Reservar ahora: Hotel Gothia Towers

Excelente
Basado en 249 opinionesVer opiniones de los huéspedes
8.5
Un 85 % nos recomendaría a un amigo

Opiniones reales de clientes

Opiniones de Agoda (249)Opiniones de Booking.com (10275)
8.5
Excelente
Basado en 249 opiniones
Seleccione el tipo de cliente
Estado/limpieza del hotel8.6
Servicios8.3
Ubicación9.1
Confort y calidad de la habitación8.6
Servicios8.6
Calidad-precio7.9
Ofrecido por viajeros reales de Agoda
Filtrar comentarios por:
Idioma
Svenska
Norsk
English
Dansk
más
Tipo de habitación
Habitación estándar con 2 camas
Habitación Queen estándar
Habitación con 2 camas y cama extra
Habitación Sky twin
más
Ordenar por
Mostrando 174 comentarios de huéspedes verificados
7.7
Muy Bueno
Jan de Suecia
Familia con niños mayores
3 noches en junio de 2012
Great Hotel with greate location in Göteborg”
Nice breakfast
In this periode summer 2012 the hotel is building new buildings beside the main building. This is little disturbibg in parking/entrance to hotel. Kind stuff in hotell.
Escrito el 02 julio 2012
7.7
Muy Bueno
Jan de Suecia
Viajero de negocios
3 noches en junio de 2012
Great location but temporary building area”
Nice breakfast
Hotel located in Goteborg fair area and very close to Liseberg (Great Amusementpark).
Escrito el 02 julio 2012
9.7
Excepcional
Jonathan de Reino Unido
Viaje en pareja
3 noches en junio de 2012
Lovely hotel. Very kind and helpful service.”
vip breakfast with a lovely view.
The only problem we had was withour own timing since the hotel is under major renovation to build two other towers. Either than that we enjoyed our stay very much since we are not used to high standard hotels. The view from our room was amazing, looking over Liseberg amusement park, and the breakfast was great.
Escrito el 15 junio 2012
7.0
Muy Bueno
Sebastien de Francia
Familia con niños pequeños
1 noche en mayo de 2012
Great location but not parking”
Walk distance to Universum and Liseberg
Too big hotel, not family friendly and hotel staff also. Ques for breakfast, check in and out, basically for everything.
Escrito el 02 junio 2012
8.7
Excelente
Ulf de Suecia
Viaje en pareja
1 noche en febrero de 2012
Nice hotel with friendly staff,perfect location”
Location
Very nice hotel with excellent service nd a nice skybar.Location is perfect and very close to centre of Gothenburg.One of the best hotel breakfast was served.
Escrito el 15 febrero 2012
5.7
Henrik de Suecia
Viaje en pareja
1 noche en agosto de 2011
Small room but a bit stressed personel!”
Nice restaurant/Bar at the top!
Well cleaned but the people in the reception was a bit stressed!
Escrito el 30 agosto 2011
8.0
Excelente
Jennifer de Estados Unidos
Viaje en pareja
1 noche en agosto de 2011
Nice hotel with amazing breakfast”
Breakfast, service
we arrived on a sunday night, and stayed in an economy room with a queen bed. the reception was very nice, and even upgraded us to a vip breakfast upstairs. the room had a good view, a bit small, tv is a bit old, and pillows are way too small. instead of one blanket for the queen bed we had two twin blankets. we had dinner at the heaven restaurant upstairs. service very slow but shrimp sandwich good. the rest of the stay was fine, with an amazing breakfast.
Escrito el 12 agosto 2011
8.0
Excelente
Fredrik de Suecia
Viaje en pareja
2 noches en junio de 2009
Nice Hotel”
Excellent service
A nice hotel with nice view if you stay on the rooms that are a bit up in the building. Perfect strategic situated geographically just outside Liseberg. Not anything to complain about.
Escrito el 02 julio 2009
6.8
Bueno
Lennart de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Sky twin
2 noches en mayo de 2018
Bra hotell, usel frukost”
Jag fick inte det rum jag reserverat via Agoda - men det gjorde inte så mycket. Däremot är det närmast en skandal att ett stort hotell med höga rumspriser erbjuder en så usel frukost - maten är dålig, trängseln otrevlig, långt köande m.m.
