First Hotel Mayfair
First Hotel Mayfair
Vaata kõiki 27 fotosid
Tagasihoidlik ühene tuba - Külalistuba First Hotel Mayfair
Tagasihoidlik ühene tuba - Külalistuba
Vaata kõiki 27 fotosid
Fuajee First Hotel Mayfair
Fuajee
Vaata kõiki 27 fotosid
Fuajee First Hotel Mayfair
Fuajee
Vaata kõiki 27 fotosid
Hotelli interjöör First Hotel Mayfair
Hotelli interjöör
Vaata kõiki 27 fotosid
KAARDIL First Hotel Mayfair
KAARDIL
Võrratu
Asukoht
8,7
Vaata kõiki 27 fotosid First Hotel Mayfair
Vaata kõiki 27 fotosid
Eemaldatud lemmikutest

First Hotel Mayfair

Suurepärane asukoht
Ööbi linna Kopenhaagen südames - Vaata, mis on läheduses
Said küsimuse First Hotel Mayfair kohta?
Võrratu
Aluseks: 180 arvustustVaata, mida külalised on kirjutanud
8,0
Vastavus hinnale7,6
Kaugus linnakeskusest0.5 Km
Asukoha hinnang8,7
Lähim lennujaamLennujaam (CPH) - Taani
Kaugus lennujaamast8,4 km
Restoran on olemasJah
  • 210 m ühistranspordini

  • Linnasüda

  • Tasuta WiFi kõigis tubades

  • Baar

Tubade valik
8,0
Väga hea
Toa mugavus ja kvaliteet
Selle majutuskoha järele on suur nõudlus!Viimati broneeritud 9 tundi tagasi
Kaheinimesevoodiga Superior klassi tuba (Superior Double Room)
Kaheinimesevoodiga Superior klassi tuba (Superior Double Room)
...
  • 18 m² / 194 ft²
  • Suitsetamine keelatud
  • 1 suur voodi
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Kahene standardtuba (Standard Double)
Kahene standardtuba (Standard Double)
...
  • 18 m² / 194 ft²
  • Suitsetamine keelatud
  • 2 Üheinimesevoodid või 1 ka...
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Kahene tagasihoidlik tuba (Moderate Double)
Kahene tagasihoidlik tuba (Moderate Double)
...
  • 18 m² / 194 ft²
  • Suitsetamine keelatud
  • 2 Üheinimesevoodid või 1 ka...
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Sviit (Suite)
Sviit (Suite)
...
  • 40 m² / 431 ft²
  • Dušš ja vann
  • 1 kaheinimesevoodi ja 1 dii...
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Tagasihoidlik ühene tuba (Moderate Single)
Tagasihoidlik ühene tuba (Moderate Single)
...
  • 12 m² / 129 ft²
  • Suitsetamine keelatud
  • 1 üheinimesevoodi
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Ühene luksustuba (Superior Single)
Ühene luksustuba (Superior Single)
...
  • 15 m² / 161 ft²
  • Suitsetamine keelatud
  • 1 üheinimesevoodi
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Nutivoodi, Double (Double Smart Bed)
Nutivoodi, Double (Double Smart Bed)
...
  • 18 m² / 194 ft²
  • Dušš
  • 1 suur voodi
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Kahekohaline luksuslik (Double Deluxe)
Kahekohaline luksuslik (Double Deluxe)
...
  • 25 m² / 269 ft²
  • Suitsetamine keelatud
  • 1 suur voodi
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Kolmene standardtuba (Standard Triple)
Kolmene standardtuba (Standard Triple)
...
  • Suitsetamine keelatud
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Kaheinimesevoodiga või kahe üheinimesevoodiga standardne tuba (Double Or Twin Standard)
Kaheinimesevoodiga või kahe üheinimesevoodiga standardne tuba (Double Or Twin Standard)
...
    Lisa kuupäevad, et näha hindu
    Said küsimuse First Hotel Mayfair kohta?
    Kuni 30% Agoda siseringi tehingutega!

    Hinnad langevad hetkel, kui sa sisse logid!

    Logi nüüd sisse
    Rohkem majutuskohast First Hotel Mayfair

    Rohkem majutuskohast First Hotel Mayfair

    Kirjeldus

    Näita rohkem

    Vahemaad ja olulised teemad

    Näidatud vahemaad on mõõdetud linnulennult. Tegelik kaugus võib erineda.
    Näita vähem

    Omadused

    Näita vähem

    Mis on läheduses

    Näidatud vahemaad on mõõdetud linnulennult. Tegelik kaugus võib erineda.
    Näita rohkem

