Excellent 8.5
Based on 14 reviews

Verified traveler reviews

Filter by traveler type
Excellent



based on 14 reviews
  • Cleanliness 8.9
  • Location 7.6
  • Room comfort and quality 8.4
  • Service 8.7
  • Value for money 8.7
  • Food and dining 8.6
Sort by

Carina from Sweden
Solo traveler
Stayed one night in April 2011
Prisvärt hotell med lugnt läge
Läget, frukostbuffén, vänlig personal
Nyrustat hotell med ett mycket lugnt och bra läge nära tunnelbana. Personal med bra serviceanda. Fantastisk frukostbuffé. Ett stort plus för att det fanns laktosfri fil. Lagom stort rum och duschrum, sköna sängar. Rummen är tyvärr riktigt tråkiga. Det jag saknade var en bricka med vattenkokare, te o pulverkaffe. Trots detta är det här ett riktigt prisvärt hotell.
Reviewed April 19, 2011

Kennet from Sweden
Couple
Stayed one night in March 2011
Centralt läge men väldigt lugnt
Nära till allt i centrum. Tyst och lugnt. Lagom stort. Fräscha rum. Mycket bra frukost.Lätt att parkera bilen.
lätt att hitta och lätt att få parkering. hotellet ligger i ett lungt bostadsområde nära till t-bana. gångavståd till centrum med allt vad som bjuds där. rmmen mycket fina men något små. frächt och mycket sköna sängar.trevligt med efetmiddags fika och kvällsbuffén som ingår i priset.frukosten utmärkt.kan verkligen rekomendera detta prisvärda hotell.
Reviewed March 16, 2011

tina from Greenland
Couple
Stayed 2 nights in June 2012
Dejligt hotel, supervenlig betjening
Lokationen var perfekt for både shopping og sightseeing
Jeg var meget imponeret over såvel personale som hvad man egentlig fik for prisen for opholdet. At maden var inkluderet, var jo ganske specielt, men faktisk dejligt når man kom træt hjem fra heldagstur, og egentlig bare ville slappe af så hurtigt som muligt. At der også stod kaffe med mere til rådighed døgnet rundt var også dejligt. Personalet var hjælpsomt, smilende og altid parate til at høre lidt om vores dag. Et hotel jeg klart vender tilbage til!
Reviewed August 13, 2012

tina from Greenland
Couple
Standard Double or Twin Room with Evening Meal
Stayed one night in June 2012
Superdejligt hotel, fin betjening
Lokationen var perfekt for både shopping og sightseeing
Jeg var meget imponeret over såvel personale som hvad man egentlig fik for prisen for opholdet. At maden var inkluderet, var jo ganske specielt, men faktisk dejligt når man kom træt hjem fra heldagstur, og egentlig bare ville slappe af så hurtigt som muligt. At der også stod kaffe med mere til rådighed døgnet rundt var også dejligt. Personalet var hjælpsomt, smilende og altid parate til at høre lidt om vores dag. Et hotel jeg klart vender tilbage til!
Reviewed August 13, 2012


1

Select loyalty program

PointsMAX
Language
Loyalty Program A Loyalty Program A
Loyalty Program B

In the menu, click PointsMAX and select your favorite loyalty program.

2

Select a room that earns points

Hotel Room A
Room Info
This booking earns
5,000 points

Choose a room offer that comes with points, which are earned automatically with that booking.

3

Enter membership ID

Country of passport
Program Membership ID
1234

Fill in the membership number for you selected program when completing your reservation. The points will be added to your account after you check out.

Start here and select your preferred program: