Broneeri nüüd: Pavilion Queens Bay Hotel

Pavilion Queens Bay Hotel Arvustust

Väga hea
Aluseks: 1588 arvustustVaata, mida külalised on kirjutanud
7,2
/
10

Reviews of Pavilion Queens Bay Hotel Arvustust from real guests

Koostatud kontrollitud külastajate poolt Agoda
Agoda arvustused (1588)Booking.com arvustused (93)
7,2
/
10
Väga hea
Hotelli seisukord/puhtus6,8
Teenused6,8
Asukoht7,2
Toa mugavus ja kvaliteet7,6
Teenus7,6
Vastavus hinnale7,6
Kõik keeled
Kõik reisijate tüübid (1588)
Kõik tubade tüübid

Kuva arvustusi, mis mainivad järgmist 

Kuvatakse 1365 kontrollitud kommentaari
3,6
petri alates Soome
Paar
Deluxe
Viibis 11 ööd märts 2019

Erittäin suuri pettymys.mainostetaan 15v vanhoilla kuvilla”

+sijainti on hyvä +mahdollisuudet ja puitteet on hyvät -huone siivous ei toimi kunnolla. Vain nopea käynti ja isot näkyvät alueet nopeasti puhtoiseks ja ulos -joka paikka rempallaan ja rikki -henkilö kunta ei uskalla /voi tehdä mitään asioille... Isojohtaja päättää Oli vastaus kaikkeen -ötököitä vilisi kaikkialla... Myös rotat tuntui olevan ongelma -suoraan sanottuna joka paikka on rempallaan

Arvustatud 27 märts 2019
8,4
Suurepärane
Kirsi alates Soome
Paar
Deluxe
Viibis 7 ööd jaanuar 2018

Hyvä vanha hotelli”

+ isot huoneet ja parveke + vanhan ajan glamouria + isot uima-altaat + lähellä monia hyviä ravintoloita - huoneen ilmastointilaitteen termostaatti ei toiminut -allasbaari ei ollut toiminnassa vaikka oli sen aukioloaika - yleis ilmeeltään hotelli kaipaisi korjausta

Arvustatud 05 veebruar 2018
8,0
Suurepärane
eija alates Soome
Paar
Superior
Viibis 7 ööd veebruar 2017

loistava hotelli”

Loistava hotelli, hyvä sijainti, 5 kuljetusta päivittäin rannoille. 3 uima-allasta, joista suurin oli uitavan pitkä. Hyvä auringonotto mahdollisuus, jollei halua lähteä rannoille. Upea huone, isolla kylpyhuoneella, erillinen wc, suihku ja amme-osa. parvekkeella suuri riippukeino, josa sielläkin voi nauttia auringosta. Tulisin ehdottomasti uudelleen. Aamiaisella niin eurooppalaista kuin aasialaistakin ruokaa.

Arvustatud 21 märts 2017
8,7
Suurepärane
Jaana alates Soome
Paar
Deluxe
Viibis 7 ööd veebruar 2013

Hinta-laatusuhde kohdillaan!”

Mahtavat altaat ja hulppeat huoneet

Matkan paras hotelli alle 40€/yö! Uima-allas kolmessa tasossa ja allasalue siisti. Tunnelma rauhallinen ja henkilökunta ystävällistä. Huone oli meille todella hulppea. Ehkä vähän aikaa nähnyt, mutta jos sen ei anna häiritä taso oli hyvä. Mahtava parveke keinuineen merelle päin. Sieltä oli ihana katsoa joka ilta auringonlaskua. Kylpuhuoneessa amme ja suihku erikseen ja wc:kin omassa kopissaan. Aamupala oli todella kattava! Sillä eleli hyvin iltaan asti. Tarjolla kaikkea mahdollista juustoista sushiin saakka!

Arvustatud 08 märts 2013
9,3
Erakordne
Simo alates Soome
Perekond väikeste lastega
Deluxe
Viibis 4 ööd jaanuar 2013

Miellyttävä hotelli, lapsiystävällinen, rauhalline”

Lapsiystävällinen, kahden biitsin "välissä", 5 tähden palvelu

Varauksesta lähtien kaikki sujui ongelmitta. Ei tarvinnut maksaa lisävuoteesta (5v poika) vaan hän nukkui huoneessa olevassa leposoffassa. 2v sai ilmaisen matkasängyn. Myöskään ei lisämaksua aamiaisesta lapsille. Alusta asti miellyttävää palvelua, ystävällistä, aitoa, ongelmat hoituivat heti. Aamiainen erittäin runsas ja monipuolinen - kaikille löytyi syötävää. Siistit huoneet, baarikaappi ei ollut alusta astikkaan täysi ja tästä huomautin - eivät myöskään ottaneet maksua. Siivous ei parasta mutta kiva kun ei tarvinnut itse siivota! Ihana iso keinu isolla parvekkeella. Kylpyamme, suihku, pönttö - kukin omana alueenaan seinillä erotettuna. Lapset viihtyivät kun henkilökunta huomioi heitä hienosti, erityisesti yksi mies jaksoi pelata tietokoneella poikamme seurana. Matkajärjestelyt sujuivat ongelmitta. Hotelli n.500m rantakadusta, tuktukilla pääsi varsin edukkaasti (Phuketin hintatasoon nähden..) rannoille. Hotellilta pari kuljetusta päivässä rantaan. Napparat-biitsi kivempi, ei Ao Nangin kaltaisia koralliylläreitä meressä.

Arvustatud 05 märts 2013
9,3
Erakordne
Katja alates Soome
Paar
Superior
Viibis ühe ööjaanuar 2013

Hyvä rauhallinen sijainti”

Hyvä aamupala, rauhallinen sijainti, mukava henkilökunta

Yövyimme hotellissa vain yhden yön. Saimme heti paremman huoneen ilman pyyntöä, tämä on aina plussaa. Huone minne majoituimme oli hieman kulunut, mutta tähän osasimmekin varautua. Loistava huone, mutta huoneen tunkkainen haju olisi ollut itselle liikaa yhtä yötä enempää. Suosittelen lyhyeen yöpymiseen.

