Reservar ahora: Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger

Opiniones de Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger

Excelente
Basado en 59 opinionesVer opiniones de los huéspedes
8.2
Un 92 % nos recomendaría a un amigo

Opiniones reales de clientes

Opiniones de Agoda (59)Opiniones de Booking.com (305)
8.2
Excelente
Basado en 59 opiniones
Seleccione el tipo de cliente
Estado/limpieza del hotel8.3
Servicios8.1
Ubicación9.4
Confort y calidad de la habitación7.6
Servicios8.3
Calidad-precio7.7
Ofrecido por viajeros reales de Agoda
Filtrar comentarios por:
Idioma
English
Norsk
Dansk
한국어
más
Tipo de habitación
Habitación Estándar
Premium Room
Junior Suite
Habitación Individual
Ordenar por
Mostrando 49 comentarios de huéspedes verificados
6.7
Bueno
Andri de Indonesia
Viajero de negocios
Habitación Estándar
8 noches en junio de 2013
Expensive hotel compare with the room the served”
Internet, front of lake and close with restaurant
Late makr up a room on sunday
Escrito el 08 julio 2013
7.0
Muy Bueno
PAN de Singapur
Viajero de negocios
1 noche en diciembre de 2012
Hotel in Great Location”
Location, proximity to airport and restaurant
I had a short stay for business trip and the checked in very late but left early the next day. Rooms are okay and clean. Nice view of city from a small balcony. Located right next to Stavanger train station and short 1min walk from Stavanger city centre.
Escrito el 24 abril 2013
9.7
Excepcional
Bradley de Hong Kong
Viaje en pareja
Habitación Estándar
2 noches en abril de 2013
Great location and great breakfast.”
1) Breakfast 2) Location 3) Lake view from the room
My friend and I had a very enjoyable 2-night stay at this hotel. It was nice to wake up to an extensive breakfast buffet each day and the Internet service was fast. The hotel shuttle bus to/from the airport stops directly in front of the hotel. In addition, the hotel is centrally located and walking distance to supermarkets, bus/train terminal, car rental agency and most importantly, Stavanger Old Town. We found our room to be a little too warm upon entering after checking in, and when we switched on the air-conditioner got neither cool nor warm air, so the only option to cool down the room was to open the window. We presumed that the extended winter meant the air-conditioning system had not yet been switched on throughout the hotel. Overall, a great hotel that I can certainly recommend.
Escrito el 08 abril 2013
8.3
Excelente
Frank de Noruega
Viajero de negocios
1 noche en junio de 2012
Small rooms but good option in Stavanger”
Clean, quite efficient, good food, complimentary wifi
The room was not very spacious and the bathroom rather claustrophibic. Overall the experience was not quite up to the Radisson standard I've gotten used to. That said though, I'm not going to avoid it in the future. Though small, the room was tidy and clean. Not the best selection of foods for breakfast, but what was there was fresh and tasty. Complementary spotless wifi. And if you are working for Statoil you'll be happy to know their bus stop just 10 meter outside the entrance.
Escrito el 15 septiembre 2012
5.0
Niels de Dinamarca
Viajero de negocios
1 noche en mayo de 2012
Great central location”
Location
Great location in the center of Stavanger. However the hotel is a bit out dated and the room need a make over (look like this was done in the 70'ties or early 80'ties).
Escrito el 17 mayo 2012
8.7
Excelente
Davide de Italia
Viaje en pareja
Habitación Estándar
2 noches en agosto de 2014
Posizione perfetta”
Location, comodità, pulizia
L'albergo è situato in posizione centralissima a pochi passi dalla città vecchia, dal porto e dalle stazioni di bus e treno. Anche se la città non è molto grande, penso non si possa trovare una migliore posizione equidistante da tutti i posti di interesse. Le camere sono spaziose e pulite e la colazione molto abbondante.
Escrito el 20 agosto 2014
7.3
Muy Bueno
petrus de Países Bajos
Viaje en pareja
Habitación Estándar
2 noches en octubre de 2015
kjærlighets helg”
Frokost, Resepsjon og rommet
Det har vært bra. Bra med mat/drikke i old town. Litt minus; badstue og treningsenter fortjener ikke 4 stjerne.
Escrito el 28 octubre 2015
7.2
Muy Bueno
Karsten de Dinamarca
Viaje en pareja
Junior Suite
1 noche en junio de 2016
Karsten Hansen ”
Brandalarm virkede ikke og der var beskidt samt morgenbuffeten var ikke særlig god, var næsten ikke noget og udvalget var lille.
