Näytä kaikki 1 465 majapaikkaa kohteessa Berliini.

Derag Livinghotel Berlin-Mitte (ex Henriette)

Onko sinulla kysymys kohteelle Derag Livinghotel Berlin-Mitte (ex Henriette)?
Erinomainen8,6
Perustuen 166 arvioon
98 % suosittelisi kaverille
Derag Livinghotel Berlin-Mitte (ex Henriette)
Katso lisää kuvia
Majapaikan sisätilat
Katso lisää kuvia
Majapaikan sisätilat
Katso lisää kuvia
8,6 Erinomainen vierasarvio
Katso kaikki arviot

"Pros Had a fridge, free bottle of water and beer everyday, f..."

Thuy-DuongUnited Kingdom
parveke/terassi
Katso lisää kuvia
8,9 Erittäin hyvä sijainti
Katso karttaa
Katso kaikki 34 kuvaa
8,9Sijainti
  • 30 m julkiselle liikenteelle.

  • ilmainen WiFi joka huoneessa

  • sauna

  • höyryhuone

Jopa 30% alennusta Agodan sisäpiirin tarjouksilla!

Hinnat tippuvat heti, kun kirjaudut sisään!

Kirjaudu sisään nyt
Huonevalikoima
Kahden hengen business-huone (Business Double Room)
...
  • Näkymä: Kaupunki
  • 24 m²/258 ft²
  • 1 parivuode
Valitse päivät ja näet hinnat
Yhden hengen business-huone (Business Single Room)
...
  • Näkymä: Kaupunki
  • 22 m²/237 ft²
  • 1 yhden hengen vuode
Valitse päivät ja näet hinnat
Perhehuone (Family Room)
...
  • Näkymä: Joki
  • 32 m²/344 ft²
  • 1 parivuode
Valitse päivät ja näet hinnat
Kolmen hengen huone (Triple)
...
  • Näkymä: Kaupunki
  • 32 m²/344 ft²
  • 1 yhden hengen vuode
Valitse päivät ja näet hinnat
Onko sinulla kysymys kohteelle Derag Livinghotel Berlin-Mitte (ex Henriette)?