Arvustatud 13 veebruar 2013
8,0
Suurepärane
maikki alates Soome
Paar
Deluxe
Viibis 4 ööd jaanuar 2011

Hyvä perus hotelli”

Tilavat viihtyisät huoneet, monipuolinen aamiainen.

hotelli on hyvä perus hotelli, jossa on upea kolmetasoinen allasalue, joka soveltuu myös lapsiperheille. huoneet ovat erittäin tilavat ja sisustus on viihtyisä. kaikissa huoneissa ei ollut kassakaappia eikä hiustenkuivaajaa. hotellin yställinen ja auttavainen henkilökunta sai meidät todella viihtymään lomallamme. hotelli sijaitsee parin kilometrin päässä aonangin rannalta, mutta mopotaksit ovat kätevä ja halpa tapa liikkua. hotellin aamupala ansaitsee myös kiitoksen.

Arvustatud 10 aprill 2011
8,0
Suurepärane
Antti alates Soome
Perekond suurte lastega
Superior
Viibis 5 ööd jaanuar 2011

Hieno hotelli ja mahtava palvelu”

Loistava palvelu ja sijainti

Hotelli sijaitsi noin metriä rannasta ja sinne oli helppo kävellä, oli alamäkeä koko matkan. Hotelli ollut 5 vuottasitten yksi hionoimpia hotelleja tuolla alueella ja käyttö näkyy huoneissa jotka kuitenkin olivat siistit. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja auttoivat jos apua tarvitsi. Internet (langaton) pelasi hyvin ja aamupal oli erinomainen, voin hyvillä mielin suositella hotellia kaikille.

Arvustatud 14 veebruar 2011
8,7
Suurepärane
Emma alates Soome
Paar
Superior
Viibis 2 ööd aprill 2010

Emma V.”

Hotelli huoneet todella isot ja parvekkeella iso keinu. Uima-allas alue oli iso ja viihtyisä. Henkilökunta auttavaisia. Kävelymatka ostoskadulle ja rannalle noin 7 min. Aamiainen runsas.
Aurinko ei paistanut heti aamusta kuin muutamaan aurinkotuoliin, mutta siitä ei varsinaista haittaa ollut kun tuoleja oli riittävästi.

Todella hieno hotelli. Uima-allas alue oli viihtyisä. Aamupala oli ylimmässä kerroksessa josta oli näkymät pitkälle. Aamupala oli todella runsas ja ruoka säilytettiin asianmukaisesti lämpimät lämpimässä ja kylmät kylmässä. Todella rauhallinen, eikä mitään häiritseviä ääniä kuulunut huoneeseen. Kävelykadulle ja rantaan oli pieni kävelymatka, mutta se ei ollut mikään ongelma kävellä tätä matkaa. Hotellilta meni myös jonkinlainen minibussi ostoskadulle, mutta sitä ei ollut tarpeen käyttää.

Arvustatud 10 mai 2010
8,0
Suurepärane
Sini alates Soome
Perekond väikeste lastega
Viibis 3 ööd detsember 2009

Pavilion Queens Bay”

Siisti hotelli jossa hyvä allasalue.
meidän tarpeille sopiva hotelli ei valittamista.

Hyvä siisti hotelli rauhallisella sijainnilla. Jonkinlainen matka "ostosalueelle", mutta taittui kyllä kävellen. Hyvä uima-allasalue, jossa kolme allasta, myös lastenallas. Aamupala hyvä, henkilökunta mukavaa. Rauhallinen hotelli ja kiva keinu parvekeella.

Arvustatud 20 jaanuar 2010
9,3
Erakordne
Elina alates Rootsi
Paar
Deluxe
Viibis 8 ööd november 2009

Ensimmäinen Thaimaan loma”

Hotelli oli erittäin tyylikäs ja huone oli kauniisti sisutettu, luksus. Henkilökuntaa oli paljon ja he olivat ystävällisiä. Aamiainen oli monipuolinen ja hyvä. Kauniit näköalat. Hyvä uima-allas-alue. Iso hyvä parveke. Täällä viihtyy matkailija joka haluaa luksusta mutta kuitenkin kohtuuhinnalla.
Huoneemme vessan lavuaaritasolla oli pieniä muurahaisia jotka eivät kuitenkaan haitanneet meitä. Voi hyvin olla että niitä on joka hotellissa... Vieressä on rakennustyömaa mutta se ei haitannut yhtään, äänet ovat hiljaisia.

Olin erittäin tyytyväinen hotelliin. Se sijaitsee pienen mäen päällä eli jos on hankaluuksia kävellä niin kannattaa ottaa sijainti huomioon. Pihaan pääsee kyllä tuk tukilla ja taksilla joten sekään ei ole ongelma. Huoneessa on aamutossut, kylpytakit, tarvittavat kylpyhuonetarvikkeet ja uudet tuli joka päivä jos vanhat loppuivat. Turvaboksi kuului huoneen hintaan. Siivous tapahtui mutkattomasti aina poissa ollessamme ja jälki oli moitteetonta. Allaspyyhkeet sai ottaa altaalle sekä rannalle ja ne sai hotellin alakerrasta ennen uima-allasta. Huoneemme oli ylimmässä kerroksessa kuten Agodan sivuilla toivoimmekin. Kannattaa tarkistaa heti että minibaarista löytyy kaikki mitä listassa lukee sillä lähtiessämme meinasivat laskuttaa jostain, asia selvisi kuitenkin ja uskoivat kun kerroin ettemme ole käyttäneet minibaaria.

