Verified traveler reviews

Filter by traveler type
Very good



based on 20 reviews
  • Cleanliness 7.9
  • Facilities 6.7
  • Location 8.4
  • Room comfort and quality 7.5
  • Service 7.5
  • Value for money 7.4
  • Food and dining 6.6
Sort by

NORIKO from Japan
Solo traveler
Single Room
Stayed 4 nights in May 2012
いい立地にあります
場所がとにかくいい
ちょっと狭くて、掃除の方が朝九時に来たので早いなと感じました。しかし当方七階の最上階に滞在したのでとても眺めがよくきもちよかったです。
Reviewed June 05, 2012

Torsten from Sweden
Couple
Double Room
Stayed 3 nights in September 2015
Hej
Dörrmsttan
Reviewed September 28, 2015

DONGIL from South Korea
Solo traveler
Double Room
Stayed 3 nights in September 2012
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 많은 것으로 봐서는 머 나쁘지 않음
깨끗함
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 있는 것으로 봐서는 사람들이 많이 다니는 지역인 듯 함. 하지만, 중심부는 걸어서 이동하기에는 조금 무리가 있음, 가까운 곳에 지하철이 있어서 지하철로 이동하면, 무리는 없음. 주변에 공간이라는 한식당도 있음.
Reviewed October 07, 2012

jens from Denmark
Group
Double Room
Stayed 3 nights in November 2012
god bekiggenhed og ok værelser.
ligger godt
Hotellet er sådan set OK. Personalet er direkte uvenlige og uhjælpsomme
Reviewed November 19, 2012

Sebastian from Norway
Couple
Stayed 2 nights in September 2016
Bra
Bra
Reviewed September 20, 2016

Jostein from Norway
Group
Double Room
Stayed 3 nights in March 2015
Dårlig service i forbindelse med frokost
Beliggenheten.
Helt greit, et lite hotell, men stort sett et fint hotell opphold. Litt dårlig service i forbindelse med frokost, 2 av gruppen vår spurte om dei kunne få betale å spise frokost siste dagen, men vart møt med et NEI og ikke noe mer forklaring en da.
Reviewed March 16, 2015

Per-Åke from Sweden
Couple
Double Room
Stayed 3 nights in December 2015
Bör uppdateras
Läget
Mycket strul med vår voucher. Först en voucher där frukost ingick och som bekräftades av hotellet. Därefter besked om att mitt kreditkort inte kunde belastas? Gjorde en ny bokning till samma pris, fick voucher där det stod att frukost INTE ingick. Väl på hotellet lämnade jag fram den första vouchern, den hade de aldrig sett trots att de hade bekräftat att de fått den, och någon frukost var det inte tal om. Köpte frukost en gång för dyra pengar (13 euro). Vad gäller rummen var de i behov av städning och uppdatering: damm ovanpå teve och tavlor samt en heltäckningsmatta med fläckar av något slag. Möbleringen var av 70-talssnitt men fungerade bra eftersom vi enbart sov i rummet. Slutligen: Kommer aldrig mer boka något via Agoda!
Reviewed December 29, 2015

Lars from Sweden
Couple
Double Room
Stayed 3 nights in March 2014
Lugnt och skönt läge men nära till allt
Lugnt hotell
Reviewed March 28, 2014

Thomas from Sweden
Solo traveler
Single Room
Stayed 6 nights in December 2012
Mycket bra område men små rum
Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
Reviewed January 09, 2013

Anja from Denmark
Couple
Double Room
Stayed 3 nights in October 2012
Rigtigt fint til prisen - god beliggenhed
Beliggenhed, ældre hotel, men pænt og rent
Hotellet ligger super, midt mellem to gode restaurenter i Prenzlauerberg. Stømmen gik på vores værelse mens vi var der, så vi fik et ufrivilligt værelsesbytte, men servicen var i top hele vejen igennem.
Reviewed October 11, 2012


1

Select loyalty program

PointsMAX
Language
Loyalty Program A Loyalty Program A
Loyalty Program B

In the menu, click PointsMAX and select your favorite loyalty program.

2

Select a room that earns points

Hotel Room A
Room Info
This booking earns
5,000 points

Choose a room offer that comes with points, which are earned automatically with that booking.

3

Enter membership ID

Country of passport
Program Membership ID
1234

Fill in the membership number for you selected program when completing your reservation. The points will be added to your account after you check out.

Start here and select your preferred program: