位进入很不方便
Reviewed April 02, 2017
WEITA from Taiwan
住宿地點絕佳”
距離中野車站很近,但是房間有點狹窄,不太適合帶大件行李入住,沒有電梯上下樓較不方便
Reviewed May 02, 2018
HAO from Taiwan
10-Bed Dormitory (Mixed)
Stayed 6 nights in April, 2018
Excellent”
沒有洗衣設備,對於居住多日旅客需要清洗衣物可能會較不方便
Reviewed April 17, 2018
3.6
Yu-Hui from Taiwan
Stayed 1 night in April, 2018
這個價格是這種品質”
很差 唯一的優點就是離車站近而已
Reviewed April 08, 2018
Yu from Taiwan
8-Bed Female Dormitory
Stayed 3 nights in August, 2017
CP值不錯”
以這樣的價錢來說,是個不錯的選擇。 公共區域每一天都會打掃,所以很乾淨。 本來住青年旅館就是不在意空間、開放,所以真的推薦大家囉~
Reviewed September 04, 2017
YINGCHEN from Taiwan
Stayed 1 night in June, 2017
cp質高的住宿”
交通位置方便,就在車站走路真的5分鐘內, 房間乾淨,一些小巧思設計也覺得貼心, 女生一個人住宿不用擔心。推薦。
Reviewed July 12, 2017
HSUAN-YI from Taiwan
10-Bed Dormitory (Mixed)
Stayed 4 nights in November, 2016
環境很棒!”
交通方便,離車站和商店街都很近,房間整潔,價格又便宜,也有提供沐浴乳和洗髮精,對背包客而言是很友善的點!
Reviewed December 13, 2016
Hui from Japan
8-Bed Female Dormitory
Stayed 1 night in November, 2016
整體很不錯!只是晚上沒暖氣睡到很冷!”
位置離地鐵超近超方便,旁邊的商店也應有盡有,浴室房間一切都很舒適,只是晚上沒暖氣 睡到發抖!入住時繳了一千塊押金,但退宿的時候櫃檯完全沒提醒,好多人就這樣直接走了,我還花了車錢特地回去退錢,這個部分很不周到、其他一切都好~
Reviewed November 25, 2016
Reviewed August 22, 2016
HUI from Taiwan
Group
8-Bed Female Dormitory
Stayed 3 nights in February, 2016
物超所質”
住宿環境很乾淨、服務人員很親切、離車站很近
離車站很近,附近的生活機能很方便,而且住宿環境很乾淨,服務人員也很親切
Reviewed March 07, 2016
5.6
PING from Taiwan
10-Bed Dormitory (Mixed)
空間狹小,有安全疑慮”
該旅館的樓梯十分狹小,櫃台也僅有設在樓梯轉角處 安全上頗有疑慮,且房間擁擠,有異味
Reviewed February 06, 2016