Arvustatud 13 detsember 2009
6,0
Kari alates Soome
Paar
Deluxe
Viibis 2 ööd detsember 2017

Keskitasoinen”

Kävelymatkan päässä rannasta, rauhallinen sijainti pienen kadun varrella. Hotelli ja huone siistejä, ylellisen oloisia ja mukavia, huone tosin haisee homeelle. Minibaarista puuttui sisältö, henkilökunta ystävällistä.

Arvustatud 26 detsember 2017
5,6
Virve alates Soome
Üksikreisija
Superior
Viibis 3 ööd november 2016

Liian moni asia rikki tai kulahtanut ja siistimisen tarpeessa.”

Kuntosali aivan hirveä; rikkinäisiä laitteita ja kamala haju huoneessa. Myös hieronta huone näytti epäviihtyisältä. Parvekkeen keinu ja huoneen koko olivat kivoja ja hyviä. Ihana näköala ravintolasta merelle. Henkilökunta erittäin ystävällisät,

Arvustatud 19 november 2016
5,3
Paula alates Soome
Perekond väikeste lastega
Deluxe
Viibis 14 ööd jaanuar 2015

hotelliuone ei vastannut kuvausta de luxe :(”

uima-allasalue, sijainti ja rauhallisuus

Huone tyyppi ei vastannut odotuksia. Hotelli ei vastannut tasoa 4. Reklamaatiot otettiin vastaan ja hoidettiin nopeasti. Uima-allasalue viihtyisä, mutta esitteessä pitäisi olla selkeä maininta portaista (liuskoja lastenvaunuja varten ei ole ja lastenallas on alatasolla) Siivous toimi hyvin. Rakennus jo hieman kulunut.

Arvustatud 17 jaanuar 2015
4,0
Olavi alates Soome
Paar
Deluxe
Viibis 2 ööd märts 2013

Siisti hotelli vain siivottava”

Iso parveke jossa raikas ilma siellä voit ottaa aurinkoa alasti kenenkään häiritsemättä. Kiikku parvekkeella on tilava... Pervekkeen tuuletin hiljainen.

Tästä saa hyvän hotellin kunnon siivouksella. Ilmastointia ei voi pysäyttää muuten se haisee ikävästi. Pesutilojen homeet on siivottavissa työntekijöille ohjeet ja välineet niin tiloista saa nautittavat, mitä ne ovat joskus olleet. Siivouksen jälkeen voi lisätä valaistusta mitä huone myös kaipaa lisää. Narisevat puulattiat ovat hienot! Minibaarin täyttä ei vaan toimi???

Arvustatud 22 märts 2013
5,7
Hanna alates Soome
Paar
Superior
Viibis ühe ööjaanuar 2013

Hyvä hotelli mutta liian kalliit normaali hinnat”

Kohtuu isot huoneet, kylpyamme, uima-allas

Ja allasbaarissa pieni kalja kohtuuttomat BHT150 kun kaupasta saman saa BHT40. Mutta muuten ihan kivalla paikalla, ei pitä matka rannalle tai shoppaileen mutta silti sopivan rauhaisalla alueella että ei kuulu kaikki hälinä ja biletys.. Kylppäri tosi iso ja oli kiva mennä vaahtokylpyyn illalla.. huoneessa myös tohvelit ja kylpytakit

Arvustatud 02 veebruar 2013
7,0
Väga hea
sari alates Soome
Paar
Deluxe
Viibis 2 ööd detsember 2012

Hieman vanha,mutta rauhallinen ja mukava.”

Vähän ihmisiä- rauhaa ja tilaa.

Deluxe huoneen parveke oli ihan. Korituolit tyynyillä ja pöytä. Ja katosta roikkui iso puinen keinu, jossa oli mukava maata ja lukea kirjaa. Todella iso kylpyhuone. Jossa vessa ja suihku omissa kopeissaan ja kylpyamme keskellä. Ei haitannut vatsatautinen pytyllä kylpijää. Hotelli tosiaan parhaat päivänsä nähnyt,mutta ihan ok. Ja henkilökunta oli ystävällistä. Tosin normihintaa en maksaisi,mutta agoda tarjouksen värtti oli,eli maksoimme n. kolkytkaheksan euroa yöltä. Kävelymatka rannalle ja Ao Nangin keskustaan ei ole mahdoton.

Arvustatud 28 detsember 2012
7,3
Väga hea
sari alates Soome
Rüh
Superior
Viibis 2 ööd detsember 2012

Ihan jees.”

Siisti huone. tilaa.

reppureissulla ja mutsi osti viikoksi meille paremman huoneen. Saattoi tuntua paremmalta kuin olikaan räsyisten bungalowien jälkeen. Altaita oli kolme ja aina mahtui makoileen. Aamiainen oli senverran kallis,ettei menty. Mutta 5 min päässä oli kadulla iltaisin paljon kojuja ja kärryjä mistä sai tosi halpaa safkaa. Rakennus oli iso ja puulattiat ja puuta muutenkin käytetty paljon. Vähän sellainen siirtomaa tyylinen. Mahonginväristä: rappuset,seinät,kaiteet. Ehkä vähän pimeä. Hotellissa oli useita "kirjakaappeja". Mihin oli vieraiden jättämiä kirjoja laitettu. Se oli jees.

Arvustatud 28 detsember 2012
6,3
Hea
sari alates Soome
Üksikreisija
Superior
Viibis 3 ööd detsember 2012

Iso kylpyhuone ammeella!”

Rauhallinen mesta.

Vessa ja suihku oli omissa kopeissaan ja kylpyamme keskellä. Oli omaa weecee/kylpyrauhaa. Hotelli ihan ok. Ja henkilökunta oli ystävällistä. Vähän kulunu paikka. Mutta ihan siisti lobby ja yleisalueet. Kävelymatka rannalle ja Ao Nangin keskustaan noin 5-10 min. Mutta matkalla on nähtävää ja shoppailumahdollisuuksia. Altaat oli ihan mukavat. Kolme alasta,isoin ekatasolla,sitten keskikokoinen alempana ja vielä pieni ja matala ihan alhaalla. Vesi valui isosta pienempiin. Taisi olla lasten allas se alimmainen.