    Majutuskoha reeglid külalistele

    Näita rohkem

    Kasulik info

    Näita rohkem

    Uusimad külastajate kommentaarid

    Agoda arvustused (180)Booking.com arvustused (2373)
    Hotelli seisukord/puhtus8,2
    Teenused7,3
    Asukoht8,7
    Toa mugavus ja kvaliteet8,0
    Teenus8,0
    Vastavus hinnale7,6
    Koostatud kontrollitud külastajate poolt Agoda
    Kommentaaride filtreerimise alus:
    Keel
    English
    Svenska
    Deutsch
    日本語
    lisa
    Toa tüüp
    Kahekohaline luksuslik
    Kahene tagasihoidlik tuba
    Kahene standardtuba
    Tagasihoidlik ühene tuba
    Kuvatakse 150 kontrollitud kommentaari
    12345
    9,0
    Erakordne
    satu alates Soome
    Ärireisija
    Kahekohaline luksuslik
    Viibis ühe ööaprill 2015
    Kelvollinen”
    Siainti,rauhallinen ja palvelu
    mukava
    Arvustatud 17 aprill 2015
    8,3
    Võrratu
    Anu alates Soome
    Paar
    Viibis 2 ööd august 2013
    Siisti hotelli hyvällä sijainnilla”
    Sijainti, ystävällinen henkilökunta, iltabuffet
    Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla. Henkilökunta oli avuliasta ja ystävällistä. Kivaa extraa oli "kevyt iltabuffet" ja kahvia/teetä saatavilla 24/7.
    Arvustatud 21 august 2013
    9,0
    Erakordne
    Henri alates Belgia
    Üksikreisija
    Viibis 2 ööd jaanuar 2010
    An other pleasant stay at Mayfair”
    Central location, fresh design and great beds.
    Some of the bathrooms too small.
    This is one of the best hotels in Copenhagen for this price. The rooms are very nicely decorated and the beds are really great. The hotel also offers a complimentary dinner. The only negative thing with the hotel is the bathrooms: some of them would need to be redone and some of them are very small. Also the shower door are badly planned and water gets on rest of the bath room floor.
    Arvustatud 12 veebruar 2010
    9,2
    Erakordne
    Halla alates Ameerika Ühendriigid
    Üksikreisija
    Kahene standardtuba
    Viibis ühe ööaugust 2018
    Great hotel”
    Great location. Very close to train station. Only downside is the strip club right across. Breakfast buffet had loads of variety.
    Arvustatud 23 august 2018
    5,2
    Alexander
    Üksikreisija
    Kahene standardtuba
    Viibis 4 ööd august 2018
    Average ”
    Great location, I didn't get a double bed despite having requested it online, explaining that I’m travelling alone and during check-in, I requested it again was told to check the next day for availability as she couldn’t leave a note for my request - weird. The cleaner came straight to my room in the morning when I was in the middle shower and then she came back again asking me if I need my room made up, I asked her to give me 5 mins and she said that ”no can’t wait”?! And so I let her do her job briskly. Having said that some of the staff was very helpful with asking direction etc. It’s a hit and miss.
    Arvustatud 10 august 2018
    9,2
    Erakordne
    Edward alates Suurbritannia
    Ärireisija
    Kahene standardtuba
    Viibis ühe ööjuuni 2018
    Great Location”
    Perfect location, staff were excellent, room very well laid out, I know that we are having a "heat wave", however I do not expect hotels to have air-conditioning just in case, but they could have a portable fan in each room - many other hotels do this. Would not put me off from staying again!
    Arvustatud 04 juuli 2018
    6,8
    Hea
    Shirley alates Singapur
    Paar
    Kaheinimesevoodiga Superior klassi tuba
    Viibis 2 ööd juuni 2018
    Location is superb ”
    5mins wall to the central station where we can take the train to airport in 12 mins
    Arvustatud 15 juuni 2018
    9,2
    Erakordne
    MARNOTE alates Tai
    Paar
    Kahene standardtuba
    Viibis 2 ööd august 2017
    Great ”
    Thank you,we enjoyed staying very much
    Arvustatud 13 aprill 2018
    8,4
    Võrratu
    Anne-Marie alates Norra
    Üksikreisija
    Kahene standardtuba
    Viibis 2 ööd aprill 2018
    Central but in the Red light district”
    Great staff, good rooms and beds, very well assorted breakfast.
    Arvustatud 04 aprill 2018
    10,0
    Erakordne
    INSUNG alates Lõuna-Korea
    Paar
    Kahene standardtuba
    Viibis ühe ööseptember 2017
    Good”
    excellent hotel
    Arvustatud 04 detsember 2017
    Dear Insung, thank you very much for your feedback, we hope you enjoyed your stay and will be visiting us again. Best regards, front desk
    Vastatud 26 detsember 2017
    First Hotel Mayfair
    2,4
    Sharon alates Indoneesia
    Paar
    Kahekohaline luksuslik
    Viibis 4 ööd oktoober 2017
    WORST HOTEL PICK EVER”
