Võrratu
Aluseks: 2057 arvustustVaata, mida külalised on kirjutanud
8,1
84% soovitaks sõbrale
Harbour Grand Kowloon
Vaata kõiki 65 fotosid
Vaata kõiki 65 fotosid
Fuajee
Vaata kõiki 65 fotosid
Fuajee
Vaata kõiki 65 fotosid
Hotelli interjöör
Vaata kõiki 65 fotosid
KAARDIL
Asukoht
Väga hea
7,6
Vaata kõiki 65 fotosid
Eemaldatud lemmikutest
  • Lennujaama transfeer

  • 390 m ühistranspordini

  • valuutavahetus

  • tasuta WiFi-ühendus kõigis tubades

Kuni 30% Agoda siseringi tehingutega!

Hinnad langevad hetkel, kui sa sisse logid!

Logi nüüd sisse
Tubade valik
8,6
Suurepärane
Toa mugavus ja kvaliteet
Seda majutuskohta vaatab praegu 17 inimestBroneeri kohe, enne kui on hilja!
Juuniorsviit (Junior Suite)
...
  • Vaade: Aed
  • 81 m² / 872 ft²
  • 1 suur voodi
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Sadamavaatega Harbour Grand Club tuba (Harbour Grand Club Harbour View Room)
...
  • Vaade: Sadam
  • 40 m² / 431 ft²
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Klubi, vaatega sadamale (Club Harbour View)
...
  • Vaade: Sadam
  • 40 m² / 431 ft²
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Sadamavaatega sviit (Harbour View Suite)
...
  • Vaade: Sadam
  • 68 m² / 732 ft²
  • 1 suur voodi või 2 Üheinime...
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Sadamavaade (Harbour View)
...
  • Vaade: Sadam
  • 40 m² / 431 ft²
  • 1 kaheinimesevoodi või 2 Üh...
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Club tuba (Club)
...
  • Vaade: Siseõu
  • 36 m² / 388 ft²
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Ookeanivaatega sviittuba (Ocean Suite Room)
...
  • Vaade: Ookean
  • 98 m² / 1055 ft²
  • 1 suur voodi
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Kaks omavahel ühendatud tuba (Two Connecting Rooms)
...
  • Vaade: Sadam
  • 80 m² / 861 ft²
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Vaatega sadamale, kuum pakkumine (Harbour View Hot Deal)
...
  • Vaade: Sadam
  • 40 m² / 431 ft²
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Siseõue vaatega tuba (Courtyard View)
...
  • Vaade: Siseõu
  • 36 m² / 388 ft²
  • 2 Üheinimesevoodid või 1 ka...
Lisa kuupäevad, et näha hindu
Said küsimuse Harbour Grand Kowloon kohta?

Rohkem majutuskohast Harbour Grand Kowloon

Kirjeldus

Näita rohkem

Vahemaad ja olulised teemad

Näidatud vahemaad on mõõdetud linnulennult. Tegelik kaugus võib erineda.
Näita vähem

Omadused

Näita vähem

Mis on läheduses

Näita rohkem

Oluline teada

Näita rohkem

Kasulik info

Näita rohkem

Oluline märkus

Please note that in-room wireless internet (2 devices per room) is available.