Majapaikan Derag Livinghotel Berlin-Mitte (ex Henriette) lisätiedot

Yleiskatsaus

Näytä lisää

Etäisyydet ja olennaisuudet

Näytä vähemmän

Majapaikan tarjonta

Näytä vähemmän

Ehdot

Näytä lisää

Hyödyllisiä tietoja

Näytä lisää

Matkaajien varmennetut arviot

Agodan arviot (166)Booking.comin arviot (2407)
8,6
Valitse matkustajaryhmä
Kunto/siisteys8,8
Palvelut8,2
Sijainti8,9
Huoneen mukavuus ja laatu8,4
Palvelualttius8,7
Vastinetta rahalle8,8
Sinulle tarjoavat varmennetut vieraat ja Agoda
Vieraskommenttien suodatustapa:
Kieli
English
Deutsch
Italiano
Español
lisää
Huonetyyppi
Yhden hengen business-huone
Kahden hengen business-huone
Kolmen hengen huone
Perhehuone
Lajittele:
Näytetään 120 varmennettua arviota
12345
9,2
Raili, Suomi
Pariskunta
Kahden hengen business-huone
Majoittui 4 yötä, tammikuu 2017
Hyvä loma:)
Hotelli on erinomaisella paikalla: lähimmälle metrolle 30m. Henkilökunta hyvin avuliasta ja ystävällistä. Lähellä pari hyvää kahvilaa.
Arvioitu: 09 tammikuuta 2017
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?|
7,6
Lynne, Malesia
Liikematkustaja
Kahden hengen business-huone
Majoittui 6 yötä, lokakuu 2017
Great WiFi and right next to UBahn station.
It’s a good stay with clean room and good enough room amenities. No ironing board but has a trouser press which we didn’t know how to use. Housekeeping changes towels about twice the whole 6 days we were there. They were very prompt in fixing the poor drainage in the sink but forgot to tell them to screw in the shampoo rack in the shower area. It was falling down. Plus point is location very close to a grocery store, uBahn station right across the street and walkable distance to the museum island. The heater in the bathroom was interesting with a scary red glow but it makes thebathroom nice and cozy.
Arvioitu: 14 lokakuuta 2017
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?|
9,2
Alex, Iso-Britannia
Pariskunta
Kahden hengen business-huone
Majoittui yhden yön, elokuu 2017
Straightforward business hotel with really good tr
Right next to the U Bahn and you can hire bikes from outside which are great for getting around. There's an Indian restaurant in the hotel which was unexpected, and untested.
Arvioitu: 23 elokuuta 2017
Dear Alex, We kindly thank you for your wonderful rating and the nice review. We are more than happy you liked your stay with us and hope to see you back again soon. Kind regards, Melanie Koball / Assistant Front Office Manager
Vastattu 15 syyskuuta 2017
Derag Livinghotel Berlin-Mitte (ex Henriette)
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?|
10,0
Karen, Yhdysvallat
Pariskunta
Kahden hengen business-huone
Majoittui 3 yötä, elokuu 2017
Wonderful stay
We stayed here for three nights while visiting Berlin. We were very impressed with this hotel, especially the staff which was more than helpful, and the location is excellent. It is just across the street from an underground station which made it so easy to travel everywhere. The location is also very quiet, yet just a few minutes walk to great restaurants. We would stay here again if we ever have the chance to visit Berlin.
Arvioitu: 14 elokuuta 2017
Dear Karen, Wow - what else is left to say but Thank you!? It was such a pleasure reading your wonderful review. We hope you thoroughly enjoyed Berlin and will be back soon. Best regards, Melanie Koball / Assistant Front Office Manager
Vastattu 20 syyskuuta 2017
Derag Livinghotel Berlin-Mitte (ex Henriette)
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?|
9,6
Christian, Yhdysvallat
Yksinmatkustava
Yhden hengen business-huone
Majoittui yhden yön, elokuu 2017
Very nice, everything you need. Compact.
Pros: has a lot of features, very clean, upscale feel, good location, great restaurant on ground floor. Close to subway station. Walking distance to many sights (like museum island). The sauna in their adjoining hotel was very nice and felt like a spa without the charge. Cons: No AC in rooms (windows open though), and they advertise themselves as being "livable" with a kitchenet, but when I asked for cookware at the front desk they wanted €10 to rent a pot to cool with. They said it was not refundable. I bought groceries to spend a little less one night and I wasn't able to cook because the meal would have cost more with the pot than a nice meal out.
Arvioitu: 08 elokuuta 2017
Dear Christian, Thank you very much for your honest review. At first we are happy you liked our extras and the location. But of course we are sorry for the misunderstanding. It seems like you have been upgraded to an apartment instead of the single or double room you have actually booked. The additional 10,00 Euro are not just to borrow a pot but for the extra cleaning that is needed after your departure. Furthermore you would have been granted with all the necessary kitchen items. We are sorry if you did not get the full information about that and hope we can do better on your next stay. Looking forward to welcoming you back. Kind regards, Melanie Koball / Assistant Front Office Manager
Show more
Derag Livinghotel Berlin-Mitte (ex Henriette)
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?|
9,6
Henry, Iso-Britannia
Pariskunta
Kahden hengen business-huone
Majoittui 2 yötä, heinäkuu 2017
Good value and friendly...
The check-in staff were friendly and extremely informative throughout our stay. The hotel was much better located than we had realised - easy walking distance to most places, and almost no walking at all to the metro - and it's restaurant was Indian and very good - we ate sitting on a barge on a canal beside the hotel. What more could you wish for?
Arvioitu: 25 heinäkuuta 2017
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?|
10,0
Aurelio, Espanja
Pariskunta
Kahden hengen business-huone
Majoittui 4 yötä, heinäkuu 2017
Great stay in a nice hotel
Staff was very kind upon our arrival, they informed us about the conditions of the stay and also we had a present in the room. Location is very good, 15 min walking to Alexanderplatz (2 stops using the U-Bahn). The room was pretty clean and confortable. 100% recommended.
Arvioitu: 17 heinäkuuta 2017
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?|
9,2
Derrick, Iso-Britannia
Ryhmä
Yhden hengen business-huone
Majoittui 3 yötä, toukokuu 2017
Excellent as ever...
This was my 5th time at the hotel and as ever it was excellent. Location is great, opposite the metro and a 10 minute walk to Alexanderplatz or Checkpoint Charlie. There are free drinks in the mini bar each day and breakfast is avaliable. The staff are excellent and polite and the rooms are spotless. I can't fault it. Thoroughly recommended it.
Arvioitu: 05 toukokuuta 2017
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?|
9,2
Thuy-Duong, Iso-Britannia
Pariskunta
Kahden hengen business-huone
Majoittui 3 yötä, maaliskuu 2017
Nice hotel with very friendly and helpful staff, easy to get to.
Pros Had a fridge, free bottle of water and beer everyday, friendly and helpful staff, easy to get to, had a kettle to make coffee Cons Nothing
Arvioitu: 14 maaliskuuta 2017
Piditkö tätä arviota hyödyllisenä?|
10,0
Gillian, Iso-Britannia
Pariskunta
Kahden hengen business-huone
Majoittui 3 yötä, helmikuu 2017
Brilliant!
I would highly recommend this hotel. The staff were really friendly and the hotel was spotless. Our room was comfortable and the beer/water in the fridge was a great treat. Nothing was too much hassle for the reception staff. We were even able to book our bus trip through reception. The location is ideal. Right next to the underground and only a few minutes walk from Alexanderplatz was perfect. The food in the sister hotel across the road (arabic restaurant) was sublime! When we come back to Berlin we would love to stay here again.
Arvioitu: 13 maaliskuuta 2017
Yksi matkustaja piti tätä arviota hyödyllisenä. Entä sinä?|
12345
×
Derag Livinghotel Berlin-Mitte (ex Henriette)
|Erinomainen 8,6
Kirjaudu sisään. Astu ulos.
Kokemuksia Agodalta. Koska huoneesi on vasta ensiaskel.

  • Tutki
  • Syö
  • Shoppaile
  • Irrottele
Tämä on suosittu majapaikka. Älä jää nuolemaan näppejäsi!

Takaisin hakutuloksiin

Takaisin huonevalintoihin


1

Valitse asiakasohjelma

PointsMAX
Kieli
Asiakasohjelma A Asiakasohjelma A
Asiakasohjelma B

Klikkaa PointsMAX valikossa ja valitse suosikkiasiakasohjelmasi.

2

Valitse pistetarjous

Hotellihuone A
Huoneen tiedot
Ansaitse
5000 pistettä

Valitse huone ja pistevaihtoehdot valitsemallesi majoitukselle.

3

Anna jäsennumero

Passin myöntänyt maa
Ohjelman jäsennumero
1234

Täytä jäsennumero valitsemallesi asiakasohjelmalle kun viimeistelet varaustasi. Pisteet lisätään tilillesi kun kirjaudut ulos hotellista.

Aloita tästä ja valitse haluamasi ohjelma:
«Edellinen
Marraskuu 2017
MaTiKeToPeLaSu
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   
Seuraava»
Joulukuu 2017
MaTiKeToPeLaSu
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031