Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
Vaata kõiki 26 fotosid
HD-pilt
Hotelli interjöör Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
Hotelli interjöör
Vaata kõiki 26 fotosid
 Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
Vaata kõiki 26 fotosid
 Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
Vaata kõiki 26 fotosid
Sissepääs Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
Sissepääs
Vaata kõiki 26 fotosid
KAARDIL Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
KAARDIL
Väga hea
Asukoht
7,5
Vaata kõiki 26 fotosid Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta
Vaata kõiki 26 fotosid
Eemaldatud lemmikutest

Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta

Privaatne villa
Väga hea asukoht
Väga hea
Aluseks: 22 arvustustVaata, mida külalised on kirjutanud
7,7
/
10
Suurepärane hinna ja väärtuse suhe
8,4
Vastavus hinnale8,4
Kaugus linnakeskusest37.7 km
Asukoha hinnang7,5
agodaHomes
Naudi lisaruumi ja avasta ümbruskonda
ööbides selles Agoda Homesi kodus.
  • Kogu kodu/korter
  • 6 külalist
  • 3 magamistuba
  • 2 vannituba
  • 123 m² / 1324 ft²
Kuni 30% Agoda siseringi tehingutega!

Hinnad langevad kohe, kui sa sisse logid!

Logi sisse
  • Turvateenus [24 h]

  • Toateenindus

  • Kõik mahuvad ära!

  • Terve koht

Kirjeldus

Näita rohkem

Magamisvahendid

  • Ühisruum1 üheinimesevoodi, 1 kaheinimesevoodi, 1 keskmise suurusega voodi

Mugavused

Näita rohkem

Kodu reeglid

Näita rohkem

Kasulik info

Näita rohkem
HINNA NÄGEMISEKS VALI KUUPÄEV

Hotelli Puncak Resort Villa Gede 59 By Aryaduta arvustused külalistelt

Koostatud kontrollitud külastajate poolt Agoda
7,7
/
10
Väga hea
Hotelli seisukord/puhtus7,6
Teenused7,8
Asukoht7,5
Toa mugavus ja kvaliteet4,0
Teenus7,7
Vastavus hinnale8,4
Kõrge hinne linna Puncak kohta
Hinne
Erakordne 9+ (5)
Suurepärane 8–9 (2)
Väga hea 7–8 (6)
Hea 6–7 (0)
Ei vastanud ootustele <6 (3)
Aastaaeg
Märts ... mai (3)
Juuni ... august (5)
Sept ... nov (5)
Dets ... veebr (3)
Kõik reisijate tüübid (22)
Kõik keeled
Kuvatakse 16 kontrollitud kommentaari
8,0
Võrratu
etty
Perekond väikeste lastega
3 magamistoaga villa
Viibis ühe öödetsember 2018

Väga hea”

Bagus

Arvustatud 02 jaanuar 2019
9,2
Erakordne
krisna alates Indoneesia
Perekond suurte lastega
3 magamistoaga villa
Viibis ühe öömärts 2018

Erakordne”

map yg diberikan dr agoda tdk sesuai dgn tempatnya, mohon diperbaiki. selain itu oke

Arvustatud 02 aprill 2018
8,0
Võrratu
Kunarso alates Indoneesia
Perekond väikeste lastega
3 magamistoaga villa
Viibis ühe öönovember 2016

Decent facility but satisfactory”

Free playground voucher

Arvustatud 24 november 2016
5,3
Lili alates Indoneesia
Perekond väikeste lastega
3 magamistoaga villa
Viibis ühe öödetsember 2014

poor services”

good location, excellent view, cold weather

very poor services. i was arrived ther at 3PM but the villa still not ready yet. i was waiting for 1.5 hours.

Arvustatud 23 jaanuar 2015
7,2
Väga hea
Puji alates Indoneesia
Rüh
3 magamistoaga villa
Viibis ühe öönovember 2019

Horror”

Kita jalan ber 6, sampe villa udah larut banget, villa nya gede alhamdulillah bagus lah.. Kamar tidur 3 di atas semua, 2 kamar mandi di atas dan satu di bawah, peralatan dapur lengkap, air galon tersedia, air listrik berfungsi, ada kulkas 2 pintu, ruang makan, dapur, ruang tv.. Suasana awal masuk ke komplek nya sih biasa aja, lihat villa nya pun biasa aja, tetapi saat kami tidur, teman kami ada mendengar suara air keran nyala hingga 1 jam, pdhl setelah di tanya kami gak ada yang ke kamar mandi, pagi nya pun tmn kami seperti ada yang membangunkan, pdhl kami ber 5 di bawah semua.. Singkat cerita kita sarapan dan siap" jalan lagi, saat kita asyik ngobrol d ruang tv, kamar mandi bawah yang tepat di tangga air kran nya hidup sendiri, saya melihat ada anak kecil disitu tp teman saya yang lain tidak lihat.. Overall bagus, kami punya cerita yang bisa kamu bawa pulang hehe.. Kekurangan nya, tidak ada sapu hanya pengki, tidak ada sabun cuci, jd bekas masak mie panci tidak kami cuci, hanya memanfaatkan sisa sunlight untuk cuci piring gelas sendok.. Semoga bisa semakin baik kedepan nya 💪🏻💪🏻

Arvustatud 05 november 2019
5,2
Surya alates Indoneesia
Perekond väikeste lastega
3 magamistoaga villa
Viibis ühe ööaugust 2019

Üle keskmise”

Di hari terakhir menginap, minggu 01/Sep, mulai jam 04.00 sampai dengan kami check out jam 13.00, air mati total 1 kawasan.. infonya ada pompa yang rusak, tapi pihak pengelola tidak bisa memberikan kepastian kapan air menyala,, akhirnya kami harus menumpang mandi di kota bunga dengan cara masuk ke wahana berenang, yang otomatis ada biaya tambahan yang harus kami keluarkan..