Escrito el 28 mayo 2018
9.2
Excepcional
Peter de Suecia
Viaje en pareja
Doble 1 O 2 Camas Economy
1 noche en marzo de 2018
Utmärkt boende centralt i stan. Prisvärt.”
Lite väl smala sängar men annars inget att anmärka på. Extratidig frukost för oss morgontidiga resenärer var ett klart plus. Mycket trevlig personal i receptionen.
Escrito el 20 marzo 2018
6.0
Urban de Suecia
Viaje en pareja
Habitación familiar
2 noches en marzo de 2018
Kort wekend”
Slarvigt städat rum, låg damm och hår från tidigare boende på toa sitsen, kaffemuggarna var det gammalt kaffe i. Personalen trevlig - men väldigt "tillgjord" trevlig. Utmärkt läge nära Liseberg, Universeum, Spårvagnar ETC. Badkar som nog är byggt för att det skall vara obekvämt att duscha i för länge, då det var smalt och stoppet, för vattnet att rinna ut, tryckte på sidorna hälarna när man duschade. Frukost ok - men inte mer, vatten fanns inte framplockat, kaviar fick jag fråga efter , hade man glömt, däremot väldigt trevlig stor frukost matsal, med gott om tidningar. Gratis lättåtkomlig WIFI utan krångliga inloggningar.
Escrito el 16 marzo 2018
8.4
Excelente
Stefan de Suecia
Viaje en pareja
Doble pequeña
1 noche en diciembre de 2017
Många incheckning samtidigt. Fanns inte kappasitet för så många incheckning samtidigt. ”
Lite för lång väntan vid incheckning Inga parkering kvar. Öppnad vin fl. en öppnad öl i kylskåpet. Måste kolla sådant till nästa gäst. Nära till allt Bra personal i in och utcheckningen Men människor överallt Fanns inte ett utrymme att sätta sig ner och koppla av i restaurang el pub. Familje hotell el konferens. Inte ett mys hotell.
Escrito el 05 diciembre 2017
8.8
Excelente
Sofia de Suecia
Viaje en pareja
Habitación familiar
3 noches en agosto de 2017
Excelente”
Bra restauranger och barer. Bra läge.
Escrito el 31 agosto 2017
7.2
Muy Bueno
Matilda de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en agosto de 2017
rummet bra, frukostmatsalen hemsk”
Rummet var stort och fint inrett, den gigantiska frukostmatsalen var hemsk, alldeles för långa köer till allt och det kändes väldigt billigt.
Escrito el 21 agosto 2017
4.4
sandra de Noruega
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en agosto de 2017
Aceptable”
pool avdelningen var avstängd, den delen som fick mig stt vilja bo på hotellet. Rummet var inte direkt städat, var nagellack på tidningarna och öppnade kaffepåsar. Absolut ingen big deal, men för de priserna man betalar förväntas faktiskt ett rent rum och inte ett redan öppnat kaffe. Balsam hade varit fint om de gick till att få på rummet. Jag trodde det skulle vara en lite lyxigare feeling på det här hotellet, men det kändes rätt budget. Frukosten var dock super god och läget är riktigt bra på hotellet.
Escrito el 19 agosto 2017
7.6
Muy Bueno
Birgitta de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en julio de 2017
Säkert kort”
Bott här många gånger och trivs bra. Kanske var det dock trivsammare när det inte var så stort... Nära till Liseberg och mycket annat. Skönt att det nu gick att äta frukost i en barnfri sektion - jätteskönt när man bara är vuxna! Sköna sängar, bra badrum och utmärkt frukost. Några minus: Det var hög beläggning på hotellet denna gång, det märktes. Fick stå och vänta på hissar i >15 min vid ett par tillfällen - inte alls ok! Dessutom så dålig luftkonditionering i korridorerna att svetten rann på många när de stod där och väntade på hissar, trist om man nyss duschat och är på väg någonstans. Vidare fungerade inte parkeringsservicen (som man nu vant sig vid) pga högt tryck, så man fick själv köra och parkera bilen. Detta kan vara lite besvärligt och stressande i den trafikmiljö som råder utanför Liseberg/Gothia Towers i högsäsong. Har Gothia Towers byggt sig själva lite för stora så att inte alla delarna har hunnit med? Föredrar detta hotell i lågsäsong!