    Pictures lie, and in First Hotel Mayfair's case, pictures and a handful of reviews are a blatant lie. We paid a 4-5 star rate for this hotel, and little did we know that its "central location" meant that it's located right opposite a love hotel, and unfortunately that's where our room faced. Nights were very noisy and we struggled to sleep, but that was the least of our problems. Hygiene was so bad, words couldn't describe. Beds were dusty and carpets were dirty, this hotel (or the room we got, since reception didn't wanna change room for us) is due for renovation and if they are not doing that, they should definitely lower the price. House keeping didn't clean the glasses that we used, left used tissues untouched. On my second night I had severe dustmites allergic reaction, have mentioned it to the hotel keepers and they said they'll look into it. Day 3, still no change. We complained that one of our bed lights were spoiled, and it took them two nights (after consistent reminders) to fix it. I'm not even sure whether they changed our bed sheets or not! Horrible stay, please stay away from this hotel. There's a similar Scandic hotel just next to it which could be a better choice if you're really keen to stay near the train station. But my advice is still, try to opt for other locations.
    Arvustatud 24 oktoober 2017
    Dear Sharon Thanks for taking the time to review our hotel. I am really sorry to hear you did not enjoy your stay with us. Regarding the location of the hotel we cannot do anything about it. We are located on an area with lots of hotels, which is also happens to be the red quarter. I will pass your complaints about the cleaning to our Housekeeping manager. Thanks again for your review. Kind Regards/Front Desk
    Vastatud 27 oktoober 2017
    First Hotel Mayfair
    7,6
    Väga hea
    lo alates Hongkong
    Paar
    Kahene standardtuba
    Viibis 3 ööd november 2016
    Average to good”
    Location is convenient, takes about 5-8 mins to central station It would be great if can have more amenities provided in room such as kettle, personal safe and more toiletries Bathroom is too small
    Arvustatud 23 november 2016
    9,2
    Erakordne
    Ayan alates India
    Ärireisija
    Kahene tagasihoidlik tuba
    Viibis 2 ööd september 2016
    Nice & Pleasant”
    It was great stay overall,great staff ready to help with smile. Great option for breakfast and location wise very convenient.
    Arvustatud 07 oktoober 2016
    6,8
    Hea
    Seija alates Soome
    Ärireisija
    Kahene tagasihoidlik tuba
    Viibis ühe ööaugust 2016
    Tidy hotel with good location, value for money not optimal”
    Travel frequently around Scandinavian for business and visit Copenhagen monthly. Keep trying different hotels and this time had some challenge finding available accomodation. First Mayfair was least expensive in comparison, but from previous visits in the city, I have stayed in hotels with similar standard and with lower rate.
    Arvustatud 19 august 2016
    10,0
    Erakordne
    Göran alates Rootsi
    Üksikreisija
    Kahene standardtuba
    Viibis 2 ööd juuni 2016
    excellent ”
    I am very pleased whith mycket stay.
    Arvustatud 15 juuni 2016
    8,4
    Võrratu
    Marc-Oliver alates Tai
    Paar
    Kahene tagasihoidlik tuba
    Viibis ühe öömai 2016
    Very enjoyable stay”
    Professional and friendly service, small but clean and convenient room, excellent breakfast, great location
    Arvustatud 08 mai 2016
    4,0
    Fahad alates Saudi Araabia
    Ärireisija
    Kahene standardtuba
    Viibis 2 ööd september 2015
    Small room and bathroom”
    Location
    Average
    Arvustatud 15 september 2015
    9,3
    Erakordne
    Shuk alates Kanada
    Paar
    Kahene tagasihoidlik tuba
    Viibis 2 ööd august 2015
    Great staff and location”
    Nice staff good breakfast and location was convenient
    It was excellent because there were bikes to rent per day. So it was easy to get around the city. All the staff were extremely nice. The room has the basic essential needs but no air conditioning so it could be kind of hot.
    Arvustatud 18 august 2015
    8,3
    Võrratu
    Andrew alates Singapur
    Ärireisija
    Kahene standardtuba
    Viibis ühe ööjuuni 2015
    Short 1 day trip”
    Location, Cleanliness, Size of room
    It was great, although requested for early check in but did not materialise. The hotel managed to get a room upon on-site request for my colleague who was unwell after the long flight. It would be better if the hotel can provide complimentary bottles of water within each room for guests.
    Arvustatud 14 juuni 2015
    7,7
    Väga hea
    Cheng-Wei alates Taiwan
    Ärireisija
    Tagasihoidlik ühene tuba
    Viibis 2 ööd september 2014
    convenient location”
    location
    wished there were kettle and safe provided in the room, but overall satisfied with my stay
    Arvustatud 01 oktoober 2014
    12345
    See on populaarne majutuskoht. Ära jää ilma!

    Tagasi otsingutulemuste juurde

    Tagasi tubade valiku juurde

    |

    Lükka tagasi