Arvustatud 28 detsember 2012
6,3
Hea
sari alates Soome
Paar
Deluxe
Viibis 3 ööd detsember 2012

Vähän sivussa,mutta ihan ok.”

Ei häiritsevää liikenteen melua.

Sai olla aika rauhassa koska hotelli sivummassa pääkadusta. Ei uutuuttaan kiiltänyt tämä hotelli,mutta ei ollut likainenkaan. Ja henkilökunta oli mukavaa,ei ylitsevuotavan innokasta,mutta ihan mukavaa ja puhuivat ihan hyvää englantia. Hotellista saa autot ym vuokrattua. Vuokrasimme auton ja he etsivät meille sellaisen toimiston,minkä auton sai palauttaa phuketissa. Tyypit tuli hotellille ja samoin Phuketin päässä hakemaan hotellilta. Toimi oikein hyvin. Aamupala oli oikein hyvä. Ei maailman ihmeellisin,mutta esim.erilaisia juustoja kuten sinihomejuustoja löytyi. Emme ottaneet huoneen hintaan,mutta muutamana aamuna kävimme rahalla syömässä. Deluxe huone oli tismalleen samanlainen kuin superior,mutta siinä oli parveke,mikä kieltämättä oli mukava. Iso ja hyvät kalusteet ja riippukeinu,siis puinen sohva. Huone oli hieman hämärä. Lamppuja ei ollut tarpeeksi.

Arvustatud 28 detsember 2012
7,7
Väga hea
Jani alates Soome
Paar
Superior
Viibis 3 ööd aprill 2012

Ihana hotelli vuoren rinteellä”

Merinäköala

hotelli sijaitsee vuoren rinteellä noin 10-15min käveymatkan päässä rannalta/ostoskadulta eli siljainti on ok. henkilökunta on mukavaa mutta hotelli on päässyt hieman rapistumaan ja on vähän vanhanaikainen mutta silti ihan hyvä. suosittelen!

Arvustatud 22 aprill 2012
7,7
Väga hea
Jani alates Soome
Rüh
Deluxe
Viibis 10 ööd jaanuar 2011

Iso huone, hyvä hotelli”

Iso huone, hyvä hotelli

Hotelli sijaitsi hieman syrjässä Ao Nangin rantakadusta, mutta ei juurikaan haitannut, sillä hotellin edestä pääsi keskustaan tuktukilla vain hlö. Hotellissa isot huoneet ja allasalue oli myös mieleeni. Henkilökunta ystävällistä ja aamupala oli runsas.

Arvustatud 04 veebruar 2011
7,0
Väga hea
Janne alates Soome
Perekond väikeste lastega
Viibis 14 ööd detsember 2010

Hyvä hotelli mutta siisteydessä parannettavaa”

Erinomainen aamiainen, riittävät altaat ja hyvät palvelut
Siivouksen taso riittämätön

Yövyimme hotellissa 2010-2011 vuodenvaihteen molemmin puolin 14 yötä. Seurueellamme oli 4 tavallista huonetta ja yksi sviitti. Hotelli sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Ao Nangin hälinästä. Hotelli on osin julkisivultaan nuhjuinen kosteusvaurioiden takia. Joidenkin huoneiden lattiat ovat pahoin vaurioituneet mutta muuten huoneet hyvässä kunnossa. Huoneiden siivouksen taso on huono, lattiat likaisia, pyykeet repaleisia ja värjääntyneitä. Aamiainen on erinomainen ja siististi esillä kärpäsiltä ym suojattuna. Hotelli on viihtyisä ja rauhallinen. Altaat riittävät ja henkiläkunta erinomaista.

Arvustatud 15 jaanuar 2011
6,7
Hea
Mika alates Soome
Üksikreisija
Superior
Viibis 14 ööd aprill 2009

LOMA AO NANGISSA”

HOTELLIHUONEEN PATJA OLI MAHTAVA JA HENKILÖKUNTA YSTÄVÄLLISTÄ. TYYPILLINEN TÄMÄN HOTELLIN ASIAKAS ON VÄHÄN PAREMPAA HALUAVA MUTTA EI IHAN LUXUSTA VAATIVA MATKAILIJA.
HOTELLIHUONE OLI KULUNUT JA PIENIÄ PUUTTEITA TÄYNNÄ ESIM. KAAPINOVISTA PUUTTUI VETIMIÄ. KOSKA HUONE SIJAITSI ALAKERROKSESSA OLI KOSTEUS SIELLÄ KOVA JA HUONE HAISI KELLARILTA. MYÖS YHTENÄ PÄIVÄNÄ KUN TULIN RANNALTA OLI SUIHKUHUONEEN KATTO TULLUT ALAS. EN SUOSITTELE MATKAILIJOILLE JOTKA HALUAVAT LUXUSTA SILLÄ HOTELLISSA KYLLÄ NÄKYY JO KÄYTÖN JÄLJET.

HOTELLI ON AIKA KAUKANA RANNASTA MUTTA ONNEKSI HOTELLIN EDUSTALTA LÖYTYY TAKSITOLPPA JOSTA MELKEIN AINA SAI TAKSIN. HOTELLIN PALVELUISSA ON HUOMATTAVAA, ETTÄ HINNASTON HINNAT OVAT ILMAN VEROA JA PALVELUMAKSUA NE LISÄTÄÄN LISTAHINNAN PÄÄLLE JOTEN SE SAATTAA TULLA JOLLEKIN YLLÄTYKSENÄ. HOTELLI HUONEET OVAT ISOJA JA PARVEKE ON MYÖS TILAVA, MUTTA EI IHAN ESITTEESSÄ ILMOITETUN KOKOINEN.