Escrito el 29 julio 2017
10.0
Excepcional
Tomas de Suecia
Viaje en pareja
Doble pequeña
2 noches en julio de 2017
Bra service”
Rent o fräscht
Escrito el 28 julio 2017
9.2
Excepcional
Eva-Lisa de Suecia
Viaje en pareja
Habitación con 2 camas y cama extra
1 noche en noviembre de 2016
Mycket bra”
Läget bra, frukost inget att klaga på
Escrito el 22 julio 2017
9.6
Excepcional
Mikael de Suecia
Viaje en pareja
Doble pequeña
1 noche en junio de 2017
Fullt nöjd , täckte mitt behov för en snabb övernattning, ”
STORT plus till den superba parkeringen i Hall A, mycket bra😊😊
Escrito el 02 julio 2017
9.2
Excepcional
Ulrika de Suecia
Viaje en pareja
Habitación familiar
2 noches en abril de 2017
Kanonbra helt enkelt ”
Perfekt läge. Kändes lyxigt att bo där med restauranger, affärer, spa , pool mm. Rummet var lite dåligt städat och en personal som bara gick in utan att knacka !
Escrito el 02 mayo 2017
8.4
Excelente
Lars de Suecia
Viaje en pareja
Doble pequeña
2 noches en abril de 2017
Mycket trevligt ”
Vi var super nöjda. Mycket stor och fin frukostbuffé.
Escrito el 24 abril 2017
9.6
Excepcional
Arne. de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en marzo de 2017
Fullt belåtna med allt”
Bara fördelar
Escrito el 04 marzo 2017
4.8
Katarina de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en febrero de 2017
Stökigt”
Omodernt rum, knappt inget vatten i duschen, överfullt vid frukosten, jobbigt hitta parkering
Escrito el 13 febrero 2017
9.6
Excepcional
Ove de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en diciembre de 2016
Fantastiskt!”
Ett mycket bra hotell som dock har ett ganska högt pris i sammanfattningen. kanonläge och väldigt bra standard!
Escrito el 19 diciembre 2016
8.4
Excelente
Joel de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Sky twin
1 noche en diciembre de 2016
Utmärkt!”
-Renlig
Escrito el 19 diciembre 2016
7.6
Muy Bueno
Ann-Catrin de Suecia
Viaje en pareja
Habitación con 2 camas y cama extra
1 noche en diciembre de 2016
Skapade lite julstämning”
Trevligt med jul på liseberg
Escrito el 12 diciembre 2016
10.0
Excepcional
Ann-Kristine de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en diciembre de 2016
b”
b
Escrito el 08 diciembre 2016
9.2
Excepcional
Åse de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
2 noches en diciembre de 2016
Trevligt ställe”
A
Escrito el 05 diciembre 2016
8.0
Excelente
Mikael de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en diciembre de 2016
Förstaförsöket”
Fräsch bra, trevliga och tysta rum med bra sängar. Personalen i receptionen kunde varit mer informativa om faciliteterna, om wi-fi, om frukost. Etc.
Escrito el 05 diciembre 2016
4.8
Emelie de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
2 noches en noviembre de 2016
Låg standard för det priset ”
Fint i lobbyn osv men standard rummen var trånga, rätt sunkiga badrum och inte alls nåt speciellt som man kan tro när de tar de priserna. Frukosten var sådär, ganska lite att välja på och långa köer. Stt bada i poolen skulle kosta över 800kr. Kommer inte välja detta hotell igen.
Escrito el 01 diciembre 2016
8.4
Excelente
Jakob de Suecia
Viaje en grupo
Habitación con 2 camas y cama extra
1 noche en noviembre de 2016
Bra”
Bra
Escrito el 24 noviembre 2016
10.0
Excepcional
Martina de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en noviembre de 2016
Superbra hotell”
Tänk på att inte ha kaffe i the termosen på frukosten. För mitt the smakade kaffe. Annars ett mycket trevligt hotell
Escrito el 21 noviembre 2016
10.0
Excepcional
Anette de Suecia
Viajero de negocios
Habitación Queen estándar
2 noches en noviembre de 2016
HELT PERFEKT”
Inget att klaga på. Nära och bra till allt vi behövde.
Escrito el 21 noviembre 2016
8.0
Excelente
Hanna de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en noviembre de 2016
Riktigt bra ”
Riktigt bra läge o fint hotell med fin utsikt runtomkring. Trevlig personal.
Escrito el 19 noviembre 2016
8.0
Excelente
Kenny de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en noviembre de 2016
Snyggt rent och fräscht!”