Escrito el 06 junio 2016
8.0
Excelente
Kim de Dinamarca
Viajero solo
Habitación Individual
3 noches en noviembre de 2015
😊”
Go' service , morgenmad og renlig på værelset
Det er godt og hyggeligt at ophold her . Personaler er meget hjælpesom og sød
Escrito el 20 noviembre 2015
9.6
Excepcional
Paal de Noruega
Viaje en grupo
Habitación Estándar
2 noches en junio de 2018
Utmerket i sentrum av Stavanger”
Alt stemte; beliggenhet, pris, service, mat. Delikat nyoppusset i smakfull design. Kan anbefales
Escrito el 07 junio 2018
10.0
Excepcional
Arild de Noruega
Viaje en pareja
3 noches en mayo de 2018
Hyggelig velkomst.”
Damen som tok i mot oss informerte om hotellet, byen, fasiliteter m.m. Hun ga uttrykk for et ønske om at vi skulle få et bra opphold i Stavanger.
Escrito el 22 mayo 2018
4.4
Yidnekatchew de Noruega
Viajero de negocios
Habitación Estándar
1 noche en diciembre de 2017
Uvennlig velkomst ”
Uvennlig velkomst på resepsjon
Escrito el 01 enero 2018
Kjære Yidnekatchew, Dette var veldig trist å lese, slik skal det absolutt ikke være. Jeg skal ta tak i dette med en gang. Jeg setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding. Vi håper du vil gi oss en sjanse til ved en annen anledning. Mvh Helena H.G. Front office Manager
Respondida el 09 enero 2018
Radisson Blu Atlantic Hotel Stavanger
8.0
Excelente
Annette de Noruega
Viaje en pareja
1 noche en diciembre de 2017
Muy Bueno”
Flott hotell. Litt logistikk utfordringer under frokosten. Gikk tomt for brød, egg etc, ble litt venting. Kvaliteten på sengene var veldig bra, heisen utmerket, interiør utmerket.
Escrito el 07 diciembre 2017
8.0
Excelente
Rune de Noruega
Viaje en pareja
Habitación Estándar
1 noche en julio de 2016
glad mat Stavanger”
Fantastisk dag
Escrito el 26 julio 2016
8.7
Excelente
Simen de Noruega
Viajero solo
Habitación Individual
2 noches en marzo de 2016
Veldig sentralt, gammel frokost”
Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet
Det var tilfredsstillende. Nærme byen med fin utsikt utover Breiavatnet. Ble litt skuffet over at pannekakene og pålegget tydeligvis lå over fra dagen før. Ost i skiver skal ikke ha hard skorpe.
Escrito el 07 marzo 2016
7.7
Muy Bueno
tone de Noruega
Viaje en pareja
Habitación Estándar
1 noche en julio de 2015
opphold”
sengene,var gode, luftige dyner å god luft på rommet
1 rom vi fikk kunne ikke åpne vinduet, rom 2 var høydeforskjell på sengene(den ene så ut som en feltseng) rom 3 var ok, bør sjekke minibar, ølet var gått ut på dato for 1 1/2 år siden
Escrito el 27 julio 2015
7.3
Muy Bueno
Oluf de Noruega
Viaje en pareja
Habitación Estándar
2 noches en junio de 2015
Bra hotell”
mat, personell, parkering
Meget bra. Noe slitt. Noe dårlig ventilasjon. God mat.
Escrito el 30 junio 2015
9.3
Excepcional
Hans de Noruega
Viaje en grupo
Habitación Estándar
3 noches en junio de 2015
Vennetur”
Sengen, Utsikten, Personalet
Vi hadde et hyggelig opphold her
Escrito el 26 junio 2015
8.3
Excelente
Jan de Noruega
Viaje en pareja
Habitación Estándar
1 noche en abril de 2014
Meget bra”
rent, sentralt, value for money
Veldig bra. Hyggelig betjening. God frokost. Sentralt
Escrito el 23 noviembre 2014
9.7
Excepcional
Kristian de Noruega
Viajero de negocios
Habitación Estándar
2 noches en abril de 2014
Meget bra hotell med super sentral beliggenhet.”
Beliggenhet, veldig rent rom, bra frukost
Meget bra hotell med super sentral beliggenhet med umiddelbar tilgang til buss, taxi og tog.