Arvustatud 03 september 2019
8,0
Võrratu
LIM alates Indoneesia
Perekond väikeste lastega
3 magamistoaga villa
Viibis ühe ööaprill 2019

Good”

Fasilitas yang ada di komplek villa bisa di nikmati anak2 karena ada kolam renang & playground . Kondisi villa juga baik, kekurangan hanya tidak ada AC di semua kamar.

Arvustatud 20 aprill 2019
7,2
Väga hea
Fadhilah alates Indoneesia
Perekond väikeste lastega
3 magamistoaga villa
Viibis ühe ööoktoober 2018

nyaman, bersih, rapih, ”

area villa tenang dan tidak gaduh, aman, fasilitas villa lengkap, pemanas air hanya sebentar berfungsinya, jd harus di jeda untuk mandi dengan air panasnya, lingkungan sekitar villa sangat asri sy sangat meniknati udara bersihnya, lokasi villa jauh dr jalan utama jd tidak bising.

Arvustatud 30 oktoober 2018
8,4
Võrratu
Lanty alates Indoneesia
Perekond väikeste lastega
3 magamistoaga villa
Viibis ühe öödetsember 2017

Lokasi bagus dengan suasana pegunungan”

Lokasi tidak jauh dari Kota bunga,tempatnya bersih dan sayangnya air hangat kadang ada kadang ngak ada.sangat rekomandasikan buat liburan keluarga dengan suasana yang nyaman.peralatan masak komplit dari rice coker s/d pengorengan ada.

Arvustatud 01 jaanuar 2018
9,2
Erakordne
ihin alates Indoneesia
Rüh
3 magamistoaga villa
Viibis ühe ööoktoober 2017

Villa yang bersih ”

villa dengan cat hijau,enak dipandang.lokasi di tengah kawasan vila vila puncak resort,gede 59 di ujung jalan,belakangnya ada vila kosong,sehingga agak menyeramkan dan sepi karena bukan season.air panas cuma sedikit sekali,selanjutnya hrs menunggu lama lagi,selebihnya it'ok ,kamar bersih terletak di lantai 2 semua.peralatan dapur lengkap,dpt tiket bermain 6 voucher.boleh dicoba kembali lain kali..

Arvustatud 24 oktoober 2017
9,2
Erakordne
Susanto alates Indoneesia
Perekond väikeste lastega
3 magamistoaga villa
Viibis ühe ööseptember 2017

Kamar ada 3 Bed & fasilitas dikomplek jg banyak”

kamar ada 3 cukup luas, semua double bed, yg 1 bed ada tingkatnya single bed jg bisa utk 7 org dewasa. kamar mandi ada 3, jd tdk akan berebutan. mendapatkan jg voucher bermain & berenang utk 6 org yg ada didalam komplek, tempat main anak cukup banyak & ada foodcourt. lokasi jg dekat dgn kota bunga.

Arvustatud 11 september 2017
9,6
Erakordne
nur alates Indoneesia
Perekond väikeste lastega
3 magamistoaga villa
Viibis ühe ööjuuni 2017

liburan bersama keluarga”

fasilitas untuk liburan bersama bagus, villa juga besar dengan harga yang sangat murah, dapat free tiket bermain anak2, lingkungannya luas, jalan2 sekitar perumahan cuacanya sejuk. cuma disayangkan air panasnya nyala sebentar aja yang lainnya ok. terima kasih agoda

Arvustatud 30 juuni 2017
8,0
Võrratu
Reicky alates Indoneesia
Rüh
3 magamistoaga villa
Viibis ühe ööjuuni 2017

Menginap Semalam Ber6”

(+) Cek in cek out cepat, murah utk ukuran villa, dapur lengkap, kamar ada 3,mandi air panas ada, dpt kupon bermain, tenang. (-) sepi, hiburan divilla hanya ada tv, lokasinya hampir dipojok.

Arvustatud 19 juuni 2017
8,8
Võrratu
Andi alates Indoneesia
Perekond väikeste lastega
3 magamistoaga villa
Viibis ühe ööjuuli 2016

Bagus, bersih”

Saya pesan dengan permintaan khusus meminta tempat yang bersih nyaman untuk my baby, pihak pengelola villa melayani dengan ramah dan sangat baik. Saya rekomendasi untuk villa ini sangat bagus

Arvustatud 01 august 2016
6,0
dinni alates Indoneesia
Perekond väikeste lastega
3 magamistoaga villa
Viibis ühe ööjuuli 2016

Murah dan bersih”

Murah. Nyaman. Dan bersih. Yg terpenting peralatan dapur lumayan lengkap

Arvustatud 13 juuli 2016
9,2
Erakordne
Iwan alates Indoneesia
Perekond väikeste lastega
3 magamistoaga villa
Viibis ühe ööaprill 2019

Boleh coba deh :D”

Dengan harga yg lumayan terjangkau tapi dapat villa tiga kamar cukup untuk 8org dewasa atau dengan anak” Ada 2 kamar mandi dan 3 toilet sangat mempermudah bagi yg bawa banyak pasukan jadi tidak berebut vila juga bersih dan peralatan dapur/masak yg lumayan komplit jadi gak perlu repot bawa” peralatan dapur/masak, juga tersedia dispenser dgn 2 galon air mineral dapat 6 voucher bermain dan berenang, boleh dicoba deh pokok’a Thx buat agoda top rated

Arvustatud 29 aprill 2019
Registreeri sisse. Astu välja.
Kogemused Agodaga. Sest sinu tuba on alles algus.

  • Väga hea asukoht
  • Kota Bunga
Täpne asukohateave saadetakse pärast broneeringu kinnitamist.