Vi tyckte det var bra på alla sätt.
Escrito el 16 noviembre 2016
7.6
Muy Bueno
Therese de Suecia
Viajero de negocios
Habitación con 2 camas y cama extra
3 noches en octubre de 2016
Mycket bra hotell förutom att städningen på rummet var under all kritik ”
95% av personalen var top notch! Har särskilt positiva minnen av hovmästaren på heaven 23 och en av killarna på guest service, bägge grabbarna levererade överservice på ett fantastiskt fint sätt:) På minuslista. Så låg det gamla sopor kvar i soptunnan när vi kom. Alla sopor tömdes ej under vår vistelse.
Escrito el 06 noviembre 2016
8.8
Excelente
Lena de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en octubre de 2016
Prisvärt, bekvämt, bra läge”
Superservice! Både vid lobbyn o i restaurangen på 23 vån. Överraskande god mat!
Escrito el 05 octubre 2016
9.2
Excepcional
Fritz de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en septiembre de 2016
Mycket bra”
Centralt, bra frukost.
Escrito el 26 septiembre 2016
8.0
Excelente
Jonas de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
2 noches en septiembre de 2016
A”
A
Escrito el 19 septiembre 2016
2.0
ulf de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en septiembre de 2016
lurad”
ni tog mina pengar en vecka i förväg.när jag bokade så va mona kortuppgifter för garanti för bokning
Escrito el 15 septiembre 2016
9.2
Excepcional
Lena de Suecia
Familia con niños mayores
Habitación con 2 camas y cama extra
2 noches en septiembre de 2016
Supernöjda med vår vistelse”
Fantastiskt trevlig personal. Precis all personal på hotellet var så proffsiga och gav ett trevligt och lugnt intryck trots att det var många som bodde på hotellet.
Escrito el 12 septiembre 2016
9.6
Excepcional
Berit de Suecia
Familia con niños mayores
Habitación Queen estándar
2 noches en agosto de 2016
Mycket bra.”
Kaos i hissen söndag morgon.
Escrito el 18 agosto 2016
10.0
Excepcional
Per de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
2 noches en agosto de 2016
Toppenhotell med otrolig fin utsikt från våning 23”
Vi hade turen att få ett rum på 20:e våningen med en underbar utsikt över Göteborg. Trevligt hotell med serviceinriktat personal.
Escrito el 14 agosto 2016
8.4
Excelente
Krekula de Suecia
Familia con niños mayores
Habitación familiar
1 noche en julio de 2016
Ett perfekt hotell i göteborg”
Har bott på hotellet tidigare, o kommer att bo där igen
Escrito el 25 julio 2016
8.0
Excelente
Sandra de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
2 noches en julio de 2016
Pool”
Var väldigt bra, synd bara att man inte fick använda poolen om man inte köpte ett spa-paket. Annars var det mycket bra.
Escrito el 05 julio 2016
9.2
Excepcional
Annakarin de Suecia
Viaje en pareja
Habitación estándar con 2 camas
2 noches en junio de 2016
Bra”
Hotellet var bra förutom att min sambo saknade skohorn på rummet😂
Escrito el 02 julio 2016
10.0
Excepcional
Helena de Suecia
Viaje en pareja
Habitación familiar
2 noches en junio de 2016
Kanon bra”
Kan rekomendera hotellet både för barnfamiljer,gamla och unga
Escrito el 29 junio 2016
10.0
Excepcional
Christer de Suecia
Viajero de negocios
Habitación estándar con 2 camas
1 noche en enero de 2016
Mycket trevligt”
Här finns det mycket att göra inom hotellets väggar, läget kan inte bli bättre och sitta att äta i en av restaurangerna i en av tornen är en skön känsla, och ett fantastiskt läge!
Escrito el 03 febrero 2016
7.7
Muy Bueno
Dick de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en junio de 2015
Perfekt läge ”
Läget, bra standard, bra storlek på rummen
Escrito el 16 noviembre 2015
8.3
Excelente
Minna de Suecia
Viaje en pareja
Habitación Queen estándar
1 noche en junio de 2015
Lyxkänsla på hög höjd”
Standard, läge, service
Vi fick ett toppenbra, stort rum med fantastisk vy över Ullevi dit vi skulle på kvällen. Att gå över glasbron mellan tornen var en upplevelse
Escrito el 17 junio 2015