Arvustatud 22 aprill 2009
3,2
Jani-Petteri alates Soome
Üksikreisija
Superior
Viibis 4 ööd märts 2017

 ”

Jättäisin tämän hotellin väliin

Arvustatud 28 märts 2017
8,0
Suurepärane
Hanna alates Soome
Paar
Superior
Viibis 7 ööd märts 2012

Loistava paikka ”

siisteys,omistajat,sijainti

Siisti hotelli ja hyvällä paikalla, omistajat mukavia

Arvustatud 19 veebruar 2013
8,3
Suurepärane
Niko alates Soome
Üksikreisija
Superior
Viibis 2 ööd jaanuar 2010

Hieno hotelli”

Äärimmäisen siisti ja modernikalusteinen hotelli, jossa oli sekä tilava parveke että saniteettitilat.
Kävelymatka rannalle noin 10min eikä illanviettopaikkoja lähellä paljoakaan.

Todella hyvä ja siisti hotelli, joka sopii hieman parempaa majoitusta hakevalle matkailijalle.

Arvustatud 09 veebruar 2010
4,7
ari alates Soome
Perekond väikeste lastega
Deluxe
Viibis 2 ööd november 2014

kulunut hotelli”

-

parhaat päivänsä nähnyt hotelli

Arvustatud 28 november 2014
4,0
Arto alates Soome
Rüh
Superior
Viibis 6 ööd jaanuar 2014

Ok”

Sijaint.

Likainen vesi uima-altaassa, huono internet, huonokuntoiset huoneet

Arvustatud 02 veebruar 2014
6,3
Hea
Olli alates Soome
Paar
Superior
Viibis 2 ööd detsember 2012

Hyvällä paikalla hieman kulunut hotelli”

Hyvä sijainti

Saimme Deluxe huoneen, jossa oli iso kylppäri ja parveke. Hotelli oli kauttaaltan hieman kulunut. Altaat oli hyväkuntoiset. Hyvä sijainti. Ei kannata maksaa täyttä hintaa.

Arvustatud 14 detsember 2012
6,7
Hea
Sari alates Soome
Paar
Superior
Viibis 3 ööd jaanuar 2012

Rauhallinen sijainti, kävelymatkan päässä keskusta”

Hyvä aamupala. Rauhallinen sijainti. Tilavat huoneet, keinu terassilla.

Hotelli vähän kulahtanut, huoneessa vähän tunkkainen haju.

Arvustatud 23 jaanuar 2012
5,0
Jarkko alates Soome
Perekond väikeste lastega
Deluxe
Viibis 8 ööd jaanuar 2012

Yhdenyön juttu”

Sijainti

Hyvällä paikalla oleva 1 tähden murju. Ajaa asian läpikulkumatkalla kaupungissa. Vauva sängyn sai huoneeseen ilman moitteita.

Arvustatud 17 jaanuar 2012
6,7
Hea
Kari alates Soome
Perekond väikeste lastega
Superior
Viibis ühe öönovember 2011

Hyva hotelli, isot huoneet”

Parempaa keskitasoa, isot huoneet

hyva hotelli. huone oli todella iso, kylpyhuonekin oli valtava. olihan hotelli jo parhaat paivansa nahnyt mutta agodan kautta kolme henkea yopyi hintaan 25 euroa.

Arvustatud 11 detsember 2011
7,0
Väga hea
Mikko alates Soome
Paar
Deluxe
Viibis 5 ööd märts 2011

erinomainen sijainti”

kivat uimaaltaat

hotellin sijainti on hyvä. ao nangin rannan läheisyydessä mutta ei keskellä hälinää.aamianen oli hyvä ja respasta voi tilata retkiä saarille ja safareille..

Arvustatud 28 aprill 2011
6,0
Jani alates Soome
Paar
Deluxe
Viibis 4 ööd jaanuar 2011

Ei enää niin ylellinen”

Rauhallinen sijainti ja kiva allasalue.

Huoneissa kuluneisuutta ja huoneissa ummehtunut sisäilma sekä ilmankosteusongelmia.

Arvustatud 26 jaanuar 2011
7,7
Väga hea
jukka alates Soome
Paar
Superior
Viibis 14 ööd november 2010

Asiallinen hotelli”

Rauhallinen hotelli ei melua
ei huonoja puolia

Hotellisssa kaikki toimi moitteettomasti,myös huonepalvelu ja siivous

Arvustatud 16 detsember 2010
7,3
Väga hea
Hanna alates Soome
Paar
Viibis 18 ööd märts 2010

Paviliong bay”

Rauhallinen ja siisti
Hieman kulahtanut/remontoimaton
Arvustatud 29 märts 2010
8,8
Suurepärane
Abd alates Taani
Perekond väikeste lastega
Deluxe
Viibis 7 ööd märts 2019

Very good hotel”

A very nice hotel. I would recommend this hotel. Good value for money. I even think we got a free upgrade. I think this hotel have much potential by just fixing small stuff like painting the outside of the hotel, fixing broken machines in the gym (only bad thing was the gym). Pools where very nice and a good view.

Arvustatud 06 aprill 2019
6,0
A alates Omaan
Üksikreisija
Superior
Viibis ühe ööaprill 2019

Never again”

It was a very bad experience I ever had it with a hotel rated four stars in AGODA rating. AGODA must rate hotels very care fully. This hotel is zero star. It was a night mare whole night I could not sleep because of a very poor air conditioning, extremely old furniture, lights were so poor &dim and the toilet was just useless. This property needs total 100% renovation. I don't recommend this property to anyone even to my enemy. A part from staff kindness nothing else worth staying in this haunt house.