Escrito el 05 junio 2014
7.0
Muy Bueno
Hans de Noruega
Viaje en pareja
Habitación Estándar
2 noches en febrero de 2014
Tiden har gått forbi Radisson Atlantic”
Beliggenhet, nær restauranter, nær natteliv
Greit nok, ble oppgradert når jeg spurte og fikk det pga av SAS gull kort og lite folk i helgen. Rommet var OK , ikke stort til å være business rom og dum plassering av TV om nesten gjorde det umulig å se fra sengen. Frokosten som dette hotellet var viden kjent for tidligere er nå en saga blott, vet ikke hoteller som har det dårligere enn dette iallefall, 3 typer brød, ferske, men dog veldig tørre, stekt egg med 1 bacon skive på topp og kalde / inntørkede, virket som om de hadde de fedrig stekt på kjøkkenet, for når nye brett kom inn var heller ikke de nystekte, kokte egg, som var fint kokt, men igjen, kalde som om de kom fra kjøleskap, så dette var en stor skuffelse fra en som har brukt dette hotellet i mange år, dog ikke de 3 siste åra og vil nok heller ikke bruke det igjen
Escrito el 26 febrero 2014
8.0
Excelente
Helge de Noruega
Viaje en pareja
Habitación Estándar
2 noches en julio de 2013
Bra”
Fin utsikt. Bra lokasjon
Vi hadde en fin helg i forbindelse med Gladmaten 2013. Hotellet ligger veldig bra til for en helg i Stavanger. Kort vei til underholdning og handking.
Escrito el 07 agosto 2013
7.7
Muy Bueno
Stein de Noruega
Viajero de negocios
Habitación Estándar
1 noche en junio de 2013
Bra hotell og rom som opprettholder sitt renomme”
Beliggenhet, frokost,
Atlantic leverer varene og opprettholder sitt renomme. Noe begynner og slites, men blir godt ivaretarr. Et trygt valg.
Escrito el 25 junio 2013
10.0
Excepcional
Jihoon de Corea del Sur
Familia con niños mayores
Habitación Estándar
2 noches en julio de 2016
호텔 자체 주차장을 무료로 사용가능합니다. ”
역 근처라 위치도 좋고, 항구도 가깝습니다. 트래킹 가기도 용이하구요... 앞에 백조가 노는 호수가 있어서 산책하기도 좋고, 가까운 곳에 번화가가 있어서 식사하기도 좋습니다. 노르웨이에서는 드물게 무료 주차장이 있어서 차 가지고 다니는 사람에게도 좋은 것 같습니다. 주차장이 좀 좁기는 하지만.... 대체적으로 만족스러웠습니다.
Escrito el 10 agosto 2016
9.0
Excepcional
SUBIN de Corea del Sur
Viajero solo
Habitación Estándar
2 noches en agosto de 2015
Radisson Blu 한국의 신라호텔...”
노르웨이 주요 도시어디를 가든 명당에 위치함. 깨끗한 시설. 편안한 분위기
없습니다.
Escrito el 31 agosto 2015
9.7
Excepcional
Chompoonoot de Tailandia
Viaje en grupo
Habitación Estándar
2 noches en julio de 2015
ห้องพักดี”
อาหารเช้า พนักงานดี ห้องพักใหญ่
อาหารเช้าดีมาก รถshuttle จาก airport จอดหน้า รร พอดี สะดวกมาก ห้องพักใหญ่และสะอาด พนักงานดี ท่าเรือ เมืองเก่า tourist information ก็อยู่ในละแวกหมด ืท่าเรือไป pulpit rock ไกลนิดหน่อยแต่ก็เดินเพลินๆ 10-15 นาที
Escrito el 16 agosto 2015
6.0
Ajchara de Tailandia
Viajero de negocios
Habitación Estándar
1 noche en octubre de 2013
เหมาะกับการประชุม สัมนา ”
ห้องสะอาด อาหารใช่ได้ พนักงานน่ารัก
เป็นครั้งแรกที่มาประเทศนี้และเมืองนี้ ห้องที่พักดูเก่าไปหน่อยแต่ไม่แน่ใจห้องอื่นๆ อากาสไม่โปร่ง ไม่ค่อยมีแสงแดดและอากาศหนาว ที่พักเมืองนี้แพงมาก ถ้าหากไม่ได้มาทำงานคงไม่ได้พักที่นี้แน่ ราคาโรงแรมก็ใกล้เคียงกัน แต่พนักงานน่ารักอัธยาศัียดีแต่ถ้าไม่ยิ้มน่าจะดูดุๆไปหน่อย
Escrito el 27 noviembre 2013
5.7
xuanming de China
Familia con niños mayores
Habitación Estándar
2 noches en julio de 2013
房间很小,性价比不优,房间只能算三星接近四星水平”
位置很好,其他没觉得有什么突出的地方
不太舒适,谈不上高端,性价比较差xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Escrito el 05 agosto 2013
9.6
Excepcional
YUNGHSIANG de Taiwán
Viajero solo
Habitación Estándar
2 noches en agosto de 2016
Good”
Good place 機場bus 就在門口 ,早餐也不錯吃
Escrito el 26 agosto 2016