Uusimad külastajate kommentaarid

Agoda arvustused (2057)Booking.com arvustused (2197)
Vali reisija tüüp
Hotelli seisukord/puhtus8,5
Teenused8,0
Asukoht7,6
Toa mugavus ja kvaliteet8,6
Teenus8,4
Vastavus hinnale7,9
Koostatud kontrollitud külastajate poolt Agoda
Kommentaaride filtreerimise alus:
Keel
English
한국어
简体中文
繁體中文 (香港)
lisa
Toa tüüp
Siseõue vaatega tuba
Sadamavaade
Sadamavaatega sviit
Ookeanivaatega sviittuba
lisa
Sortimisalus
Kuvatakse 1692 kontrollitud kommentaari
12345
8,8
Sebastian alates Soome
Paar
Viibis ühe ööveebruar 2016
Kaikin puolin ok”
Sijainnista ainoa miinus, ei täältä ilman taksia tai hotellin ilmaista kuljetusta pelipaikoille pääse. Club loungessa kevyt lounas lentokenttälounge tasoa.
Arvustatud 29 veebruar 2016
9,3
Tapio alates Soome
Paar
Sadamavaade
Viibis 3 ööd märts 2014
Harbour Grand loistava sijainti Kowloonissa”
Upeat huoneet, loistava näköala merenpuoleisista huoneista, buffet-aamiainen
Kaikki sujui erinomaisesti heti saapumishetkestä alkaen, saimme sviitin samaan huonehintaan ylibuukkauksen vuoksi.Palvelu varsinkin ala-aulassa oli erinomaista ja avuliasta.Hotellissa hieno uima-allas katolla, josta upeat näkymät kuten myös kaikista merenpuoleisista huoneista.Buffet-aamiainen erittäin hyvä ja monipuolinen, joskin hälinää oli ihan kotitarpeiksi ! Vaikka hotelli on vähän sivussa itse ydinkeskustasta niin kuljetuspalvelut järjestetty niin että mihin vain pääsee melko helposti.Suosittelen todella vaikka hintava onkin.
Arvustatud 04 aprill 2014
5,2
kwong alates Hongkong
Paar
Juuniorsviit
Viibis ühe ööoktoober 2017
bad service”
i booked a suite for wedding use, i asked for extra bed, they refused, that is fine, however, when i got to the room, i saw the extra bed, so i reported to the front desk and thank you for their help, but they said they actually make a mistake, so they come to my room without my permission and took back the extra bed. secondly, i was arranged the suite for wedding, but they send us the welcome note for happy anniversary, i think they are mix up us with the other customer. the worse, when we check out, they said they need us to paid the wifi fee because they only allow us to use 2 login, that is totally unacceptable, 1. when we login, there is no indication that we cannot login the third person. also, i think what i paid for is enough for the wifi service, they are cheap and mean
Arvustatud 03 aprill 2018
8,4
WING alates Hongkong
Paar
Sadamavaade
Viibis 3 ööd jaanuar 2018
VERY GOOD HOTEL”
EXCELLENT VIEW EXCELLENT ROOFTOP POOL
Arvustatud 20 märts 2018
3,2
Po-Chong alates Hongkong
Paar
Sadamavaade
Viibis 2 ööd märts 2018
Check-in Staff Lack Manners”
Check-in Staff lack manners, my room card didn't work and the obvious thing to do is to go down to check-in counter and request for a replacement. The next morning after breakfast i return to my room again the card didn't work and went to check-in counter again, this time the staff behind the counter said "Okay i know your door problems, say no more". If the hotel staff knows there are door lock issues, then why sell this room? Neither did we see this staff had any Customer Service training either!
Arvustatud 19 märts 2018
Dear Po-Chong, Thank you for staying with us and taking your precious time to share your views. Please accept our sincere apologies for the unpleasant experience that you had during your last stay with us. Your feedback is extremely important to us and has been shared with our Hotel Management and Front Office to look into ways to make an immediate improvement. Should you have any further comments you wish to share, please do not hesitate and reach out to us directly via email.We look forward to welcoming you back in coming future. With kind regards, Peter Pottinga General Manager
Show more
Harbour Grand Kowloon
3,6
Po-Chong alates Hongkong
Paar
Sadamavaade
Viibis 6 ööd veebruar 2018
Staff lacks basic manners!”
We are Travelers in our 70+ years of age and since our arrival at the hotel we were not treated as hotel guests but rather as strangers just "passing by!" Our room card did not work well and we approached the check-in counter and asked for assistance, in reply to our request the staff at check-in acknowledged they have knowledge of problems with the electronic door locks and said "it will work now!". Again the next morning we had the same issues and could not re-enter our room, the same check-in staff said in Cantonese with a rude tone " Say No more! i know your door problems!" No hotel guests deserves this kind of treatment, totally disrespectful and lacks basic manners!
Arvustatud 12 märts 2018
7,6
wooyoung alates Lõuna-Korea
Paar
Sadamavaade
Viibis 2 ööd september 2017
good place to stay”
nice room and see view
Arvustatud 06 märts 2018
4,4
Po-Chong alates Hongkong
Paar
Siseõue vaatega tuba
Viibis 5 ööd veebruar 2018
Poor front of house staff!”
On the night of arrival....The Rude individual at the front door basically only cared about about his valet parking spaces and warned my son to drive his car away and leave the front driveway waiting area within 10 mins or he will start charging! We are both over 70 (71 & 78) years old and planned our 3 weeks Hong Kong holiday and stay at this hotel to be closer to our family which are located near by. Iwe will not recommend this hotel unless you want to be greeted by rude locals!!! Not disappointed as expectations were ruined on check-in arrival night.
Arvustatud 01 märts 2018
8,4
Anne alates Suurbritannia
Paar
Sadamavaade
Viibis 3 ööd veebruar 2018
Long weekend in Hong Kong”
Attentive staff, ambient atmosphere and superb harbour views. Courtesy shuttle bus running frequently to the city centre was an added bonus.
Arvustatud 21 veebruar 2018
Dear Anne, Thank you for the compliments on our hotel service and convenience. We are glad that you found our hotel of convenience during your travels and stay in Hong Kong. We will be looking forward to serving you once again. With kind regards, Peter Pottinga General Manager
Vastatud 02 märts 2018
Harbour Grand Kowloon
8,8
Jinsung alates Lõuna-Korea
Perekond väikeste lastega
Sadamavaade
Viibis 3 ööd veebruar 2018
very good hotel for family trip”
my kids love swimming pool at the top most.
Arvustatud 21 veebruar 2018
Dear Jinsung, Thank you for reviewing us. We cannot be more thrilled to know that your kids have had a great time during your stay. It was a pleasure serving you and we hope to see you again soon. With kind regards, Peter Pottinga General Manager
Vastatud 02 märts 2018
Harbour Grand Kowloon
12345
See on populaarne majutuskoht. Ära jää ilma!

Tagasi otsingutulemuste juurde

Tagasi tubade valiku juurde