Arvustatud 29 aprill 2019
4,8
Linas alates Austraalia
Paar
Superior
Viibis 2 ööd aprill 2019

 ”

Photos of the hotel were made 20 years ago... Hotel is way older than it looks like. Staff was perfect. Had to change room 5 times until found decent one. Termites and ants everywhere. Bed sheets have lots of holes. It will probably be ghost hotel in the future.

Arvustatud 25 aprill 2019
8,0
Suurepärane
Weng alates Malaisia
Paar
Superior
Viibis 4 ööd veebruar 2019

Clean and good location. A bit old hotel. ”

What I like most about this hotel is the bed, breakfast & its location. Lobby is large with good view of the pool but the bar at the pool is closed. Near walking distance to Aonang & Nopharat Thara beach.

Arvustatud 12 veebruar 2019
8,4
Suurepärane
Robert alates Kanada
Paar
Superior
Viibis 2 ööd veebruar 2019

Suurepärane”

Was probably a magnificent hotel once but age and little maintenance has taken its toll. The price and location are both very good. Nice pools but again need of repairs and maintenance. Room was big and clean..... hallways and outer grounds poorly maintained. Breakfast buffet adequate but not great. Thanks toAgoda the room rate was very good. If you’re looking for luxury look elsewhere... if you’re after adequate at a great price this is your place

Arvustatud 11 veebruar 2019
2,4
Emelie alates Austraalia
Paar
Kolmene luksustuba
Viibis 4 ööd detsember 2018

Very outdated, not at all like photos”

I can imagine this place being a good budget stay about 10 years ago. Agoda's photos do not tell the true story and the whole place feels like a ghost hotel. First we were moved to a room with dirty sheets and no wifi (signal is unsteady and weak everywhere), then to the basement where a non functioning gym was located. We refused to stay down here as well as it was damp and not the same room type as we booked. They let us stay in the room with no wifi one night and gave us dinner on the house - the chicken skewers were raw and breakfast terrible. The next room was ok but pool area was old with broken pieces of tiles and only one working sunbed. All in all a bad experience. The staff did their best but with so little to work with I don't blame them for not being able to make the stay much more pleasant. We also had lizards in the room but that was the least of our concerns.

Arvustatud 16 mai 2019
7,2
Väga hea
Charlotte alates Malaisia
Paar
Superior
Viibis ühe öömai 2019

Grand Budapest Hotel Once Upon a Time”

The architecture was what attracted us to book this place plus we saw that it has a swimming pool. Unfortunately the building is in dire need of renovating and refurbishing as our room had an old musty smell plus it was very dim with only two functioning bedside lamps. The bedsheets were clean however some of the wood panels in the bathroom were rotting. The owners should definitely look into investing to redo the place. I could tell the staff morale was low as they couldn’t deny the condition of the place when I mentioned that there were mixed reviews on google and agoda.

Arvustatud 11 mai 2019
6,8
Hea
Soyer alates Suurbritannia
Paar
Deluxe
Viibis 4 ööd märts 2019

Location and value for money ”

I read all reviews on site and was apprehensive going , to my surprise this hotel is an absolute beautiful 1950’s style hotel, yes it’s old , but it’s huge rooms and balcony, fantastic pools , the whole place is so charming and it’s like going back in time . The location is perfect .

Arvustatud 07 aprill 2019
10,0
Erakordne
Dr. alates Malaisia
Üksikreisija
Superior
Viibis 2 ööd aprill 2019

Excellent”

It is nothing short of amazing. An old but very lovely hotel. Good for photography and travellers who look for authentic touch. It felt like staying in a royal palace. Staff were helpful. Thought wearrived about 6 hours prior to check in time, they allowed us in to rest, without us having to ask for it. 3 tiers swimming pool are spot on. very clean and i think they use saline instead of chlorinated.

Arvustatud 05 aprill 2019
8,0
Suurepärane
Susanta alates India
Paar
Superior
Viibis 2 ööd märts 2019

Royal structure ”

Value for money. Excellent bathroom and room space with great buffet breakfast. Design of hotel is so good that you will feel royal happiness, but the environment is not so charming that you can feel the excitement of lifetime tour experience.

Arvustatud 04 aprill 2019
4,0
Kinga alates Norra
Paar
Superior
Viibis ühe öömärts 2019

I would think twice before ordering. ”

In the beginning... At the pictures hotel looks very nice, clean, luxurious and well-kept. But unfortunately pictures was made very very long time ago or photoshoped. It is sad to see what happened with this once beautiful hotel. From swimmingpool area You can see holes in ceiling, lack of floor tiles here and there. Lowest floor is actually closed with wholes in ceiling. Gym is out of order and waiting for renovation. Those disadvantages doesn't disturb so much as broken bed in room. First we thought that madress was so old that didn't hold the shape. When we looked closer, we noticed that matress was ok, but construction under bed didn't hold it! Other clients had same problem. It looks like someone gave up with taking care of this building. Still has charm with beautiful furniture, marble floor in bathroom, and is good example of older architecture worth to see. It was definitely very good, high standard hotel about 40 years ago. We enjoyed beautiful view in restaurant and "smart house system" from older years. Our room had bedside table (made for special order of hotel) with all switches to light/ventilator/etc like 'smart house'. Breakfast was good.

Arvustatud 12 märts 2019
7,2
Väga hea
stefan
Paar
Superior
Viibis 3 ööd märts 2019

Good price value ”

Hotel is about 10min walk from beach, a bit older and could use some repairs but for 25usd it was a very good deal. Ac should be stronger. Interior is dark wood, but nicely done. Breakfast is Standard continental plus some Thai food. The view from the restaurant is amazing, above Ao Nang. Would come again.

Arvustatud 11 märts 2019
7,6
Väga hea
william alates Ameerika Ühendriigid
Paar
Deluxe
Viibis 7 ööd veebruar 2019

Older Once Grand Hotel with Spirit!”

Hotel has been around for awhile but although it's somewhat tattered condition it provides a warm atmosphere provided by staff and a very nice swimming pool. Located on a street/soi with a couple of the areas finest dining just outside the entry. A less than ten minute walk gets you down to the hustle bustle shopping etc. area along Ao nong beach. Didn't buy the breakfast package so no experience there.

Arvustatud 23 veebruar 2019
7,2
Väga hea
NUR alates Malaisia
Perekond väikeste lastega
Deluxe
Viibis 4 ööd aprill 2019

Value for money”

Value for money but hotel need to do maintenance. hotel looks quite old.

Arvustatud 26 aprill 2019
6,0
Dennis alates Iirimaa
Paar
Deluxe
Viibis 4 ööd veebruar 2019

Üle keskmise”

Hotel building gorgeous and probably incredible place in its prime but now a little run down. Our room was a little damp and several items of furniture needed some care and attention. Room was quite affordable however and if meeting it's full potential I probably wouldn't afford it. Beautiful building.

Arvustatud 18 veebruar 2019
2,4
Elizabeth alates Ameerika Ühendriigid
Paar
Superior
Viibis 5 ööd veebruar 2019

Stay away”

This place once used to be amazing I’m sure. It has so many possibilities but they have just let it get run down. Ceilings falling down, wallpaper peeling, ac not working, mold in showers & bath, stains on sheets, outdated tv with only 1 English station( Al Jazeera news), outdated safety equipment, no one speaks English, gym is moldy and most equipment broken, no spa like stated, no WiFi in room as stated, pool is clean but missing tiles and such, when house keeping “cleans” the room... they don’t(the rooms are extreme dirty and dusty, we found a pair of old underwear in our room...). I could go on. Just don’t stay here... they need some help and this could place could be amazing. There are so many other places closer to beaches, stay there. We will never be back here. They didn’t want to help with any of the situations.

Arvustatud 15 veebruar 2019
3,6
Christian alates Malaisia
Paar
Superior
Viibis ühe ööveebruar 2019

Awful”

The hotel was very poorly maintained and dilapidated. It was understaffed and smelled weird. The gazebo (might have been a poolside.bar at one point) by the pool had parts of the ceiling hanging of it and it was dirty and filled with old random gardening equipment and a fucking saw sticking out for kids to run into.. weeds was taking over part of the hotel and doors that ad fallen of just lait on the ground, and wires were hanging randomly. The rooms were smelly, old and poorly maintained aswell. The sheets were dirty and the shower walls were dirty/discoulored. It was the fucking worst. This is at best a 2 star hotel. Don't stay here unless you want to pretend you're in a horror movie. Friendly staff though.

Arvustatud 06 veebruar 2019
3,6
Lea alates Austraalia
Üksikreisija
Superior
Viibis ühe ööjaanuar 2019

Worst stay in Krabi”

This place claims to be 4 stars, maybe it was 30 years ago, it is completely runned down, the staff can’t speak English, there is no hot water on any floor, there is no wifi on any floor. For the same price, on the sale road, there are many other options with better facilities...avoid this place!

Arvustatud 23 jaanuar 2019
4,8
Eng alates Singapur
Perekond suurte lastega
Deluxe
Viibis 3 ööd detsember 2018

 ”

The cleanliness and the facilities was totally disappointed, furnitures covered by dust, many of facilities was not functioning. its better upgrade again, otherwise continuous covered the defects was not a long run way.

Arvustatud 03 jaanuar 2019
8,8
Suurepärane
Fong alates Singapur
Perekond suurte lastega
Superior
Viibis 7 ööd detsember 2018

Suurepärane”

An old lovely hotel. I love the wood. Must have been a grand hotel in the hey days. rooms are very spacious and the service by the Staff is fantastic. location is good not too near or far to Ao Nang. I love the al fresco dinning on the 6th floor restaurant. The hotel is seeing it's age but still OK. I did have issues with the hot water - not hot enough and water pressure in my room was too low (sons room was better). A/C was not that cold. All in all very liviable.

Arvustatud 01 jaanuar 2019
6,0
Thurga alates Malaisia
Paar
Superior
Viibis 2 ööd detsember 2018

Just OK”

It looks like a big mansion from outside but it is poorly maintained inside. Rooms are huge but not well kept. Would not come back thou they have an amazing pool. The creepy look of the interior indeed is a major drawback.

Arvustatud 01 jaanuar 2019
5,6
William
Paar
Deluxe – Sviit
Viibis 6 ööd detsember 2018

Neglected and falling apart!”

We stayed in the deluxe suite room for 6 nights over the Christmas period and we was expecting what the pictures show... we were very wrong. Stains everywhere, no maintenance, doesn't look like they have ever had a renovation. Our room smelt funny, had stains, no bath plug, cracks in the wall, wallpaper falling off and these are just a few of the things we noticed. Immediately we had to visit reception to sort out the safe as it wasn't working, and then another 4 times after that for other things like new pillows and things that should be in any normal room. Everything was neglected and falling apart, even the pool was missing tiles and I'd say that's there main part of their hotel. Our room was definitely not checked through before we got there as we had cigarette butts on our balcony amongst other things inside missing. I wouldn't recommend this hotel but I'm sure you can tell that by now. If you do decide you want to stay here, I'd say to try and find some updated photos first.

Arvustatud 30 detsember 2018
8,4
Suurepärane
Björn alates Rootsi
Perekond väikeste lastega
Deluxe
Viibis 5 ööd jaanuar 2018

Lovley old Lady”

Rooms are large, central air condition. Beds are good Wonderful view from the balcony. Great breakfast, good transfer service to beach/town. Friendly staff, helped us to get good tours and good advice. isn't 4 star anymore but you can sure see that it have been. Cleaners could do a better job, glass doors to balcony was dirty when we came and they didn't clean them the 5 days we where there. But all in all, you cant get better value for money in Ao Nang.

Arvustatud 27 detsember 2018
10,0
Erakordne
Gino
Paar
Superior
Viibis 5 ööd märts 2019

Nice hotel, great pool, never ate at hotel.”

Greatgreat

Arvustatud 25 märts 2019
9,6
Erakordne
rahul alates India
Paar
Superior
Viibis 2 ööd märts 2019

Erakordne”

Nice property.

Arvustatud 13 märts 2019
9,6
Erakordne
Kendy alates Singapur
Ärireisija
Deluxe
Viibis 3 ööd mai 2018

Value-for-Money”

Few minutes walking distance to main street. Hotel staff are very kind and helpful. Bathrooms are a little worn so manage your expectations. Rooms could do with more light but room is huge. Views on the restaurant level are great.

Arvustatud 23 mai 2018
9,2
Erakordne
david alates Austraalia
Paar
Deluxe
Viibis ühe ööaugust 2016

value”

we stayed for a couple of nights got a great rate and the room was great spacious and with a swing seat on the balcony. brekky was terrific on the terrace with a view pool also great the whole place is getting a bit tired but its great value we would stay again for sure

Arvustatud 13 juuni 2017
8,8
Suurepärane
Chee alates Singapur
Rüh
Deluxe
Viibis 3 ööd aprill 2017

Value for money”

Hotel located about 800m away from the beach, however it's quieter and peaceful. If you don't mind walking a little it will be a good hotel. Down the road there are Street vendors selling food, so Street food lover will be a plus points. Cleanlines is average, I could still see spider webs and dust at certain part of the room.

Arvustatud 23 aprill 2017
8,4
Suurepärane
MEHEDI alates Bangladesh
Paar
Superior
Viibis ühe öömärts 2017

Very Good hotel with Very Good Staffs”

My wife and I stayed here for few nights and we are very happy with our stay. The hotel is quite big, spacious. This hotel has a big 3 tiered infinite swimming pool with nice view. Our room was quite big huge balcony with a swing and sea view and room is quiet. Bathroom is very large, has a bathtub. The swimming pool area is awesome and is very big. Beds are big and comfortable and clean. Choose higher floors if available. The hotel is just 10 min. walk from the ao Nang beach /ao Nang beach road and near to the street food vendors/restaurants/massage parlor shops. Island hoping / tours / the Ao Nang long tail boat booking counter very close to this hotel. From Krabi Airport it is around 1 hour by Airport shuttle Mini Van / Bus. Airport shuttle will drop you at the hotel. You need to mention the hotel name before boarding the bus at the airport. The breakfast was very good - many verity - there are lots of option from American to Thai cuisines, a running counter for omelet/other egg items. But we recommend more Halal food for the breakfast. The staffs are very friendly and helpful. The check in and over all services of the hotel were smooth. We like to pass our sincere thanks to Rabeeya Inamuna, the front office manager, Jintana,Nisarat and Kamonwan of the front office. All of them were very helpful We recommend this hotel.

Arvustatud 01 aprill 2017
8,4
Suurepärane
Rebecca alates Suurbritannia
Paar
Deluxe
Viibis 3 ööd oktoober 2016

Grand but desperate for paint/repair”

Stunning grand stairs.Very nice swimming pools.Nice big room with shower and bath. Big balcony with swinging chair.Friendly cheerfull cleaning lady.However,furniture bit broke and shabby, wooden floor broke in places and very dissapointed with sea view which was really looking out over not so nice other hotels and a bit of sea.Everything was quite pricey-laundry,restaurant and water from their own mini mart.Bonus was the working lifts! Not to bad a location,10 min walk to beach but on busy road with no pavements so beware of mopeds if walking this at night. Not convinced we'd stay again at price paid tho .

Arvustatud 05 november 2016
9,0
Erakordne
Abdullah alates Malaisia
Perekond suurte lastega
Deluxe
Viibis 3 ööd november 2015

Good Hotel”

Spacious Room-Very Nice Landscape-Great Pool

My father love the hotel and haven't enough time to fully utilise the hotel. Value for money. The deluxe room is spacious and the pool is just amazing. I'll surely book this hotel next time i come for a holiday at Krabi.

Arvustatud 08 november 2015
8,7
Suurepärane
Aik alates Malaisia
Rüh
Superior
Viibis 2 ööd august 2015

Lucky to stay here”

Friendly staff big room nice swimming pool

There are 3 swimming pools. The biggest one is 25m in length. Rooms are extra-ordinary huge. 50 m sq. There is a big swing that two people can lie down at the balcony. There is shuttle van to send you to the beach but you have to get back on your own (Just 10 minutes walk). Plenty of restaurants within 10 minutes walk and at the beach.You can book one-day tours through the hotel and transport to take you to the airport.The staff handle everything for you with a smile. Will stay here again if I come back to Krabi.

Arvustatud 24 august 2015
8,3
Suurepärane
Laura alates Suurbritannia
Paar
Superior
Viibis 2 ööd august 2015

Amazing pool! ”

Location, pool, comfort

When we arrived we couldn't get over the size of the hotel, it was stunning. We had booked a standard room and the hotel upgraded us for free to a delux room which was amazing. The size of the room was huge, there was a swing on the balcony and the bathroom had a bath shower facilities. The bed was comfortable and we slept well throughout our stay. The location is good and their is plenty of food and drink facilities near the hotel. We didn't eat at the hotel so cannot comment on it. The rooms are cleaned daily however if you want clean sheets and towels you have to leave a card on the bed and as a 4 * hotel I expected them to do that automatically. This hotel is lovely the pool was massive and there was plenty of room for sun beds. We spent a whole day at the pool it was really relaxing. The only down thing is that if you want to order a drink, the hotel adds and additional 10% charge on every drink, also staff assume that if you give them a note that the change is for them to keep as a tip. Overall the hotel is great and I would recommend it.

Arvustatud 15 august 2015